Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Dr Velizara Kosanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Obilićev venac Obilićev venac Jednosoban Stari grad - Obilićev venac lokal, 18m2, 1/2, CG, lift, telefon, interfon, podrum, parking U ponudi odlično pozicioniran lokal u prestižnom tržnom centru, u srcu Beograda. Pogodan za različite delatnosti. Odmah useljiv. Za svaku preporuku. Uknjižen na 18m2. Agencijska provizija 2%. Agent Svjetlana Janjoš: 069/500-19-70 (licenca br.4587) Interfon, Telefon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Gradska kanalizacija
Palilula Karaburma Diljska Četvorosoban prodaja Palilula, Karaburma - BIG RESIDENCE - Diljska 4.0, 82m2 + pripadajuća bašta 64.25m2, PR/7, CG, lift, telefon, interfon, ostava, garaža U ponudi luksuzan, funkcionalan stan u novogradnji sa baštom od 64.25m2 u savremenom rezidencijalnom kompleksu. Prostorije: ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj-ostava. Stan poseduje sopstvenu veliku baštu sa prirodnom travom, koja predstavlja mini oazu ovog stana. U gradnji i opremanju stana korišćeni su visokokvalitetni materijali i oprema. Blizina reke i velika ponuda rekreativnih sadržaja, poput terena za košarku, igrališta i staza za šetnju i trčanje, kao i šoping centri u neposrednoj blizini, čine ovaj stan primamljivijim. U ponudi je i ostava na nižem nivou zgrade od 3.72m2, po ceni od 5.000e. Mogucnost kupovine dva parking mesta u garaži po ceni od 15.000e po mestu. Građevinska dozvola. Agencijska provizija 2%. Agent: Snežana Krstić 065/34-35-128 (licenca br.4106) Interfon, Telefon, Nije poslednji sprat Ostava Gradska kanalizacija
Zemun Altina Dvosoban stan Naš predivan dvosoban stan na Altini nudi udoban i moderno renoviran prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovaj prostrani stan nudi udobnost i luksuz, sa potpunim renoviranjem koje je osvežilo svaki kutak. Ključne karakteristike ovog stana uključuju: Dvosoban raspored: Stan raspolaže sa dve prostrane sobe ,dnevnom i spavaćom, pružajući dovoljno privatnosti i komfora za vas i vašu porodicu. Dva moderna kupatila: Dva potpuno renovirana kupatila sa elegantnim sanitarijama i kadom. Potpuno renoviran: Stan je temeljito renoviran i opremljen najnovijim materijalima i uređajima, obezbeđujući moderan izgled i funkcionalnost. Slobodno parkiranje: Nećete morati da brinete o parkiranju, jer ovaj stan ima slobodan parking za stanare zgrade. Zabrana kućnih ljubimaca: Stan je pogodan za osobe koje nemaju kućne ljubimce, čime se osigurava čistoća i očuvanje enterijera. Lokacija stana na Altini je izuzetno povoljna, omogućavajući vam brz pristup glavnim saobraćajnicama, prodavnicama, restoranima i drugim sadržajima. Ovo je savršen stan za one koji žele kombinaciju modernog i udobnog života u mirnom delu grada. Za dodatne informacije ili da zakazete pregled stana, slobodno nas kontaktirajte. Ovo je prilika da živite u modernom, renoviranom stanu na Altin I koji ispunjava sve vaše potrebe za komforom i praktičnošću. Agencijska provizija 50% Our beautiful two-bedroom apartment in Altina offers a comfortable and modern renovated space that will satisfy all your needs. This spacious apartment offers comfort and luxury, with a complete renovation that has refreshed every corner. Key features of this apartment include: Two-room layout: The apartment has two spacious rooms, a living room and a bedroom, providing enough privacy and comfort for you and your family. Two modern bathrooms: Two completely renovated bathrooms with elegant sanitary ware and bathtub. Completely renovated: The apartment has been thoroughly renovated and equipped with the latest materials and appliances, ensuring a modern look and functionality. Free parking: You won't have to worry about parking, because this apartment has free parking for the tenants of the building. No pets: The apartment is suitable for people who do not have pets, which ensures the cleanliness and preservation of the interior. The location of the apartment in Altina is extremely favorable, allowing you quick access to main roads, shops, restaurants and other facilities. This is the perfect apartment for those who want a combination of modern and comfortable living in a quiet part of the city. For additional information or to schedule an inspection of the apartment, feel free to contact us. This is an opportunity to live in a modern, renovated apartment on Altin I that meets all your needs for comfort and practicality. Agency commission 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Klima, Nije poslednji sprat Odmah useljiv
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Dvosoban Predivan stan s fascinantnim panoramskim pogledom, smešten na posljednjem spratu dobro pozicionirane zgrade na Voždovcu. S terase se pruža spektakularan pogled na grad, Hram Svetog Save, Ustaničku ulicu i park Šumice. Pred zgradom se nalaze kuće koje ne ometaju ovaj izvanredan pogled. Ovaj stan sastoji se od dnevne sobe, predoblja, kuhinje, toalaeta i prostrane terase od 6m2. Kuhinja također sadrži ostavu, a ispred stana se nalazi dodatan prostor za pohranu. Stan obiluje prirodnom svjetlošću, a sunce u letnjim mesecima obasjava terasu od ranih jutarnjih sati pa sve do zalaska sunca. Nedavno su obavljeni radovi na renoviranju, uključujući hoblovanje parketa, obnova stolarije (koja je starija, ali izvrsno očuvana i ne zahteva zamenu), kao i terase. Stan nudi odličnu priliku za preuređenje ako se odlučite dodati još jednu sobu. Krov zgrade je zamijenjen pre šest godina, a nema problema s vlagom, vetrom. Stan je legaliziran, ima 39m2 stambene površine plus 6m2 terase. Nema tereta na stanu, a vlasnički je 1/1, što omogućava i mogućnost kupovine putem kredita. Što se tiče lokacije, stan se nalazi u neposrednoj blizini šoping centra Stadion i nekoliko fakulteta, uključujući FON, Saobraćajni, FPN, Singidunum i Visoku elektrotehničku školu. Idealno je rešenje za studente i mlade parove. Stan se prodaje kao namešten, a na fotografijama možda neće biti vidljiv ugrađeni garderober koji se proteže duž cijele lođe i nudi dovoljno prostora za odlaganje. Stan je apsolutno za svaku preporuku zbog svoje izvanredne lokacije, odlične povezanosti mirnog okruženja u kojem se nalazi. Agencijska provizija je 2%.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja.
izdavanje Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Uroša Martinovića Izdaje se garažno mesto u A bloku, u prizemlju stambene zgrade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Valentina Aranđelović, licenca br. 2575 „Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Prve pruge Trosoban Izdaje se odličan trosoban stan. Stan je namešten i poseduje komforan dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, 2 toaleta, kuhinju, terasu, hodnik. Grejanje je centralno. Ima protočni bojler. 2 klime. Zgrada je lepo održavana. Ima video nadzor, interfon, lift, prostoriju za bicikle. Oko zgrade je javni parking. Pored se nalazi Ruski vrtić. Prodavnice, Dom zdravlja, park. Sve je u zelenilu. Ljubimci su dozvoljeni. Lokacija odlčna. Topla preporuka. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Novi Beograd Belvil (A blok) Uroša Martinovića Dvosoban izdavanje U prilici smo da ponudimo za izdavanje kompletno namešten dvosoban stan u A bloku. Stan je svetao, osunčan, nalazi se na 4. spratu i poseduje garažno mesto. Sastoji se od predsoblja, odvojene kuhinje sa trpezarijom, prostrane dnevne sobe sa francuskim balkonom, odvojene spavaće sobe sa izlazom na terasu i kupatila sa kadom. Mikrolokacija odlična. U mirnom delu grada, izolovan od gradske vreve i sa druge strane odlično povezan sa centrom grada linijama gradskog prevoza. Stan se izdaje na duži period, odmah je useljiv Obavezan je depozit u visini 1 mesečne rente Garažno mesto uz doplatu. Ostali troškovi cc130e Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Vračar Vračar lokacija Četvoroiposoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Uknjižen višesoban dupleks, 168 m2 ( terasa od 5m2 ) ,4 i 5. sprat od 5, bez lifta, interfon, podrum, grejanje na struju, ta i kaljeve peći koje su prepravljene na struju, tri klime, podrum. Stan je dvostrano orijentisan, i na Bulevar i na dvorište. Jako svetao. Stan je po 4.5 soban stan, a trenutno je u donjem nivou jedan prostor, a u gornjem delu je dvoiposoban stan. Donji nivo se sastoji od : ulaznog predsoblja i, dnevne sobe otvorenog tipa ( ranije bile dve sobe, sada skinuta pregrada između njih ,lako može da se vrati ), kuhinja, trpezarija, kupatilo, ostava i prelepa terasa ka dvorištu. Visina plafona u donjem delu je 2,75 metara, bez kosina, sa normalnim prozorima. Gornji nivo : dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, otvorenog tipa, dve spavaće sobe, kupatilo. U gornjem nivou su sve Velux krovni prozori. Ima kosina i jako je svetlo. Donji nivo je nezavisan i odvojen je dvokrilnim salonskim vratima od drugog dela stana, do koga vode stepenice iz predsoblja. Ceo krov je poslednji put rađen detaljno i jako kvalitetno 2001.godine. U zgradu je uvedeno cg , tako ima mogućnosti da se uvede i u stan. Zgrada je iz 1933.godine. Odlična fasada i prelep salonsku ulaz. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2 %. Agent: Milica Cagić broj licence 241. “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339. 011/2620734 .
prodaja Čukarica Filmski grad Dvosoban Miloja Zakića Stan se nalazi u dobroj zgradi,na odlično lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja za udoban život. Dvosoban,uknjižen na 52kvm grejne površine. Vrlo je svetao,istočno orijentalne sa dve komotno terase sa panoramski pogledom. Nedavno je kompletno i kvalitetno renoviran. Iznad stana se nalazi tavanski prostor adaptiran u stan. Uknjižen je na vlasnika. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Stepa Stepanović Generala Vladimira Kondića Stepa Stepanović je lepo i komforno organizovano naselje, prilagođeno potrebama savremenog života. Velike zelene površine ga oplemenjuju, a preko 140 lokala zadovoljavaju potrebe stanovnika u njemu. Škola i obdanište su sa dvorištima izgleda manjeg parka. Sama zgrada, ali i njeno okruženje su besprekorno održavani. Stan je sa panoramskim pogledom, istočno orijentisan, tako da ugođaj na prostranoj lođi je prijatan tokom cele godine. Sastoji se iz hodnika, kuhinje, dnevno trpezarijskog dela, veće i manje spavaće sobe, kupatila i lođe. Namešten je i opremljen svim potrebnim životnim stvarima, i useljiv. Moguće je iznajmiti garažno mesto po ceni od 100 eura. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 KR06 .
Beograd izdavanje Novi Beograd Blok 65 Omladinskih brigada Četvorosoban Uknjižen, nov namešten, centralna klimatizacija/grejanje internet, video-nadzor, obezbeđenje 24/7, teretana,sauna. U prilici smo da ponudimo za izdavanje kompletno namešten stan na ekskluzivnoj lokaciji u Kuli West 65 izgrađenoj u skladu sa svetskim standardima gradnje. Stan je kompletno namešten i sastoji se od kupatila sa tuš kabinom, kuhinjsko trpezarijskog dela i dnevne/spavaće sobe. Stan se izdaje na duži period i odmah je useljiv. Mikrolokacija odlična. Svi sadržaji neophodni za kvalitetan život se nalaze u samoj Kuli West 65 i u njenom neposrednom okruženju Obavezan je depozit u visini 1 mesečne rente Ostali troškovi su 130-170eur Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban izdavanje Izdaje se prelepa , renovirana garsonjera u centru Zemuna. Trenutno je polunameštena ali se moze ubaciti nešto po zelji zakupca. Ima lep dnevni boravak sa novim krevetom na razvlačenje i fiokom u njemu, kuhinju, kupatilo i prostoriju koja može biti soba( nije odvojena vratima od dnevnog boravka. Ima dosta ugradnih plakara. Ima i klimu i internet. Poseduje odvojen ulaz u prekrasnom dvorištu sa puno zelenila. Ljubimci su dozvoljeni( mačke). Moze biti i divan poslovni prostor. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Savski venac Savski venac lokacija Kraljice Natalije poslovna zgrada U prilici smo da oglasimo prodaju uknjižene trospratne zgrade u centru grada. Zgrada je iz 1998. kompletno renovirana 2020. Sastoji se od tri stambene jedinice (na svakom spratu po jedna). Prvi sprat :112m2 (terase, mokri èvor, tri odvojene prostorije) Drugi sprat- stambena jedinica površine 93m2 mereno 112m2 (2 spavaæe sobe, dnevna soba, 2 terase, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo) Treæi sprat - Duplex površine 93m2+80m2 (predato na legalizaciju) Ulaz u zgradi uređen, mermerno stepenište. Izuzetna lokacija , na samo par minuta od Palate Albanija, Terazija, Beograðanke, pijace Zeleni venac. Izvanredna povezanost sa svim krajevima grada. Sve jedinice se mogu koristiti i kao poslovni prostor i kao stambeni prostor. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 IK05 011/2620734 .
prodaja Čukarica Cerak Dvosoban Stojana Matića Izuzetna ponuda, stan sa dve lođe, na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju. Adaptibilan u dvoiposoban, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: velika dnevna soba (izlaz na dve lođe), odvojena velika kuhinja sa prostranom trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, potrebno samo higijensko krečenje. Zgrada kvalitetna, novije gradnje, sa urednim hodnicima, sendvič zidovi sa tremoizolacijom, pikovana fasada. Za preporuku. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvoroiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Danila Bojovića Porodičan stan na dve etaže, donji nivo: predsoblje, dnevna soba (izlaz na terasu), trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Gornji nivo: dve spavaće sobe, kupatilo, funkcionalan, adaptibilan u dve stambene jedinice. Dvostrano orijentisan (istok-zapad), sa pripadajućim podrumom. Miran kraj, sa parkingom ispred ulaza u zgradu, u blizini vrtića, marketa, Doma zdravlja, pijace, TC Stadion, okolina Darvinove pošte, odlična veza gradskim linijama sa svim delovima grada. Za preporuku, hitna prodaja. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Vračar Čubura Cara Nikolaja II Cara Nikolaja II, 2/4, lift, terasa, kompletno renoviran stan pre 2 godine, idealan za poslovni prostor, na odličnoj lokaciji kod Čuburskog parka, održavan ulaz zgrade, dvostrano orijentisan (severoistok), svetao, sastoji se od ulaznog hodnika, 2 sobe, terase, kupatila sa prirodnom ventilacijom, izdaje se prazan sa opremljenom čajnom kuhinjom, poseduje 2 klima uređaja, parking za stanare u slobodnoj zoni iza zgrade, trenutno se izdaje kao kancelarija, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Pančevo Pančevo Vršac prodaja Prodaje se gradjevinsko zemljiste u Vrscu, na izuzetnoj lokaciji, odmah uz magistralni put ka Rumunskoj granici. Povrsina parcele od 1700-2000m2 (u dogovoru sa kupcem). U okviru ove parcele dozvoljena je izgradnja poslovnih, proizvodnih i skladisnih objekata, kao i kombinacija istih. Udaljenost od centra grada 1km. Cena i ostale informacije upitom na broj telefona 062/33-43-53!
Čukarica Sremčica Lipovica plac Prodajem na parceli 2824/2 KO Sremcica, opština Čukarica, odličan plac u Lipovici, 10 ari, odmah pored placa prolazi Ibarska magistrala gde je od puta odvojen drvećem pa se ne čuje buka i ne vide vozila. Plac je na vrhunskom mestu, 6,5 km od Petlovog brda, pored placa je stanica za gradski prevoz, tako da može i da se stanuje, kao što već žive komšije pored mog placa.. Vlasništvo 1/1, vlasnik, kao i objekti 39m2, na placu su upisani u Katastar. Plac je ravan pod travom, postoji zimzeleno drveće i posađene voćke. Na placu postoji voda, a za struju je podnet zahtev u skladu sa novom Uredbom. Informacije na telefon 063239694
prodaja Zvezdara Bulbuder Bulbulder Jednosoban Dimitrija Tucovića 1.0, 43m2(terasa 1.38m2), 2/3, TA, interfon, internet, klima, ktv, salonac Nepokretnost se nalazi u srednjem delu ulice Dimitrija Tucovića, koja predstavlja jednu od glavnih saobraćajnih arterija grada. Takva pozicija obezbeđuje kompletno razvijenu infrastrukturu a naročito brzu vezu sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo jednosobnu nepokretnost, koja se nalazi na međuspratu između drugog i trećeg sprata u trospratnici bez lifta, zidanoj 30-ih godina prošlog veka. Zgrada je sa lepim mermernim ulazom i gipsanim detaljima. Komotne prostorije u ovom stanu su vrlo funkcionalno raspoređene. Orijentacija suprotno od ulice ga štiti od buke. Iz kuhinje se ulazi u vrlo korisnu ostavu sa prozorom. Sve prostorije, uključujući i kupatilo, imaju prozore. Stan je lako adaptibilan u dvosoban prebacivanjem kuhinje u veliko predsoblje i pretvaranjem sadašnje kuhinje u sobu. Kupatilo je manje, ali se može proširiti na račun predsoblja. Osećaju prostranosti doprinosi visina plafona od 3m. U održavanom je stanju, što pruža priliku budućim vlasnicima da ga srede prema sopstvenim željama, potrebama i u skladu sa mogućnostima. Grejanje je na struju čime se omogućava racionalizacija troškova. Stanu pripada podrum u zgradi. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele manji stan što za život što kao investiciju za izdavanje na dobroj lokaciji. Od prostorija: veliko predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, višenamenska soba, ostava, kupatilo, terasa. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po premeru veštaka građevinske struke građevinska površina je 43.31m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #5043 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zemun Naselje Save Kovačević Sava Kovačević Mića Radakovića Zemun, naselje Save Kovačevića, Mića Radakovića, 2.5, 61m2 (54m2+4m2+3m2), terasa + zastakljena lođa, V/11, 2 lifta, CG, interfon. Zgrada iz 1968.godine. Uknjižen i odmah useljiv. Stan je dvostrano orijentisan, jugo-istočne orijentacije, sunčan. Odlično je organizovan, dobar potencijal za adaptaciju na više načina. U izvornom je stanju i za komplet je sređivanje. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju. Dve terase, jedna je zastakljena na koju se izlazi iz kuhinje. Izuzetno dobra pozicija na 100m od Prvomajske i kompletne infrastrukture. Okružena zgrada parkovima i ima parking prostor. Agencijsku proviziju 2% plaća kupac. R-ID: #587 Može na kredit Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane