Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Labudovo Brdo 11. krajiške divizije

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Savski venac Palata pravde Vojvode Milenka Trosoban Lux stan u Kneza Milosa Residence, u zgradi sa bazenom od 35m, teretanom, saunom, obezbeđenjem i recepcijom. Stan je moderno i luksuzno opremljen, Bosch bela tehnika, nikada do sada useljavan. Za moderan, udoban zivot sa stilom. Okrenut je ulici Vojvode Milenka, tako da nema buke. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011-2620-734 OB05 .
Voždovac Medaković 2 Medakovićeva Garsonjera prodaja Uknjižen, 0.5, mereno 22m2, pst/IV, eg. U ponudi je uknjižena garsonjera u blizini TC Stadion. Odlično pozicionirana u veoma mirnoj ulici, istočno orijentisana, okrenuta ka ulici. Merene površine 22m² Sastoji se od manjeg hodnika, dnevnog boravka sa manjim radnim delom, kuhinje i kupatila. Niski režijski troškovi, oko zgrade slobodan parking. Stan je pogodan za život i za poslovni prostor (frizerski, kozmetički salon). Idealan i kao investicija za izdavanje. Odlična gsp povezanost sa ostalim delovima grada. U neposrednoj blizini Maxi, Lidl, škole,vrtići itd. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZDJ08 .
Zemun Zemun centar Dvoiposoban Kapetana Radiča Petrovića stan Uknjižen, 2.5, PSUT/IV, TA, podrum, ostava. Stan se nalazi u zgrada koja je uredna, održavana sa interfonom, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizina Hotela Yu, škole, doma zdravlja, prevoza. Stan je dvostran i sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, radne sobe i kupatila. Stanu pripada podrum kao i ostava koja je pored ulaza u stan. Postoji mogućnost otvaranja vrata i izlaska u dvorište zgrade, gde bi mogla da se dobije lepa terasica tj bašta za sedenje. Brzo useljiv. Mogućnost kupovine preko stambenog kredita. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Dvosoban Risanska Izdaje se stan u centru grada. Sastoji se od kupatila, kuhinje, dnevnog boravka i sobe. Grejanje je centralno. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 JN06 .
Dvosoban izdavanje Beograd Savski venac Dedinje Cara Iraklija Lep dvosoban, uredan stan, sa malim troskovima, grejanje je na uljane radijatore i klima uredjaj, okružen zelenilom, sa terasom i parking mestom u dvorištu starije gradnje stambene zgrade, u blizini Topciderske zvezde i internacionalne skole Brook Hill. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620- 724 MV04 .
Beograd prodaja Vračar Krunski venac Kneza Miloša Petosoban Zastupamo prodaju odličnog višesobnog salonskog stana koji se nalazi u neposrednoj blizini Dvora i Pionirskog parka. Sama zgrada u kojoj se stan nalazi je izuzetno kulturno dobro, a stan je impozantne visine plafona od 4m. Iako smešten u prometnoj ulici, pozicioniran je suprotno, ka dvorištu i zelenilu. Stan je kompletno renoviran, a zbog dva ulaza koja poseduje deljiv je na dve stambene jedinice i pogodan za sve namene. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 TV .
Zvezdara Cvetkova pijaca Braće Miladinov Dvosoban prodaja U neposrednoj blizini Cvetkove pijace u mirnoj ulici u potezu izmedju Bulevara i ul Vojislava Ilića, novogradnja od 5 spratova. U izgradnji se koriste najkvalitetniji materijali, toplotne pumpe, Alu stolarija sa troslojnim staklom i komarnicima, keramika i sl. Poseduje podzemnu garažu sa parking mestima na klackalicu, koja se mogu kupiti po ceni od 15.000 plus PDV. Stan od 49.30m2 . 2 soban, na 1 spratu sastoji se od hodnika dnevne sobe, kuhinje, degažmana kupatila spavaće sobe i lođe. PDV (10 procenata), povrat moguć za kupce prve nepokretnosti. Rok završetka novembar 2024 godine Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Troiposoban Braće Miladinov stan U neposrednoj blizini Cvetkove pijace u mirnoj ulici u potezu izmedju Bulevara i ul Vojislava Ilića, novogradnja od 5 spratova. U izgradnji se koriste najkvalitetniji materijali, toplotne pumpe, Alu stolarija sa troslojnim staklom i komarnicima, keramika i sl. Poseduje podzemnu garažu sa parking mestima na klackalicu, koja se mogu kupiti po ceni od 15.000 plus PDV. Stan od 89.35m2, 3.5 soban povučeni 5 sprat, sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje, wc lođa, degažman i na galeriji kupatilo, 2 velike i jedna manja spavaća soba, izlaz na veliku terasu od 15m2.plus krovna terasa 80m2. PDV (10 procenata), povrat moguć za kupce prve nepokretnosti. Rok završetka novembar 2024 godine Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Garsonjera Bulevar Vudroa Vilsona U zelenom okruženju u blizini reke i BW APOLLO spa centra, smeštena je ova veličanstvena zgrada. U neposrednoj blizini se nalazi kompletna infrastuktura koja između ostalog uključuje školu i vrtiće. Sama zgrada ima svoju recepciju, obezbeđenje 24 sata dnevno i stanicu za kućne ljubimce. Agenc. provizija 2% Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac FON Bilećka U ponudi imamo lux, svetao, komforan i potpuno opremljen stan u Bilećkoj ulici u novogradnji. Struktura stana : velika dnevna soba i trpezarija, kuhinja, hodnik, spavaća soba, kupatilo i terasa koja gleda na Bilećku ulicu. Ceo stan je osvetljen led rasvetom i ambijentalnim led osvetljenjem. Stan se nalazi u zgradi u kojoj ima samo 9 stanova. U blizini prodavnica, škola, vrtića, fakulteta, a opet izdvojen od buke pošto se nalazi u jednoj od najlepših ulica na Voždovcu. U cenu zakupa je uračunato i jedno parking mesto na otvorenom. Bez kućnih ljubimaca. Plaćanje na mesečnom nivou, a depozit je u visine jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Sandra Tasić, br. licence:5710 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Lokal u novijoj zgradi, od 15m2, pogodan za mnoge delatnosti. Gleda na ulicu Gospodara Vucica. Ima jedan mokri cvor, ostavu, izvedenu vodu za eventualni frizerski salon. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011-2620-734 OB05 .
Voždovac Banjica I II Bulevar oslobođenja Dvosoban prodaja Veoma svetao, uknjižen stan, sa otvorenim pogledom na park. Klasičan dvosoban stan, adaptibilan u dvoiposoban. U izvornom, održavanom stanju. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Skadarlija Jednoiposoban Cetinjska stan Uknjižen stan na odličnoj lokaciji. Svetao, lep, u izvornom stanju, u potkrovlju zgrade sa krovnim prozorima. Održavan ulaz, lift ide do 4. sprata. Nedavno urađena kompletna rekonstrukcija krova. Funkcioniše sve iz hodnika. Ima odvojenu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo. Odličan za stanovanje ili izdavanje. U blizini škole, obdaništa, Skadarlije, Bajlonijeve pijace, prevoza. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Trosoban Bosanska 3.0, 55m2, lift, EG, PSUT/III, telefon, interfon. Uknjiženo kao četri garžna mesta od po 13m2( osposobljeno i funkcionalno kao stan). Stan u odličnoj zgradi novije gradnje iz 2019 godine. Nalazi se u polusuterenu, delimično ukopan( sa ulične strane oko metar, a sa dvorišne je u nivou terena). Po strukturi je trosoban, izrazito funkcionalnog rasporeda prostorija. Poseduje sopstveni kotao za grejanje na struju. Svi prozori su normalne visine što omogućava nesmetan protok prirodne svetlosti. Bez ulaganja, odmah useljiv. Agent Pavle 060/7462-000 Broj u registru posrednika 1308 Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Novi Beograd Blok 11c (Stari Merkator) Bulevar Mihajla Pupina Odličan prostran stan dobrog rasporeda, adaptibilan u troiposoban. Jugozapadne orijentacije - suprotno od ulice. U urednoj i održavanoj zgradi sa novim liftom. Fantastična lokacija, neposredna blizina doma zdravlja, škole i ostale neophodne infrastrukture. Dobra povezanost gradskim prevozom sa ostalim delovima grada. Prostorije: predsoblje, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, lođa, podrum. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Novi Beograd Blok 1 (Fontana) Otona Župančiča Dvosoban Stan se nalazi u ulici Otona Župančića na Novom Beogradu. Sunčan, dvostrano orijentisan sa dosta prirodne svetlosti. Stanje je izvorno, centralno grejanje. Uknjižen je na 58 kvm, sa lođom od 2 kvm koja ranije nije ulazila u kvadraturu stana. Lokacija je odlična. Blizina škola, prodavnica, Instituta majke i dete, Doma zdravlja i javnog prevoza. Parkovno okruženje. Slobodan parking ispred zgrade. Vredi ga videti. Prostorije: hodnik, predsoblje, kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, ostava, lođa. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Kneza Miloša ( centar ) Kneza Miloša Trosoban prodaja Stan se nalazi u glavnoj beogradskoj ulici Kneza Miloša. Odlična lokacija, odmah pored opštine Savski venac i u blizini stranih ambasada. Svetao i izuzetno funkcionalan stan. Izvorno stanje. Uknjižen je na 79 kvm, stim što tri lođe od 16 kvm ranije nisu ulazile u kvadraturu stana. Grejanje je centralno. Odlična investicija. Prostorije: predsoblje, hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, tri lođe. Agencijska provizija 2%.
Palilula Palilula lokacija Trg Republike ( centar ) Trosoban Bulevar despota Stefana stan Nekretnina koja se ističe izuzetnom kombinacijom tradicionalne gradnje i modernog dizajna. Ovaj renovirani stan je uknjižen na 40 kvadrata, stvarna kvadratura stana iznosi 46 kvadrata. Stan sa terasom ima 75,5 kvadrata. Prostrani dnevni boravak povezan sa kuhinjom i trpezarijom čini otvoren i svetao prostor, idealan za porodična okupljanja ili druženje sa prijateljima. Opremljena kuhinja otvorenog koncepta, pruža funkcionalnost i praktičnost za svakodnevni život. Pri ulasku u stan, prvo što ćete primetiti je novi parket visokog kvaliteta koji stanu daje toplinu i eleganciju. Nova PVC stolarija visokog kvaliteta obezbeđuje izolaciju od visoke i niske temperature, čineći stan prijatnim i udobnim tokom cele godine. Stan ima i dve prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na terasu. Ogromna terasa na drugom delu stana predstavlja prostor mira i relaksacije, idealan za uživanje u sunčanim danima. Dodatni bonus ovog stana su izuzetno niski troškovi održavanja i režija, što ga čini ekonomičnim izborom za buduće vlasnike. U neposrednoj blizini stana nalaze se: ulica Cara Dušana, a od Studentskog Trga i Knez Mihailove ulice nekretnina je udaljena 500 metara. Stan je pogodan za stanovanje, a idealan kao investicija. Prostorije: ulazno predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase, ostava. Agencijska provizija 2%
prodaja Palilula Karaburma Trosoban Patrisa Lumumbe 3.0, Karaburma, BIG Fashion, Patrisa Lumumbe, 58m2, 5/5, norveški radijatori, nov. Posebno funkcionalan stan, očuvan i održavan bez posebnih ulaganja. Svetao sa prelepim panoramskim pogledom na Dunav. Bez prolaznih soba, sa sve nameštajem i mogućnošću adaptacije dodatnih 28m2 galerijskog prostora i spajanjem u jednu celinu pa bi stan ukupno imao 86m2. Prostorije: hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije: komforan dnevni boravak, prostran kuhinjsko-trpezarijski deo sa panoramskim pogledom, spavaća soba, kupatilo i ostava. Odlično lokacijski i infrastrukturno pozicioniran, blizina dva šoping centra, veliki broj linija gradskog prevoza i veza sa svim delovima grada, nekoliko marketa, pošte, pijace, vrtića, škole, Doma zdravlja. Sve u krugu na 5 minuta hoda od stana. Ulaz u zgradu i sama zgrada uredno održavani sa lepo uređenim i prijatnim komšijskim odnosima. Stan pogodan i prijatan kako za život u njemu tako i za rentiranje. Uknjižen. Provizija 2%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #2407TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi,
Jednoiposoban izdavanje Beograd Savski venac Palata pravde Risanska Izdajemo jednosoban, namešten stan. Agencija za nekretnine Veles broj u registru posrednika 1149 Agent Jasmina broj posrednika 3151* Agencijska provizija 50%* Način plaćanja: kirija+depozit+ag.provizijaTV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane