Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Dojranska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Ružice Sokić Dvosoban Na granici Karaburme i Mirijeva, nalazi se čitav kompleks zgrada novije gradnje. Na 2 minuta od autobuske stanice, prodaje se ovaj prelep stan , vrlo prostran, svetao, dvostrano orijentisan i bez ulaganja. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije koje su vrlo komforne, a iz dnevne sobe je izlaz na veliku, lepu terasu. Retko u ponudi. Parking mesto. Samo za keš kupce. Ag, provizija 2%.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Lješka Četvorosoban prodaja Na najboljoj lokaciji u blizini svih neophodnih sadržaja za lep i ugodan život, nalazi se ova zgrada, odlične gradnje. Stan ima dva nivoa. U donjem nivou je 51m2 , uknjiženo, a u gornjem nivou isto toliko ali zbog kosina je korigovana kvadratura, i u kom takođe ima kupatilo i deo predviđen za kuhinju sa elektro instalacijama, tako da može biti zasebna celina, koju samo stepenice povezuju . U zgradi postoji centralno grejanje, pa ko želi može da priključi na Toplanu. Računi za infostan su oko hiljadu dinara, minimalni. Kvalitet ponude , kvadrature i cene je odličan. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž Dvosoban Vojvode Stepe stan Na izuzetno dobroj lokaciji, u blizini Farmaceutskog fakulteta, Osnovne škole, ispod spomenika Stepi Stepanoviću i restoranu Gaj, sa predivnim pogledom na ceo grad, nalazi se ova zgrada, kvalitetne gradnje, proverenog investitora. Stanovi su različite strukture i spratnosti. Zgrada je useljiva za dva meseca, a stanovima pripada i parking mesto. Retko u ponudi. Rešenje o ozakonjenju je dobijeno. Ag. provizija 2%. Kontakt: 060/403-2830 Dana
prodaja Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž Dvosoban Vojvode Stepe Na izuzetno dobroj lokaciji, u blizini Farmaceutskog fakulteta, Osnovne škole, ispod spomenika Stepi Stepanoviću i restoranu Gaj, sa predivnim pogledom na ceo grad, nalazi se ova zgrada, kvalitetne gradnje, proverenog investitora. Stanovi su različite strukture i spratnosti. Zgrada je useljiva za dva meseca, a stanovima pripada i parking mesto. Retko u ponudi. Rešenje o ozakonjenju je dobijeno. Ag. provizija 2%. Kontakt: 060/403-2830 Dana
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž Vojvode Stepe Na izuzetno dobroj lokaciji, u blizini Farmaceutskog fakulteta, Osnovne škole, ispod spomenika Stepi Stepanoviću i restoranu Gaj, sa predivnim pogledom na ceo grad, nalazi se ova zgrada, kvalitetne gradnje, proverenog investitora. Stanovi su različite strukture i spratnosti. Zgrada je useljiva za dva meseca, a stanovima pripada i parking mesto. Retko u ponudi. Rešenje o ozakonjenju je dobijeno. Ag. provizija 2%. Kontakt: 060/403-2830 Dana
Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Smederevski put Smederevski put Dvoiposoban Odična, kvalitetna novogradnja sa građevinskom dozvolom. Može kredit. Svakom stanu pripada parking mesto na parceli. Blizina gradskog prevoza(5 gradskih linija), gradska kanalizacija. Uskoro Lidl u neposrednoj blizini. Retko u ponudi.. Nije uknjiženo, ne može na kredit. Agencijska provizija 2%.
Centar - Treska Jednosoban prodaja U vikend naselju Treska, udaljenom oko 3 km od centra Kopaonika, nalazi se ovaj prelep, namešten apartman , bez ikakvih ulaganja, u novoj zgradi sa 13 apartmana. U zajedničkom dvorištu postoje stolovi, klupe, roštilj, tako da je prilagođeno za uživanje budućeg kupca. A zgrada ima video nadzor , internet. Uknjiženo. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) 9,0 soba Braće Novaković kuca Ova porodicna stambena zgrada, u gradjevinskom delu Surcina, udaljena je par minuta hoda od centra. Kroz lepo uredjen trem od fasadne cigle, ulazi se u visoko prizemlje sa 2 trosobna stana i 2 kupatila ukupne povrsine 165m2. Iznad je potkrovlje sa kupatilom i delimicnim kosinama od 124m2 i lodjom. Suteren od 130 m2 / delimicno ukopan/ pogodan je za poslovne aktivnosti / prodavnica, magazin, tim vise jer ima poseban ulaz, a cela kuca za npr. dom za stara lica, vrtic i sl/. Tu je i prostorija sa kotlom za grejanje na gas i cvrsta goriva. PVC stolarija je svugde. U dvoristu su 2 garaze od 36m2, sa vodom i strujom, a iznad njih tavanski prostor koji se moze adaptirati u manji stan. Kuci pripada i plac od 11,7 ari, delimicno pod vocnjakom. ag.provizija 2%. Kablovska, Internet, Izvorno stanje.
prodaja Grocka - Vrčin Petosoban Žikice Jovanovića Španca u lepom , mirnom kraju, nalazi se ova nova kuća na dva nivoa, odličnog kvaliteta gradnje.U donjem nivou je 20 m2, koji funkcioniše kao studio, a u gornjem nivou gde ima 80 m2 su dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak sa prelepom terasom. Kuća ima kanalizaciju. Oko kuće je plac sa voćem, grožđe, smokve, šljive, kupine.. Predivna kuća za život, kao i za odmor..Takođe postoji i mala kućica za ogrev. . i mala fontanica ispred kuće. Uknjižena. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Grocka - Kaluđerica Boška Buhe U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Boška Buhe Dvosoban U naselju Kaluđerica, nalazi se ova nova zgrada, odlične gradnje , proverenog investitora. Useljivo za mesec dana. Zgrada je ozakonjena, upisana u Katastar. Uknjiženo, može na kredit. Ag, provizija 2%.
Voždovac Medaković 1 Medaković Sinjska prodaja Uknjižena lepa kuća , na dva nivoa.. Postoji mogućnost funkcionisanja kao dve stambene jedinice. 5 ari placa je oko kuće. Lokacija je odlična, u blizini Majdana i auto puta. Za svaku preporuku. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Voždovac Autokomanda Trosoban Kumodraška stan U blizini Vitanovačke ulice prodaje se trosoban stan na trećem spratu u urednoj petospratnici bez lifta. Stan je klasičan trosoban sa centralnim grejanjem, dva mokra čvors i dve terase. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja. Dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom orjentisane prema Kumodraškoj ulici a spavaće sobe suprotno prema parku.. Uknjižen (75m2 korisna, 82m2 gradjevinska). Agencijska provizija 2% Telefon, Interfon, Stara gradnja.
prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban Njegoševa Fantastičan salonac u srcu Vračara, sa pogledom na Kalenić pijacu, a poseban značaj ima što uskoro taj deo postaje Pešačka zona..Stan je u zafršnoj fazi kompletnog renoviranja, koja budućem vlasniku daje mogućnost da sam izabere finalni izgled stana.Stan je projektovan u modernom stilu,sa velikim open space stilom, dvostrukim kaminom, odvojenom spavaćom sobom, velikim kupatilom sa tuš kabinom i delom za hidromasažu.Dvostran je. Urađena je izolacija,duple ploče na zidovima i plafonu, kao i OSB na roštiljskoj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglic ana podu. Zvučna izolacija je odlična sa Alu stolarijom i Alu roletnama.Razvučene su instalacije za radijatore,a ugrađena je i Inverter klima za rashlađivanje i dogrevanje.Troškovi grejanja su minimalniU stanu nema nosećih zidova, tako da se lako može dobiti još jedna soba.Visina plafona 3.05-3,5m.Idealna prilika da kupac unese sopstvenu notu uz minimalna ulaganja.Prodaje se i kao poslovni prostor, za ordinacije, kancelarije, stan na dan i za život uopšte. Retko u ponudi. Ag. provizija 2%.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Maljenska U najboljem delu Karaburme, mirnom i tihom, kod stare okretnice, nalazi se ovaj prelep stan , potpuno renoviran, bez ikakvih ulaganja.Promenjene su sve instalacije, elektro, vodovodne, drvenarija, sve je prvoklasno urađeno. Stan je dvosoban, ali funkcionise kao dvoiposoban jer je kuhinja povezana sa dnevno trpezarijskim boravkom i pored toga ima veliku dnevnu i manju spavaću sobu. Raspored je idealan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije..Na stanu je rađena spoljna izolacija, a ima i ostavu koja je preuređena u veliki, moderni i vrlo funkcionalan garderober, kao i lepu popločanu terasu. Prodaje se sa ugradnim elementima i norveškim radijatorima. Retko u ponudi, pogotovo zbog idealne spratnosti, strukture, sređenosti i lokacije. Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Diljska Jednosoban U popularnom delu naselja, na minut od TC Big, nalazi se ova zgrada i stan, koji je na nivou polusuterena, jer se silazi par stepenika kada se uđe u zgradu. Stan je svetao i ima prozore koji su standardni. Sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i špajza. i svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju. Stan ima i pripadajući podrum. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Palilula Karaburma Dr. Nika Miljanića Dvoiposoban prodaja Stan se nalazi u ulici Dr. Nika Miljanića, okružen zelenilom., u zgradi sa urađenom izolacijom na celoj zgradi i renoviranom fasadom. Lociran je u prizemlju, ali zbog kosine terena je u visini drugog sprata. Ceo je okrenit ka parku. U sve prostorije se ulazi iz prostranog predsoblja. Ima PVC stolariju, etažno grejanje, peć na pelet, klimu 18, a sama zgrada ima i priključak za gas.. Od prostorija ima predsoblje, kupatilo, ostavu, kuhinju, dnevnu sobu, jednu veliku i drugu manju spavaću sobu. Stan zahteva minimalna ulaganja, u očuvanom je stanju, osim kupatila koje treba da se renovira. Uknjižen je na 66m2. Ag. provizija 2%.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Trosoban Miklošićeva stan Najlepši do Lekinog brda. Prelep stan u kvalitetnoj zgradi staroj 12 godina. Treći sprat bez lifta. Uknjižena 72m2.. Može i kompletno namešten. Agencijska provizija 2%
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Šestosoban Put za Bubanju Uknjižena, održavana kuća na dva nivoa. U dvorištu i pomoćni objekat izgrađen kao pmoćni stambeni sa ođakom i kupatilom (trenutno nije u funkciji stanovanja već se koristi za držanje alata i raznih stvari). Neto površina kuće 186m2 a bruto 220m2. Pomoćni objekat neto 63m2, bruto 80m2. Plac 10ari. U blizini kuće i jedna posebna parcela (šuma) od 12ari. Oko 100m do asfaltnog puta i oko 1 km do Kragujevačkog puta. U prizemom delu veliki dnevni i kuhinjsko trpezarijski deo., terasa, malo kupatilo i garža. Na spratnom delu 5 soba, hodnik i kupatilo i prelepa, velika terasa. Pravosnažno rešenje o ozakonjenju. Agencijska provizija 2%.
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Koste Nađa U najlepšem delu Mirijeva, u blizini škole, vrtića, Maxija, okretnice autobusa , pijace, nalazi se ova zgrada i stan dvostrano orijentisan, odličnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Stan ima divan dnevno trpezarijski deo, odvojenu kuhinju sa ostavom, 3 spavaće sobe, 2 mokra čvora, i terasu, kao i pripadajući podrum od 7m2. Vrlo je očuvan , u odličnom stanju. Uknjižen. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Ag. provizija 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane