Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo BANOVO B.-GOLF

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Dvoiposoban
Novi Beograd Ledine NBGD Jednosoban prodaja Direktna prodaja uknjizenih stanova na Ledinama, u ulici 11 April u blizini Akva parka Holivud.... Zgrada ima prizemlje + 3 sprata U ponudi imamo garsonjeru sa galerijom 28+10m2 na prizemlju i dvoiposoban stan od 54m2 na trecem spratu. Stanovi su uknjizeni, PDV se ne placa Mogucnost kupovine na kredit
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban stan Voždovac, naselje Stepa Stepanović - 2. srpske armije. Prodajem uknjizen dvosoban stan od 62m2 na 2.spratu (2/6) uredno odzavane zgrade, istocno orijentisan, CG (placanje po potrosnji), lift, interfon. Stan se nalazi u neposrednoj blizini stajališta gradskog prevoza, oko zgrade je veliki slobodan parkig, market u zgradi. U stanu ostaju kompletno opremljena kuhinja (sa belom tehnikom), kupatilo (sa veš mašinom), plakar u hodniku, klima uredjaj. Prostorije: spavaća soba, kupatilo, komforan dnevni boravak sa trpezarijskim delom, kihinja, ostava i terasa (3m2). Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta od 12,5m2 u prizemlju zgrade.
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Stan prvog vlasnika , useljen pre 4 godine prvi put. Nema potrebe za ulaganjima . Stan je izvorno bio sa 4 sobe , ali je jedna soba spojena sa dnevnom sobom i kuhinjom u cilju dobijanja open space koncepta za ugodan boravak. Koncept je tako zamisljen da u slucaju potrebe je moguce stan lako prilagoditi u dve stambene jedinice jednakih povrsina ili cetvorosoban stan. Pri useljenju uradjena ugradna kuhinja sa ugradnom BOSCH belom tehnikom , ugradjene su nove sanitarije , uradjena nova zastakljena tus kabina i u celom stanu su ugradjene HANSGROHE slavine i tus , sve uradjeno u savremenom dizajnu podredjeno modernom zivotu. Na vratima/prozorima svake prostorije su postavljeni komarnici. U cenu nije uracunato garazno mesto ( dimenzijski mogu stati dva automobila ili objekat veceg gabarita do 22 m2 ) koje se nalazi odmah uz ulaz u zgradu , najbolja lokacija ( cena iznosi 22.000 eur ). Stan za svaku preporuku , idealan za porodicu ili investicioni projekat.
Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Trosoban
Palilula Višnjička banja Jednoiposoban prodaja Stan 51m2, po strukturi 1,5 soban . Stan se nalazi 5km od Vukovog spomenika i centa grada, u mirnom delu Višnjičke banje. Blizina autobuske stanice, prodavnice, škole, vrtića. Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrada koja ima 3 sprata, poseduje dnevnu sobu, kuhinju,trpezariju koja je odvojena šankom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Postoji mogućnost prodaje stana sa nameštajem.
Stari Grad Stari Grad lokacija Petosoban stan
prodaja Voždovac Jajinci Petosoban
prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Dvoiposoban
Čukarica Žarkovo Por. Spasića i Mašere Troiposoban prodaja Stan se nalazi preko puta škole »Đorđe Krstić«. Duplex. Prvi nivo: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, wc, velika terasa Drugi nivo: 2 sobe, kupatilo, terasa (panoramski pogled ka aerodromu) Grejna površina 90 m2, 2 terase (34 m2). Agencijska provizija je 2%.
Voždovac Medaković 2 Jednosoban stan Uknjižen, odmah useljiv, prvi vlasnik, na odličnoj lokaciji, sunčan, u kvalitetnoj zgradi sa belom fasadnom ciglom oko koje ima dovoljno parking mesta, dobro povezan gradskim prevozom sa svim delovima grada.
prodaja Vračar Vračar lokacija Trosoban Kvalitetni stnovi u izgradnji na lepoj lokaciji na Vračaru. U blizini objekta je Beogradsko dramsko pozorište, Dom zdravlja Vračar, vrtići i osnovne škole. Struktura stana: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom,kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet, terasa i degazman. U izgradnji objekta upotrebljen je klasičan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Stolarija je aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Granitna keramika I klase renomiranog italijanskog proizvodaca, podovi obloženi parketom- hrastov visokog kvaliteta I klase. Dostupni su trosobni stanovi od 69m2 i 75m2. Cena od 1.800 eur /m2+pdv. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 10.000 eur +pdv
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst kod Beogradskog dramskog pozorišta Prodajemo troiposoban stan u zgradi u izgradnji, useljivoj u oktobru 2021.godine, u najlepšem delu Crvenog krsta, u neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u mirnoj, jednosmernoj ulici. Lokacija na kojoj se gradi objekat je sa kompletnom infrastrukturom i u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja (škole, vrtići, marketi, gradski prevoz itd.). Vrhunski kvalitet gradnje, hrastov parket, uvozna keramika, sigurnosna vrata). Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, tri spavaće sobe, dva mokra čvora i terase. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000EUR-a. Zgrada poseduje građevinsku dozvolu. Dinamika plaćanja po dogovoru. Cena je sa uračunatim PDV-om. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Vračar Crveni krst kod Beogradskog dramskog pozorišta Dvoiposoban Prodajemo dvoiposoban stan u novmo objektu sa planiram useljenjem u oktobru 2021.godine. Objekat se nalazi u najlepšem delu Crvenog krsta, u mirnoj jednosmernoj ulic. Lokacija na kojoj se gradi objekat je sa kompletnom infrastrukturom i u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja (škole, vrtići, marketi, gradski prevoz itd.). Vrhunski kvalitet gradnje, hrastov parket, uvozna keramika, sigurnosna vrata, grejanje centralno sa kalorimetrima. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000EUR-a. Zgrada poseduje građevinsku dozvolu. Dinamika plaćanja po dogovoru. Cena je sa uračunatim PDV-om. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) prodaja
Stari Grad Stari Grad lokacija Jednosoban stan Jednosoban,funkcionalan,moderan stan nalazi se u najstarijem gradskom jezgru na Dorćolu na teritoriji opštine Stari grad u blizini Skadarlije,Bajlonijeve pijace i Crkve Aleksandra Nevskog. Stan se nalazi u niskom prizemlju.Dvostrano orijentisan,visina zidova 3,20 m. Ima jako dobar raspored. Renoviran je pre par godina.Kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju a soba dva prozora ka dvorištu.Uknjižen je na 25m2 a ima merenih 30m2.Izdaci za racune su niski jer je uradjena unutrasnja termo-izolacija a koristi se TA grejanje. U stanu bi ostali kuhinjski elementi, bife i police za knjige. Pogodan je za i za izdavanje.Nalazi se u trećoj parking zoni u blizini javnog gradskog prevoza ( 37, 79 , 2 , 5, 10 , 26). U blizini se nalazi pijaca , veliki broj prodavnica,pekara, apoteka,mesta sa kulturnim sadržajem, vrtića i škola.
prodaja Palilula Bogoslovija Jednoiposoban Vojvode Mićka Krstića Nova, tek izgradjena zgrada se nalazi preko puta Dunavske terase na Paliluli, u blizini tržnog centra Big fashion, u ulici Vojvode Micka Krstića. U neposrednoj blizini se nalaze vrtić, osnovna škola,Dom zdravlja, više linija gradskog prevoza .Prodajem dva 1.5 stana , po 50m2 sa terasom na prvom i drugom spratu , odmah useljiva. Stan poseduje lodju od 4m2 sa koje se pruža pogled na reku Dunav.U zgradi postoje neprodata parking mesta.
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac Jednosoban,funkcionalan,moderan stan nalazi se u najstarijem gradskom jezgru na Dorćolu na teritoriji opštine Stari grad u blizini Skadarlije,Bajlonijeve pijace i Crkve Aleksandra Nevskog. Stan se nalazi u niskom prizemlju.Dvostrano orijentisan,visina zidova 3,20 m. Ima jako dobar raspored. Renoviran je pre par godina.Kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju a soba dva prozora ka dvorištu.Uknjižen je na 25m2 a ima merenih 30m2.Izdaci za racune su niski jer je uradjena unutrasnja termo-izolacija a koristi se TA grejanje. U stanu bi ostali kuhinjski elementi, bife i police za knjige. Pogodan je za i za izdavanje.Nalazi se u trećoj parking zoni u blizini javnog gradskog prevoza ( 37, 79 , 2 , 5, 10 , 26). U blizini se nalazi pijaca , veliki broj prodavnica,pekara, apoteka,mesta sa kulturnim sadržajem, vrtića i škola. Molim bez kontakta agencija.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane