Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Voždovac Medaković 3 Mokroluška Nova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban U ponudi je dvoiposoban stan od 71m2 korisne površine, dodatnih 5m2 terasa i pripadajućim podrumom. Uknjižen, bez tereta i pogodan za kreditne kupce. Nalazi se na 18. spratu od 19. u dobro održavanoj zgradi sa dva lifta. Stan se izvorno sastoji od:prostrane dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, kuhinje i trpezarije, manje spavaće sobe, veće spavaće sobe i kupatila. Napomena:dnevna soba je iskorišćena i pregrađena u dodatne dve dečije sobe zbog trenutnih potreba vlasnika, koja se vrlo brzo može vratiti u izvorno stanje. U neposrednoj blizini se nalaze: Univerexport, Idea Super, Tempo expres, NLB banke OŠ "Kneginja Milica" i mnogi drugi. Kontakt:Miloš Lukovac:060/4490-080. Agencijska provizija 2%
Stari Grad Dorćol donji Budimska Trosoban prodaja Novija gradnja u Budimskoj, u neposrednoj blizini Novog Dorćola. Prostran, open space dnevna soba sa kuhinjom, terasom, ostavom, gostinskim toaletom i dve master spavaće sobe sa dva kupatila, od kojih jedno ima kadu i tuš kabinu, drugo ima garderober. Ugradni elementi ostaju u stanu. Mogućnost kupovine ili zakupa garažnog ili parking mesta u zgradi. Stan je uknjižen na 99m2 dok mereno ima 114m2. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 MV04 .
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Požeška stan Namešten, 2.0, cg, renoviran, vpr/6, lođa. U Požeškoj ulici, na Banovom brdu, izdaje se odličan, kompletno namešten, nedavno renoviran stan. Prostorije: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, prostrana zastakljena lođa sa pogledom na park, kupatilo. U blizini je svih potrebnih sadržaja potrebnih za udoban savremeni život, sa odličnom povezanošću sa svim delovima grada. Za preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG .
izdavanje Čukarica Cerak Trosoban Žitomislićka Namešten, 3.0, cg, vpr/2, lođa. U najlepšem delu Starog Ceraka, u kvalitetnoj zgradi, na visokom prizemlju, izdaje se namešten stan, prostran, funkcionalan. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, lođe, kupatila i gostinskog toaleta, sa dovoljno mesta za odlaganje stvari. Odličan za višečlane porodice i studente. Neposredna blizina prevoza, vrtića, škole i ostalih sadržaja potrebnih za udoban savremeni život. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona BW Aria, useljiv stan sa dvostranim pogledom. Zgrada je u drugom redu do reke, a u blizini svih sadržaja : TC Galerija, Apollo SPA centar, škola, vrtić, Promenada. Stan je sa dve spavaće sobe, 2 kupatila, prostorijom za veš, terasom. Stan je vrhunski namešten i uz isti ide garažno mesto. Agenc. provizija 2%. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 Art nekretnine d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Beograd prodaja Voždovac FON Mite Cenića Četvorosoban Uknjižen četvorosoban,159m2, tri terase, na drugom spratu od 3.sprata, cg , interfon, internet, lift, klima, garažno mesto u zajedničkoj garaži, ostava u podrumu. Stan je trostrano orijentisan. Izuzetno svetao. Od prostorija : predsoblje, dnevna soba koja se nastavlja na trpezariju, kuhinja sa skrivenom ostavom, gostinski wc, odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe, dva kupatila i tri terase. Stan je u izuzetnom stanju, održavan i delimično renoviran. Zgrada je stara otprilike 15.godina, jako kvalitetno rađena sa samo sedam stanova. Stan je adaptibilan u petosoban. Uz stan se može kupiti garažno mesto po ceni od 20 000 eura. Na nivou garaže se nalazi pripadajuća ostava. Ulica se nalazi između Bulevara oslobođenja i Vojvode Stepe, u neposrednoj blizini Banjičke šume, jako dobro povezana sa ostalim delovima grada. Uknjižen bez zabeležbi i tereta. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/2620734 .
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Jednosoban prodaja U zelenom okruženju u blizini reke i BW APOLLO spa centra, smeštena je ova veičanstvena zgrada. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastuktura koja između ostalog uključuje školu i vrtiće. Sama zgrada ima svoju recepciju, obezbeđenje 24 sata dnevno i stanicu za kućne ljubimce. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Savski venac Beograd na vodi Šestosoban Hercegovačka stan Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan trosoban stan u zgradi BW Quartet 1 Karakteristike stana: • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.400e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Quartet je zgrada okružena zelenilom, u trećem redu zgrada u odnosu na reku Savu. U blizini su pešačke, biciklističke staze i dečija igrališta. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom 24h obezbeđenje. Useljiva 2024.godine. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 0642486996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Radmile Savićević Uknjižen stan na 45m2, u novijoj održavanoj zgradi. Nije ukopan, u nivou prizemlja, sa normalnom visinom prozora. Od prostorija: veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, hodnik, kupatilo. Ostaju ugradna kuhinja sa šporetom i frižiderom. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Zvezdara Lion Preševska Zvezdara, Lion, Preševska; 34m2, 1.0, III/4, cg, interfon, internet, kablovska; U ponudi je kompletno namešten jednosoban stan na trećem spratu veoma uredne zgrade bez lifta u blizini Gradske bolnice. Struktura: ulazni hodnik, kombinovana soba, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Nalazi se u mirnom delu ulice, okružen zelenilom. Odlična mikrolokacija: blizina Cvetkove pijace, Gradske bolnice, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine i plaća se prilikom potpisivanja Ugovora o zakupu. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Ruma prodaja Ruma Ruma centar 15.avgust Dvosoban Predstavljamo vam nov dvosoban stan površine 45 m2, sa veoma lepim i fukcionalnim rasporedom. Stan je uknjižen, vlasništvo 1/1,odnah useljiv. Sastoji se od predsoblja, velike dnevne sobe sa kuhinjom i ostavom, spavaća soba i lepo prostrano kupatilo. Cena stana 1300 e/m2 Sve informacije na tel 0652915233
Ruma Ruma okolin Putinci Četvorosoban prodaja Posebna mi čast predstaviti ovu kuću, čuvara istorije. Kuća je građena početkom 20.-tog veka i u vlasništvu je jedne porodice do danas. Sačuvan je svaki detalj na kući da svedoči radu vrhunskih i spretnih ruku tadašnjih neimara. Savršeno su sačuvane prostorije u kojima se odvijao život porodice, protkano modernim kupatilom, gasnim, vodovodnim i elektro instalacijama. U produžetku stambenog dela naslanjaju se ostave, podrum, štale sa jaslama, popločene, uredne. Pod objektima je površima od 358 m2, a ukupna površina parcele iznosi 1378 m2. Drugi deo parcele je pod zasadom voća, sve u rodu i lepo održavano. Kuća je pogodna za etno kutak u vidu etno kuće, restorana, galerije, za održavanje raznih radionica i kolonija. Ljubitelji istorije će se već prepoznati u njoj 😊 Cena kuće je 85 000e. Sve informacije na tel 0652915233 Srećno 🍀🏡🥂
Vračar Slavija Njegoševa Dvosoban stan Prodajemo odličan dvosoban stan na Vračaru, u Njegoševoj ulici, u delu ulice bliže Slaviji, ukupne uknjižene površine 62m2 ( merene 64m2). Stan se nalazi na četvrtom spratu uredne zgrade iz 70-ih godina, sa dva stana na spratu, liftom i velikim staklenim površinama u hodnicima. Sastoji se od predsoblja iz kojeg se dalje ide u sve prostorije i to dve velike sobe, kuhinje sa ostavom i delom za trpezariju, kupatila sa predprostorom i terase orijentisane prema dvorištu. Stan je moguće adaptirati u dvoiposoban jednostavnim pregrađivanjem sadašenjeg dnevnog boravka gde bi se dobio kombinovani dnevni boravaka sa kuhinjom i trpezarijom, dve velike spavaće sobe. Održavan sa osveženom unutrašnjom stolarijom i zamenjenom keramikom u kuhinji. Trenutno se koristi kao kancelarijski prostor. Uknjižen na prodavca, bez tereta i zabeležbi. Mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
prodaja Palilula Palilula lokacija Palilulska pijaca Dvosoban Kneza Danila Prodajemo stan u mirnoj ulici u neposrednoj blizini Palilulske pijace u urednoj, održavanoj zgradi sa dva lifta. Stan je svetao sa lepim pogledom i izolovan je od buke. Sastoji se od predsoblja iz kog se ulazi u kuhinju i dnevnu sobu, spavaće sobe u koju se ulazi iz dnevnog boravka i prostarnog kupatila. Uz adekvatnu adaptaciju je odličan kako za život tako i kao investicija za izdavanje jer je u blizini fakulteta, škola, parka, pijace i ostalih sadržaja za udoban život. Parking mesto u dvorištu zgrade. Stan je uknjižen, u toku je preknjižba na sadašnjeg vlasnika. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Stanoja Glavaša Prodajemo salonski stan površine 106m2 na prvom spratu predratne zgrade koja je lepo održavana, sa prostranim i sređenim hodnikom i unutrašnjim stepeništem. Stan je trosoban, odlične je strukture, ima tri izlaza na veliku terasu, iz predsoblja, centralnog salona kao i kuhinje, a iz centralnog salona se ulazi u dve velike sobe koje gledaju ka dvorištu. Stan je u izvornom stanju tako da je odličan za investiciju i ima velike mogućnosti adaptacije i uređivanja prostora po ukusu budućeg vlasnika. Trostrano je orijentisan, poseduje i veliki podrum koji ima prozor ka ulici. Uknjižen. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo II Mirijevski venac Dvosoban Svetao stan, orjentisan prema glavnoj ulici, u samom centru tipskih zgrada od žute fasadne cigle. Izuzetna zgrada sa interfonom, video nadzorom i tri lifta. Odlična lokacija, u sredini naselja, u blizini Bulevara Kralja Aleksandra, Cvetkove pijace i Zvezdarske šume. U stanu su nova kuhinja, renovirano je kupatilo i kompletna PVC stolarija. Neposredna blizina osnovne škole, vrtića, prodavnica, mega marketa. Linije autobusa 27, 27E, 46, 74, E6, 25P. Prostorije: Predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, lođa. Agencijska provizija 2%.
Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Dubrovačka Jednosoban izdavanje Odličan jednosoban salonski stan na izuzetnoj lokaciji, kompletno namešten. Jugoistočno orijentisan, sunčan i svetao. Zakup na minimum 12 meseci. Mesečno plaćanje plus depozit u iznosu jedne mesečne kirije. Prostorije: predsoblje, kuhinja, soba, kupatilo. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Vračar Hram Hram Sv. Save Trosoban Čuburska stan 3.0, 103m2(dve lođe), 3/5, CG, lift, klima, interfon, internet, ktv, mogućnost kupovine garažnog mesta Centralna gradska opština Vračar je jedna od najlepših lokacija u Beogradu, sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila tražena za stanovanje. Čuburska ulica se nalazi u samom srcu Vračara, spuštajući se od spoja Makenzijeve ulice sa ulicom Cara Nikolaja II, kod Gradić Pejtona, do Neimarkog parka. Nepokretnost se nalazi u gornjem delu ulice. U prilici smo da Vam ponudimo trosobna stan na trećem spratu petospratnice sa liftom građene 2010 godine. Zgrada je u odličnom stanju spolja i iznutra, na par minuta hoda od Hrama Svetog Save, Karađorđevog parka i Neimarskog parka. Prostorije u ovom komfornom stanu su funkcionalno raspoređene a dnevni boravak je dovoljno velik da objedinjuje i trpezarijski deo. Dva kupatila, od kojih se u jedno ulazi iz master spavaće sobe, dodatno doprinose komforu. Dvostrana orijentacija i ugaona pozicija, pruža stanu puno dnevnog svetla tokom celog dana. Nisu potrebna veća ulaganja. Postoji mogućnost dodavanja još jedne sobe i pretvaranja u četvorosoban stan. Grejanje je centralno. Uz stan se prodaje garažno mesto površine 14m2 u garaži u zgradi, po dodatnoj ceni od 25000 EUR. Postoji mogućnost zadržavanje trenutnih zakupaca. Sve u svemu odlična ponuda na nepokretnost na tržištu, sama po sebi idealna za kupce koji znaju da prepoznaju pravu vrednost lokacije. Od prostorija: hodnik, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, dva kupatila, dve lođe. Stan je uknjižen na 103m2 a garažno mesto na 14m2. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #5084 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
prodaja Palilula Borča Jednosoban Koste Manojlovića Palilula, Borča - Koste Manojlovića 1.0, 35m2 (lođa 5m2), PR/1, TA. Veoma funkcionalan stan, dvorišno orijentisan. Izvorno je jednosoban, ali je adaptiran u jednoiposoban. Napravljena je soba od kuhinje, a kuhinja je izmeštena u hodnik. Terasa je zazidana (sa izolacijom, stiropor debljine 10cm) i zatvorena PVC stolarijom. Nalazi se u jednospratnim zgradama, okružen zelenilom. Nalazi se na dobroj lokaciji, u neposrednoj blizini pijace, doma zdravlja, tržnog centra, škole i gradskog prevoza. Prostorije: dnevni boravak sa trpezarijom, soba, hodnik, kuhinja, kupatilo i terasa. Uknjižen na 30m2. Agent: Zora Đenić 064/116-88-80 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1404
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Šumice Šumice Strumička Voždovac, Šumice - Strumička 2.0, 45m2, 4/4, CG, parking, podrum, interfon, klima. Funkcionalan, veoma očuvan dvosoban stan u izvornom stanju. Potrebna su određena ulaganja. Stan se prodaje namešten, a po potrebi može biti i iseljen. Ispred zgrade se nalazi veliki parking. Zgrada očuvana, u okolini je mnogo zelenila. Veoma mirno okruženje, bez puno saobraćaja. Neposredna blizina Šumica, stajališta gradskog prevoza 19, 21, 29, 31, 17, marketa, škole. Prostorije. hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Uknjižen i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2796 Interfon, Klima, Izvorno stanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane