Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Savski venac Dedinje Miće Orlovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Medaković 1 Kuća 288 m2 na oko 5 ari placa, 3 etaže. Građena u stilu vile, iz 1995. godine. Poseduje 8 spavaćih soba, 3 mokra čvora, 3 terase, garažu, grejanje na gas.Može da funkcioniše kao dve zasebne vertikale. Uknjižena kuća građevinske površine 363m2. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 RJ .
Zemun Meandri Prvomajska Trosoban prodaja Odličan 3.0 soban stan na II spratu.Stan ima 74 m2 (izmereno) korisne površine i sastoji se od dnevne sobe ,2 spavaće sobe,kuhinje,trpezarije,kupatila,gostinskog wc-a,3 lođe,ostave,ulaznog hodnika i predsoblja.Grejanje je CG-gradska toplana.Zgrada ima 3 lifta i parking ispred.U neposrednoj blizini se nalazi dom zdravlja,škola,gradski prevoz... Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Zemun Zemun centar Garsonjera Ugrinovačka stan U ponudi je garsonjera u Ugrinovačkoj ulici. Stan se nalazi u okviru porodične kuće. Lokacija je izuzetna, jer se objekat nalazi na uzvišenju sa kog se pruža predivan pogled na Zemun i Novi Beograd. Stan je odmah useljiv. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MG06 .
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Troiposoban Trebinjska Uknjižen troiposoban 84 m2, na drugom spratu, lođa, dva mokra čvora, eg na struju, dve klime, interfon. Stan je trostrano orijentisan, jako svetao. Od prostorija ima: ulazno predsoblje,kuhinju odvojenu sa prirodnom ventilacijom, trpezariju koja se nastavlja u dnevnu sobu, iz koje se izlazi na prelepu lođu sa otvorenim pogledom na zelenilo, gostinjski wc ( trenutno u funkciji ostave) , kupatilo sa prirodnom ventilacijom i tri spavaće sobe ( od kojih je jedna u izgradnji pripojena dnevnom boravku). Stan je domaćinski održavan, izuzetno modernog izgleda i funkcionalnosti. Zgrada je novije gradnje iz 2009.godine.jako kvalitetna i održavana. Malo stanova u zgradi. U stanu su ugrađena kvalitetna spoljna i unutrašnja stolarija, italijanska keramika, hrastov parket. U stanu ostaje ugradna kuhinja koja je rađena po meri, i svi ugradni plakari. Uknjižen bez zabeležbi i tereta. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-236 .
Troiposoban izdavanje Beograd Vračar Kalenić Kursulina Odličan stan u novogradnji na Vračaru. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su škole, obdaništa, supermarketi, Kalenić pijaca, linije gradskog prevoza. Grejanje po utrošku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Beograd prodaja Zemun Zelena avenija Petra Kočića Jednosoban Izvorno 3.0 stan u novogradnji na prvom spratu od 7 spratova, 54m2. Trenutno funkcioniše kao apartman (predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom, kupatilo, sauna). Postoji mogućnost da se sa trenutnim zakupcem zaključi ugovor o dugoročnom zakupu. Može se vratiti u pređašnje stanje, po želji kupca. Obavezna kupovina garaže (parking mesta) za 20000 evra. Stan se nalazi u neposrednoj blizini marketa, gradskog prevoza, škola, vrtića. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 RJ .
Zemun Zemun centar Cara Dušana Jednoiposoban izdavanje Izdaje se moderan, ušuškan stan u centru Zemuna. Prostor je kompletno opremljen nameštajem i tehnikom. Komunalije su jako povoljne. Stan poseduje i divno dvorište sa nameštajem za uživanje stanara tokom toplog perioda. Zgrada je udaljena od pozorišta Madlenijanum samo nekoliko stotina metara. U blizini su pekare, hipermarket i mnoštvo malih trgovačkih objekata. Lokacija je sjajno autobuski povezana sa ostalim delovima grada. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Loznica Banja Koviljača Maršala Tita kuca Prodaje se uknjižena prizemna kuća na placu od 3,25 ara, na odličnoj lokaciji u banji Koviljači. Kuća ima 80m², pored kuće se nalazi i podrum od 80m² kao i letnja kuhinja. Grejanje na TA peć. Odlična investicija jer postoji mogućnost gradnje 280m², kuća je udaljena oko 500m od centra banje. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MG06 .
prodaja Voždovac Avala Oparićka Plac od 15 ari sa uknjiženom starom kućom od 79m2, pravilnog oblika , ravan , sa otvorenim pogledom ka zapadu . Asfalt do placa , struja , voda. Dozvoljena porodična gradnja . Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
prodaja Beograd Voždovac Jajinci Bulevar JNA Vila sa bazenom i prelepim dvorištem sa zelenilom i letnjikovcem. Ograđeno dvorište sa zelenilom je površine 6 ari, a bazen je veličine 8m x 4m. Parkiranje je obezbeđeno u dvorištu (jedno mesto), kao i ispred kuće (tri mesta). Grejanje je na pelet. U dvorištu se nalazi i letnjikovac (letnja kuhinja sa prostorom za sedenje i ručavanje). Kuhinja je opremljena svom tehnikom i kućnim aparatima. U sklopu letnjikovca, nalazi se i toalet. Sve je kompletno renovirano 2021. godine. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom otvorenog koncepta sa izlazom na dvorište sa bazenom, kupatilo. Na prvoj etaži nalaze se dve spavaće sobe, garderober, terasa, glavno kupatilo sa tušem i kadom. Svaka etaža je površine po 70 m2. Vila poseduje potkrovlje koje nije sređeno ali se može adaptirati po želji i napraviti još dve sobe. Vila poseduje i podrum sa bilijar salom i garažom. Izuzetna, elegantna, sa enterijerom koji odiše prefinjenošću i toplinom zahvaljujući pažljivo biranim materijalima i dekorima. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd prodaja Palilula Kotež Anke Matić Dvosoban Funkcionalan, renoviran stan u potkrovlju zgrade. Izgrađen sa dobijenom upotrebnom dozvolom. Zgrada uknjižena i priključena na kanalizaciju. U neposrednoj blizini škole, pijace, Doma zdravlja, u centru Koteža. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Lion Bulevar Kralja Aleksandra Dvosoban prodaja Lep stan, uknjižen na 55m2, ukupne površine sa lođom 57m2. U izuzetno kvalitetnoj zgradi od crvene fasadne cigle, sa liftom. Od prostorija: velika dnevna, spavaća soba, odvojena kuhinja, kupatilo, zastakljena terasa, prostran hodnik (smešten trpezarijski deo). Adaptibilan, svetao, dvorišno orijentisan, sa pogledom na zelenilo, izolovan od buke. Kupatilo renovirano, parket kvalitetan. Nameštaj može ostati po želji kupca. Pored stana je odvojena ostava. Ima pripadajući podrum. Na odličnoj lokaciji. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Dorćol gornji Dobračina poslovni prostor Prazan stan, salonac, pogodan za poslovne delatnosti, kancelarije, ordinacije, salone lepote. Na odličnoj lokaciji, u centru grada, između ul.Strahinića bana i Cara Dušana. Komforan, dobar raspored prostorija, dvostrano orijentisan. Kupatilo renovirano. Uredan i održavan ulaz zgrade. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Vračar Hram Jednosoban Sokolska Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.0, 35m2, CG, lift, VPR, telefon, interfon. Lep, svetao stan na odličnoj lokaciji u blizini Hrama Svetog Save. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 50%
prodaja Beograd Čukarica Velika Moštanica Prodaje se plac 10 ari opstina Čukarica, mesto Velika Moštanica Trenutno je njiva, ima kuća okolo, asvalt, struja, voda je blizu.. Cena 1500 e po aru Kontakt: 0603377869 Toma
Beograd prodaja Zvezdara Lion Đevđelijska Četvorosoban Prodaje se 4-sobni duplex u mirnoj ulici na Lionu. Stan se nalazi na 5. i 6. spratu, Penthaus sa prelepim pogledom na Zvezdarsku šumu. U neposrednoj blizini se nalazi Đeram pijaca, Zvezdara teatar, marketi, škole... Stan je potpuno opremljen i namešten, kuhinja ide u cenu stana, ostalo po dogovoru. Uknjižen je na 157m2, u kvadraturu nije ušlo 6m2 zbog kosina. Mogućnost adaptacije, može se dobiti još jedna soba. Uz stan dolazi i podrumska ostava i parking mesto. Stan je opremljen video nadzorom. I nivo 100kvm: predsoblje, open space kuhinja, trpezarija i dnevna soba, gostinska soba, kupatilo, terasa i zastakljeni balkon II nivo 57kvm: dve spavače sobe, garderober, kupatilo Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Carice Jelene Petosoban prodaja Zasebna, uknjižena kuća, nalazi se na lokaciji koja je pogodna za izgradnju (lokala ili kuće za život). Izlazi na dve ulice. Visina plafona 3m, gas uveden u kuću. Ima garažu, podrum, i pomoćne prostorije. U blizini je okretnica autobusa, BG voz. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa tpezarijom, četiri spavaće sobe, kupatilo. Agencijska provizija 2%
Zemun Batajnica Dvosoban Dalmatinske zagore stan Stan se nalazi u prizemlju pa je pogodan kao kancelarijski prostor ( knjigovodstvo, advokat, lekarska ordinacija, škola jezika, logoped i dr) ili za bračni par Blizina škole, vrtića, prodavnica. Ugradna kuhinja bez bele tehnike, sto + stolice, stalaža za TV, trosed, ormar. Stan se izdaje namešten, po dogovoru može i nenamešten. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Obavezan depozit. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
prodaja Vračar Cvetni trg Cvetni Trg Jednosoban Kralja Milutina 1.0, 34m2( plus terasa 1.5m2), 3/4, TA, telefon, interfon, internet, ktv, ostava. Ulica Kralja Milutina se proteže od Krunske ulice na Vračaru do Pasterove ulice na Savskom Vencu. Kao jedna je od retkih ulica u Beogradu sa drvoredom iako se nalazi u srcu grada izuzetno je mirna. U okruženju je više ambasada (ruska, italijanska, engleska, švajcarska, bugarska), a u blizini je Manjež park, Pozorište Slavija i GCFK „Stari DIF”. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu, a time i sigurna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo jednosoban salonski stan na trećem od četiri sprata u salonskoj zgradi bez lifta građenoj 1939-te godine. Zgrada je održavana i lokacijski smeštena tik do Cvetnog trga u gornjem, traženijem delu ulice Kralja Milutina. Stan je jednostrano orijentisan ka dvorištu, svetao i bez buke, funkcionalnog rasporeda prostorija i maksimalno iskorišćene kvadrature. Adaptibilan u jednoiposoban, za kompletno je sređivanje, pa budući vlasnik ima mogućnosti da prostor preuredi prema svojoj želji. Grejanje je na struju što omogućava racionalizaciju troškova. Odmah je useljiv po isplati. Idealan za klijente koji traže nekretninu u strogom centru za život ili kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, višenamenska soba, ostava, kupatilo, zastakljena terasa. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po računu iz infostana površina je 34m2 plus terasa od 1,5m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #5071 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Garsonjera prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Dimitrija Tucovića 0.5, 29m2, 3/7, CG, lift, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor Ulica Dimitrija Tucovića nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara, počinje kod spoja Cvijićeve i Ruzeltove ulice, pored KBC Zvezdara, a završava se kod ulice Čingrijine. Predstavlja jednu od većih ulica ovog dela grada, u kojoj se nalaze osnovne i srednje škole kao i kliničko – bolnički centar. Obzirom da se nalazi u širem gradskom jezgru, lokaciju odlikuju sve prednosti koje uz to idu, a najpre rezvijena kompletna infrastruktura i odlična saobraćajna komunikacija sa svim delovima grada. U prilici smo da vam ponudimo savršenu garsonjeru trećem spratu visoko kvalitetne sedmospratne zgrade novije gradnje iz 2010-te godine, u delu ulice Dimitrija Tucovića bliže TC Ziri i Ruzveltovoj ulici. Stan je izuzetno svetao, jednostrano orijentisan ka dvorišnoj strani pa je samim tim potpuno izolovan od buke. U dobrom je stanju pa nisu potrebna veća ulaganja sem higijenskih. Prodaje se sa svim ugradnim elementima i nameštajem (TV, klima, veš mašina, kuhinjski elementi, sudo mašina, frižider, zamrzivač, mikrotalasna rerna, rerna.....). Prostor je maksimalno iskorišćene kvadrature, pa se u komfornoj sobi nalaze radni i spavaći deo, dnevni prostor i otvorena kuhinja sa trpezarijskim pultom. U hodniku se nalazi vrlo praktičan plakar. Idealan za klijente koji traže manji stan u centru za život ili kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: hodnik, višenamenska soba sa kuhinjom, kupatilo. Uknjižen na 29m2 i odmah useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #5073 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane