Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Ustanička

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Slavujev venac Mariborska U prilici smo da vam ponudimo kuću sa pet stambenih jedinica površine od 379m2 građevinske i korisne od 263m2 samu na placu, bez velikih ulaganja, na odličnoj lokaciji. Prizemlje ima dve jednosobne stambene jedinice i jednu garsonjeru. Prvi sprat ima trosoban stan. Potkrovlje ima dvoiposoban stan. Ispred objekta tri parking mesta. Pozicija objekta na parceli omogućava proširenje i nadogradnju postojećeg. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon br. 2 Radmila
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Trosoban izdavanje Budite prvi stanari novog luksuzno opremljenog stana u bloku Simfonija i uživajte u savremenom , dinamičnom okruženju Beograda na vodi. Stan je idealno orijentisan ka jugu i istoku odličnog rasporeda prostorija: dve spavaće sobe povezane su sa dva kupatila a dnevni boravak koncipiran kao open space , objedinjuje kuhinju, tprezariju i dnevnu sobu sa izlazom na lepu terasu. Zgrada poseduje parking i garažu, uređen vrt za stanare i dečije igralište, recepciju 24/7 i obezbeđenje. Nalazi se na nekoliko minuta šetnje do Savske promenade. Moguć zakup garažnog mesta uz doplatu. Depozit u visini mesečnog zakupa. If you are interested, you can call the agent Predrag Đolović 064/1175135 Agencijska provizija 50%
Savski venac Dedinje Petosoban Kronštatska stan Uknjižen, 225m2, 5.0, duplex, III/IV, 3 kupatila, terasa, EG, renoviran. Kompletno renoviran prostor 2017/2018 godine, ne zahteva dodatna ulaganja. Uknjižen na punu kvadraturu, bez tereta. I Nivo: antre, prostran dnevni boravak, trpezarija, velika kuhinja, gostinjska soba, kupatilo i terasa sa predivnim pogledom na prirodu. II nivo: dve spavaće sobe koje dele kupatilo, masterbedroom sa walk in plakarom i sopstvenim kupatilom. Uredna zgrada iz 70ih godina sa malim brojem stanova i dvorištem sa dovoljno parking mesta za stanare i njihove goste. Agenc. provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 AJ01 .
prodaja Čukarica Žarkovo Trosoban Repiška U centru Žarkova, u održavanoj zgradi, na drugom spratu, na prodaju odličan, funkcionalan, adaptibilan 3.0 stan, delimično renoviran, uknjižen. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje sa ostavom, hodnikom, dve spavaće sobe, dve lođe i 2 mokra čvora. Postoji mogućnost proširenja, dobijanja još jedne sobe. U neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja za savremeni život i sa odličnom povezanošću sa svim delovima grada. Za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Jednosoban izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Mileševska U ponudi za izdavanje je potpuno opremljen stan na odličnoj lokaciji na Vračaru. Stan ima opremljenu sobu, kuhinju koja uključuje mašinu za sudove kao i kupatilo sa mašinom za pranje/sušenje veša. Opcija korišćenja parking mesta koje se nalazi ispred zgrade je dostupno je 24 sata. Neophodan je depozit u visini jedne mesečne zakupnine + računi (infostan + Elektrodistibucija) Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 JB07 .
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Jednoiposoban Izdaje se lep, dvosoban stan u novoj zgradi na odličnoj lokaciji. Stan poseduje hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu. Računi su mali. Grejanje i struja po potrošnji. Infostan je 3 hiljade, internet 1 dinar. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Čukarica Žarkovo Repiška Trosoban izdavanje Odličan 3.0 stan, namešten, komforan, na drugom spratu, u održavanoj zgradi. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje sa ostavom, većeg i manjeg kupatila, dve spavaće sobe, hodnika, sa dve lođe. Na odličnoj lokaciji u Žarkovu, blizu svih potrebnih sadržaja za savremeni život, odlično povezan sa svim delovima grada. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AG07 .
Vračar Crveni krst Dvosoban Metohijska stan Uknjižen, 2.0, cg, 6/6, lift, terasa, ostava, podrum. Prodaje se odličan uknjižen dvosoban stan od 53m2 u mirnom delu ulice, okružen zelenilom. Stan je svetao, odmah useljiv u održavanoj zgradi sa liftom. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i terase. Parking ispred zgrade slobodan. Za svaku preporuku vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dvoiposoban Dr Velizara Kosanovića Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Dr Velizara Kosanovića Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dr Velizara Kosanovića Trosoban Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Cvetkova pijaca Dr Velizara Kosanovića Troiposoban prodaja Veoma kvalitetna novogradnja sa rokom useljenja srdinom 2024. godine. Za gradnju objekta koriste se vrhunski materijali. Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Cerak Dvosoban Vladimira Rolovića stan U ponudi je odličan stan u mirnom delu naselja blizu svih infrastrukturnih objekata i prevoza. Stan ima novu spoljnu i unutrasnju stolariju, okrečen je. Parket je u dobrom stanju uz nephodnost sitnih popravki. Idealno bi bilo hoblovanje sa lakiranjem. Iako se vodi kao stan u prizemlju u pitanju je visina prvog sprata. Ispred zgrade je pripadajuće mesto za parkiranje jednog automobila po dogovoru sa stanarima zgrade sa četiri stana. Posebnu vrednost ovom stanu daje njegova prostrana terasa, van uknjizene površine (oko 8m²) koja je orijentisana na dvorišnu stranu i nudi mir i zelenilo koje je svuda u okolini. Pored pripadajuceg podruma neočekivani dobitak kupcu ovog stana je dodatna prostorija koja se nalazi ispod terase, ima oko 9m², sa strujom i u ravni je sa lepim dvorištem prekrivenog travom koje može poslužiti za igru deci ili za okupljanja za razonodu ili roštiljanje. U cenu su ukljuceni viseci kuhinjski elementi i sudopera. U slučaju potrebe stan je i adaptibilan i može se bez problema dobiti jos jedna soba. Uknjižen je bez tereta i zabeležbi, odmah useljiv. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Savski venac Knez Miloševa Trosoban Vojvode Milenka Na odličnoj lokaciji, u blizini Slavije, kompletno namešten svim potrebnim stvarima kao i belom tehnikom. Ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju i odvojenu kuhinju, dva mokra čvora, lođu. Održavana zgrada, ima lift. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Crveni krst LOKACIJA, LOKACIJA, LOKACIJA Na Vracaru, Crveni krst, u ponudi dvosoban stan, povrsine 40m2, stan za renoviranje sa velikim potencijalom. Prodaja od strane vlasnika Agencije STOP
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Prodaje se stan na Savskom vencu Stjepana Filipovića Dvosoban Odličan dvosoban stan u soliterima kod prokopa i Partizanovog stadiona. Gleda na Hajd park. Sunčan je i svetao, blizina škole, vrtića i auto puta. U stanu ostaju ugradni elementi, tri plakara, prostrano kupatilo. Renoviran pre 12 godina i u dobrom je stanju.Terasa je tenoviranjem dodata u dnevni boravak i to nije ušlo u kvadraturu. Javni parking ispred zgrade. Ne sarađujem sa agencijama.
Palilula Karaburma Garsija Lorke Jednoiposoban prodaja Stan se prodaje kompletno namešten sa svim pokretnim stvarima. Izvršena je celokupna rekonstrukcija: zamena vodne i kanalizacione instalacije, struja, keramika, sanitarija, molerski i gipsani radovi, nova stolarija, roletne i venecijaneri. Stan je jako ekonomican, mesečni racun za Info stan 1000 din. Zgrada ima spoljnu izolaciju. Stan je na odličnoj lokaciji u blizini osnovnih škola, crkve, marketa. Nije prometna ulica, miran kraj a u isto vreme dobro povezan gradskim prevozom. Udaljenost od centra crada, do Narodnog pozorista 4,5km.
Palilula Karaburma Jednoiposoban Vojvode Micka Krstića stan Na prodaju jednoiposoban stan od 32mkv na samo 10 min od centra grada u kompleksu Dunavske terase odmah pored Big fashion centra. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, manje spavaće sobe, kuhinje, kupatila i hodnika.Dnevna soba ima pogled na Dunav a spavaća na ulaz u kompleks. Nije orijentisan prema atrijumu kompleksa pa je samim tim i tih bez buke, veoma prijatan za boravak.Ulazna vrata su sigurnosna premijum kvaliteta kao i sobna koja su od medijapana. Parket je hrastov prve klase. Stolarija je pvc vrhunskog kvaliteta sa roletnama i ugrađenim komarnicima. Stan se prodaje sa svim nameštajem i tehnikom (veš i sudo mašine, kombinovani frižider zamrzivač, šporet - sve Gorenje, Sony tv kao i kvalitetan klima uređaj). Stan nema rezervisano parking mesto ali mesta uvek ima u okolini kompleksa a postoji i mogućnost iznajmljivanja i kupovine istog u podrumu zgrade. Grejanje je centralno sa kalorimetrima po potrošnji pa su samim tim i računi zanemarljivi a na šta doprinosi i sama lokacija stana. Pored kompleksa je Big šoping centar sa raznovrsnim sadržajem od marketa, butika, banaka, restorana i sadržajima za decu. Pored kompleksa ima vrtića, osnovna škola, pošta, autobusko stajalište.. Stan je uknjižen. Vlasnik1/1.
izdavanje Vračar Kalenić Trosoban Koče Kapetana U neposrednoj blizini Kalenić pijace i Hrama ,izdaje se funkcionalan trosoban renoviran stan,sa CG, dva mokra čvora ,terasom na I sptatu očuvane petospratne zgrade. Agencijska provizija je 50% Obavezan depozit.
Jednoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi SCALA 2 Prodajemo odličan jednoiposoban stan sa garažnim mestom u BW Scala 2 zgradi, u sklopu kompleksa Beograd na vodi. Savršeno pozicionirana na raskrnici ključnih saobraćajnih pravaca, BW Scala pruža direktan pristup jednoj od glavnih arterija Belgrade Waterfronta, kao i brzu i jednostavnu vezu sa najvažnijim punktovima prestonice kao što su Novi Beograd, preko Savskog mosta i mosta Gazela i stari gradski centar preko Savske ulice. Neposredna okolina zgrade i čitav Belgrade Waterfront obiluju pešačkim ulicama i biciklističkim stazama. Stan je opremljen ugradnim plakarima i ugradnom kuhinjom. Sastoji se od ulaza, kombinovanog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, terase, spavaće sobe, kupatila i ostave. Idealan kako za život tako i kao investicija za dnevno ili mesečno izdavanje. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi po ceni od 25.000 EUR. Odmah useljiv. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane