Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Medaković 1 Radovana Simića-Cige

slične nekretnine * :

MORAVIČKI OKRUG prodaja Gornji Milanovac Lunjevica Nikole Milićevića Lunjevice Kuća na prodaju u selu Lunjevica, udaljena 6km od Gornjeg Milanovca. Na prelepom placu od 82 ara, kroz koji protiče potok, nalaze se kuća, garaža, pomoćni objekti. Kuća se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju su velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija, salon i WC. Na spratu velika soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo. Na potkrtovlju su dve spavaće sobe, koje nisu dovršene. Kontakt: Radojka Ristić, 064/32 44 764 Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Tošin bunar Četvorosoban izdavanje U lux kompleksu "Savada" u prilici smo da Vam ponudimo troiposoban stan na trećem spratu. Stan se sastoji od dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, kuhinje, dve spavaće sobe, jedne dečije sobe, kupatila i wc-a. Izdaje se polunamešten. Zgrada ima dva lifta, tri parking mesta u garaži. Novogradnja, iz 2022. godine, visina plafona 2,8m. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Kontakt:Miloš Lukovac, 060/4490-080. Agencijska provizija 50%
Savski Venac Beograđanka Dvosoban Admirala Geprata stan Stan u centralnoj gradskoj lokaciji, blizu svih sadržaja za lep, komforan život. Sastoji se od dve velike sobe, hodnika, kuhinje, trpezarijskog dela i kupatila. Sve prostorije su prostrane, odlika starogradnje u gradskom jezgru. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Bulevar Vudroa Vilsona BW Metropoliten sa garažnim mestom Depozit u vrednosti 1.5 mesečne kirije. Novogradnja lux, potpuno opremljen, moderan. U cenu zakupa uključeno je garažno mesto. Ugovor na 12 meseci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Vojvode Stepe Prostran namešten dupleks dostupan za izdavanje u srcu Voždovca, renoviran i namešten u boho/retro stilu. Stan ima ukupno 125 m2 i sastoji se od ulazne lođe, velike dnevne sobe, velike terase 14 m2, WC-a, kuhinje i trpezarije na prvom nivou i 2 spavaće sobe, terase 10 m2, WC-a, i kupatila na drugom nivou. Stan je opremljen novim uređajima uključujući veš mašinu sa sušačem, šporet, frižider, mikrotalasnu), moderne kuhinje i spoja novog i vintage nameštaja. Privatna zatvorena garaža 13 m2 je uključena u cenu i nalazi se u zgradi. Stan je lociran u Vojvode Stepe, blizu Voždovačke crkve i Liberte Cafe et Jeux. Ulaz gleda na autobusku i tramvajsku stanicu, Maxi je tačno preko puta, a DM and Lilly u samom prizemlju zgrade. Bel Medic bolnica nalazi se odmah iza zgrade. Banjička šuma je na par minuta peške, do centra se stiže za 5-10 min kolima, 10-15 min prevozom. Depozit obavezan. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Marka Čelebonovića Četvoroiposoban Bežanijska kosa, 4.5 sobni stan, 133 kvm, 1 sprat u zgradi od 6 spratova Najlepši deo Bežanijske kose, lepo održavana zgrada iz 2005 god, okružena parkovima, odlično povezana sa svim delovima grada i obližnjim tržnim centrima, školama, vrtićima. 4.5 sobni stan, 133 kvm sa prostranom lođom od 14 kvm. Struktura stana- Iz veoma prostranog hodnika se ulazi u veliku trpezariju i kuhinju sa jedne strane , odvojen wc i kupatilo, dnevnu sobu i 3,5 prostrane spavaće sobe. Iz dnevne sobe i jedne spavaće sobe se izlazi na divan veliki balkon od 14 kvm. Grejanje CG. Stanu pripada i podrum u vrlo dobrom stanju od 7 kvm. Zgrada poseduje lift. Stan je orijentisan dvostrano, jugoistok- severozapad. Stan za komforan, ugodan život, za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Palilula Karaburma Ćustendilska Dvoiposoban prodaja Lux novogradnja, cena sa pdv-om. Izuzetna novogradnja u mirnoj ulici nadomak Zvezdarske šume. Lux objekat od samo 12 stanova sa liftom i garažom. Pouzdan investitor sa više uspešno završenih objekata na ekskluzivnim lokacijama. Stan se sastoji od kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, dve spavaće sobe i dva kupatila a posebna prednost je izlaz na prostrano dvorište koje koristi samo ovaj stan. Visok nivo gradnje i završnih materijala, prvoklasni parket i keramika, sendvič zidovi sa odličnom izolacijom, vrhunska stolarija sa roletnama na električni pogon, grejanje na najkvalitetnije norveške radijatore. Rok za završetak radova je decembar 2024. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cene su iskazane sa pdv-om. Povrat pdv-a za kupce prvog stana. U ponudi više stanova od 40 do 64m2. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Zemun Zemun novi grad Dvosoban Ševina stan Lux opremeljen stan, kompletnim nameštajem, kuhinjskim elementima, belom tehnikom. U novoj i urednoj zgradi, okružena zelenilom, sa parking mestom za zakupca, dobro pozicioniran, u blizini Prvomajske ulice, gradskog prevoza, izlaza na autoput E-75. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Useljiv od 01.03.2024. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zemun Karadjordjerv trg Stevana Markovića Stevana Markovića, pr/1, lokal dimenzija 5x10m, visina plafona preko 3m, lociran u centralnom delu Zemuna, za višenamensko korišćenje u oblasti vulakanizerskih usluga, servisiranja automobila sa urađenim kanalom (deo alata i opreme za rad), mokri čvor. Za ozbiljne zakupce, na duži period, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Trnska Trnska, pr/3, kompletno opremljen, renoviran, veoma svetao, salonskog tipa, dvostrano orijentisan, dvorišno okrenut, ispred stana je uređeno dvorište koje koriste dva stana u prizemlju, predratna održavana zgrada sa interfonom i video nadzorom, u srcu Vračara, zaklonjen od buke, za preporuku, uknjižen, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Kalenić Niška Garsonjera Niška, 8/9, lift, terasa 3m2, funkcionalna garsonjera, kompletno renovirana, sa predivnim pogledom, bez ulaganja, useljiva, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Šumice Ljermontova Jednoiposoban prodaja Ljermontova, 2/18, 2 lifta, izuzetno retko u ponudi, na samo par koraka od parka Šumice, na odličnoj lokaciji, izuzetno dobro povezan sa svim delovima grada. Uredno održavana zgrada sa 2 lifta. Stan je kompletno renoviran sa odličnom strukturom, zamenjene sve vodovodne i elektro instalacije, kupatilo renovirano, prvoklasna pvc stolarija, spušteni plafoni sa ambijentalnom rasvetom, ugradna kuhinja i plakari rađeni po meri tako da je prostor iskorišćen sa maksimalnom efikasnošću. Stan se prodaje kompletno namešten. Izuzetna prilika za sve one koji traže stan bez dodatnih ulaganja, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Neimar Jednoiposoban Braničevska stan Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.5, 50m2, CG, PR/II, telefon, interfon, podrum. Uknjižen. Prostran jednoiposoban stan , jednostrano, zapadno orijentisan – obe prostorije gledaju na Braničevsku ulicu. Stan se nalazi na prizemlju od ukupno 2 sprata + potkrovlje. Ovaj potpuno namešten stan odlikuje izuzetno dobar raspored prostorija u koje se ulazi iz hodnika stana - poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, sobu, kupatilo (sa prirodnom ventilacijom) i hodnik. Zgrada je starije kvalitetne gradnje, salonskog tipa. Visina plafona 3,20m. Grejanje je centralno. Leti je prijatno u stanu, ne treba klima uredjaj, a zimi je odlično grejanje. Ulazna vrata u dvorište zgrade se zaključavaju. Ulaz u zgradu je obezbedjen interfonom. Parkiranje je omogućeno u dvorištu zgrade. U blizini zgrade su lokali namenjeni ličnoj potrošnji. Lokacija zgrade je odlično povezana saobraćajnicama sa ostalim delovima grada. Cena zakupa je 600,00 EUR na mesečnom nivou + deposit u visini jedne mesečne zakupnine. Komunalni troškovi na mesečnom nivou iznose oko 100 EUR (infostan i kablovska). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan se izdaje na godinu dana. Odmah useljiv Odlična preporuka zbog lokacije, dobre strukture stana i omogućenog parkinga. Agencijska provizija 50%
prodaja Voždovac Autokomanda Četvorosoban Prešernova Voždovac, Autokomanda, Prešernova; 97m2, 4.0, VII/8, duplex, cg, klima, dva lifta, dve terase, garažno mesto; U ponudi je veoma luksuzan četvrosoban dupleks u novoizgrađenoj zgradi u blizini Autokomande. Izuzetna struktura na dva nivoa: I nivo: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, toalet i terasa. II nivo: galerija, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Prostran je i svetao (dvostrano orijentisan), a prilikom izgradnje korišćeni su materijali vrhunskog kvaliteta. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 15.000€ + PDV od 20%. U cenu nije uračunat PDV od 10%, a za kupce prvog stana postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Sjajna mikrolokacija: blizina autoputa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Šestosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Prešernova Voždovac, Autokomanda, Prešernova; 197m2, 6.0, VII/8, duplex, cg, klima, dva lifta, tri terase, ostava, garažno mesto; U ponudi je veoma luksuzan šestosoban dupleks u novoizgrađenoj zgradi u blizini Autokomande. Prostorije: dnevna soba, pet spavaćih soba (od kojih su četiri master), dve kuhinje, gostinjski toalet i tri terase. Prostran je i svetao (trostrano orijentisan): grejna površina je 177m2, a ukupna površina stana sa terasama je 225m2. Prilikom izgradnje korišćeni su materijali vrhunskog kvaliteta, a stan ima i "Smart home" sistem. U zgradi postoje dva lifta, od kojih je jedan direktno povezan sa ovim stanom i pristupa mu se pomoću tag-a. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 15.000€ + PDV od 20%. U cenu nije uračunat PDV od 10%, a za kupce prvog stana postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Sjajna mikrolokacija: blizina autoputa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Beli Dvor Velisava Vulovica Velisava Vulovića, 350m od Maxi-ja, gradjevinski plac 8,86 ari odmah spreman za gradnju. Prihvacen IDR, LOKACIJSKI USLOVI pred izdavanjem. Moguca zamena za manji 4 - 5 ar za porodičnu gradnju na Dedinju ili Senjaku. Prema informaciji o lokaciji, dozvoljeno Pr + 1 + Ps, zauzetost 35%, izgradjenost 0,7 (620m2). Dozvoljena izgradnja Podruma i Suterena. Front parcele 29 m, dubina 30,5 m. Svi potrebni priključci (voda, kanalizacija, struja, gas, kablovska) su u liniji trotoara ispred same parcele. Kontakt na 063/8796-144.
Sopot Sopot okolina Mali Požarevac prodaja Plac, površine 15 ari, u neposrednoj blizini centra Malog Požarevca, kod prodavnice Aman, povoljan za gradnju porodične kuće, prilaz sa asvaltirane ulice, struja, voda, telefon, izvanredan pogled na okolinu. Kontakt: Peđa 064 116 11 06
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvosoban Radoja Dakića stan Prodajemo odličan jednoiposoban stan na traženoj lokaciji na Novom Beogradu kod Instituta za majku i dete. Stan se nalazi na poziciji četvrtog sprata od ukupno šest u čistoj i održavanoj zgradi bez lifta. Orijentisan je prema prelepom parku punom zelenila. Odličnog rasporeda stan se sastoji od ulaznog dela, manje kuhinje, dnevnog boravka i trpezarije sa izlazom na terasu, kupatila i spavaće sobe u okviru koje je zastakljena terasa sa pogledom na park. Idealan za život, ali i kao investicija zbog svoje lokacije u blizini svih sadržaja neophodnih za zivot. Uknjižen. Mogućnost kupovine na kredit. Za svaku preporuku! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvosoban Pariske komune Prodajemo odličan dvosoban stan u blizini Fontane na Novom Beogradu. Stan se nalazi na osmom spratu očuvane zgrade sa urednim ulazom i liftom. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i prostrane terase površine 15m2. Jugozapadno je orijentisan i jako svetao. Lako je adaptibilan u dvoiposoban. Slobodan parking ispred zgrade sa dosta parking mesta. Uknjižen i odmah useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Severni bulevar Veljka Dugoševića Prodajemo odličan dvoiposoban stan u vojnoj zgradi iz 70-ih godina veoma kvalitetne gradnje na veoma dobroj lokaciji na Zvezdari u ul.Veljka Dugoševića kod Severnog bulevara. Stan je kompletno i veoma kvalitetno renoviran i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja (postavljena su ulazna sigurnosna vrata, spoljna PVC stolarija, u kuhinji i kupatilu granitna keramika I klase, hrastov parket, led rasveta). Sastoji se od predsoblja, kuhinje, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Orijentisan je ka parku. Oko zgrade je slobodan parking sa dosta parking prostora. Stan je uknjižen na 55m2, ukupne površine 58m2. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane