Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Stanoja Glavaša

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Kalemegdan Garsonjera RETKO U PONUDI! -"na par koraka" od Trga Republike, Narodnog pozorista i Narodnog muzeja ; -"na korak" od ulice Kneza Mihajla ; -"na pola koraka" od Kalemegdana i Studentskog trga. Prodaje se kompletno opremljena garsonjera u najlepsem delu Beograda.
Palilula Botanička bašta Jednosoban prodaja Prodaje se stan u Cvijicevoj ulici,32 kvadrata.
Stari Grad Savamala Dvoiposoban stan Stan se nalazi u zgradi pod zaštitom države. Gradnja je kvalitetna, zidovi su debeli 50 cm, plafon visine 3 metra. Na pod je stavljen izravnavajući betonski sloj, podloga je čvrsta i ravna. Stan je u odličnom stanju, nisu potrebna nikakva ulaganja. Sigurnosna vrata rađena po meri, plakari po meri, izuzetan raspored prostorija. Dvostrano je orijentisan, dvorišna strana je izuzetno mirna, mada je i sa ulice uveče mirno i tiho. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i tehnikom (belom tehnikom, televizorima, veš mašinom....) . Sve što se vidi na fotografijama, osim ličnih stvari, ulazi u cenu. Stan je useljiv u roku od 15 dana.
prodaja Vračar Crveni krst Četvorosoban Crveni krst, preko puta beogradskog dramskog pozorista. Cetvorosoban, visoko prizemlje, 131 kvm, vlasnistvo, luksuzan Namešten, klima, telefon, CG, kablovska... Rucno pravljen namestaj. Mogucnost kupovine ili iznajmljivanja garaze u ulici. Cena 1750e po kvadratu.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Luksuzan trosoban stan na Voždovcu, novogradnja, useljen i renoviran od 2017. Stan je izuzetno svetao, sa izuzetno velikom dnevnom i velikom dečijom sobom. Neposredna blizina prodavnica, vrtića, škole, igrališta i dobra povezanost sa gradskim saobraćajnicama (izlaz na autoput za 10 minuta, isto toliko preko Bulevara Oslobođenja do Autokomande), čine ovo mesto idealnom lokacijom za porodicu.
Beograd okolina prodaja Grocka Kaluđerica Livade Jednoiposoban U ponudi svetao manji stan od 42m2 u centru Kaluđerice, u blizini škole. Nov, sređen, po strukturi jednoiposoban sa prostranim dnevnim boravkom i manjom spavaćom sobom, grejanje mermernim radijatorima. Stanu pripada i deo dvorišta u vlasništvu od oko 50m2... Kontakt: Peđa 063/ 760 - 84 - 64
Zvezdara Zvezdara lokacija prodaja Prodajem lokal u ul. Vranjska, na Lionu kod “Lipovog lada”, Zvezdara, od 20 m2 sa mokrim čvorom, novogradnja, izlog do ulice, centralno grejanje, visina plafona oko 4m pa je moguće napraviti galeriju , veliki plato ispred lokala, uknjižen.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban stan Uknjižen veoma funkcionalan, redovno održavan i sređen jednoiposoban stan u manjoj četvorospratnoj zgradi novije gradnje (2007.godina) sa ukupno tri ulaza. Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji na uglu Gandijeve i Vojvođanske ulice, u blizini Lidla i Immo centra, autoputa E-75, Savskog keja. Stan gleda u dvorište zgrade.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Trosoban Prodaja stana direktno od vlasnika. Stan u Bloku 44, do Save, . Izuzetno lep, originalno trosoban, odlično adaptiran u 3.5-soban, renoviran, lux, odličan raspored. Na odličnoj poziciji, u okviru dobro održavane zgrade. Stan ima zastakljenu lodju, aluminijumsku spoljnu stolariju. Stan se nalazi u najmirnijem delu bloka, neposredno do Save, pogled na zelenilo, u neposrednoj blizini Doma Zdravlja, pijace, osnovnih škola, TC-a.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Slavija Kompletno renoviran stan preko puta Metropola. Stan je dvosoban 55kvm+lodja i sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika, kupatila, trpezarije sa kuhinjom i lođe. Stan je dvostran i svetao. Postoji parking sa rampom u dvorištu zgrade za stanare. Projdaje se sa nameštajem, koji je je nov sa svom belom tehnikom i dva velika ugradna garderobna ormana. Stan se dobro izdaje mesečno. Iznad stana je tavan i kosi krov.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Jednosoban Jednosoban stan na odličnoj lokaciji. U mirnoj ulici. Na svega par minuta od Bulevara Kralja Aleksandra. Centralno grejanje, ali je u sobi kaljava peć, koja radi na struju. U blizini je dom zdravlja, osnovne škole, vrtići, kao i dve pijace. Stan je imao dve terase, od jedne je napravljena kuhinja. U cenu nije uračunato parking mesto, cena je 2000€
Rakovica Miljakovac Miljakovac I Velizara Stankovića prodaja Uknjižen objekat na 81kvm, a faktičko stanje je 101kvm. Lokal radi u kontinuitetu poslednjih 10 godina. Trenutno je zakupac u prostoru koji bi možda produžio Ugovor o zakupu. Prostor je pogodan za razne delatnosti. Prostorije: glavna prostorija, prodajna prostorija, kancelarija, magacin, mokri čvor, dvorišna terasa. Agencijska provizija 2%.
OPATIJA OPATIJA Trosoban Nova cesta stan Opatija,Veprinac,Nova cesta,3.0,144 m2 sa 2 balkona (117 m2 stan sa 2 balkona + 17 m2 garaza + 10 m2 letnja kuhinja),I od III sprata,grejanje na klime (mogucnost prikljucenja na eg),tel,bez lifta,uknjizen,garaza + parking mesto ispred garaze. Predratna vila iz 1911. godine sa renoviranom fasadom. Nalazi se u drugom redu od mora (100 metara), do mora se stize za 3 minute. Stan je kompletno renoviran (spusteni plafoni sa halogenom rasvetom,spoljna stolarija je drvena (proizvodjac HAIN),aluminijske rolete sa daljinskim elektricnim podizanjem i spustanjem,nove vodovodne i strujne instalacije,nova unutrasnja italijanska drvenarija,podovi od granita-gres i Doussie parket). Direktan pogled na more. Pored ovog stana,na spratu se nalazi jos jedan stan od 94 m2 (za renoviranje) koji se takodje moze kupiti cime bi se dobio ceo sprat u vili. Prostorije: dnevna soba + kuhinja sa trpezarijom + 2 spavace sobe + veliko kupatilo + 2 balkona. Kupatilo je povrsine oko 15 m2,opremljeno je sa jacuzzi kadom marke TEUCO i saunom TEUCO za dve osobe. Stan se prodaje kompletno namesten i opremljen (kuhinja marke Scavolini,tehnika Miele,u dnevnom boravku je garnitura dizajnera Kareem Rasheed i fotelje Chateu Dax. Namestaj u spavacim sobama je italijanski. Stan poseduje energetski certifikat razreda AB. Cena 685 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Vračar Crveni krst Četvoroiposoban Зграда грађена 1980. године,фасадна цигла,5 спрат од 6, поглед на три стране,два улаза,паркинг,укњижено.Стан је на позицији између улица Цара Николаја и Милешевске. За детаље позови.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Objekat je opremljen naj savremeniji materijalima i opremom.Više slojna fasada sa završnom oblogom ,pvc-alu stolarija,granit u hodnicima,italijanska keramika,hrastov parket,blok vrata,interfon,video nadzor, ,grejanje etazno, klima,lift u objektu .Odmah useljivo!!! Garancija Republike Srbije za kvalitet izvedenih radova 2 godine Energecki pasoš na zgradi.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Prodajem stan 60,5 m2 na odlicnoj lokaciji u Mirijevu.Uknjizen moze kredit treci sprat nema lift.Stan prodaje vlasnik.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Trosoban prodaja Prodaje se trosoban stan površine 93,00 m2 sa garažom, na V spratu od 6, u zgradi iz 2008. godine, ulica Arsenija Čarnojevića, Blok 29, Arena, Novi Beograd. Postoji lift i centralno grejanje, klima, interfon i video nadzor. Stan ima tri sobe, dve spavaće, kupatilo i WC, dve terase. Cena 250.000,00 EUR Kontakt telefon: 064 836 3300
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Četvorosoban stan Prodajem odličan, lux stan - duplex na jednoj od najatraktivnijih stambeno-poslovnih lokacija na Novom Beogradu, kod Arene, preko puta bivše zgrade b92, u Energoprojektovoj zgradi iz 2003. godine. Ukupna površina stana je 125 m2 (uknjižen na 105m2 korisne površine). Prvi nivo površine 65m2 se sastoji od hodnika, spavaće sobe, kupatila, komfornog i svetlog dnevnog boravka koji je orijentisan prema Bulevaru Zorana Đinđića, trpezarije sa izlaskom na zastakljenu lođu, prostrane kuhunje, ostave. Do drugog nivoa vodi stepenište iz hodnika stana, sastoji se od svetle dnevne sobe sa prozorima od dvostrukog stakla, dve spavaće sobe sa kosinama koje su maksimalno iskorišćene za garderobere, kupatila. Donji nivo pod hrastov parket, gornji nivo pod kvalitetna keramika imitacije parketa... Gornji nivo grejanje na norveške radijatore, zimi toplo. NIski režijski troškovi za stan na odličnoj lokaciji i za stan ove kvadrature.
prodaja Stari Grad Politika Dvoiposoban U strogom centru grada, na samo 350m od Trga Republike prodajem dvoiposoban stan na prvom spratu zgrade koja je građena 90'-tih, na način i po standardima koji se danas retko mogu pronaći na ovom tržištu. Stan je na prvom od osam spratova, dvostrano pozicioniran i orjentisan potpuno na dvorišni deo zgrade, veoma svetao sa dve odvojene prostrane sobe, dnevnim boravkom sa trpezarijsko-kuhinjskim delom, kupatilom, ostavom, podrumom I terasom. Renoviran je pre 3 godine, zamenjene su elektro i vodovodne instalacije, renovirano kupatilo, ugrađena kvalitetna PVC stolarija i u prethodnom periodu bio je u višegodišnjem zakupu spoljnotrgovinske firme. Zgrada ima 2 lifta i parking prostor koji koriste stanari.
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Zemun centar Ekstra! Direktno od vlasnika. Stan u strogom centru Zemuna na izvanrednoj lokaciji u blizini ekonomske škole Poljoprivrednog fakulteta i Glavne ulice. Salonski, visoki plafoni, dvostrano orijentisan, sunčan, očuvan, velike prostorije sa mogućnošću adaptacije u dvoiposoban. Sastoji se od hodnika, dve velike sobe, kupatila, balkona, trpezarije kuhinje i špajza.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane