Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Dalmatinska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Trg republike Trg Republike Dositejeva Jednosoban Stari grad, Trg Republike - Dositejeva 1.0, 20m2, PR/5, CG, lift, telefon, interfon, klima. Veoma funkcionalan jednosoban stan, luksuzno opremljen. Trenutno funkcioniše kao stan na dan. Pogodan je za sve vrste uslužnih i zanatskih delatnosti. Nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trga Republike, a samim tim i centralne turističke zone, ulice Knez Mihaila, osnovne škole, vrtića, pijace Skadarlija, autobuskog stajališta... Uknjižen. Agent: Miodrag Milojković 064/612-612-9 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1010 Interfon, Telefon, Klima,
Vračar Crveni krst Golubačka Četvorosoban prodaja Odlična lokacija, novija zgrada sa liftom. Prelep duplex stan sa nameštajem i garažom. U donjem nivou dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. U gornjem delu dve manje sobe, veliko kupatilo, velika ostava i prelepa terasa. Agencijska provizija 2%
Voždovac Dušanovac Dvosoban stan Svetao prostran stan na izuzetnoj lokaciji sa prelepom pogledom. Cela bocna strana je u prozorima. Prosle godine kompletno renoviran. Odlicna povezanost sa ostalim delovima grada. Ispred zgrade se nalazi autobuska i taxi stanica, prodavnice, apoteke, banke i posta. Vlasnik prodaje stan. Nikola 0603183667.
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Dvosoban Jednoiposoban stan na odlicnoj lokaciji, blizu Aviv Parka i Maxija u ulici Živka Davidovića, u blizini Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Prodaje se sa stvarima. Postoji mogucnost zamene za veci uz doplatu. Stan je na trećem spratu, izuzetno funkcionalan, sa odvojenom spavaćom sobom. Izlaz na terasu je iz spavaće i dnevne sobe. Kuhinja se nalazi u sklopu dnevne sobe i ima prirodnu ventilaciju tako da je vrlo lako provetriti prostor. Stan ima CG koje je izuzetno jer se u blizini nalazi toplana. Stan je uknjižen i ja sam jedini vlasnik. Jelena 069 606 716
Četvorosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Zgrada odlicno odrzavana.Dupleks.Prvi nivo:hodnik,dnevna soba sa izlaskom na lodju,trpezarija sa sank pultom,kuhinja i plakari koji ostaju,mali mokri cvor i ostava.Drugi nivo:dve spavace sobe i kupatilo.Perfektno uredjen.Odlicna infrastruktura.Brzo useljiv.Ag. provizija 2%.
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Četvorosoban Zgrada odlicno odrzavana.Dupleks.Prvi nivo:hodnik,dnevna soba sa izlaskom na lodju,trpezarija sa sank pultom,kuhinja i plakari koji ostaju,mali mokri cvor i ostava.Drugi nivo:dve spavace sobe i kupatilo.Perfektno uredjen.Odlicna infrastruktura.Brzo useljiv.Ag. provizija 2%.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvoiposoban prodaja Novogradnja iz 2019 god.odmah useljiva.Stan je duplex...Donji nivo sastoji se od dnevnokuhinjskog prostora,hodnika,spavace sobe,kupatila...Gornji nivo sastoji se od velike sobe...Stan je UKNJIZEN sto daje mogucnost kupovine na kredit...u izgradnji su koristeni visoko kvalitetni matrijali....cena je 1050 eu/m2...
Zvezdara Ðeram Dvosoban stan Dvosoban, komforan stan, istočno orijentisan, u novoj zgradi sa pikovanom fasadom i bezšumnim liftom.Retko u ponudi. Nalazi se između Đeram pijace i Vukovog spomenika, udaljenost od Bulevara 110m, ravni deo. Prodaje se sa stvarima, ugradna kuhinja i ugradni plakari i ostatak nameštaja ukoliko nekom odgovara. Geraza se nalazi u suterenu ispod zgrade. Fizički je odvojena, ulazi se na daljinski centralni, pa zatim posebno vrata na daljinski, garaza ima urađenu ventilaciju, ubrizgava se čist vazduh.Stan ima ugrađen alarmni sistem.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Vlasnik.prodaje se stan na top lokaciji blizina bgd na vodi.predsoblje,dnevni,2 sobe(odvojen zaseban mokri cvor).stan je odlican za rentiranje.ima svoje parking mesto.video nadzor u celoj zgradi.Moze uvecanja kapara a ostatak po dogovoru.POSREDNICI ISKLJUCIVO BEZ MOJE PROVIZIJE!!
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Stan se nalazi preko puta Immo centra, blizina prevoza 82, 95, 89, 601, 45, 71. Stan je kompletno opremljen, dvostrano orijentisan, sveto, renoviran PVC prozori, blindirana vrata, podrumski prostor.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban
Savski venac Beograd na vodi Petosoban prodaja Priuštite sebi nestvaran pogled na Beograd sa 16. sprata i komfor hotela sa 5 zvezdica koji pruža ovaj duplex u objektu BW Residences u Beogradu na vodi. Nesvakidašnja ponuda! Dupleks u površini od 245m2 koji se dobija spajanjem dva 4.0 stana, na 15. i 16. spratu kule A u objektu BW Residences. Uz dupleks su obezbeđena dva dupla i dva obična garažna mesta. Najluksuzniji rezidencijalni objekat na najprestižnijoj lokaciji u Beogradu. U sklopu objekta su zatvoreni bazeni sa spasiocem, teretana sa trenerom, dečija igraonica sa animatorima za decu i privatni parkovi sa pogledom na reku i grad. U sklopu recepcijske službe je i usluga konsijerža. Zgrada sa lobijem i obezbedjenjem 24/7. U prizemlju zgrade se nalaze brojni lokali ali i garaža za posetioce što stan čini idealnim kako za stanovanje tako i za poslovni prostor.
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Četvorosoban stan Stan se sastoji od tri spavace sobe -jedna od njih ima izlaz na jednu terasu, dnevne sobe sa trpezarijom,kuhinje sa spajizom,wc i kupatilo,ostava i dve terase koje nisu usle u navedenu kvadraturu.Zgrada poseduje lift i na svakom spratu su dva stana.Stan poseduje i pripadajuci podrum.Sve sobe su svetle.Cena nije fiksna.
prodaja Zemun Zemun novi grad Petoiposoban Prodaje se lux kuća od 420 m2, sama na placu od 6 ari + 4 ara na korišćenje u Zemunu, Novi grad, Geteova. Kuća spratnosti, Po+Pr+1. Visina plafona stambenog dela 3m. Pet kupatila + wc. Sastoji se iz tri potpuno odvojena stana. Prizemlje 151 m2 po strukturi četvorosoban stan. Sprat 120 m2. dva stana. Prvi stan površine 45 m2 po strukturi dvosoban. Drugi stan od 75 m2, po strukturi trosoban. Grejanje etažno na : naftu (ukopana cisterna 5000 lit. ), struju, čvrsto gorivo a postoji mogućnost priključka na plin. Polu suturen površine 110 m2. koristi se kao garaža za tri automobila i kao ekonomski deo kuće (ostava, wc, kotlarnica i vešeraj) a može i za poslovno magacinski prostor i ostalo. Kuća može uz manje adaptacije da funkcioniše kao ugostiteljski objekat sa sopstvenim parkingom,starački dom,poslovno kancelariski prostor,kao manja klinika ili ordinacija. U dvorišnom delu osim zelene površine, postoji i puna polovina košarkaškog terena, pogodnog za parkiranje većeg broja automobila kao i box za psa. Zelene površine se održavaju automatskim prskalicama. Postojeće dve kapije se otvaraju na daljinske komande. Kuća poseduje kamere i alarmni sistem. Kompletno dvorište osvetljeno i još dosta toga.
Četvorosoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Kompletno opremljen luksuzan stan za izdavanje na odličnoj lokaciji. Duplex sa dvorištem od 60m2 (dvorišno orjentisan). U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak, prostrana kuhinja, trpezarija, kupatilo i soba, Na spratu se nalaze dve sobe, kupatilo i garderober. U stanu postoje dve klime. Cena na mesečnom nivou je 1000 € bez troškova.
Beograd izdavanje Stari Grad Zeleni venac Trosoban Stan je salonski kompletno renoviran. Pogodan i za poslovni prostor.Ima dva ulaza sa sigurnosnim vratima. Nalazi se na Zelenom vencu na prvom spratu.Sastoji se od velikog antrea,tri zasebne sobe gde je u jednoj smešten kuhinjski prostor,zasebnog toaleta i kupatila sa tuš kabinom. Ima dve manje terase,etažno grejanje.Takođe u stanu ima kaljava peć u koju je ugrađen električni grejač,klima,kompletna kuhinja sa ugradnom keramičkom pločom,ugradnom rernom,aspirator,frižider kombinovani sa zamrzivačem,tv komoda, cipelarnik,garderober.Useljiv je od 01.12.2019, izdaje se minimum na godinu dana.Obavezan je depozit. Izdaje se bez posrednika.Stan se može pogledati radnim danom u peridu od 10h do 16h uz predhodni dogovor,zbog trenutnih zakupaca. Vredi pogledati Prikaz mape
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Dvosoban izdavanje
Zvezdara Lion Jednosoban stan Stan se nalazi u mirnom kraju u ulici Hektoroviceva koja je 100 metara od bulevara kr, Aleksandra
izdavanje Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Trosoban Luksuzan stan lociran u centru Novog Beograda, pefektno povezan sa drugim delovima grada, u neposrednoj blizini autoputa, Kombank arene, tržnih centara, keja, doma zdravlja, pijace, crkve, kao i mnogobrojnih kafica, restorana idt. Besplatan parking. 50 m udaljen od osnovne škole, vrtića, bez prelaska ulice. Ispred zgrade se nalazi park za decu, kao i teren za fudbal, košarku i odbojku.
Petosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Dupleks Arena! Izdaje se noviji 6- sobni stan u bloku 28, u ulici Španskih boraca 38A na IV spratu. Dupleks je potpuno namešten, ima 5 spavaćih soba na dva nivoa, dva kompletna kupatila, ostava, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, terasa i pripadajući podrum. Dupleks je dvostran s pogledom na Arenu sa severoistočne strane i na most na Adi, Banovo brdo i Žarkovo sa jugozapadne strane. Ukupna površina je 148 m2. Centralno grejanje, telefon, KTV i brzi internet, hrastov parket, drvena stolarija, alarm, dva klima uređaja, sef. Stan se može koristiti i kao stambeno poslovni prostor i izdaje se isključivo na duži period, počev od 15 decembra. Cena 1200 e mesečno, moguć dogovor za višegodišnji zakup.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane