Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Borča Borča

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Prelep svetao trosoban stan na odlicnoj lokaciji u blizini ambasada i KCS-a. Unikatna zgrada, dupli ulaz, interfon, fizicko obezbedjenje. IV sprat, lift, terasa, 2 mokra čvora, podrum, atomsko sklonište, vešernica. Stan je svetao, dvostrano orijentisan, za svaku preporuku! Retko u ponudi!
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Petosoban prodaja Izuzetan salonac u jednoj od najlepših zgrada, u mirnom kraju u blizini Studentskog trga i Knez Mihajlove ulice. Stan je salonski, poseduje 6 soba i dodatne 2 manje prostorije. Stan ima 2 lođe, jedna sa pogledom na Dunav, druga ka ulici, sa proširenjem od 10m2, koje nije ušlo u kvadraturu stana. Prioritet imaju direktni kupci.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban stan STAN U BLIZINI PIJACE,VRTICA,SKOLE,GRATSKE LINIJE 70,72,74,75,82 ZA SVE INFORMACIJE VLASNIK 063217875
prodaja Savski venac Dedinje Trosoban Lep konforan svetao stan na dva nivoa sa velikim terasama. Na gornjem nivou dnevna soba sa kaminom, trpezarija, kuhinja i kupatilo sa djakuzijem. Na donjem nivou dve spavace sobe i kupatilo. U zgradi ima prikljucak za centralno grejanje.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Stan se nalazi u najlepsem delu Bezaniske kose, 1.mesna zajednica, izuzetno mirnom za stanovanje a na raskrsnici bulevara koji ga povezuju sa novim mostom, tosinim bunarom, auto putem itd...u maloj zgradi sa svega 10eak stanova. Zgrada je na ubedljivo NAJBOLJEM MESTU, prvi red zgrada, prvi ulaz kada se popnete na Bezanisku kosu, a opet dovoljno uvucena od glavne ulice, da steknete utisak zivota u parku. O blizini skole, vrtica, prodavanica i svega potrebnog za svakodnevni zivot suvisno je govoriti. Sastoji se od hodnika, kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka, terase, kupatila, i jos jedne velike sobe od 20m2 koja moze biti ili velika spavaca ili velika dnevna po potrebi. Idealan kako za zivot tako i za izdavanje, obzirom da se do skoro izdavao po ceni od 350e MESECNO. Momentalno useljiv, moze prazan, moze i da ostane kuhinja, trpezarija, dnevna i ugradni plakari uracunati u cenu, klima, terasa. Retko u ponudi. Direktno od vlasnika. AGENCIJE SAMO AKO IMATE KONKRETNOG KUPCA SARADNJA JE MOGUCA, MOLIM DA ME NE KONTAKTIRATE VEZANO ZA OGLASAVANJE. HVALA
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Trosoban Prodajemo trosoban stan 46 m2 + 8 m2 terasa + 6m2 ostava. Stan pogodan za kancelarijski prostor,ordinacije,sve vrste poslovanja,a moze se koristiti i za stanovanje. Cena 75 000e sa PDV-om.
Stari Grad Centar i Terazije Dvoiposoban prodaja U strogom centru, na 200 m od Skupštine, u Hilandarskoj, jednoj od najlepših beogradskih ulica, dvoiposoban salonac, (dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, londry, mala terasa). Stan je na prvom spratu u dvospratnoj predratnoj zgradi sa masivnim zidovima od cigle, površine 63 m2, visine plafona 3,3 m, dvostrano orjentisan. Automatizovano TA grejanje nudi konfor kao kod centralnog grejanja, s tim što je cena grejanja tri puta jeftinija. Reč je o bešumnim, ekološkim pećima, marke AEG, modernog dizajna i tehnologije. Bez ulaganja - kompletno renoviran na visokom nivou sa vrhunskim materijalima, uknjižen. Cena - 168.000 eura, prodaje vlasnik, 066/69-69-69-6
Vračar Vračar lokacija Trosoban stan Prodajem stan na Vracaru u Krunskoj ulici, u blizini hrama, slavije, Cvetnog trga, ocuvan stan sa velikim podrumom od stana 15 kvadrata sa pogledom na ulicu. Parking mesto u dvoristu zgrade BEZ AGENCIJA
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban STAN 64 M2+5 M2 TERASA+5 M2 OSTAVA-ISTOCNO ORJENTISAN HOTEL YUGOSLAVIJA I STARI MERKATOR BULEVAR NIKOLE TESLA PRVI RED DO VODE I SETALISTA VISOKO PRIZEMLJE-RENOVIRAN SASTOJI SE OD PREDSOBLJA, DNEVNOG BORAVKA -SPAVACE SOBE , VELIKOG I PROSIRENOG KUPATILA KUHINJE I TRPEZARIJE, VELIKE TERASE I OSTAVE. VEOMA FUNKCIONALAN I ADAPTIBILAN
Trosoban prodaja Beograd Vračar Cvetni trg Stan, 78m2, visoko prizemlje, ugao Prote Mateje i Njegoseve, trostran, kompletno renoviran. 2 sobe gledaju na ulicu a 1 na dvoriste. po strukturi 3.0 soban, visoki plafoni. Cena 195 000e. Vlasnik
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Dvosoban Stara Palilula, Tašmajdan, Stanoja Glavaša, LUX, 2.0, 51 m2 + lođa, VIII od VIII spratova (nije potkrovlje, iznad zgrade postoji visok tavanski prostor), CG, lift, interfon, telefon, internet, KTV, blind vrata, video interfon, klima, podrum, uknjižen, zgrada useljena 2000. godine. Stan kompletno do detalja renoviran pre 5 godina, nova elektro i vodovodna instalacija, spoljna nova PVC 5-komorna stolarija. Ugradna kuhinja, ugradni američki plakari sa dim staklom i ogledalima, kompletno kupatilo bez mašine za pranje i sušenje veša, kao i kompletan garderober ostaju u stanu. Struktura: hodnik + kupatilo sa tuš kadom + kuhinja + dnevna soba sa trpezarijom + spavaća soba + garderober + lođa. U odličnoj zgradi od bele fasadne cigle, kvalitetna gradnja, mermerni ulaz, čist, uredan, dobro održavan. Lep raspored, stan istočno orjentisan, veoma svetao i sunčan, apsolutno bez buke i u neposrednoj blizini novog Central Garden kompleksa, Palilulske pijace, Tašmajdana, OŠ Starina Novak, Doma Zdravlja Palilula. Sve gradske linije tramvaja, autobusa i trolejbusa u neposrednoj blizini. Mogućnost zakupa garažnog mesta u zgradi. Miran, otmen i lep kraj. Molim poziv, 9 - 21h, bez SMS-a Molim bez posrednika!
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Jednoiposoban prodaja Jednoiposoban funkcionalan stan u bloku 22 od 44,34 m2 sa zastakljenom terasom 7m2. Sastoji se iz dnevne sobe ,male spavaće sobe, kuhinje koja je u centralnom delu stana, male trpezarije i kupatila. Stanu je pridodata terasa koja je i zastakljena.Moze na njoj da se drzi frizider, zamrzivac. Stolarija zamenjena, jedino je kupatilo u izvornom stanju.Ima podrum, zajedničku prostoriju koja se deli na tri stana, i dodatno mesto koje moze da se koristi na spratu kao ostava npr. za bicikle. Ima kosi krov, pre nedelju dana oblozen limom. Lokacija stana je odlična. Severno orjentisan, gleda na bul. Zorana Djindjića.
Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Dvoiposoban stan Stan se nalazi u odlično održavanoj zgradi sa dva lifta. Stan je izvorno dvoiposoban ,iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Prelep pogled iz dnevne sobe i sa terase (izlaz iz kuhinje) koje su južno orjentisane,a ka zapadu druge dve sobe. Kuhinja je sa trpezariskim delom,dvokrilnim vratima povezana sa dnevnom sobom. Kupatilo ima mogućnost proširenja. Stan ima pripadajući podrum. U okruženju zgrade su svi potrebni sadržaji za prijatan i udoban život .(osnovna škola,vrtić.Dom zdravlja,marketi,banke,pošta,pijaca,idr.) STAN JE ODMAH USELJIV, UKNJIŽEN.
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Dvoiposoban ZEMUN-LUX-IZVANREDAN, UKNJIZEN 3-SOBAN STAN NA ODLICNOJ LOKACIJI U MIRNOM DELU ZEMUNA. STAN SE NALAZI NA 1.SPRATU UREDNE ZGRADE SA LIFTOM, U BLIZINI PREVOZA, PRODAVNICE, SKOLE, VRTICA, PIJACE. STAN JE DVOSTRANO ORIJENTISAN, SVETAO, SUNCAN I FUNKCIONALAN. STAN JE U CELOSTI RENOVIRAN ( HIDRO/ELEKTRO INSTALACIJE ) I LUKSUZNO OPREMLJEN OD PODA DO PLAFONA SA MATERIJALIMA IZUZETNOG KVALITETA. SASTOJI SE OD CENTRALNOG HODNIKA IZ KOGA SE PRISTUPA SA SVIM OSTALIM PROSTORIJAMA- DVE ZASEBNE SOBE OGROMAN DNEVNO-TERPEZARIJSKI DEO I KUPATILO. ODLICAN ODNOS CENE I KVALITETA
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 23, 70 m2, (okvirno, sa terasama i ograđenim antreom- izdvojenim antreom ispred ulaznih vrata), dva mokra čvora (kupatilo i wc, i wc sa lavaboom), sa lođom i terasom i francuskim balkonom, izuzetno osvetljen dvostrano sa velikim brojem prozora. Pogodan za adaptaciju, s obzirom da je u klasičnom izvornom stanju, Stan sadrži dnevnu sobu i dve spavaće sobe, takođe i zasebnu veću trpezariju, kuhinju, i dugačke hodnike koji omogućavaju idealnu iskorišćenost prostora i zasebnost svih soba, Panoramski pogled sa terase i lođe na Beograd(na slikama), neposredna blizina Sava centra i Arene, obdanište i osnovna škola-tik uz zgradu, parking ispred zgrade, U ulazu se nalaze dva lifta, teretni i manji lift. Omanji podrum m2 i kanal za smeće na svakom spratu zasebno. Zbog panoramskog pogleda na Beograd, pozicije zgrade i idealnog rasporeda prostorija moguće adaptacija u kancelarijski prostor, Uknjižen. Prodaja-vlsanik, bez agencije.
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Petosoban Prodajem salonac za kompletnu adaptaciju u Bulevaru Despota Stefana. Trostrano orijentisan na Bulevar, Safarikovu i unutrasnje dvoriste. Dva ulaza. Uknjizen na 105m2, mereno 120m2. Deljiv na dve ili tri jedinice. Trenutno ima kupatilo i odvojen toalet, a moguce je izvuci jos jedan mokri cvor. Zbog lokacije i spratnosti pogodan kako za stanovanje, tako i za izdavanje i poslovni prostor ili kombinovano. Pripadajuca podrumska prostorija izuzetno prostrana. Zgrada iz 1922 godine, vrlo kvalitetne gradnje (spoljni zid debljine 80cm, noseci po 60cm). Visina plafona 3,20m. Dostupan odmah, moguce zamena za manji na Starom gradu.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban prodaja Stan po ugovoru ima 65 kvm, stvarna povrsina je 71 kvm - pri izgradnji zgrade terase su racunate 50% od kvadrature. Veoma zdrav i topao stan u ulici Pedje Milosavljevica 78. Nalazi se na 6. od 7 spratova, sa prelepim pogledom. Po strukturi dvosoban, lako adaptibilan u trosoban. Sastoji se od: Predsoblja, Spajza, Dnevne sobe, Trpezarije, Kuhinje, Kupatila, Spavace sobe, Terase Lodje i Ostave. Stan nije uknjizen pa je cena dosta niza od realne.
Voždovac Voždovac lokacija Jednoiposoban stan Prodajem LUX stan u zgradi iz 2000. godine. Kompletno renoviran 2016, zamenjene elektro i vodovodne instalacije, stavljen nov hrastov tarket parket, renovirano kupatilo i terase, ugradjena kuhinja i sank po meri, americki plakar u sobi, ugradjene roletne, ulazna vrata.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvorosoban Izvorno poslovni prostor, moze i za stanovanje
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Odlicna lokacija ,blizina škole,vrtića,pijace,Maxija,Lilly,lidla.Mogućnost pregradjivanja i prilagodjavanja potrebama stanovanja...Renovirano kupatilo sa instalacijama,ostalo izvorno stanje.Dobra povezanost sa skoro svim delovima grada. Stan od prostorija poseduje veliki dnevnu sobu izjedna sa trpezarijom I kuhinji,kao I dve spavaće sobe.Lodju ,pripadajući podrum .Ispred zgrade ima dovoljno parking mesta.kontakt 060/6160116
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane