Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Požeška

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Šumatovačka Dvosoban Prodaje se dvorišni stan na odličnoj lokaciji na Vračaru. Sastoji se od kuhinjsko-trpezarijskog dela, sobe i kupatila. Ukupno 25 kvadrata grejne površine. Ima i pripadajuće dvorište koje budućim vlasnicima omogućava odmaranje u hladovini i cvetnom okruženju. Stan se nalazi na Čuburi izmedju Južnog Bulevara i Cara Nikolaja. Saobraćajno odlično povezan sa svim delovima grada. Dobar izbor i za izdavanje i kao buduća investicija u novogradnji. Kontakt:Jelena Arsenović, 065/810-4000. Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Milorada Dimitrijevića Trosoban prodaja Uknjižen, 3.0, 72m2, VPR/VII, 2 terase, 2 mokra čvora, visina prvog sprata, komplet namešten, parking. Odličan uknjižen, namešten, trosoban stan u modernom stambenom kompleksu iz 2016. u blizini okretnice na Karaburmi. Parking za stanare sa rampom na daljinske komande, dva igrališta za decu, zgrada sa energetskim pasošem. Stan je u visokom prizemlju, na visini prvog sprata, izuzetno svetao, dvostran, jugoistočne orijentacije. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom koji ima izlaz na veću terasu, kuhinje, kupatila, toaleta i dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na zastakljenu lođu. Stan se prodaje kompletno namešten sa svim nameštajem i belom tehnikom. Useljiv odmah. Moguća kupovina na kredit. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 0 734 .
Rakovica Vidikovac Četvorosoban Vidikovački venac stan Prodaje se prostran duplex na Vidikovcu, sa prelepom terasom od 35m2 koja je jednim delom zatvorena. Nekretnina se sastoji iz dva nivoa. Prvi nivo ima predsoblje, odvojenu kuhinju sa prirodnom ventilacijom, dnevno-trpezarijski deo, i kupatilo. Drugi nivo poseduje 3 spavaće sobe, kupatilo, i sa ovog nivoa se izlazi na izvanrednu terasu. Zgrada je uredna, održavana, sa liftom i cg. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. U blizini je stanica sa velikim brojem autobuskih linija. Porodičan i miran kraj.Za svaku preporuku Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
izdavanje Vračar Hram Trosoban Sokolska Moderan 3.0 stan u neposrednoj blizini Hrama i svih infrastrukturnih objekata neophodnih za ugodan život. Zgrada je novije gradnje.Stan se sastoji od predsoblja,dnevne sobe,kuhinje sa trpezarijom,dve spavaće sobe,kupatila,toaleta i velike lođe.Stan poseduje i sopstveno garažno mesto u zajedničkoj garaži u koju se ulazi direktno sa ulice. Obavezan depozit. Dozvoljeni manji kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .
Dvoiposoban izdavanje Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Omladinskih brigada Namešten, 0.5, cg, 1/8, lift, terasa. Izdaje se odličan dvoiposoban stan u Bloku 70a. Stan je kompletno renoviran i opremljen je novim nameštajem i tehnikom. Prostor je izuzetno udoban i osunčan. Lokacija je izuzetna. Zgrada se nalazi preko puta Delta city-ja. i okružena je zelenilom. Savsko šetalište se nalazi na 300m. Slobodan parking je ispred zgrade. Topla preporuka. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .
Beograd izdavanje Zvezdara Konjarnik Ustanička Izdaje se odličan poslovni prostor za različite vrste delatnosti. Ima izlog u staklu, celom površinom na 3 nivoa, na prometnom mestu. U zakupu je ranije bila banka. Vredi pogledati , za preporuku Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .
Zvezdara Lion Subotička Dvosoban prodaja Na odličnoj zvezdarskoj lokaciji u Subotičkoj ulici , četvorospratna zgrada u izgradnji sa rokom završetka u novembru 2024.g. Zgrada je izuzetnog kvaliteta, materijali i oprema stanova prvoklasna. Zgrada je sa liftom i centralnim grejanjem koje ce se plaćati po utrošku. Kvalitetna gradska lokacija u neposrednoj blizini Liona i Crvenog krsta, zaklonjena od saobraćajne gužve u ulici punoj zelenila. Takodje, kompletna gradska infrastruktura je u okruženju : škole, vrtići, pijaca,dom zdravlja..., sve sto olakšava svakodnevni život i daje mu željeni kvalitet. Odlična investicija. Prodajemo dvosoban stan povrsine 49,95m na trećem spratu od četiri. Stan je odlično organizovan, od prostorija ima antre, kupatilo, spavaću sobu, terasu i otvoren kuhinjsko-trpezarijski-dnevni prostor (jednostavnom intervencijom kuhinja može biti odvojena, ima poseban prozor) Uz stan moze da se kupi i garažno mesto na prvom nivou ( lift do gar. mesta na betonu ). Cena stana sa garažnim mestom : 185.000.EUR Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/2620-734 .
Stari Grad Dorćol donji Četvorosoban Visokog Stevana stan Komforan, kompletno namešten stan u zgradi novije gradnje. Sastoji se od prostranog dnevno -trpezarijskog dela, kuhinje, 3 spavaće sobe, dva kupatila (jedno sa đakuzi kadom, drugo sa tušem) i dve terase. Uknjižen na 115m2, sa 2 terase 125m2. Cena zakupa iznosi 1350 evra, plus depozit u visini jedne zakupnine. U slučaju potrebe, postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u garaži smestenoj ispod zgrade, po ceni od 150 evra mesečno. Useljiv odmah. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dijana Radovanović br. licence 405 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 DR .
izdavanje Vračar Kalenić Dvosoban Molerova Izdaje se renoviran i potpuno opremljen stan na najlepšoj lokaciji na Vračaru. Funkcionalan, površine 50 m2, opremljen novim nameštajem. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .
Dvosoban izdavanje Beograd Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Milovana Milovanovića Zastupamo izdavanje renoviranog i opremljenog dvosobnog stana sa lepom terasom. Odlično organizovan stan sa svim potrebnim sadržajem, izuzetno svetao, dvostrano orjentisan. Poseduje ulazni deo, dnevni boravak, spavaću sobu, izdvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Odmah useljiv, obavezan depozit . Agenc. provizija 50% Agent: Tamara Vučković br. licence 3104 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .
Beograd izdavanje Palilula Karaburma Vojvode Micka Krstića Dvosoban Odličan stan u kompleksu zgrada Dunavske terase na Karaburmi. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, ostave i terase sa pogledom na Dunav. Centralno grejanje po utrošku. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi, TC Big Fashion, linije gradskog prevoza. Mogućnost rentiranja garažnog mesta po ceni od 100 eura mesečno. Niski mesečni troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .
Palilula Krnjača Dvoiposoban prodaja U zgradi iz 2006. godine, na poslednjem spratu nalazi se stan od 52m2, trenutno podeljen na dve stambene jedinice, od 31m2 i 21m2, sa posebnim ulazima a zajedničkim vodomerom i električnim brojilom. Porez na imovinu se plaća na 52m2. Zgrada ima građevinsku dozvolu i rešenje o ozakonjenju. Jedinice su potencijalno lako spojive u jednu celinu te bi stan bio dvoiposoban sa dva kupatila, jednom kuhinjom, terasom. Stan ima dve klime. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Zeleni venac Jednoiposoban Lomina stan Izdaje se jednoiposoban stan u mirnom delu Lomine na Zelenom vencu. Stan je kompletno renoviran, namešten, odmah useljiv. Dvorišno orijentisan, blizu pijace, na par minuta od centra, pešačke zone. Kao i stambeno poslovnog kompleksa i tržnih centara koji su deo Beograda na vodi. U stanu je dozvoljeno čuvanje kućnih ljubimaca. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Pančevo Margita Dvosoban Stan je odmah useljiv, potrebno renoviranje. Kuhinja sa trpezarijom, dve velike sobe, hodnik, kupatilo i manja zastakljena lođa sa kojom stan ima 55m2. Pri adaptaciji moguće je dobiti još jednu sobu. Na 5 minuta od centra, 2 minuta od stanice za Beograd. Pogodan za studente. Oko zgrade nema saobraćaja jer je uvučena od ulice. Stan poseduje kaljevu peć a u zgradu je uveden gas tako da je moguć jednostavan priključak. Stan ima pripadajući podrum od 6m2. Stan poseduje neuknjiženu, improvizovanu garažu koja ulazi u cenu stana. Stan je uknjižen na 52m2, bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete General Ždanova Odličan, svetao, dvostrano orijentisan stan. Izvorno 2.0, adaptiran u 2.5. Kompletno renoviran, nove instalacije, PVC stolarija, sigurnosna vrata, klima. Od prostorija: hodnik, dnevna soba sa kuhinjiom, dve spavaće sobe, kupatilo, lođa, prelep pogled, miran kraj, dosta zelenila, odlična povezanost sa svim delovima grada. Uknjižen bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Kapetana Miloša Žunjića Jednoiposoban 1.5, 45m2, terasa 16m2, EG, NPR/IV, telefon, interfon. Uknjižen. U priici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan u mirnom delu naselja. Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka i kuhinje, spavaće sobe i prostrane terase. Zbog konfiguracije terenastan se nalazi ispod nivoa puta, ali ni sa jedne stranr nije ukopan. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Zvezdara Mirijevo I II III IV Kapetana Miloša Žunjića Jednoiposoban prodaja 1.5, 42m2 ( terasa 3m2), CG sa kalorimetrima, III/IV, telefon, interfon, parking. Uknjiženo 42m2. U prilici smo da Vam ponudimo funkcionalan stan u najlepšem delu Mirijeva. Stan se sastoji od predsoblja, dečije sobe, kompletno opremljene kuhinje, dnevnog boravka sa izlazom na terasu i kupatilo. U cenu stana ulazi i parking mesto. Kontakt 069/394-5605 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Dvoiposoban Dragoslava Srejovića stan Na Karaburmi, na uglu ulica Dragoslava Srejovića i Salvadora Aljendea, nalazi se ovaj stan, u nadogradnji, na 5/5, bez lifta. Stanovi su odlične gradnje, koje je radio provereni investitor. .uknjižen, može se kupiti na kredit. Postoji još stan jednoiposoban od 46m2, 81000 i stan-garsonjera od 26m2, sa cenom od 58000. Ag. provizija 2%.
prodaja Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) U delu Surčina, koji se zove Novo naselje, u zoni porodične gradnje,u blizini mnogih gradskih linija, nalazi se ova kuća novije vrlo kvalitetne gradnje, Kuća na 9 ari placa, sa 4 odvojene celine-stana , sa 4 odvojena brojila+ još dve radionice i garaža, koje mogu biti u funkciji stambenih prostorija. Kuća ima podrum+prizemlje+sprat+potkrovlje. Kuća je useljiva, gas je stigao do placa. Uknjižena , a na placu postoji i manja kuća od 40m2, koja je u postupku legalzacije. Ag. provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Cara Dusana Na odličnoj lokaciji, u delu ulice bliže Kalemegdanu i Dunavskom keju, nalazi se ova dvorišna zgrada, uvučena od ulice i buke. Stan od prostorija ima dnevni boravak , kuhinju sa trpezarijom, dve velike sobe i jednu manju sobicu. Ima dva mokra čvora. .. a ova nekretnina ima mogućnost da se može podeliti u dve stambene jedinice. i što bi svaka imala sopstveni ulaz u stan. Izolacija je fenomenalna zbog debelih zidova, tako da je leti prijatno, nikad nije previše vruće , a zimi nije previše hladno. Stan se nalazi u polusuterenu, silazi se šest stepenika, i dvostrano je orijentisan. Odličan je i kao investicija za izdavanje studentima, porodicama, za poslovni prostor, za stan na dan, za za razne vrste delatnosti. Uknjižen. Ag. provizija 2%. Kablovska, Internet, Interfon,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane