Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Garsonjera prodaja Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka stan Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan četvorosoban stan u zgradi BW Quartet 4. Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.400e • Duplo – 34.200e • Rezervacija garažnog mesta – 3.000e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Quartet 4 je stambena zgrada pozicionirana između Savskog parka i Savske ulice. Projektovana je da pruži moderan i aktivan život budućem vlasniku u okruženju zelenila, a sa dostupnošću svih bitnih sadržaja. U blizini su Sava promenada, kafei, restorani, sportski tereni, vrtići, dečija igrališta i mnogo toga drugog. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom, podzemne garaže, stanarske ostave. Bez provizije za kupca Kontaktirajte nas Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Kneza Danila Odličan 2.0 stan u kompleksu zatvorenog tipa, na sjajnoj lokaciji, ispod Tašmajdanskog parka. Stan izuzetnog dizajna, uređen do detalja, sa najfinijim materijalima i nameštajem. Sam kompleks poseduje portira, video nadzor i sopstveno uređeno dvorište sa prostorom za igru. Mogućnost kupovine garažnog mesta, 35.000eur. Uknjižen na vlasnika, moguća kupovina i na kredit. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Jednosoban prodaja Beograd Voždovac Kumodraž I II III Uknjižen jednosoban stan od 31.5m2 u zgradi sa 3 stana na mirnoj lokaciji, na samo 300m od Vojvode Stepe, kvalitetno sredjen, bez ulaganja. Stan je u prizemlju, poseban ulaz sa izlazom na dvorište, ima jednu veliku sobu, izdvojenu kuhinju i kupatilo . Mogućnost korišćenja prelepog ogradjenog dvorišta. U blizini je škola Vojvoda Stepa, vrtići, crkva. Zgrada je iz 2005g. PVC stolarija Grejanje na gas Video nadzor Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Vjekoslava Afrića Dvosoban Uknjižen na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Stan sa lođom. Održavan, svetao, funkcionalan, prazan. Lako adaptibilan u dvoiposoban. Dvostrano orijentisan, istok -zapad. Zgrada sa liftom, održavana, okružena zelenilom. U neposrednoj blizini je prevoz, škola, vrtić, pijaca, dom zdravlja, marketi. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od jedne godine! 2.0, korisne površine 53m2, terasa 8m2, CG, lift, IX/XII, podrum, telefgon, interfon, parking. Uknjiženo 53m2 Luksuzan stan na odlicnoj lokaciji. Stan se nalazi preko puta hotel Hyatt na 9 sprqtu dobro odrzavane zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, spavace sobe, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom , trpezarijom i velike terase od 8 m2. Stan je luksuzno renoviran, prodaje se namešten i spreman je za useljenje. Kontakt 062/853 0990 Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol gornji Dvosoban Venizelosova stan PRODAJE SE LUX STAN U KOMPLEKSU NOVI DORCOL,STAN JE KOMPLETNO OPREMLJEN. POSTOJI OPCIJA KUPOVINE I BEZ NEMASTAJA,STAN POSEDUJE GARAZNO MESTO KOJE SE PRODAJE UZ STAN PO CENI OD 30000 EVRA.
prodaja Vračar Hram Jednoiposoban Lamartinova Prodajemo odličan jednoiposoban stan u novogradnji sa malim brojem stanova na Neimaru kod Hrama Svetog Save. Stan se sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka koji imaju izlaz na terasu, spavaće sobe i kupatila. Objekat je projektovan prema savremenim portebama stanovanja, spratnosti 2PO+SUT+P+3+PS, sa upotrebom materijala vrhunskog kvaliteta. Fasada će se raditi u kombinaciji keramike i dekorativnog maltera, spoljna eloksirana aluminijumska stolarija sa termopan staklom punjenim argonom u antracit boji, granitna keramika evropske proizvodnje tipa Marazzi, višeslojni Tarkett hrastov parket,grejanje i hlađenje toplotnim pumpama sa fan coil sistemom. Mogućnost kupovine parking mesta u podzemnoj garaži po ceni od 40.000EUR-a. Kupac prvog stana ima mogućnost povraćaja PDV-a. Cena stana je bez uračunatog PDV-a. NAPOMENA: Fotografije predstavljaju idejno rešenje za uređenje nekretnine po predlogu dizajnera enterijera. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Cara Uroša Prodajem 2-soban stan na Dorćolu 66mkv, sp.2/6, CG, katv, interfon, lift, dvostrano orjentisan, terasa zastakljena, uknjižen, vlasnik, bez posrednika.Cena 265000 e.Tel.062-239-991
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dragačevska Četvorosoban Prodajemo odličan četvorosoban, useljiv stan na drugom spratu četvorospratne zgrade iz 2023.godine vrhunskog kvaliteta gradnje, na odličnoj lokaciji na Lekinom brdu. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. Uknjižen na 64m2, ukupne površine 66,59m2. Odmah useljiv. Cena stana je sa uračunatim PDV-om. Pogodan kako za život tako i kao investicija za izdavanje. Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 12.000e sa PDV-om. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
SOPOT BABE Partizanski put prodaja Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja ( sa normalnim prozorima ). Prizemlje: dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Potkrovlje: dve spavaće sobe i velika terasa. Sa dvorišne strane je podrumska ostava U nivou je klasičnog prizemlja zbog nagiba terena). Kuća ima gradsku vodu i struju. Plac je na glavnom putu, u neposrednoj blizini je prevoz i snabdevanje. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/1 Partizanski put || dokumentacija : uknjizen
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednoiposoban Pariske komune stan Lep, renoviran, udoban i funkcionalan stan , jer se iz predsoblja ulazi u sve prostorije... Stan je okrenut ka zelenilu i veoma je svetao.Na svakom spratu ima velika ostava, a i kuhinja u stanu ima špajz. Lokacija je odlična, u urbanom delu naselja, u blizini devete gimnazije i vrlo je povezana sa gradskim prevozom u svim pravcima. Retko u ponudi...za svaku preporuku. Idealan za stanovanje i kao investicija .Ag. provizija 2%.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka Prodajem potpuno namešten 3.0 stan u Beogradu na vodi od 83 m2 (zgrada BW Terra, Hercegovačka 17). Stan je na drugom spratu, veoma svetao, dvostrano orjentisan (jug i zapad), sa izuzetnim rasporedom prostorija i prelepim pogledom na reku. Stan je kompletno namešten svim novim stvarima i uređajima. Svi ugradni elmenti u kuhinji, ukljucujuci i masinu za sudove. Masina za pranje i susenje vesa. Smart LG TV 65 inca. Francuski ležaj sa duplim dusekom. Ugaona garnitura... Svaku prostoriju odlikuju najmodernija arhitektonska rešenja, a osećaj komfora pojačava plafon visok 2,90m. Prostrani balkon je uokviren visokim prozorima za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Takođe, u svakom trenutku bićete okruženi impresivnim pogledima na reku, Kulu Beograd i hram. Zgrada ima najboju poziciju u naselju, nije pored prometnog bulevara, a na korak je od šetališta, Sava Promenade i BW Galerije tržnog centra (šetalište pored reke je udaljeno svega 30 metara). Nalazi se u okruženju premium zgrada BW Residence i Terraces. Sve zgrade u okruženju su već izgrađene tako da u budućnosti neće biti buke od gradilišta. Odličan je za život i kao investicija. Split inverterski klima uredjaj u svim sobama. Unutar zgrade nalazi se prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom. Recepcija je sa osobljem koje će da vam rezerviše karte za gradske događaje, pozove taksi, zakaže pregled kod doktora, sačeka vašeg mališana po povratku iz škole. Unutrašnje dvorište stanarima pruža trenutke mira i opuštanja. Služba održavanja vodi računa da sve u zgradi i oko nje funkcioniše besprekorno. Moguće je pogledati stan svakog dana. Direktna prodaja, bez posredničke provizije. Stan je useljiv. Poseduje pripadajuće garažno mesto na -1 nivou (nije uključeno u cenu). Nije obavezna kupovina garaznog mesta. Moguća zamena za manji stan u Beogradu na vodi uz vašu doplatu. Za zamenu u obzir dolazi stan sa jednom spavaćom sobom ili garsonjera. Doplata uz stan od 55m2 je od 115 do 140k EUR, u zavisnosti od orjentacije, spratnosti i opremljenosti stana. MOLIM AGENCIJE DA NE ZOVU ako nemaju konkretnog kupca!
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Krunski venac Alekse Nenadovića Prodajemo odličan dvosoban stan površine 44m2 u salonskoj zgradi na prvom spratu predratne zgrade sa liftom u ulici Alekse Nenadovića. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarijskog dela, odvojene kuhinje i kupatila. Stan je kompletno renoviran i tom prilikom su promenjene sve vodovodne i elektro instalacije, postavljena PVC stolarija, roletne, komarnici, hoblovan parket. Dvostrano orijentisan, osvetljen tokom celog dana. Visina plafona 3m. Etažno grejanje na struju putem radijatora povezanih na kotao. Stan je odličan za život, investiciju kao i za poslovni prostor. Uknjižen na vlasnika 1/1 bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Petrovaradinska Dvoiposoban Prodajemo dvoiposoban stan na poslednjem, trećem spratu veoma kvalitetne, nove zgrade sa liftom na Lekinom brdu u delu između Kruševačke ulice i parka Šumice. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i izlazom na lođu, kupatila i dve spavaće sobe od kojih jedna ima svoj garderober. U stanu će biti ugradjena vrhunska granitna keramika, kvalitetna spoljna PVC stolarija, unutrašnja drvena stolarija, hrastov parket I klase. Grejanje će biti etažno povezano na moderan električni kotao. Visina plafona je 2,7m, dok je u dnevnom boravku visina 2.10m zbog poslednjeg sprata. Manja spavaća soba i deo kuhinje imaju kosine ali su funkcionalni. Krov je u dobrom stanju sa odličnom izolacijom i prekriven je crepom. Dvostrano je orijentisan (jug-zapad) i veoma osvetljen tokom dana. Gradi sa sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim troškovima prema državi. Mogućnost kupovine garažnog mesta na klackalici po ceni od 15.000EUR-a. Rok za završetak radova je kraj 2023. godine. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Banjica I II Banjica Paunova prodaja Uknjižen lokal, u dobrom stanju na dobrom mestu. Orijentisan jugo-zapad. Ima prirodnu ventilaciju. Idealan je za razne vrste delatnosti. Non-stop je u radu. Odlična investicija. Prostorije: Lokal, sanitarni čvor. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Trosoban Visokog Stevana stan Uknjižen na 64 kvm korisne površine. Odličan, luksuzno renoviran stan u održavanoj zgradi sa dva lifta na Donjem Dorćolu. Postoji mogućnost prodaje kompletno namešten, u cenu su uračunata i dva parking mesta. Svetao, funkcionalan, dvostrano orijentisan. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%
izdavanje Čukarica Cerak vinogradi Dvosoban Borova Izdaje se polu-namešten dvosoban stan, uknjižen na 63 kmv građevinske površine, na VI spratu u zgradi sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa trepezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja i terase. Opremljen svim aparatima (mašina za veš, frižider, šporet, televizor) i nameštajem osim kreveta u spavaćoj sobi. CG sa neprestanom toplom vodom iz toplane (bez bojlera u stanu). Obavezan depozit. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Dvosoban izdavanje Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Zvezdara Rtanjska U ponudi za izdavanje je dvoetažni, dvorišni stan na odličnoj lokaciji, par minuta od Vukovog spomenika i tehničkih fakulteta. Mereno ima 50 m2. Na prvom nivou su dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i terasa. Na drugom nivou je prostrana spavaća soba i terasa. Grejanje na termo peć, opcija na pelet ili struju, niski mesečni troškovi, odmah useljiv. Dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane