Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Bulevar heroja sa Košara

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Čubura Grahovska Garsonjera Renovirana garsonjera na Vračaru, poseduje dnevnu/spavaću sobu, trpezariju, kuhinju i kupatilo. Može se iznajmiti i za podzakup. Veoma pogodan kao stan na dan. Niski mesečni troškovi. Minimalan zakup na godinu dana. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne masečne zakupnine Agent: Doroteja Dokić, br. licence:4586 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DD05 .
Zvezdara Mirijevo I II III IV Marije Crnobori Dvoiposoban prodaja Odličan, funkcionalan dvoiposoban stan u novogradnji iz 2019g. Dvostrano (istok-zapad) orijentisan. Svetao i sunčan. Sa terasom. Bez ulaganja. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. U blizini Mihajla Bulgakova. Grejanje EG. Preporučujemo! Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Novi Beograd Blok 65 Dvosoban Bulevar heroja sa Košara stan Sjajan poslovni prostor u kompleksu Elixir garden. Prostor se sastoji iz dve odvojene prostrane kancelarije, hodnika, kupatila i terase. Orjentisan je ka Airport city-ju i deo je poslovnog jezgra Novog Beograda. Prostor se izdaje sa potpuno opremljenom kuhinjom i ugradnim plakarom. Odlična prilika. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
prodaja Grocka Grocka okolina 9,0 soba 29. novembra Kuća je sa dozvolom urađena i tehnički primljena. Zidana sa kamenom i fasadnom ciglom. Plac je veličine 512m2. Kuća zauzima 117m2 u osnovi. Dvorište ima 400m2. Kuća ima dvorišnu garažu 22m2. Poseduje lokal - poslovni prostor, garažu i podrumski prostor, prizemne prostorij, spratne sprostorije, prostorije u potkrovlju, podrum ispod balkona i zidana šupa u dvorištu, letnjikovac, novi krov i oluci. Na dva sprata, istoveti trosobni stanovi, au potkrovlju manji troiposoban stan. Ukupna korisna površina kuće je 430,07m2. Kuća je uknjižena na 120m2. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Beograd Palilula Krnjača Grge Andrijanovića 2. deo Plac u Krnjači, u naselju blizu centra grada, veličine 4ara4m2. Struja, voda pored placa. Plac dvostrane orijentacije pogodan za investitore.Odlična povezanost sa centralnim delom grada. Informacija o lokaciji dostupna na uvid. Plac 1/1, vlasnik , privatna svojina , gradjevinsko zemljište u zoni porodične gradnje. Moguća je i zamena za kvadrate. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Palilula Krnjača Grge Andrijanovića 2. deo Plac u Krnjači, u naselju blizu centra grada, veličine 4ara4m2. Struja, voda pored placa. Plac dvostrane orijentacije pogodan za investitore. Odlična povezanost sa centralnim delom grada. Informacija o lokaciji dostupna na uvid. Gradjevinsko zemljište. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac FON Jove Ilića Četvorosoban izdavanje Namešten, 4.0, novogradnja, cg, protočna topla voda, 4/4, lift, dve terase, garaža Jedinstven, luksuzan, svetao, prostran četvorosoban stan sa pogledom na Bajfordovu šumu. Open space dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, 2 terase, 2 kupatila i 3 spavaće sobe, garderober su komotno raspoređeni na 132m2. Sama zgrada je rađena po najvišim standardima gradnje - poseduje najsavremeniji sistem grejanja-hlađenja, protočnu toplu vodu, vrhunsku stolariju i sanitarije. Namešten i opremljen luksuzno i moderno, udoban i funkcionalan za porodični život. Garažno mesto kao i svi troškovi sem kablovske i interneta uračunati u cenu. Depozit obavezan. Odmah useljiv. Jedinstven. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 DS06 .
Stari Grad Dorćol gornji Jednosoban Mike Alasa stan Izdaje se jednosoban stan u dobro održavanoj zgradi sa dva lifta na odličnoj lokaciji na Dorćolu u blizini hotela Mona. Renoviran, svetao, kompletno opremljen sa terasom sa pogledom na Dunav i Kalemegdan. Stan je odmah useljiv. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
prodaja Vračar Kalenić Troiposoban Mileševska Uknjižen, 3.5-osoban, I sprat, crvena fasasna cigla. Lift, cg, održavan. Alu stolarija U stanu ostaje kuhinja i ugradni plakari. Prostorije: predaoblje, wc, ostava(vešeraj), kuhinja, trpezarija, dnevna soba, lodja, francuski balkon, 3 spavaće sobe, kupatilo, podrum. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Ovaj ultraluksuzni stan nalazi se u novoj zgradi u ulici Vojvode Stepe.U pitanju je zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa divnom fasadom i video nadzorom. Stan se nalazi na četvrtom spratu.Ceo stan je luksuzno uređen i prilagođen potrebama porodičnog toplog doma.Na samom ulasku u stan dočekuju vas kvalitetna sigurnosna vrata kao i podovi i unutrašnja stolarija visokog kvaliteta.Odmah vam se javlja slika jednog udobnog i kvalitetnog života i osećaj mira i sigurnosti u svom toplom domu. Iz hodnika put vodi u mali toalet, spavaći blok i ogroman open space dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, koji izlazi na predivnu lođu.Prostor koji će vam omogućiti kako divne trenutke sa porodicom, tako i mogućnost da ugostite veliki broj prijatelja i uživate.Spavaću blok potpuno je hodnikom izolovan od dnevnog boravka, sadrži tri sobe i dva kupatila, kao i ostavu-garderober.Stan sadrži dva kupatila i toalet vrhunskog dizajna i kvalitetne keramike ukusno opremljena.Stan ima 124m² i po strukturi je četvotorosoban.Moguće je kupiti garažu po dogovoru u samom objektu sa liftom koji vodi do stana. Prostor je opremljen spuštenim plafonima led rasvetom , drvo-aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza i izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. Stan je klimatizovan. Ovaj stan je dostupan za useljenje.Mikrolokacija same zgrade je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i blizina autoputa.U neposrednoj blizini objekta nalazi se veliki broj supermarketa, kao sportski centar Banjica koji nudi mnoštvo sadržaja.Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor. Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Trosoban Ovaj ultraluksuzni stan sa pogledom od kog zastaje dah nalazi se u novoj zgradi u ulici Vojvode Stepe.U pitanju je zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa divnom fasadom i video nadzorom. Stan se nalazi na šestom spratu od osam.Ceo stan je luksuzno uređen i prilagođen potrebama porodičnog toplog doma. Na samom ulasku u stan dočekuju vas kvalitetna sigurnosna vrata kao i podovi i unutrašnja stolarija visokog kvaliteta. Odmah vam se javlja slika jednog udobnog i kvalitetnog života i osećaj mira i sigurnosti u svom toplom domu. Iz hodnika put vodi u ogroman open space dnevni boravak sa kaminom prostorom za kuhinju i trpezariju. Dnevni boravak izlazi na predivnu lođu od 25 m² koja je obložena iranskim kamenom sa jedinstvenim pogledom i kao takva ona je biser ovog stana. Prostor koji će vam omogućiti kako divne trenutke sa porodicom, tako i mogućnost da ugostite veliki broj prijatelja i uživate. Spavaću blok je hodnikom izolovan od dnevnog boravka, sadrži 2 prostrane sobe i luksuzno veliko kupatilo sa ugrađenim oniksom. Jedna spavaća soba izlazi na predivnu lođu i ima ugrađen garderober, a druga spavaća ima francuski balkon.Stan ima 150m² i po strukturi je trosoban.Moguće je kupiti garažu po dogovoru u samom objektu sa liftom koji vodi do stana. Prostor je opremljen spuštenim plafonima led rasvetom , drvo-aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza i izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan. Ovaj stan je dostupan za useljenje.Mikrolokacija same zgrade je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i blizina autoputa. U neposrednoj blizini objekta nalazi se veliki broj supermarketa, kompleks Voždove kapije, kao sportski centar Banjica koji nudi mnoštvo sadržaja.Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor. Kupac plaća proviziju 2%
Zlatibor Karaula Andrije Jevremovića Jednoiposoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Stan u luksuznoj novogradnji u najlepšem delu Zlatibora, okružen borovima i zaklonjen od buke. Nalazi se u blizini Trim staze U izgradnji se koriste građevinski materijali najvišeg standarda moderne gradnje (hrastov parket, ALU stolarija sa roletnama, klima uređaji.....). Savršeno su pozicionirani i predstavljaju idealno mesto za odmor i boravak na planini. Poseduje građevinsku dozvolu. Cena je izražena sa PDV. Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Zlatibor Karaula Jednoiposoban Andrije Jevremovića stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Stan u luksuznoj novogradnji u najlepšem delu Zlatibora, okružen borovima i zaklonjen od buke. Nalazi se u blizini Trim staze U izgradnji se koriste građevinski materijali najvišeg standarda moderne gradnje (hrastov parket, ALU stolarija sa roletnama, klima uređaji.....). Savršeno su pozicionirani i predstavljaju idealno mesto za odmor i boravak na planini. Poseduje građevinsku dozvolu. Cena je izražena sa PDV. Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana. U Ponudi stanovi od 23,57m2, 34,13m2 i 34,70m2 na PR,I,II,III,IV,V spratu i u potkrovlju. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
prodaja Zlatibor Karaula Garsonjera Andrije Jevremovića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Stan u luksuznoj novogradnji u najlepšem delu Zlatibora, okružen borovima i zaklonjen od buke. Nalazi se u blizini Trim staze U izgradnji se koriste građevinski materijali najvišeg standarda moderne gradnje (hrastov parket, ALU stolarija sa roletnama, klima uređaji.....). Savršeno su pozicionirani i predstavljaju idealno mesto za odmor i boravak na planini. Poseduje građevinsku dozvolu. Cena je izražena sa PDV. Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja ZLATIBORSKI OKRUG Zlatibor Karaula Andrije Jevremovića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! Stan u luksuznoj novogradnji u najlepšem delu Zlatibora, okružen borovima i zaklonjen od buke. Nalazi se u blizini Trim staze U izgradnji se koriste građevinski materijali najvišeg standarda moderne gradnje (hrastov parket, ALU stolarija sa roletnama, klima uređaji.....). Savršeno su pozicionirani i predstavljaju idealno mesto za odmor i boravak na planini. Poseduje građevinsku dozvolu. Cena je izražena sa PDV. Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana. U Ponudi stanovi od 23,57m2, 34,13m2 i 34,70m2 na PR,I,II,III,IV,V spratu i u potkrovlju. Agent Ljuba 060/559-3691 Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Oliverina Jednosoban Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.0, 40m2, EG, PR/I, telefon, interfon. Uknjižen. Izdaje se stan u kući sa pripadajućim dvorištem. Nalazi se u blizini Bulevara i aviv parka. Cena zakupa iznosi 280e+50e troškovi. Useljiv od 1.jula! Kontakt 060/34 11 341 Agencijska provizija 50%
Voždovac Autokomanda Dobropoljska Trosoban izdavanje Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 46m2, EG, VPR/IV, telefon, interfon. Uknjižen. Lep, moderan stan na autokomandi. Sastoji se od hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom. Slobodan od 01.07.2023. Agent Snežana 064/81 32 137 Agencijska provizija 50%
Zemun Pregrevica Trosoban Pregrevica stan Zemun, Pregrevica; 80m2, 3.0, II/3, duplex, klima, podno grejanje, parking mesto, interfon, internet; Prelep polunamešten trosoban stan na drugom spratu nove zgrade u najlepšem delu Zemuna - Pregrevici. Stan je luksuzno opremljen, grejanje je podno. Uz stan se izdaje i natkriveno parking mesto čija cena zakupa je uračunata u oglašenu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 30 (B92) Dvoiposoban Bulevar Zorana Đinđića Stan je dobrom stanju, novi prozori, novo kupatilo, adaptiran u 2,5, salonac. Nalazi se u perfektno odrzavanom ulazu, Autobuske linije: 16,17,65,68,70,71,72,74,75,77,78,83 nocni: 15,68,75,603,704,706
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dr.Ivana Ribara broj ulaza 73 Stan se nalazi u blizini MZ Kozara. U krugu između zgrada nalazi se park i igralište za decu. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i terase.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane