Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Neimar Mihaila Gavrilovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Nikole Čupića U prilci smo da vam ponudimo garažno mesto sa rolo vratima od 13m2. Odlična lokacija.Idealno za investiciju Cena je fiksna Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima člana 5. ugovora o posredovanju D.O.O Panorama Nekretnine. Za više informacija kontakt telefon 064/110-8395 Aleksandar
Zemun Naselje Save Kovačević Živka Petrovića Trosoban izdavanje Stan u posebnom delu objekta, sa parkingom i delom dvorišta. Renoviran je i namešten. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, i kupatila. Grejanje (etažno) i infostan ulaze u cenu. Dodatno se plaća struja i voda. Izdaje se na duži vremenski period. Pogodan za porodice. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
Stari Grad Dorćol donji Dvosoban Tadeuša Košćuška stan Odličan dvosoban stan u vrlo urednoj i održavanoj zgradi, u blizini Kalemegdana i Dunavskog keja. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dvosoban Bulevar Zorana Đinđića Svetao prostran stan na odličnoj lokaciji u mirnom delu Novog Beograda. Stan je renoviran i izdaje se kompletno namešten. Praktičan raspored prostorija u stanu sa velikom terasom i centralnim grejanjem. Ispred zgrade se nalazi veliki zajednički parking na kom se sa lakoćom nalazi parking mesto. U blizini je prodavnica, škole, apoteke, autobuske stanice. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dupli depozit i uz vlasnikovo odobrenje. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JB01 .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Ova nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini Farmaceutskoj fakulteta. Stan je potpuno renoviran 2021.godine. Tom prilikom ugrađena je nova unutrašnja i spoljašnja stolarija (sa roletnama i komarnicima), potpuno renovirano kupatilo I kuhinja, promenjene pločice na terasi. Smeštena je u dobro održavanoj vojnoj zgradi kvalitetne gradnje, okružena zelenilom. Stan je uknjižen na 75m2 grejne površine, terasa od 9m2 nije ušla u uknjiženu kvadraturu. Dvostrano orjentisan, sa centralnim grejanjem i toplovodom.. Poseduje: odvojen dnevni blok sa velikom sobom sa izlazom na veliku zastakljenu terasu, veliku kuhinju sa trpezarijom; odvojen spavaći blok sa dve sobe i kupatilom, dve telefonske linije, dve klime, dve linije interneta, kablovsku TV, dva podruma, novu ugradnu kuhinju sa svim elementima, U blizini se nalaze svi sadžaji neophodni za svakodnevni život. Agenc. provizija 2% Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Beograd prodaja Čukarica Cerak Kosmajska Trosoban Odličan stan u Kosmajskoj ulici sa velikom terasom, okružen zelenilom. Uknjižen na 33m2 stvarne kvadrature 80m2. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i predivne terase. Samo za keš kupce. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .
Zrenjanin Centar Dr Jovana Krstića prodaja Odlična investicija. Fantastičan objekat u najlepšem delu Zrenjanina koji funkcioniše kao hostel, raspoređen na 4 etaže, Po+Pr+Ps+Ptk. Pored zajedničkih prostorija i dvorišta, hostel raspolaže i kuhinjom, koja uslužuje 10 soba i 4 apartmana. Svaka soba i apartman imaju svoj mokri čvor, a dva najveća apartmana imaju po 90m2. Zrenjanin je gradsko naselje koje se nalazi u Srednjobanatskom okrugu. Četvrti je grad po broju stanovnika u Vojvodini posle Novog Sada, Subotice i Pančeva, odnosno drugi u srpskom Banatu. Po površini teritorije najveći je grad u Vojvodini i drugi u Srbiji. Značajan je industrijski i kulturni centar. Nalazi se na obali reke Begej i centra grada, kao mesto nekadašnje Bečkerečke tvrđave u blizini su četiri veštačka jezera koja su pre bila delovi toka Begeja. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Zrenjanin Centar Dr Jovana Krstića poslovni prostor Odlična investicija. Fantastičan objekat u najlepšem delu Zrenjanina koji funkcioniše kao hostel, raspoređen na 4 etaže, Po+Pr+Ps+Ptk. Pored zajedničkih prostorija i dvorišta, hostel raspolaže i kuhinjom, koja uslužuje 10 soba i 4 apartmana. Svaka soba i apartman imaju svoj mokri čvor, a dva najveća apartmana imaju po 90m2. Zrenjanin je gradsko naselje koje se nalazi u Srednjobanatskom okrugu. Četvrti je grad po broju stanovnika u Vojvodini posle Novog Sada, Subotice i Pančeva, odnosno drugi u srpskom Banatu. Po površini teritorije najveći je grad u Vojvodini i drugi u Srbiji. Značajan je industrijski i kulturni centar. Nalazi se na obali reke Begej i centra grada, kao mesto nekadašnje Bečkerečke tvrđave u blizini su četiri veštačka jezera koja su pre bila delovi toka Begeja. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka Ekskluzivan prostor u luksuznom stambenom objektu, vrhunskog kvaliteta i izuzetne lokacije, sa pogledom na reku i grad, u jednoj od najlepših zgrada. Objekat obuhvata uređeni otvoreni prostor sa dečjim igralištem, recepciju 24/7, celodnevno obezbeđenje, video nadzor. Škola, vrtić i najmoderniji sportski centar će se nalaziti u neposrednoj blizini. Ovaj luksuzni apartman poseduje hodnik, dnevni boravak sa kuhinjsko-trpezarijskim delom otvorenog koncepta sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Stan ima pripadajuću ostavu. Uz stan se prodaje i garažno mesto od 13.75m2 po ceni od 30.000e. Pored visokog kvaliteta materijala, aluminijumske stolarije, širokog hrastovog parketa prve klase, italijanske keramike i sanitarija, stan se odlikuje izuzetnom funkcionalnošću i dobro iskorišćenim površinama. Elegantan, opremljen i namešten. Pruža sav luksuz života u centralnoj gradskoj zoni, istovremeno sunčan, tih i intiman, sa prelepim pogledom na reku i grad. Agenc. provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Bulevar Arsenija Čarnojevića Izdaje se dvoiposoban, renoviran stan na odličnoj lokaciji. Stan poseduje prostran dnevni boravak, trpezariju i kuhinju, 2 manje spavaće sobe, kupatilo. Grejanje je centralno. Ima klimu , internet. Odlicna povezanost sa celim gradom. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Mesečni troškovi su 150€. Depozit obavezan. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 SC05 .
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Gundulićev venac Dvoiposoban Uknjižen, 3/4 sprat, bez lifta. Lux (renoviran), 2.5-soban. Salonska visina. Zgrada i ulaz su u odličnom stanju. Dizajnerski odlično uradjen. Grejanje na struju - električni kotao. Izuzetno svetao. Trenutno uknjižen na 72m2, čeka se preknjižba kvadrature na 88m2 (predato od strane Notara). Prostorije: predsoblje sa garderoberom i cipelarnikom, velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, terasa (spavaće sobe izlaze na nju). Agencijska provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Novi Sad Detelinara Bačka prodaja Novi Sad je jedan od najrazvijenijih gradova u jugoistočnoj Evropi , na ključnim vodenim i kopnenim saobraćajnicama, prepoznat kao sigurno, zdravo i podsticajno mesto za život, rad i investiranje. Lider u sektoru informacionih tehnologija, razvoja zdrave hrane i eko sektora, distribucije i logistike. inovativan, moderan univerzitetski, kulturni, turistički, sajamski i kongresni centar regiona, tradicijom bogat festivalski grad međunarodnog značaja. Stabilna, savremena i demokratična multinacionalna zajednica, grad s perspektivom i prepoznatljivim statusom dvosmernih urbanih vrata Evrope. Ovaj objekat od 300m2 koji ima 3 apartmana i 2 sobe koji funkcionišu kao dnevno izdavanje. Na prelepoj lokaciji, u neposrednoj blizini Sajma, ovaj razrađeni biznis čeka na svog novog vlasnika. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i imaju svoj mokri čvor i priključeni su na gradski sistem grejanja. Objekat poseduje 2 brojila za struju, video nadzor i alarm. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .
Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Trosoban Sarajevska stan Na poklon osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 3.0, 11m2( terasa 11m2), EG, lift, VI/VI, telefon, interfon, garaža. Uknjižen. Izdaje se izuzetan, luksuzno opremljen duplex od 111m2 sa garažnim mestom. Stan se nalazi u staroj zgradi koja je na odličnoj lokaciji u centru gradai, u blizini svih bitnih objekata i saobraćajnica koje ovu lokaciju povezuju sa svim delovima grada. Zgrada se nalazi na samo 10 minuta hoda od Savskog trga. Stan je veoma svetao (ima, pored klasičnih prozora i krovne prozore) i jednostrano je orijentisan, ka Sarajevskoj ulici. Odličan, moderno opremljen stan poseduje ulazni foaje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, garderober, dve spavaće sobe, kupatilo (sa tuš kabinom), kupatilo (sa kadom) i terasu. Grejanje je na struju (klima uredjaj, etažno grejanje na radijatore, kamin). Ukupni mesečni troškovi iznose oko 200 eur. U cenu zakupa ulazi i zakup garažnog mesta u neposrednoj blizini zgrade. Odlična preporuka zbog lokacije zgrade, pozicije i strukture stana, kao i mogućnosti parkiranja u garaži u centru grada gde se retko nalazi takva mogućnost. Agent Svetlana 0630/340-7077 Agencijska provizija 50%
izdavanje Novi Beograd Belvil (A blok) Jurija Gagarina Novi Beograd, Belvil, Jurija Gagarina; 12.43m2, uknjiženo, struja, rampa; U ponudi je garažno mesto od 12.43m2 ispod stambene zgrade u naselju Belvil. Dimenzije garaže su 2.4mx5.15m. Nalazi se na odličnoj poziciji, u blizini DeltaCity-ja. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit za tag u iznosu od 50€. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Brane Zvezdara, Vukov spomenik, Vojvode Brane; 10m2, uknjižena, struja, voda, rolo vrata; U ponudi je garaža, uknjižena na 10m2 (mereno 12.3m2), sa rolo vratima, u okviru zgrade u ulici Vojvode Brane. Ulaz u garažu je širine 2.2m, a dimenzije garaže su 4.25mx2.90m. Nalazi se na odličnoj poziciji - u blizini Vukovog spomenika i centra grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Novi Beograd, Blok 63, Gandijeva; 34m2, uknjižena, struja, rolo vrata; U ponudi je garaža, uknjižena na 34m2, sa rolo vratima, u okviru zgrade u bloku 63. Dimenzije garaže su u nastavku: - Ulaz 2.2m - Širina užeg dela 2.5m - Dužina užeg dela 3.3m - Širina većeg dela 3.9m - Dužina većeg dela 6.35m - Dužina čitave garaže 9.73m - Površina manjeg dela 8.67m2 - Površina većeg dela 24.71m2 U garažu se mogu parkirati dva automobila i ostaje dovoljno prostora za mini magacin. Nalazi se na odličnoj poziciji - u blizini SunCity-ja. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit za tag u iznosu od 50€. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Omladinskih brigada Jednosoban prodaja Novi Beograd, Blok 70, Omladinskih brigada; 41m2, 1.0 (1.5), II/2, cg, klima, interfon, internet, kablovska; Za sve one posebne koji žele da žive na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, a da se istovremeno osećaju kao da borave u vikendici, nudimo stan u dvospratnici pored Save, jednoj od najbližih centru grada, a dovoljno udaljenoj od buke i vreve okretnice autobusa. Osunčan tokom čitavog dana, južno orijentisan, sa dve savršene lođe sa kojih se pruža direktan pogled na Savu. Nalazi se u urednoj zgradi sa malo stanova, u parkovskom okruženju prepunom zelenila i u apsolutnom miru i tišini. Perfektan raspored i struktura: ulazni hodnik, kombinovana soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dve lođe. Postoji mogućnost proširenja zagrevane površine na lođe od ukupno 12m2. Savršen kako za miran život nadomak centra grada, tako i za veoma unosnu investiciju. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno prostora za nezonirano parkiranje. Sjajna mikrolokacija: blizina Save, DeltaCity-ja, Airport City-ja, Gazele, mosta na Adi, omogućava odličnu povezanost sa centrom, ali i svim drugim delovima grada. Cena - dogovor. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Čukarica Banovo brdo Petosoban Beogradskog bataljona stan Vertikala kuće, petosoban stan na 2 nivoa sa zasebnim dvorištem, renoviran. Kontakt: Branko 063 200 619
prodaja Rakovica Miljakovac Dvoiposoban Stevana Opačića Agencijski ID : 1820. Miljakovac 2, ul. Stevana Opačića, stan 2.5, Vpr/5, 70m2(T), lift, cg, korisne površine 61m2+T 9m2, građevinske 70m2. Stan je svetao, funkcionalan, zahteva renoviranje, prazan odmah useljiv. Zgrada u zelenilu povučena od ulice, ispred parking prostor. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada, u blizini o.škola, obdanište, pošta, banka, marketi. Agencijska provizija 2% U zgradi ima lift.
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Nova Galenika Zemun (Nova Galenika) Svetozara Papića Izuzetan,komforan stan,sa mnogo svetla,odličnim rasporedom prostorija,na prvom spratu kvalitetno građene zgrade od fasadne cigle.Nalazi se u mirnom delu naselja,okružen zelenilom.Porodičan je,u blizini se nalazi i škola i obdanište.Adaptibilan je,velika spavaća soba ima prozore na dva zida,tako i radijatore i daje mogućnost delenja na dve sobe.U stanu je protočna topla voda.Uknjižen je 1/1,mogućnost kupovine na kredit.Ovakav stan je retko u ponudi. Prostorije: hodnik,kuhinja,trpezarija,dnevna soba,spavaća soba,kupatilo,lođa. Agencijska provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane