Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo LEKINO BRDO Kolasinska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković Vanđela Tome Izuzetna kuća koja se sastoji iz tri stambene jedinice. U prizemlju se nalazi jednosoban stan od 30m2, ima poseban ulaz, i garaža, u parteru se nalazi dvosoban stan sa terasom i na prvom spratu takođe dvosoban stan sa terasom. Kuća je građena od kvalitetnog materijala, ima odličnu izolaciju. Plac je ravan, ima nekoliko stabala voća. Stanovi su uknjiženi pojedinačno. Ima dva trofazna, dvotarifna brojila. Pomoćni objekti na placu (zidane šupe). Kuća je za svaku preporuku.
Grocka Grocka okolina Smederevski put izdavanje Odlična hala od 400m2 u naselju Leštane, 8km od skretanja sa auto-puta kod Bubanj potoka. Visina hale je 6m, šleperski ulaz, dva mokra čvora, kuhinja sa trpezarijom, garderoba, kancelarija, magacin sa metalnim policama. Plac je ukupne površine 30 ari iza hale je betoniran prostor sa dve pokrivene ostave. Parking ispred hale za više pd 10 automobila, parking za više automobila duž ograde uz Smederevski put. Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 50%
Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban Kumodraška stan Odličan jednoiposoban stan u Kumodraškoj ulici na Voždovcu. Stan je u prizemlju zgrade, orjentisan ka parku uz Kraljevačku ulicu tako da je na terenu stan u visini drugog sprata. Zgrada ima ulaz sa dve strane, podrumske prostorije i prostrane hodnike. Ulaz iz Kumodraške je pogodan za osobe sa invaliditetom i starije osobe, blizina prevoza, više supermarketa. Stan je bez ulaganja, kompletno namešten, nova kuhinja, plakari, nameštaj u dnevnom boravku i prodaje se sa svim stvarima. Preporuka! Kontakt:Nenad Raškov, 061/240-9737. Agencijska provizija 2%
prodaja Vračar Vračar lokacija Dvoiposoban Kneginje Zorke U prestižnom delu grada, neposrednoj blizini tehničkih fakulteta, između Bulevara i Krunske, prodaje se uknjižen i odmah useljiv dvosoban stan. Stan je u prizemlju okrenut mirnom, lepom i sređenom dvorištu. Otvorite prozor ili samo pogledate kroz prozor i kao da ste u privatnoj kući okruženi divnim vrtom, a u centru ste grada. Zgrada je stara ali održavana i uredna. Stan je dvosoban, 53 kvm- sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila.Stan je renoviran, sačuvan je i obnovljen, originalni hrastov parket. Grejanje CG, zgrada sa liftom.Poseduje podrum. Okružen je svim potrebnim sadržajima, fakultetima, restoranima, prodavicama, parkovima.. Agenc. provizija 2% Agent: Neboisa Bucalo br. licence 509 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DB .
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma Salvadora Aljendea Izdaje se stan na odličnoj lokaciji na Karaburmi u neposrednoj blizi tržnog cenrta Karaburma i okretnice autobusa. Stan se nalazi u prizemlju, sastoji se iz dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom, kao i prelepe bašte iz koje se ulazi u stan. Niski mesečni troškovi, grejanje na TA peć, kućni ljubimci su dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734MG06 .
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Politova Kuća se nalazi u lepom i mirnom delu Vračara, u Politovoj ulici. Izuzetno svetla, pogodna kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Prizemlje, sprat, i potkrovlje. Deljiva na više stambenih jedinica. U dvorištu ima mesta za parking. Odmah useljiva. Agenc. provizija 2% Agent: Neboisa Bucalo br. licence 509 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Trosoban izdavanje Namešten, 3.0, cg, novogradnja, 6/7, lift, terasa, garažno mesto. Izdaje se trosoban stan, u novogradnji, na Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dva kupatila, trpezarije, dve sobe i terase. Prazna soba u zavisnosti od potreba zakupca može da se uredi kao radna ili spavaća. Garažno mesto je obezbeđeno. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
Rakovica Labudovo Brdo Jednoiposoban Serdar Janka Vukotića stan Uknjižen jednoiposoban 42m2 građevinske, 38m2 korisne površine, terasa, dva lifta ( teretni i putnički ), cg na toplanu, klima, podrum, interfon, slobodan parking oko zgrade. Stan je dvostrano orijentisan, jako svetao. Od prostorija ima: ulazno predsoblje, trpezariju, malu odvojenu kuhinju, odvojenu spavaću sobu sa prelepim pogledom na Avalski toranj i crkvu, kupatilo, dnevnu sobu iz koje se izlazi na zastakljenu terasu. Stan je domaćinski održavan, renoviran u skorije vreme. Spoljna stolarija PVC. Zgrada je iz 1978.godine. Zgrada je jako lepo pozicionirana, u blizini prodavnica, kafića i gradskog prevoza, okružena zelenilom. Ulaz i zgrada održavani, u pristojnom stanju. STAN ZA SVAKU PREPORUKU, BEZ ULAGANJA. Uknjižen bez zabeležbi i tereta. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 .
prodaja Zvezdara Konjarnik Dvoiposoban Bulevar Kralja Aleksandra Odličan porodični stan smešten u lepoj, dobro održavanoj zgradi okruženoj zelenilom. Zgrada je uvučena od ulice i izolovana od gradske buke. Stan je uknjižen na 68m2 dok mereno ima 76m2. Prostorije: veliki dnevni boravak, kuhinja koja ostaje u stanu, dve spavaće sobe, kupatilo i lepa lođa sa koje se pruža fantastičan pogled. U blizini su vrtići, škole, TC Aviv, veći broj marketa i linija gradskog prevoza. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Šejkina Izdaje se namešten stan na dobroj lokaciji u Mirijevu u blizini Sedme beogradske gimnazije. Stan se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i odvojenog spavaćeg dela. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. U blizini su marketi, vrtići, osnovna i srednja škola. Slobodan parking ispred zgrade. Stan je uknjižen na 28m2, mereno 30m2. Useljiv je od 20.11. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Trosoban Uknjižen trosoban stan od 76m2 u zgradi sa 3 stana na mirnoj lokaciji, na samo 300m od Vojvode Stepe, kvalitetno sredjen, bez ulaganja. Stan poseduje : ulazni hol , dve spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinsko - trpezarijskim prostorom, kupatilo, i veliku terasu . Mogućnost korišćenja prelepog ogradjenog dvorišta,eg na struju, mogućnost priključka na gas. U blizini je škola Vojvoda Stepa, vrtići, crkva. Zgrada je iz 2005g. PVC stolarija Grejanje na gas Video nadzor Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vrnjačka Banja centar Vrnjačka izdavanje Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji. Sedište je opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Ovaj ugostiteljski objekat je smešten u samom centru Vrnjačke banje, na šetalištu. Kompletno renoviran, i namešten najkvalitetnijim nameštajem.Lokal ima prelepo uređenu baštu sa 350 sedećih mesta. Restauracija i renoviranje lokala je odrađeno adekvatno u skladu sa arhitekturom mesta gde se nalazi. Odlična investicija. Cena mesečne zakupnine je 9.900+pdv Agencijska provizija 50% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vrnjačka Banja centar Vrnjačka ugostiteljski objeka Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji. Sedište je opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Ovaj ugostiteljski objekat je smešten u samom centru Vrnjačke banje, na šetalištu. Kompletno renoviran, i namešten najkvalitetnijim nameštajem.Lokal ima prelepo uređenu baštu sa 350 sedećih mesta, prostire se na 7,5ari placa. Restauracija i renoviranje lokala je odrađeno adekvatno u skladu sa arhitekturom mesta gde se nalazi. Odlična investicija. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Bulevar Vudroa Vilsona Art nekretnine d.o.o. kao ovlašceni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi izuzetan trosoban stan u zgradi BW Metropolitan. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvodaca • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (ukljuceno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h • Vertikalni kanal za odlaganje smeća Cena garažnog mesta: • Standardno –23.950e • Duplo – 34.800e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Stambena zgrada BW Metropolitan nudi stil, funkcionalnost i kvalitet u svim aspektima savremenog zivota. Pozicionirana nadomak St.Regis kule i Residensa, svojom karakteristicnom formom, dizajnom fasade i osnovom, predstavlja jedan od najinteresantnijih objekata Beograda na vodi. Stanarima pruža panoramski pogled od Ušća ka Kalemegdanu i dalje preko Starog grada do Hrama Svetog Save. U okviru objekta nalaze se podzemne garaže, vrtić sa sopstvenim dvorištem i igralištem, namenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu, celodnevno obezbeđenje svih ulaza u zgradu. U prizemlju se nalaze maloprodajni objekti sa nekoliko parking mesta. Useljiva u decembru 2021. U ponudi imamo stanove razlicitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca! Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Garsonjera Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban prodaja Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan četvorosoban stan u zgradi BW Quartet 4. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.400e • Duplo – 34.200e • Rezervacija garažnog mesta – 3.000e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Quartet 4 je stambena zgrada pozicionirana između Savskog parka i Savske ulice. Projektovana je da pruži moderan i aktivan život budućem vlasniku u okruženju zelenila, a sa dostupnošću svih bitnih sadržaja. U blizini su Sava promenada, kafei, restorani, sportski tereni, vrtići, dečija igrališta i mnogo toga drugog. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, podzemne garaže, stanarske ostave. Bez provizije za kupca Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Palilula lokacija Dvosoban Kneza Danila stan Odličan 2.0 stan u kompleksu zatvorenog tipa, na sjajnoj lokaciji, ispod Tašmajdanskog parka. Stan izuzetnog dizajna, uređen do detalja, sa najfinijim materijalima i nameštajem. Sam kompleks poseduje portira, video nadzor i sopstveno uređeno dvorište sa prostorom za igru. Mogućnost kupovine garažnog mesta, 35.000eur. Uknjižen na vlasnika, moguća kupovina i na kredit. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Voždovac Kumodraž I II III Jednosoban Uknjižen jednosoban stan od 31.5m2 u zgradi sa 3 stana na mirnoj lokaciji, na samo 300m od Vojvode Stepe, kvalitetno sredjen, bez ulaganja. Stan je u prizemlju, poseban ulaz sa izlazom na dvorište, ima jednu veliku sobu, izdvojenu kuhinju i kupatilo . Mogućnost korišćenja prelepog ogradjenog dvorišta. U blizini je škola Vojvoda Stepa, vrtići, crkva. Zgrada je iz 2005g. PVC stolarija Grejanje na gas Video nadzor Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Vjekoslava Afrića Uknjižen na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Stan sa lođom. Održavan, svetao, funkcionalan, prazan. Lako adaptibilan u dvoiposoban. Dvostrano orijentisan, istok -zapad. Zgrada sa liftom, održavana, okružena zelenilom. U neposrednoj blizini je prevoz, škola, vrtić, pijaca, dom zdravlja, marketi. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane