Ruma  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Ruma prodaja - Ostalo Pećinci Brestač

slične nekretnine * :

Ruma prodaja - Ostalo Buđanovci Buđanovci Četvorosoban Kuća je smeštena na samom obodu sela Buđanovci, na putu Ruma-Nikinci. Zbog lokacije kao i veličine placa interesantna je za poljoprivredne proizvođače ili mini farme. Kuća je u dobrom stanju i ne zahteva veća ulaganja.
- Ostalo Nikinci Nikinci Šestosoban prodaja Nova spratna kuća u osnovi površine 97 m2.Izuzetno lepa i kvalitetnoo građena. Svuda parketi,pločice. Na spratu četiri sobe sa tri terase.U prizemlju gostinaska velika soba do ulice, kuhinja sa trpezarijom, špajz i kupatilo. U produžetku kuće je letnja kuhinja. Kuća je priključena na gradski vodovod,a poseduje i sopstveni bunar. Prednje dvorište je izbetonirano sa zasadom negovane vinove loze.Pored letnje kuhinje je smeštena garaža, šupa i magacin. Iza kuće je voćnjak i bašta,ukupna površina površina placa 44 ara.
- Ostalo Pavlovci Trosoban Pavlovci kuca Prodaje se zemljište površine 44 ara sa zasadom 150 stabala mladog voća (starosti 4 godine)-sljiva,dunja,kajsija,tresnja,orasi...Na parceli se nalazi i kuća sa pomoćnim objektima,u ruševnom stanju ali sve uknjiženo. Lokacija odlična,prednost blizina Pavlovačkog jezera.
prodaja - Ostalo Putinci Šestosoban Putinci Kuća je smeštena u sremačko selo Putinci, na magistralnom putu Ruma-Inđija. Pruža sve uslove za komforan i udoban život daleko od gradske gužve i buke. Ušuškana u zelenilo, nadomak Osnovne škole, u novom i mirnom naselju. Sama kuća poseduje četiri spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju sa trpezarijom,dnevna soba, gardarober, dve terase, zatim kuhinju za svakodnevnu upotrebu sa sobom za odmor, a u dvorištu letnju kuhinju sa terasom. Svuda je centralno grejanje, parketi, PVC stolarija, stepenište u drvetu-ručni rad.
Dvosoban prodaja Ruma - Ostalo Stejanovci Stejanovci Prodaje se kuća u sremačkom selu Stejanovci, udaljenom od Rume 12 km. Kuća je starija, zahteva ulaganje. Ispod kuće je vinski podrum, radionica, a u dvorištu bunar i pomoćni objekti. Plac je ograđen, održavan, pogodan za izgradnju većih objekata, zasad voćnjaka, poljoprivrednu proizvodnju.
Ruma prodaja - Ostalo Stejanovci Stejanovci Šestosoban Ako želite da imate sopstvenu farmu a da se ne odričete luksuza, onda je ovo prava nekretnina za vas. Spratna kuća koja u prizemlju ima veliko predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, velika dnevna soba salonskog tipa, zasebno WC i kupatilo, ostava, terasa, unutrašnje stepenište koje vodi na sprat na kome su četiri spavaće sobe sa terasama i veliko kupatilo. Svuda parket i pločice, klimatizovano, centralno grejanje. Prvi deo dvorišta betonirano sa uređenim ružičnjakom i zimzelenim rastinjem. U tom delu su smeštene četiri garaže, sa dovoljnom visinom za poljoprivredne mašine, zatim veliki prostor za odlaganje stočne hrane, štala opremljena za uzgoj krava. U drugom ekonomskom delu dvorišta je objekat namenjen za uzgoj svinja kapaciteta 100 komada, zatim objekat za uzgoj pilića, objekat za odlaganje sena. Svi objekti čvrsta gradnja sa strujom i odvodima za čišćenje. U trećem delu je ograđen voćnjak koji ima pristup i iz druge ulice. Dobra investicija.
- Cerje prodaja Zemljiste koje se sastoji od tri povezane parcele uz sam asfaltni put Ruma-Indjija. Dozvoljena gradnja svih objekata koji su predvidjeni za poljoprivredu( farme,klanice,prerada voca i povrca).Na jednoj parceli nalazi se voda ,a na susednoj parceli trafo stanica.
- Magistralni put Ruma -Novi Sad plac Parcela se nalazi u industrijskoj zoni,na samom magistralnom putu Ruma-Novi Sad. Poseduje dozvolu za gradnju za skladišne i proizvodne objekte.
prodaja - Kudoš Dvosoban Nesto novo,neobicno i ekskluzivno.Stan je povrsine 80 m2,na dva nivoa.Prvi nivo je dnevna soba,kuhinja sa trpezarijom i zatvorena terasa,a na drugi nivo je smestena spavaca soba sa kupatilom.Kupatilo je opremljeno sa tus kabinom i lezecom kadom. Kvalitetno i moderno uradjen stan,odmah useljiv bez ulaganja. Uz stan je i garaza u koju se ulazi direktno sa unutrasnjeg stepenista.
Trosoban prodaja Ruma - Centar Lepa prizemna trosobna kuća na placu površine 375 m2. Dvorište betonirano, uredno, sa pomoćnim objektima. Kuća je useljiva bez ulaganja,grejanje na gas-peći, PVC stolarija, podovi su laminati i pločice. Vlasnici su zainteresovani i za zamenu, jednoiposoban stan niže spratnosti ,okolina centra Rume.
Ruma prodaja - Kudoš Trosoban Kuća se nalazi u rumskom naselju Kudoš. Predviđena je za vikendicu,ali su dosadašnji radovi urađeni kvalitetno tako da može biti i kuća za porodično stanovanje. Ugrađena je PVC stolarija, urađeno je unutrašnje malterisanje prizemlja, razvedene su cevi za vodu i struju. U dvorištu je bunar sa hidroforom.
- Centar Trosoban prodaja Kuća se nalazi u bližoj okolini centra. Jako dobra lokacija. u dvorištu su dve stambene jedinice. Glavna kuća se sastoji od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, radna soba, pedsoblje, kupatilo. Lepo uredjeno,očuvano, useljivo bez većih ulaganja. Centralno grejanje na gas,klima. U dvorištu je smeštena garaža ,letnja kuhinja i kotlarnica a na spratu garsonjera.
Ruma Ruma Centar Trosoban stan Ruma, trosoban stan u strogom centru. Neposredna blizina gradske pijace, Poste, skole, marketa...čini ovaj stan savršeno mesto za porodicu. Stan se sastoji od predsoblja iz koga se ulazi u ostale delove stana, WC, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu sa lođom, ostavu i drugo manje predsoblje iz koga je ulaz u dve spavaće sobe i veliko kupatilo. Jedna soba ima izlaz na terasu. Za ozbiljne kupce može dogovor.
prodaja - Tivol Četvorosoban Prodaje se duzna kuca sa dva dvosobna stana na manjem placu. Kuca je starija ali je odrzavana.Useljiva. U dvoristu je veca garaza sa prostorom za radionicu. Vlasnistvo 1/1.
Četvorosoban prodaja Ruma - Centar Stambeno poslovni prostor koji se sastoji od dva lokala od po 50 m2 koji su trenutno adaptirani u stanove.Nalazi se u blizoj okolini centra.Pogodno za ordinacije,kancelarije razlicite namene,projekt -biroe.
Ruma prodaja - Glavna ul. Četvorosoban Prodaje se komforan četvorosoban stan površine 101 m2 u Glavnoj ulici. Renovirano, odmah useljivo, grejanje na gas (peći), Pvc, podrum,tavanski prostor. Može da se koristi samo kao stambeni objekat ili samo kao poslovni. Lepa lokacija i dobra investicija. Cena je 40 000e ili zamena za stan u stambenoj zgradi niže spratnosti.Za ozbiljne kupce moguća korekcija cene.
- bliza okolina centra Četvorosoban prodaja Lepa ,kvalitetna kuca koja se nalazi u mirnom naselju u blizoj okolini centra Rume. Na pet minuta od decjeg igralista i osnovne skole,na deset minuta od gradske pijace. Jedna od lepsih kuca u Rumi. U osnovi povrsina kuce je 92 m2 na placu od 228 m2. U prizemlju je smestena garaza sa ulicne strane,a sa dvorisne velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo i predsoblje,na spratu su 3 spavace sobe. Dve sobe imaju terasu. U celoj kuci je hrastov parket,kao i stepeniste,grejanje na gas ( peci),klima. Dvoriste lepo uredjeno,u dvoristu se nalazi zidani pomocn iobjekat.
- Breg Petosoban kuca Prizemna kuća koja se sastoji od četiri seline- glavna kuća ( dve spavaće sobe,kuhinja,trpezarija,dnevna soba,kupatilo i predsoblje), zatim stan u dvorištu ( dnevna soba sa kuhinjom,spavaća soba, kupatilo i predsoblje ), letnja kuhinja ( kuhinja i lepa velika trpezarija) i radionica sa wc-om. na samom ulazu u dvorište smeštena je garaža. Svi objekti su čvrsta gradnja novijeg datuma. U drugom delu dvorišta se nalazi manji voćnjak.
prodaja Ruma Ruma Kudos Petosoban Kuca je gradjena izuzetno kvalitetno,Mogu da se odvoje dve posebne stambene jedinice. U suterenu je podrum,kotlarnica,ostava,u prizemlju velika dnevna soba,kuhinja,spavaca soba,wc,a u produzetku ka dvoristu veliko kupatilo i letnja kuhinja. Na spratu su tri spavace sobe i kupatilo. Grejanje je centralno i dve kaljeve peci.Parketi ,laminat i plocice su na podovima.
Petosoban prodaja Ruma - centar Kuca se nalazi u okolini centra,smestena je u mirnoj ulici.Spratna. Gradjena kvalitetnim materijalima,u osnovi povrsine 100m2. Unutrasnje stepeniste i hodnici su oblozeni mermerom,ostali podovi su plocice i laminat. Centralno grejanje na cvrsto i gas. Prizemlje se satoji od prostrane dnevne sobe (36 m2), trpezarije (16 m2),kuhinja, kotlarnica i ostava.Na spartu su tri spavace sobe i kupatilo. Plac je povrsine 9 ari sa zasadom mladih sljiva. U dnu dvorista nalazi se garaza i letnja kuhinja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane