Ruma  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Ruma prodaja Ruma Ruma Kudos

slične nekretnine * :

Ruma prodaja - centar Petosoban Kuca se nalazi u okolini centra,smestena je u mirnoj ulici.Spratna. Gradjena kvalitetnim materijalima,u osnovi povrsine 100m2. Unutrasnje stepeniste i hodnici su oblozeni mermerom,ostali podovi su plocice i laminat. Centralno grejanje na cvrsto i gas. Prizemlje se satoji od prostrane dnevne sobe (36 m2), trpezarije (16 m2),kuhinja, kotlarnica i ostava.Na spartu su tri spavace sobe i kupatilo. Plac je povrsine 9 ari sa zasadom mladih sljiva. U dnu dvorista nalazi se garaza i letnja kuhinja.
- Petosoban prodaja Poslovno-stambeni objekat, lokal površine 104 m2, kuća 200 m2. Lokal je u radu. Ima sopstveni parking sa glavne saobraćajnice, dobru vezu sa magistralnim putem Ruma-Novi Sad. Dozvoljen transport robe kamionima. Lokal ima sopstveni mokri čvor,kancelariju, čajnu kuhinju i magacinski prostor. Sve uknjiženo i vlasništvo 1/1. U dvorištu ,iza lokala smeštena je kuća sa potkrovljem. Osposobljeno samo prizemlje. potrebni završnii radovi u potkrovlju. Uradjene električne i vodovodne instalacije.
- Tivol Šestosoban kuca Prodaje se starija kuca sa dva stana. Do ulice je stan sa tri spavace sobe,dnevnom sobom, kupatilom i kuhinjom. A u drugom novijem delu se nalazi dnevna soba sa kuhinjom,spavaca soba i kupatilo. Plac je povrsine 9,82 ara sa svim pomocnim objektima.
prodaja - centar Šestosoban Prodaje se lokacija u Rumi na samo 500 m od samog centra grada. Parcela je povrsine 77a . Pogodno je za gradnju stambene zgrade,poslovnog objekta ili proizvodne hale.
Šestosoban prodaja Ruma - Kudoš Kuća je izuzetno kvalitetno građena po visokim standardima. Spratna-suteren podrum, kotlarnica,ostava,prizemlje-dnevna soba,kuhinja ,trpezarija,kupatilo,dve spavace sobe,sprat- kupatilo, tri sobe sa prostorom za kuhinju i trpezariju. Dvoriste lepo uređeno ,u dvoristu je garaža i letnja kuhinja. Svuda su parketi,pločice,klima,stepenište obloženo parketom....
Ruma prodaja Ruma Ruma okolina Šestosoban Poslovno stambeni objekat se nalazi na samo ulazu u Rumu iz pravca Beograda. Odlicna lokacija,pristupni put sa magistralnog puta Beograd -Novi Sad,kao i sa autoputa Beograd -Zagreb.Povrsina stambenog objekta je 258 m2,zatim ekonomski objekat 63 m2 u prizemlju + 63 m2 potkrovlje, pomocni objekat 100 m2, garaza 40 m2, na zemljistu ukupne povrsine 1 ha.Kompletan objekat je uknjizen. Gradjeno je sa kvalitetnim materijalima,moderno i luksuzno opremljeno. U sastavu stambenog dela je i vinski podrum i sala za sastanke.
- Tivol Šestosoban prodaja Kuća sa ajnfortom dimenzija 11,57 x 9 m +6 x 7,30 m, na dve etaže, dva trosobna stana + stan u suterenu, sve ukupno tri stambene jedinici. Kuća je vrlo kvalitetno građena i opremljena svom potrebnom infrastrukturom, trofazna struja, gas, kanalizacija.
- Tivol Šestosoban kuca Agencija M&S predstavlja luksuznu kuću koja ispunjava sve uslove za udoban zivot višečlane porodice. Kuća poseduje šest spavaćih soba, dva salona, četiri kupatila, tri komplet opremljene kuhinje, veliku terasu na spratu dužinom cele kuće orijentisana ka dvorištu , kao i trem u prizemlju kuće. dvoriše popločano, garaža. PVC stolarija, PVC ograde na terasi,centralno grejanje. Vrlo kvalitetno građena i vođeno je računa o svakom detalju.
prodaja - Breg Šestosoban Breg Na prodaju poslovno stambeni objekat u Rumi. Na parceli površine 615 m2 izgrađena su dva objekta. Stariji stambeni objekat površne 90 m2 delimično je renoviradvon, a u dvorištu je sagrađen novi objekat površine 80 m2. Dvorište je popločano starom ciglom i daje doživljaj etno kuće, kao i bunar koji je poseban detalj u dvoruštu. Lokacija kuće je vrlo zanimljiva, sa pristupom na Glavnu ulicu , blizina rumskog vašara, pogodno za proizvodnju, ugostiteljstvo....
prodaja Ruma - Drvarska Drvarska Parcela se nalazi u mirnoj ulici,neizgradjeno gradjevinsko zemljiste.
Ruma prodaja - Ruma Iriska Plac se nalazi na samom putu Ruma - Irig,izlaz iz Rume ka Novom Sadu.U gradjevinskoj zoni.Pogodnost je sto se moze koristiti kao obradivo zemljiste i kao gradjevinsko. U neposrednoj blizini se nalaze već izgrađeni objekti,kao i benzinska pumpa.
- prodaja Prodaje se lokal površine 18 m2, sa podrumom koji je iste površine. Iz podruma postoji mogućnost probijanja i spajanja sa gornjim lokalom. Lokal poseduje komplet opremu za kafić. Centralno grejanje, vlasništvo 1/1, oko cene moguć dogovor.
- poslovni prostor Lokal, u zgradi novije gradnje. Površina 22 m2, sanitarni čvor, grejanje na plinske peći. Patos je u pločicama. Pogodan za sve vrste uslužnih delatnosti, frizerski saloni, administrativni poslovi, i dr.
prodaja - Prodaje se lokal u samom centru grada. Lokal poseduje vlastito centralno grejanje, tri izloga sa pogledom na samo šetalište grada, pogodan za sve vrste delatnosti. Vlasništvo 1/1.
prodaja Indjija Indjija Indjija Lokal u sa izdvojenim stanitarnim čvorom, nov, svetao dobra lokacija.
Indjija izdavanje - Industrijska zona Izdaje se hala u industrijskoj zoni u Inđiji. Hala je površine 600 m2,kompleetno opremljena za bilo koju vrstu delatnosti. Struja monofazna i trofazna. Voda razvedena u celoj hali. Hala poseduje kancelarijski prostor. Kamionski ulaz na plac sa dve strane. U sklopu hale može se izdatri i viljuškar. Hala se izdaje na duži vremenski period.
- prodaja Prodaje se plac širine 12 metara i dužine 70 metara namenjen za porodično stanovanje, sa stepenom izgrađenosti od 40%.Dozvoljena je izgradnja kuće za porodično stanovanje i to prizemlja, sprata i potkrovlja, kao i pojedini poslovni objekti. Kompletna infrastruktura.Vlasništo 1/1
- Jarkovci plac Prodaje se plac, na vrlo lepom mestu u samom selu. Plac ima kompletnu infrastrukturu.
prodaja - Prodaje se plac površine 12 ari. Plac je 15 metara širine sa 80 metara dužine. Plac se nalazi u ulici sa kompetom infrastrukturom, struja, voda, gas, kanalizacija, asvalt.Vlasništvo 1/1.
prodaja Indjija - Krčevine Prodaje se građevinsko zemljište u Krčevinama u rezidencionom delu. Zemljište ima izlaz na jedan od glavnih puteva.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane