Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Ljube Didića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Farmaceutski fakultet Po Generalnom Urbanističkom Planu predviđeni novi kompleksi stambene izgradnje do 2021god, Pogodno za investitore
Novi Beograd Belvil (A blok) Dvosoban prodaja Stan se nalazi u naselju SAVADA na 7. spratu,svetao je,trostruko orijentisan i iz njega se pruža prelep pogled na ceo Novi Beograd. Stan je po strukturi dvosoban ali ga je zbog sjajnog rasporeda moguće adaptirati u trosoban i to bez dodatnog zastakljivanja terasa . Uknjižen je na 68m2 od kojih je terasa 14m2(ulazi u kvadraturu) i poseduje jos jednu terasu od 14m2(nije uračunata u kvadraturu). Moguće je obe terase zastakliti i spojiti sa sobama ili od tog prostora napraviti kompletno nove sobe.U stanu do sada niko nije živeo i odmah je useljiv.
Vračar Južni bulevar Dvoiposoban stan unkcionalan, dvostrano orjentisan, tri zasebne sobe, Sunčan, u mirnom kraju. Blizina obdaništa i škole i fakulteta Bezbednosti. Podrum.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Trosoban Stan ima izmerenu površinu 77,7m2 i terasu od 7,5m2. Uknjižen je na 72m2 kao dvoiposoban stan. Dvostrano je orijentisan ka istoku i zapadu. Okružen je brojnim obrazovnim, kulturnim, sportskim i rekreativnim sadržajima.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Kalenić U srcu Vračara,u mirnoj ulici sa drvoredom ,stan sa pogledom na park i ulicu, u blizini škola,vrtica, maloprodajnih objekata , prevoza i centra grada.SVETAO, Troiposoban salonski stan,trostrano je orjentisan ,u dve stambene jedinice sa obzirom da stan ima dva ulaza , centralno grejanjem i kaljeve peći, dva ulaza, dva mokra čvora.Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju ukljucujuci i ostavu Renoviran 2006 godine (vodovod i kanalizacija, sanitarije, elektroinstalacija, podne obloge), nenamešten, uknjižen.Pogodan i za poslovne prostore.
Beograd prodaja Stari Grad Zeleni venac Petosoban Zgrada (vila) - stambeno poslovna porodična zgrada sa 5 nivoa (5x100m2), i plus 3 male dvorišne uknjižene stambene zgrade, plus garaža i parking ispred (za 6 vozila), sve uknjiženo. Radi vec kao aktivan rentiran poslovni centar (sa 14 poslovnih zakupaca). Poslednja cela privatna zgrada na samo 300 metara od Terazija! Pogodno za nadzidivanje sa još 3-4 nova dodatna sprata, i izuzetno pogodno za hotel ili open space biznis centar sa podzemnom garažom. Potrebno je potpuno renoviranje, osim jednog sprata (koji je potpuno LUX sreden nedavno). Privatni - stari vlasnik.
Vračar Kalenić Jednoiposoban prodaja Prodajem 1.5 uknjižen stan na Vračaru, ulica Cara Nikolaja II. Stan je u stambenoj zgradi, potpuno renoviran, na II/IV. Blizina Čuburskog parka, Kalenić pijace, Vukovog spomenika. Parking u zajedničkom dvorištu zgrade. Sastoji se od predsoblja sa prostorom za ugradni plakar, manje sobe, kupatila I velike sobe sa kuhinjom I terasom.
Savski venac Beograd na vodi Petosoban stan
prodaja Zvezdara Bulbuder Petosoban Mogucnost gradnje do 1000m2.10 soba,5 kupatila,2 kuhinje,staklenac,3 terase,kolski ulaz,kamena fasada,prednje i zadnje dvoriste.Dve celine 120 i 240,a moze da bude i jedna.Izgradjena 1999.Od centra 3k
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Dvosoban 55m2, svetao, dvostran na poslednjem uvučenom petom spratu. Tu su i vešernica i izlaz na zajedničku terasu. Grejanje: struja i kaljeva peć (drva i briket). Podrum 8m2. Ulaz sa interfonom, bez lifta. Stan je dobro održavan. Uknjižen, prodaje vlasnik.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Dvosoban Dvosoban, luksuzno renoviran stan u mirnoj ulici. Prostorije: kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo. Dve terase, dvostrano orijentisan, svetao. Bez posredovanja agencija!
Stari Grad Dorćol donji Četvorosoban prodaja Prodajem cetvorosoban stan na Dorcolu blizu osnovne skole u elitnom kraju, sa pogledom na park, renoviran. Stan ima 83 kvadrata grejne povrsine, 100 kvadrata korisne (uknjizen na 100kv). Prikljucen na centralno grejanje i toplanu. Stan se nalazi u blizini Kalemegdana i 25. maja, cena nije fiksna.
Zvezdara Lion Dvosoban stan Lep, sarmantan i funkcionalan stan u mirnom kraju ali sjajno povezan sa centrom zbog velikog broja linija GSP. Blizina doma zdravlja, poste, vrtic u istoj ulici, skola, pijaca... Male mesecne rezije. Zgrada ima svoje dvoriste, ukupno 15 stanova (4 sprata, nema lift) i dobre komsije. Korekcija cene dolazi u obzir ako se kupuje od vlasnika. Posto je uknjizen postoji opcija kupovine stana na kredit.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Jednoiposoban Prodajem stan u Bulevaru Kralja Aleksandra preko puta opštine Zvezdara. Jednoiposoban, salonskog tipa u predratnoj, dobro odžavanoj zgradi. Sastoji se od predsoblja, dnevno kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Pogodan za stanovanje kao i za poslovni prostor. Prodaje se sa kuhinjom i plakarima.
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Steve Todorovića Lokal u prizemlju koji je od samog postojanja radio kao samoposluga. Kompletno je opremljen sa 2 hladne komore, garderoberom, kancelarijom, mokrim čvorom, magacinom i prodajnim delom. Klimatizovan, u odličnom stanju. Lokal je u radu, trenutno sa zakupcem sa kojim može da se produži ugovor. Agencijska provizija je 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Lion Jednosoban Prodaje se stan na Bulevaru kralja Aleksandra kod Lipovog lada. Stan je kompletno renoviran.
Vračar Južni bulevar Dvosoban prodaja U blizini objekta nalaze se vrtić, osnovna škola, park, srednja ekonomska škola i arhitektonska škola. U blizini je Kalenić pijaca i hram Svetog Save. Trgovačka ulica Južni bulevar omogućava lak pristup autoputu i svim vitalnim gradskim saobraćajnicama.
Stari Grad Dorćol donji Četvorosoban kuca Prodaje se luksuzna kući u centru Beograda, na donjem Dorcolu, u mirnoj ulici. Kuca ima 100kvm, i sastoji se od dva sprata. Cela kuca je pre godinu dana kompletno luksuzno renovirana. Sve je potpuno novo i sve sto je ugradjivano je kvaliteno, bolje od bilo koje komercijalne novogradnje. U prizemlju je hodnik, kupatilo i velika dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom. Kuhinja je radjena po meri, od najkvalitetnijeg materijala, i veliki šank od kvarca. U dnevnom boravku je ručno radjen funkcionalni kamin. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe, hodnik, veliko kupatilo sa italijanskim djakuzijem.
prodaja Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban Fantastičan salonski stan u mirnoj zgradi u ambijentalnoj gradskoj zoni. Potpuno kvalitetno rekonstruisan i kompletno luksuzno opremljen. Sadrži dnevnu, spavaću i radnu sobu, trpezariju, kuhinju, kupatilo uz pripadajući podrum - ostavu od 11m² koji ne ulazi u površinu. Preporuka za pogledati.69
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst POTPUNO RENOVIRAN, U ODLIČNOM STANJU. ODLIČNA LOKACIJA.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane