Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Saborna crkva Cara Lazara

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Dvosoban Prodajem stanove u ekskluzivnoj novoizgradjenoj zgradi, sa bazenom i spa centrom, u ulici Vojvode Vlahovića 43 (Braće Jerkovića iza okretnice autobusa 26). Kvadratura od 38m2 do 47m2. Cena EUR 1.300 po m2. Moguća i kupovina garažnog mesta uz stan.
Vračar Kalenić Dvosoban prodaja Odlican ,funkcionalan stan lako adaptibilan u 2,5 PARKING MESTO u dvoristu
Vračar Kalenić Troiposoban stan U srcu Vračara,u mirnoj ulici sa drvoredom ,stan sa pogledom na park i ulicu, u blizini škola,vrtica, maloprodajnih objekata , prevoza i centra grada, na minut od bulevara Kralja Aleksandra , i u blzini fakulteta (masinskih , tehnickih , pravni).SVETAO, Troiposoban salonski stan,trostrano je orjentisan ,u dve stambene jedinice sa obzirom da stan ima dva ulaza (2 stana u jednom) mogucnost izdavanja jednog dela (investicija), centralno grejanje i kaljeve peći na struju , dva ulaza, dva mokra čvora. Betonska konstrukcija podova i plafona. 2019 GOD SU RENOVIRANA KUPATILA I WC , I STOLARIJA JE OSVEZENA , KAO I ZIDOVI, dobro dihtovanje duplih prozara i obicnih u svakoj prostoriji. .Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju ukljucujuci i ostavu Renoviran 2006 godine (vodovod i kanalizacija, sanitarije, elektroinstalacija, podne obloge), nenamešten, uknjižen.Parkiranje i u parku i U ulici u zoni 3 .Pogodan i za poslovne prostore. SALONAC u CENTRU VRACARA PO REALNOJ CENI , BEZ KONKURENCIJE.( I PO KVADRATURI I PO CENI). BUDUCI KUPCI DOBRO DOSLI....
prodaja Voždovac Autokomanda Vračar, Autokomanda - Gospodara Vučića lokal od 96m2 magacin 36m2, prizemlje, dve telefonske linije, interfon, video nadzor. Luksuzan poslovni prostor sa dva ulaza, prodajnim pred-prostorom i magacinom. Ima dva sanitarna čvora i dve telefonske linije. Tri parking mesta u garažnom prostoru, obezbeđen alarmom i video nadzorom. Nalazi se u novijoj zgradi iz 2008. godine u neporednoj blizini Autokomande, na izuzetnoj lokaciji.
prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25)
Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Petosoban Predivna Vila, delo vrsnog građevinara, koji je objekat radio za sebe. Kuća je komforna, odlično izolovana, a vlasnik je poznat po tome što je radio kuće mnogim poznatim ličnostima širom bivše Jugoslavije. Kuća je pogodna i za stanovanje, i za poslovni prostor. Kontakt: Zlatan 063/394-918
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Dvoiposoban prodaja Vlasnik, bez posrednika, prodaje 2,5 soban uknjizen stan, 66m2, u 29 Bloku kod Stark Arene na Novom Beograd. Stan je dvostrano orijentisan, adaptibilan za porodice od 5-7 clanova, u izvornom stanju i odlicno ocuvan. Lokacija je blizu obdanista, osnovne skole, TC Novi Merkator i doma zdravlja. Ispred zgrade je veliki parking.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban stan Prodajem lep manji 1,5 soban stan lux u potkrovlju bez lifta dobra izolacija svetao topao u Mirijevu blizu 7 beogradske gimnazije i MAXI-ja 200 metara od stana dve terase zgrada uknjizena stan legalizovan uknjizba u toku SAMO KES KUPCI agencije stop!!!
prodaja Zvezdara Lion Dvoiposoban Stan nov, kompletno namesten sa kompletnom kuhinjom. Dnevni boravak prostran svetao, izlazi na dve terase. Kupatilo i toalet odvojeni.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Izuzetan stan koji se nalazi odmah pored Arene. Na 3, spratu. Pogled na park i plato ispred zgrade. Sastoji se od 2 spavace sobe i malog dnevnog boravka, kuhinje, terase, hodnika i kupatila. Renoviran je pre 3 godine. Tada promenjena kompletna stolarija, ugradjeni najkvalitetniji DRVO-ALUMINIJUM prozori punjeni argonom, roletne na dugme, komarnici. Spusteni plafoni, led rasveta, namestaj, sve sto postoji u stanu je NOVO i veoma kvalitetno, duseci za spavanje- Schlarafia(koji su duplo skupji od drugih), TV smart, 3D, garnitura u dnevnoj se razvlaci sa memory penom za spavanje, grohe slavine u kupatilu. Jedino sto nismo promenili u stanu su ulazna vrata koja su od punog drveta, ali postoji mogucnost ugradnje novih blindiranih vrata po zelji kupca o nasem trosku. GARAZNO MESTO je ukljuceno u cenu i ono je obavezno uz kupovinu stana, nalazi se na odlicnom mestu. Uz stan dobijate i podrum, koji se nalazi u zajednickoj prostoriji u prizemlju, podrum od ovog stana je jedan od vecih u poredjenju sa drugim stanovima, ima oko 4m2. Ovaj stan uvek mozete lako izdavati ako gledate kao investiciju. Lokacija, spratnost, pogled, parking mesto, odlican raspored sa 2 odvojene spavace sobe i dnevnom, mali racuni i infostan, svaki kriterijum ovaj stan zadovoljava. Opis je malo duzi, ali svakako za kupovinu stana treba gledati svaki detalj, pa smo se trudili da Vam sto je moguce vise opisemo stan.
Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Dvosoban Prelep stan na izvanrednoj lokaciji! Uživaćete u mirnom okruženju sa puno zelenila, u blizini Super Vera i Grčko-kiparskog centra, prekoputa Arene. Stan je dvosoban, grejne površine 66 m2, kompletno renoviran. U cenu su uključeni: plakari, kuhinjski elementi, bela tehnika, klima. Stanu pripada ograđeni boks od 8 m2 u uređenim zajedničkim prostorijama i podrum od 2 m2. Bez posrednika i provizije. Pozovite i pogledajte! Tel.068/522-48-80
Vračar Kalenić Trosoban prodaja Vracar,Baba Visnjina,3.0,74 m2 + velika terasa od 60 m2 koju koristi samo ovaj stan + manja terasa od 8 m2,V od VI spratova(iznad stana je jednim delom drugi stan,a drugim terasa),cg,tel,lift,interfon,brzo useljiv,uknjizen,podrum,odlicna zgrada od crvene fasadne cigle iz 1977. godine,dvostran,potrebna ulaganja po zelji kupca(laminat,kupatilo za renoviranje,originalna stolarija)donji deo ulice,ktv,internet,215 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Dvoiposoban Bul. Zorana Đinđića stan Agencijski ID : 1152. Sunčan 2,5 soban. Renoviran (struja, voda, kanalizacija) okrečen. Moguće izdavati za poslovni prostor. Ima 2 lifta, sigurnosna vrata, podrum, elektronsku bravu. Ima uvedenu kablovsku, internet, telefon, klimu. U zgradi ima lift.
prodaja Zvezdara Lion Dvosoban Vojislava Ilića Odlična lokacija u ulici Vojislava Ilića. Stan se nalazi u novoj zgradi, neuseljavan, okrenut suprotno od ulice, na 4 spratu od 7 u zgradi sa dva lifta. Po strukturi je dvosoban. Uknjižen je, prazan i odmah useljiv. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Uz stan se prodaje i garažno mesto. Cena stana je 99.000 EUR. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Novi Beograd, Blok 29, 3-soban, 84m2, CG, Ktv, uknjizen, vlasnik prodaje bez posrednika. 160000€.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Na prodaju lep, komforan dvoiposoban stan na Novom Beogradu, kod IMMO Centra i TC Piramide. Za sve informacije, zvati na mobilni.
Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban prodaja Na prodaju prelep, svetao, konforan i potpuno opremljen stan u Bilećkoj ulici u veoma kvalitetnoj novogradnji. Struktura stana : velika dnevna soba i trpezarija, kuhinja, hodnik, spavaća soba, kupatilo i terasa koja gleda na Bilećku ulicu. Ceo stan je zapadno orijentisan. Stan je sređen, okrečen, detaljno očišćen i opremljen potpuno novim stvarima od TV-a pa sve do dušeka u spavaćoj sobi. Ceo stan je osvetljen kvalitetnom led rasvetom i ambijentalnim led osvetljenjem. Stan se nalazi u mirnoj zgradi u kojoj ima samo 9 stanova. Položaj stana je idealan zato što je u najurbanijem delu Voždovca i u blizini prodavnica, škola, vrtića, fakulteta, a opet izdvojen od buke pošto se nalazi u jednoj od najlepših ulica na Voždovcu. U cenu je uračunata garaža, koja je u prizemlju zgrade sa segmentnim vratima na daljinski, a takođe ispred garaže se mogu parkirati još dva vozila. Stan je za svaku preporuku, a razlog prodaje je kupovina većeg stana. Naravno stan i garaža su uknjiženi.
Vračar Crveni krst stan Prodajemo stan-poslovni apartman, trosoban koji se nalazi na prvom spratu, na adresi na Vračaru (hrastov parket, granitna italijanska keramika, nemačke baterije GROHE u kuhinjama i kupatilima, sigurnosna vrata ). Objekat poseduje energetski pasoš klase B. Dva podzemna garažna nivoa, kojima se pristupa rampom sa kolsko-pešačkog platoa iz Jirečekove ulice. Samu lokaciju koja spada među najatraktivnije gradske zone za stanovanje i poslovanje, odlikuje odlična infrastrukturna opremljenost i snabdevenost, povezanost sa drugim delovima grada razvijenom mrežom gradskog saobraćaja, bogatstvo kulturnih i komercijalnih sadržaja. U ponudi su i dva garažna mesta: Nivo -2 Garažno mesto od 11.50 m2 -14.000,00 € sa PDV-om Nivo -2 Platforma za 4, Ga(donje mesto) – 12.99 m2 -9.000,00 € sa PDV-om Cena 2.100,00 € / m2 sa PDV-om Cena je sa uračunatim PDV-om. Kupovina direktno od investitora. Kontakt: 011/2203-444 ili na E-mail: prodaja@energoprojekt.rs
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Prodajem lokal u Beogradu,Terazije,podzemni prolaz Palata Albanije,idealna pozicija,vlasnik 1/1,uknjizen,mogucnost prosirenja i do 100m2 pozadi,podrum zgrade,ova cena je za lokal u kome se nalazi prodavnica naocara,moguca zamena,moguca prodaja jos 16m2,lokal pored,uknjizen,koji se moze spojiti sa 12,5 m2,NA SMS ILI IMEL NE ODGOVARAM,Mim vas da mine saljete bilo sta za zamenu sem navedenog
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Odlican ,funkcionalan stan lako adaptibilan u 2,5 PARKING MESTO u dvoristu
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane