Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Branka Cvetkovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Rakovica Petlovo Brdo Đuje i Dragoljuba Jednoiposoban Izdaje se stan na Petlovom brdu u ulici Đuje i Dragoljuba, stan se nalazi na prvom spratu i kompletno je namešten, od prostorija poseduje: hodnik, kupatilo, dnevno-trpezarijski boravak sa kuhinjom i malu spavaću sobu. Grejanje je na struju, poseduje klima uređaj. U blizini se nalze super marketi Metro i Idea, kao i više autobuskih linija koje saobraćaju Oplenačkom ulicom i ibarskom magistralom. Dozvoljeni su mali kućni ljubimci. Obavezan je depozit, stan je odmah useljiv. Kontakt agenta: Dejana Papić 065/693 92 00 Agencijska provizija 50%
Voždovac Vojvode Vlahovića Vojvode Vlahovića Četvorosoban izdavanje Useljiv stan sa EG, parkingom i terasom, . Komforan četvorosoban stan u manjoj stambenoj zgradi sa ograđenim dvorištem. Kompletno je namešten, pogodan za porodicu. Grejanje je etažno, na gas. Obezbeđen parking za stanare, a moguć je i zakup garaže. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 BB01 .
Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban Drinčićeva stan Izdaje se komforan, potpuno renoviran stan u srcu Dorćola, kod Bitef teatra. Stan poseduje hodnik, dnevni boravak i spavaću sobu (koje nisu odvojene), prostranu trpezariju (koja lako moze biti jos jedna soba), kuhinja i tpezarija, kupatilo, terasa i lođa. Stan je kompletno renoviran. Grejanje je na norveški radijator, TA peć. Ima inverter klimu, pvc stolariju. Odlično je izolovan od buke. U neposrednoj blizini je Bitef, Skadarlija, Bajlonijeva pijaca, autobuska stajališta. Odlična lokacija. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SC05 .
izdavanje Savski venac Beograd na vodi Trosoban Hercegovačka Svetao prostran stan na trenutno najtraženoj lokaciji u Beogradu. Praktičan raspored prostorija u stanu sa velikom terasom i centralnim grejanjem. Stan se nalazi u zgradi Terra i gleda na reku. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dva kupatila, ostave i terase. Kompletno namešten sa belom tehnikom. Garažno mesto je uračunato u cenu. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu u visini dva depozita i uz vlasnikovo odobrenje Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .
Jednosoban izdavanje Beograd Čukarica Banovo brdo Lješka Jednosoban stan mereno 28 kv kod MUP-a! Udaljen 6km od najužeg centra grada, a odlično je povezan i sa svim delovima grada, posebno novim mostom sa Novim Beogradom. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na samom početku Banovog brda, kod MUP-a i opštine, 5 minuta peške od jezera Ada Ciganlija. Smešten je u neposrednoj blizini svih važnih objekata potrebnih za svakodnevni život, uključujući velike trgovinske lance (obliznji Maxi radi 24h), zdravstvene ustanove, kao i pijacu, dosta zelenila - parkove i šumu Košutnjak. U prizemlju same zgrade se nalazi pekara. Poseduje mašinu za sudove, profesionalnu kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša, smart TV Philps 55pus8818 i sve ostale kvalitetne neophodne uređaje koji su novi/u garanciji. Nalazi se u lepoj i održavanoj zgradi, a stan poseduje kvalitetna sigurnosna vrata. Prijatan za život, sa puno dnevne svetlosti. Poseduje francuski balkon. Ugaona garnitura se razvlači za spavanje. Dobro povezan, mnoštvo linija prema svim delovima grada iz Požeške i Radničke ulice . Niske režije, jer je infostan minimalnan, a struja po potrošnji. Internet i KATV paketi - priključak po želji i na Vaše ime. Depozit u visini 2 mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .
Beograd izdavanje Čukarica Cerak Kneza Višeslava Dvoiposoban Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Čukarica Cerak Kneza Višeslava Dvoiposoban izdavanje Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Bulevar Zorana Đinđića poslovni prostor U prizemlju stambene zgrade, izdaje se polunamešten stan, namenjen za poslovni prostor. Sastoji se od centralne prostorije, čajne kuhinje, tri odvojene sobe, hodnika, dva mokra čvora. Grejanje ulazi u cenu zakupa. Nalazi se u blizini uprave Carina, Studentskog grada, izlaza na auto put. Pogodan za ordinacije, kozmetičke salone, kancelarije i druge delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/2620-734 BB01 .
izdavanje Palilula Višnjička banja Trosoban Pavla Ugrinova Komforan, kompletno namešten, trosoban stan u kući, u Višnjičkoj Banji. Prostorije: predsoblje, iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet. Stan poseduje terasu, i pripadajuće dvorište. Garaža i parking mesto obezbeđeni. Grejanje je etažno na struju i pelet, i podno gde su pločice. Nalazi se u blizini autobuskog stajališta, škole, vrtića, prodavnica. Uknjižena površina je osnova kuće od 129m2, dok stan koji se izdaje ima 100m2. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Trosoban izdavanje Beograd Palilula Hadžipopovac Primorska Nenamešten, 3.0, ta, salonac, 1/3, ostava, terasa. Nenamešten, lep salonac, pogodan za poslovni prostor. Nalazi se u mirnoj ulici u blizini tržnog centra Zira. Sastoji se od ulaznog salona, iz kog se ulazi u sve prostorije, kuhinju, kupatilo, ostavu, dve sobe i terasu, koja je orijentisana ka dvorištu. Grejanje je na klime, sa niskim režijskim troškovima. Pogodan je za kancelarije, salone, agencije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .
Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Nikole Altomanovića Dvoiposoban U ponudi stan u naselju Vojvode Vlahovića, ulica Nikole Altomanovića - novogradnja sa građevinskom dozvolom. Odličan dvoiposoban stan funkcionalnog rasporeda prostorija, površine 48m2 sa terasom, trostrane orijentacije, sunčan i svetao. U stanu ostaje kuhinja rađena po meri sa pripadajucim ugradnim elementima i tehnikom i ugradni plakari. Kvalitetna novogradnja , PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, hrastov parket prve klase, granitna keramika, sigurnosna vrata, etažno grejanje na struju (svaki stan ima svoj kotao). Prostorije: ulazni antre, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Cena je sa uračunatim PDV-om. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Stari Grad Centar i Terazije Kralja Milana izdavanje Izdaje se lokal u centru grada, na odličnoj lokaciji. Lokal ima jednu prostoriju i toalet. Nalazi se u pasažu. Pogodan je za razne delatnosti. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 SC05 .
Stari Grad Skadarlija Dvosoban Drinčićeva stan Namešten, 2.0, 43m2, VPR/IV, EG, depozit. Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace u Drinčićevoj ulici. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, odvojenog spavaćeg dela i odvojene kuhinje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, ugovor o zakupu na godinu dana, depozit u visini mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 MG06 .
izdavanje Zvezdara Đeram Dvosoban Đuke Dinić Izdaje dvosoban stan, dvostrano orjentisan, u mirnom delu grada sa pogledom na dvorište. Lep, svetao, prostran ušuškan. Parking u dvorištu. Odmah useljiv Depozit Plaćanje mesečno Napomena: Želi par ili samca, ne želi Ruse i kućne ljubimce. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra 3.0, 73m2, terasa 6m2, CG, lift, II/IX, telefon, interfon, parking. Luksuzan, 3 soban stan, do sada ne useljavan, sredjen do najmanjih detalja. Nalazi se u potpuno novoj zgradi i sastoji se od prostranog ulaznog hodnika sa ugradnim ormanima, velike dnevne sobe i trpezarije, dve spavace sobe, kupatila i terase od 6 m2. Stan je opremljen novim, kvalitetnim i udobnim namestajem, TV uredjajima u dnevnoj i jednoj od spavacih soba kao i svom belom tehnikom. U cenu stana uracunato je normalno garazno mesto koje nije klackalica. U samoj zgradi se nalazi veliki DIS supermarket sto stedi vreme nabavki. Grejanje je centralno i placa se po potrosnji. Životinje nisu dozvoljene. Deposit u visini jedne mesecne zakupnine. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Beograd izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Bulevar Kralja Aleksandra Trosoban 3.0, 73m2, terasa 4 m2, CG, lift, I/VII, telefon, interfon, garažno mesto, fizičko/tehničko obezbeđenje 24/7. Luksuzan, 3 soban stan sa obezbedjenjem 24/7. Do sada ne useljavan, sredjen do najmanjih detalja. Nalazi se u potpuno novoj zgradi sa luksuznim foajeom. Zgrada je uvucena od ulice pa je mirno i bez buke. U samoj zgradi se nalazi Aroma supermarket. Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, velike dnevne sobe i trpezarije, dve spavace sobe, toaleta, kupatila i terase od 4 m2. Stan je opremljen novim, kvalitetnim i udobnim namestajem, TV uredjajima u dnevnoj i svakoj od spavacih soba kao i svom belom tehnikom. Kuhinja je kompletno snabdevena posudjem. U cenu stana uracunato je normalno garazno mesto koje nije klackalica. Grejanje je centralno i placa se po potrosnji. Zivotinje nisu dozvoljene. Deposit u visini jedne mesecne zakupnine. Kontakt 062/853-0990 Agencijska provizija 50%
Zemun Pregrevica Pregrevica Trosoban prodaja 3.0, 74.18m2, terasa 4.27m2, dvorište, PR/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi u prizemlju i poseduje svoju privatnu bastu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 2 spavace sobe i dva kupatila. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
Čukarica Makiš Bore Stankovića magacin Magacinski prostor se nalazi na makišu i sazidan je pre dve godine. Odlična povezanost sa obilaznicom, što je pogodno za dolazak šlepera. Dimenzije magacina : širina 25m, visina 6m, dužina 20m. Strujaje trofazna do 40kw. Šleperski prilaz. U sklopu magacina postoje i kancelarija Parking za 30 automobila. Kontakt Mirjana 063/770-8837 Agencijska provizija 50%
prodaja Zemun Pregrevica Dvosoban Pregrevica 2.0, 50.02m2, terasa , 2/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi na drugom spratu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 1 spavace sobe, kupatila i terase. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Zemun Pregrevica Pregrevica 3.0, 60m2, terasa 4.27m2, 2/2, lift, telefon, interfon, Građevinska dozvola. Ekskluzivni kompleks zatvorenog tipa, smešten u mirnom delu Zemuna, sa pogledom na Dunav. Kompleks ce posedovati neprekidni video nadzor i fizičko obezbeđenje 24/7. Sve zgrade su izgrađene veoma kvalitetnim materijalima sa visokim stepenom energetske zaštite: Fasada - 15cm kamena vuna u kombinaciji Demit i Ciglica. Sigurnosna ulazna vrata premium kvaliteta. Sobna vrata od medijapana, farbana poliuretanom. Podne obloge - kvalitetni višeslojni Tarkett parket. Keramika prve klase renomiranog svetskog proizvođača. Sanitarija premium kvaliteta. Grejanje i hladjenje - kombinacija podnog grejanja i Fan Coil uređaja na principu toplotnih pumpi. Stan koji imamo u ponudi se nalazi na drugom spratu i poseduje svoju privatnu bastu. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, 1 spavace sobe kupatila i terase. Projekat ce biti gotov pocetkom 2025 godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 +PDV Cena je prikazana bez PDV od 10%. Mogucnost vracanja pdv-a. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane