Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Zvezdara Zeleno brdo Bulevar Kralja Aleksandra

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Strumička Trosoban Odličan stan u novogradnji, odmah useljiv. Mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana. Velika dnevna soba sa mnogo svetlosti. Odvojen spavaći blok sa dve sobe. Keramika za kuhinju i kupatila je spremna za ugradnju, može biti drugačiji izbor kupca. Opciona mogućnost kupovine garažnog mesta u okviru zgrade. Stan je uknjižen i bez tereta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Rakovica lokacija Dr Milivoja Petrovića Troiposoban prodaja Na poklon osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 3.5, 77m2 (67m2 + dve terase 10m2), TA, 1/2, telefon, interfon, mogućnost garaže. Uknjižen na 67m2. Stan na odličnoj lokaciji, u mirnom, centralnom delu Opštine Rakovica, u neposrednoj blizini OŠ Nikola Tesla, vrtića, Doma zdravlja, stanice Beo voza kojim je do Vukovog spomenika potrebno svega 15 minuta. Zgrada je čista i održavana. Stan je izuzetnog rasporeda prostorija, veoma lako adaptibilan u troiposoban. Trostrana orijentacija stana omogućava osunčanost stana tokom celog dana. Sastoji se od ulaznog dela, tri sobe koje imaju izlaz na dve terase, kuhinje sa velikom trpezarijom, kupatila i terase. Opciono garažno mesto + parking mesto ispred garaže (dogovor). Odlična prilika. Agencijska provizija 2%
Rakovica Petlovo Brdo Jednoiposoban Mrakovička stan Rakovica, Petlovo brdo, Mrakovička; 40m2, 1.5, II/5, cg, interfon, internet, kablovska, podrum; U ponudi je jednoiposoban (izvorno jednosoban), istočno orijentisan, stan na drugom spratu uredne zgrade bez lifta na Petlovom brdu. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo, terasa (6m2). U stanu su zamenjene sve elektro i vodovodne instalacije, kao i ulazna sigurnosna vrata. Renovirano je kupatilo i kuhinja, koja se prodaje sa kompletnom belom tehnikom. Stan ima pripadajući podrum od 5m2 koji je obezbeđen, suv i veoma čist. Zgrada se nalazi u mirnom delu naselja, okružena zelenilom i sa velikim brojem slobodnih mesta za nezonirano parkiranje. Odlična mikrolokacija: blizina osnovne škole, vrtića, pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
prodaja Čukarica Čukarička padina Garsonjera Lazarevački drum Čukarica, Čukarička padina, Lazarevački drum; 25m2, 0.5, I/4, cg, lift, klima, interfon, internet, kablovska, podrum; U ponudi je kompletno renovirana, potpuno ušuškana stanovima sa svih strana, garsonjera na prvom spratu izuzetno uredne zgrade sa žutom fasadnom ciglom. Ulazni deo je ujedno i prostor gde je smeštena kuhinja, iz kojeg se prolazi u kombinovanu sobu, a iz sobe se ulazi u kupatilo. Garsonjera se prodaje sa ugradnom kuhinjom, ugradnim plakarom u hodniku i sobi i kupatilskim elementima. Odlična mikrolokacija: blizina Ade Ciganlije, TC Ada Mall, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza, Ibarske magistrale i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Vračar, Gospodara Vučića; 59m2, 2.0, I/4, cg, klima, lift, interfon, internet, kablovska; U ponudi je lep, kompletno namešten, dvosoban stan na prvom spratu novije zgrade u blizini Južnog Bulevara. Izvanredna struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaća soba, kupatilo i terasa. Nalazi se u mirnom delu ulice, okružen zelenilom. U neposrednoj blizini zgrade je zonirani parking sa velikim brojem slobodnih mesta za parkiranje. Sjajna mikrolokacija: blizina autoputa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Kalman Dedinje -novogradnja Trosoban Predivan stan S3, u izgradnji, na prvom spratu. Zgrada ima ukupno 26 stanova. Lux gradnja. Renomirani investitor Kalman. Maksimlano iskorišćen prostor bez gubitaka u hodnicima. Idealan za porodicu. U dvorištu sadržaji za decu, zelena površina, teretana od 100m2 u okivru kompleksa znači da nema više izgovora za peskočeni trening. Smart rešenja koja olakšavaju život i garaža na podzemnim nivoima. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 30.000+pdv Dobijena gradjevinska dozvola 28.12.2023. Cena stana ja izrazena bez pdv-a koji je 10%. Mogućnost povraćaja za kupce prvog stana. Smešten u mirnom kraju kompleks Kalman Dedinje se prostire na 3.000m2, a čine ga dve lamele sa ukupno 57 stanova i 74 garažna mesta. Izmedju lamela dvorište od preko 300m2 doneće jedinstveno iskustvo svim članovima porodice. Kompleks je koncipiran tako da Lamela 1 ima pristup iz ulice Miloja Djaka, a Lamela 2 iz ulice Miće Orlovića (bivša Omladinska). Izlaz na dve ulice omogućuje svakoj lameli da funkcioniše nezavisno i bez gužve, a opet povezano u korišćenju velikog dvorišta i ostalih zajedničkih kapaciteta. Lokacija se nalazi na nagnutom terenu čiji je pad omogućio bolje vizure i pogled u pravcu Topčiderske šume i zgrade Belog Dvora.
Vračar Slavija Alekse Nenadovića Trosoban prodaja Ekskluzivan salonac u mirnoj ulici na Slaviji izuzetan za porodični život, investiciju ili poslovni prostor, predstavlja pravu retkost u ponudi nekretnina na Vračaru. Ovaj trosoban stan od 110 m2 poseduje luksuzan dnevni boravak od 36 m2 sa bogatim gipsarskim radovima i ambijentalnom rasvetom, dva odvojena spavaća bloka (master sobe sa kupatilima i jacuzzi hiromasažnom kadom), degažman, 3 mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, garderobu, ugradne plakare, sigurnosna vrata. Stan je dvostrano orijentisan i ima zastakljenu lođu koja gleda na park i unutrašnje dvorište zgrade - leti je otvorena za uživanje u tišini i zelenilu, a zimi se zatvara i postaje zimska bašta. Stan je renoviran po najvišim standardima (kompletne instalacije, voda, struja), zidovi su rađeni u posebnim tehnikama. Poseduje i centralno i sopstveno etažno grejanje koje se može koristiti po želji, kao i klima uređaje u svim sobama. Podno grejanje je u celom stanu. Stan se nalazi na 2 .spratu u salonskoj trospratnici, ulična fasada je renovirana prošle godine, a ulaz održavan. Zgrada ima unutrašnje dvorište sa dekorativnim zelenilom i klupama za odmor. Stan poseduje podrum od 16 m2. Cena ove izuzetne nepokretnosti je 429.000 eur. Stan prodaje vlasnik bez posrednika.
Stari Grad Dorćol donji Jednosoban Dunavska stan K district, lep i svetao stan sa velikim francuskim balkonom, uknjizeno 32m2, pogled na bazen i reku, bosal ulazna vrata, grejanje po ucinku, podno grejanje u kupatilu, inverter klima, bosch uredjaji, trenutno izdat, uz mogucnost produzenja ugovora. K distrikt je jedinstveni kompleks za udoban život Potpuno useljen ulaz, odlicna zajednica stanara. Pripadajuce garazno mesto +25000e knjizi se vlasništvo Prodaje vlasnica, ne dozvoljavamo kopiranje oglasa agencijama i posrednicima. .
prodaja Stari Grad Dorćol donji Jednosoban Dunavska Nenamestena garsonjera u k distriktu, vrhunska zavrsna izrada, posle primopredaje dodatno gletovano i uradjeni detalji i dodatne lajsne, na slikama. Alu stolarija sa elektromotorima, sigirnosna ulazna vrata, troslojni parket. . . Osvetljen i pozicioniran ka severu, sa otvorenim pogledom. Sbb kablovski internet. Vlasnici prodaju, zgrada ima upotrebnu dozvolu i upasana je u katastar, moguce je kupiti na kredit, kupljeni su svi uredjaji bosch i ostaju kupcu. Molimo posrednike da nas ne kontaktiraju vezano za oglsenu nekretninu. K district, K distrikt
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Karađorđev park Internacionalnih brigada Vlasnik 1/1 prodaje stan i lokal, odmah pored hotela Crystal na Vračaru. Stan je podeljen na lokal (ulaz sa ulice, 20m2) i stan od 46m2 (ulaz iz zgrade). Po potrebi može biti ceo poslovni prostor ili stan. Odlično grejanje. Idealan za privatnu ordinaciju, zubara, veterinarsku ambulantu i sl. Ima pripadajući podrum, oko 10m2. CENA JE FIKSNA. Saradnja sa agencijama samo u slučaju kada ih ne plaćam.
Beograd prodaja Vračar Cvetni trg Svetozara Markovića Četvorosoban Prodaje se četvorosoban salonski stan u ulici Svetoraza Markovića. Stan se sastoji od centralnog salona, tri spavaće sobe, dva kupatila i toaleta, kuhinje, lođe i hodnika, pri čemu poseduje i dva ulaza. Dvostrano orijentisan. Stan se nalazi na trećem spratu u zgradi koja se satoji od ukupno četiri sprata. Stan je uknjižen. Poseduje centralno grejanje. Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi, i kao takav je idealan za uživanje u tišini. Stan je u izvornom stanju. Vredi pogledati.
Vračar Crveni krst Vojislava Ilića Jednosoban prodaja Prodajem Garsonjeru - Poslovni Prostor na Prvom Spratu. Objekat je trenutno u izgradnji (Lux Novogradnja u centru Vojislava Ilica na uglu sa Presponskom i pozicioniran sa pogledom na raskrsnicu) i bice useljiv na prolece 2024. godine. Na cenu u oglasu se dodaje PDV od 20%. Uz Garsonjeru prodajem i Parking mesto (nije klackalica) za 36.000€ sa PDV-om. Za dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na +38163670700
Palilula Palilula lokacija Ruzveltova Dvosoban stan Dvosoban stan za prodaju. Blizina Vukovog Spomenika - Ruzveltova. 44m2 sa dve terase, uknjizen na 39m2 (terase nisu uknjizene) Kontakt preko halo oglasi sajta najbolje za pocetak zbog obaveza ne mogu da se javljam na mobilni.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Riviera Nova, izuzetno luksuzna zgrada u okviru projekta Beograd na vodi - Riviera, nalaziće se u prvom redu do savske promenade, odmah pored TC Galerija, u vrlo luksuznom komšiluku - zgrade Perla, Residence, Terraces. Upravo ova zgrada ispunjavaće sve kriterijume estetskog i praktičnog ugođaja. U ponudi je trosoban stan, ukupne površine 153m2, grejna površina je 117m2, dok terasa zauzima 36m2. Stan je dvostrano orijentisan, poseduje dve spavaće sobe. Uslovi plaćanja: 20% odmah, ostatak po završetku izgradnje
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Vojvode Blažete Metron 2007 - Evropski koncept gradnje stanova treci objekat u ulici Vojvode Blazete....Stan 27 m2 + terasa 10 m2 , ima izdvojenu spavacu sobu u koju moze stati krevet velikih dimenzija npr.2m x 2m,V sprat...U projektu pogledajte stan br.15, to je taj stan. Alu stolarija Alumil 11000 profil antracit sa opiljcima, zvucne izolacije se izvode po projektu akustike i zadovoljavaju JUS-ov standard, grejanje podno sistemom kablova Nemacke proizvodnje na koje izvodjac daje 20 godina garancije (najkvalitetnije podno grejanje i svaka prostorija sopstveni termostat. Najzdravije i najekonomičnije grejanje). Keramika Italijanska I klasa u dnevnom prostoru imitacija parketa u klasi 85 evra/m2, ugradni vodokotlici tipa Geberit, tus kabine staklo - prohrom, ograde staklo-prohrom, fasada: kombinacija ventilirajuće (prirodni kamen) i demit sistema , lift svajcarske marke Schindler (spušta se u garažu),garaža-rampa,topljaci snega,interfon,video nadzor... Pocetak radova Okotbar 2023. godine, useljenje decembar 2024.godine,..Metron 2007 Živka Davidovića 59/9, 11000 Beograd.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Farmaceutski fakultet Vojvode Stepe Trosoban Prodajemo odličan trosoban stan na drugom spratu održavane, vojne zgrade iz 80-ih godina na lokaciji pogodnoj kako za miran porodični život, tako i kao investicija za izdavanje. U neposrednoj blizini su mnogi sadržaji neophodni za funkcionalnu svakodnevnicu, poput Maxi marketa, male pijace, kao i stanice javnog prevoza. Stan je dvostrano orijentisan. Pogled iz prostranog dnevnog boravka je na krošnje u izuzetno lepom dvorištu i pruža se daleko na prelepe predele prema Avali. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, prostranog dela sa kuhinjom i trpezarijom koji izlazi na zastakljenu lođu od 9m2, i spavaćeg bloka sa dve sobe i kupatilom. Uknjižen, useljiv odmah. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
Voždovac Banjica I II Paunova Trosoban prodaja Potpuno renoviran stan na Banjici! Prodaje se kompletno namešten, sa svim nameštajem i tehnikom. Stan se sastoji od 8 prostorija: - dnevna soba sa trpezarijom - kuhinja - kupatilo - spavaća soba manja - spavaća soba veća - garderober - hodnik sa cipelarnikom - terasa Raspored prostorija je idealan, te je ovih 55 kvadrata maksimalno iskorišćeno. Stiče se utisak znatno većeg prostora. Prilikom renoviranja korišćeni su najkvalitetniji materijali. U kuhinji, kupatilu i na terasi postavljena je španska PAMESA CERAMICA. Nameštaj je kupljen nov u prodavnicama VITOROG i DALLAS. Stan je opremljen tehnikom SAMSUNG i BEKO, svi uređaji su novi i pod garancijom. Nekretnina je osigurana. Ono što ovaj stan izdvaja iz ponude je veliki broj dodatnih kvadrata i prostorija koje su na raspolaganju pored osnovnih 55m2. Stanu pripada podrumska prostorija u prizemlju zgrade, kao i dva hodnika i zajednička vešernica koje se na 6. spratu dele sa još samo jednim stanom. Takođe, stan ima izlaz na krov, kao i na još jednu dodatnu terasu. Sve ovo zajedno pruža dodatni osećaj komfora, koji novogradnja ne može da ponudi. Stan je izuzetno svetao, dvostrano orijentisan. Izolacija i grejanje su odlični, a stan ima i neograničenu toplu vodu (bojleri se ne koriste u celoj zgradi). Ispred zgrade nalaze se dva parkinga, te se mesto lako pronalazi i danju i noću. Zgrada je okružena zelenilom, igralištima za decu i parkovima. Povezanost sa gradom je odlična, kako automobilom, tako i linijama gradskog prevoza kojih je preko deset nadomak zgrade. Prikaz mape
Zemun Zemun Gornji grad Jednosoban Banatska stan Podajemo odličan jednosoban stan površine 35.43m2 na prvom spratu Lamele 2 stambeno-poslovnog objekta koji se gradi u Zemunu, u Banatskoj ulici, u neposrednoj blizini Dunava, Pupinovog mosta, Autoputa E-75, ulice Cara Dušana. Stan je orijentisan južno i sastoji se od ulaza, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom i terase. Od materijala i opreme koji će biti ugrađeni u stan izdvajamo: Spoljašnja stolarija: kvalitetni inostrani PVC profili sa vrhunskim okovom zahvaljujući kojima objekat ima B energetski razred. Spoljašnja obloga profila je od aluminijuma, ugradjene aluminijumske roletne, Unutrašnja stolarija: MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa prvoklasnim okovima i kvakama inostranih brendova, Sigurnosna vrata u stanu: Ulazna vrata su visokokvalitetna, sigurnosna. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je od drvenog furnira, obostrano obložena, Parket: Vrhunski troslojni, gotov hrastov parket, završno obrađen I lakiran, sa parket lajsnom, visine 8cm, Keramika: inostrane granitne, keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika, Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova, konzolne wc šolje, umivaonici, tuš podne rešetke I jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta,Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima i ka zajedničkom hodniku, sve zadovoljava energetski razred B kategorije, Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača, u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase. Grejanje: Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori, u kupatilima sušači peškira, Klimatizacija: Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Ograde na objektu su od laminiranog višeslojnog stakla. U stanu je predviđen Smart House bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implemetaciju naprednog Smart House sistema po želji korisnika. Garažna mesta se nalaze na dve etaže -1 i -2, površina su od 12.5m2-preko 20m2 i njihova cena u ovom momentu je 1.100€/m² sa PDV-om za nivo -2 i 1.200€/m² za nivo -1. Prikazana cena stana je za 100% gotovinsko plaćanje. Opcije plaćanja: 80%-20% cena je 3050€/m². Mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita kod svih banaka. Rok završetka radova mart 2025.godine. Kupci Divis nekretnina doo NE PLAĆAJU agencijsku proviziju za stanove, lokale i garažna mesta u objektu Zemona NOVA.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Jednoiposoban Banatska Podajemo odličan jednoiposoban stan površine 51m2 na prvom spratu Lamele 2 stambeno-poslovnog objekta koji se gradi u Zemunu, u Banatskoj ulici, u neposrednoj blizini Dunava, Pupinovog mosta, Autoputa E-75, ulice Cara Dušana. Stan je orijentisan južno i sastoji se od ulaza, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka sa delom za trpezariju, spavaće sobe i terase. Od materijala i opreme koji će biti ugrađeni u stan izdvajamo: Spoljašnja stolarija: kvalitetni inostrani PVC profili sa vrhunskim okovom zahvaljujući kojima objekat ima B energetski razred. Spoljašnja obloga profila je od aluminijuma, ugradjene aluminijumske roletne, Unutrašnja stolarija: MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa prvoklasnim okovima i kvakama inostranih brendova, Sigurnosna vrata u stanu: Ulazna vrata su visokokvalitetna, sigurnosna. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je od drvenog furnira, obostrano obložena, Parket: Vrhunski troslojni, gotov hrastov parket, završno obrađen I lakiran, sa parket lajsnom, visine 8cm, Keramika: inostrane granitne, keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika,Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova, konzolne wc šolje, umivaonici, tuš podne rešetke I jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta,Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima i ka zajedničkom hodniku, sve zadovoljava energetski razred B kategorije, Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača, u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase. Grejanje: Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori, u kupatilima sušači peškira,Klimatizacija: Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Ograde na objektu su od laminiranog višeslojnog stakla. U stanu je predviđen Smart House bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implemetaciju naprednog Smart Hosue sistema po želji korisnika. Garažna mesta se nalaze na dve etaže -1 i -2, površina su od 12.5m2-preko 20m2 i njihova cena u ovom momentu je 1.100€/m² sa PDV-om za nivo -2 i 1.200€/m² za nivo -1. Prikazana cena stana je za 100% gotovinsko plaćanje. Opcije plaćanja: 80%-20% cena je 2900€/m² sa PDV-om. Mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita kod svih banaka. Rok završetka radova mart 2025.godine.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Šumatovačka Prodajemo četvorosoban stan površine 88m2 na prvom spratu petospratnog objekta u izgradnji na Vračaru, pozicioniranog između Crvenog krsta i Čubure, u blizini Južnog bulevara, ima odličnu povezanost kako sa ostalim delovima Beograda tako i brzim izlaskom na auto put. Stan se sastoji od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, degažmana, tri spavaće sobe, dva kupatila i lođe. Objekat odlikuje moderan dizajn, autentičnost i kvalitet. Arhitektura stanova, položaj, namena i funkcionalnost prostorija, nešto je na šta se posebno mislilo. Koriste se najkvalitetniji materijali i oprema koji ispunjavaju najnovije tehnologije gradnje i to blindirana vrata, šestokomorna PVC stolarija, troslojni hrastov parket I klase, uvozna keramika i sanitarije. Unutrašnji hodnici zgrade će biti obloženi kamenom sa dizajniranim gelenderima. Centralno grejanje smart sistemom sa kalorimetrima, mogućnost instalacije smarthouse sistema, video nadzor. Rok završetka radova je maj 2024.godine. U ponudi imamo i stan površine 88m2, na trećem spratu, po ceni od 309760 EUR-a. Cena je sa uračunatim PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 21000e + PDV. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane