Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Ovča Jona Onča

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar-Stari Grad Trg Nikole Pašića Četvorosoban Agencijski ID : 1158. Stan salonskog tipa u strogom centru, sa pogledom na Trg Nikole Pašića, prazan, kuhinja kompletno opremljena, u svim sobama su plakari. Prostran dnevni boravak, dve spavaće sobe i degažmanom odvojena kuhinja, jedna soba i kupatilo. Ima tri kupatila plus wc u kojima je podno grejanje. Sve prostorije imaju klimu. Iz jedne spavaće sobe se izlazi na malu lođu koja gleda na trg. Pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Poseduje 4 mokra cvora. U zgradi ima lift.
Čukarica Železnik Stevana Filipovica prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Objekat 200m2, plus 34,5 ari placa, u industrijskoj zoni Zeleznika, na glavnoj ulici. Pogodan za sve namene (stovariste, proizvodnju). uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK,770-1117 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 ST/0 Stevana Filipovica ID#11986 || dokumentacija : uknjizen
Čukarica Železnik Stevana Filipovica plac AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Plac 26.1 ar, uknjižen, u industrijskoj zoni Zeleznika, pogodan za sve namene. RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK,770-1117 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 ST/0 Stevana Filipovica ID#11985
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Nusiceva jednosoban (bio jednoiposoban pre renoviranja i ostavljeno da po sopstvenoj zelji kupac sam pregradi u jednoiposoban) kompletno kvalitetno renoviran stan. parket hrastov. zamenjene instalacije kompletne struja voda itd. vrata Talaris i God, prozori Schuco visoki plafoni. svetao stan. prozor u kupatilu. uradjena kuhinja. ulaz uredan, čist, predratna zgrada. ODMAH USELJIV. mereno izmedju 36 i 38 kvm (merenje planirano narednih dana od strane dipl.ing) stan je u strogom centru grada, prekoputa opštine Stari Grad. na minut od Terazija i tri minuta do Knez Mihailove.
prodaja Beograd Vračar Crveni krst Branka Krsmanovica Uknjizen 3.0 NAMESTEN stan,dvostrano orjentisan, dobro osvetljen, u novijoj zgradi (2008) koja je dobro odrzavana. Stan ima 2 prostrane spavace sobe, veliku dnevnu, kuhinju, terasu, predsoblje i kupatilo kompletno renovirano pre 6 meseci. Na odlicnoj lokaciji : blizina prevoza,skola,vrtica,prodavnica, Beogradskog Dramskog pozorista...
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Sazonova Prelepi prostran i svetao stan, koji se nalazi na odličnoj lokaciji na Crvenom Krstu. U mirnoj Sazonovoj ulici sa malo saobraćaja, ukrašenoj prelepim drvoredima. Prostor je potpuno opremljen i luksuzno redizajniran; primamljiv za oko, i ostavlja snažan utisak na svakoga ko jednom u njega uđe. Beli i čisti zidovi su ukrašeni skupocenim slikama renomiranih akademskih slikara, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Gipsani lukovi delo su veštih ruku jednog od najpoznatijih domaćih umetnika, koji je učestvovao u renoviranju prelepog Manastira Dečani. Svakog dana možete se opustiti i uživati u nekom od dva raskošna kupatila, izgrađena od najkavlitetnije italijanske keramike; a nakon toga popiti kafu na širokom balkonu, sa pogledom na veličanstveni Hram Svetoga Save. Ono što izdvaja ovaj stan od drugih, i daje mu prepoznatljivost jeste originalni i jedinstveni vitraž na plafonu, sa specijalnim osvetljenjem koje se može podešavati za dodatni ugođaj. Svaka soba je jedno malo umetničko delo, koje spremno čeka da očara svoje nove vlasnike. Stan je besprekorno održavan od prvoga dana, bez prisustva duvanskog dima. Dok je parket sačinjen od hrastovog drveta najviše klase, tretiran posebnom tehnikom. Blizina Doma Zdravlja, škola i supermarketa mu daje posebnu prednost. Lokacija je odlično provezana i sa gradskim saobraćajem. Zakažite gledanje ovog stana, i uverite se sami u njegovu jedinstvenost i lepotu.
Vračar Hram Hadzi Milentijeva prodaja Stan na odlicnoj lokaciji u mirnom kraju bez buke, dvostrano orjentisan i veoma svetao. Gradskim prevozom povezan sa svim delivima grada. Na 5. spratu od ukupno 6, sa pogledom na Avalski toranj sa jedne strane, sa druge na Karadjordjev park. Sve prostorije stana imaju francuske balkine, dnevna soba poseduje terasu od 6kvm. Stan je uknjizen, sa CG, lux sredjen i useljiv.
Stari Grad Centar i Terazije Svetogorska stan Prodajem dva stana u Svetogorskoj 195 kvm. Podeljen i dve celine. Jedan deo je 145 drugi 50 kvm. U cenu uracunata 2 parking mesta.
prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička banja Dvosoban Stan u suterenu, prenamena od zajedničke prostorije. Dvosoban, funkcioniše kao dvoiposoban. Uknjižen. Uredan ulaz. Zgrada sa fasadnom ciglom. Potrebna ulaganja, vidljive cevi za CG. Dobra lokacija, ispod Maxi-ja. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat SU/5, PARKING, INTERFON ID oglasa: 7520. . Sa parkingom
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Izuzetan 3-soban lux duplex apartman, kompletno opremljen, u radu (stan na dan, okvirni prihod 750-1.000eur), moguce produzenje ugovora sa agencijom sa kojom se vec duze vreme saradjuje, kao i mogucnost prelaska na licni angazman po tom pitanju. Stan je uknjizen, gradjen sa svim dozvolama, izuzetno kvalitetno kao nadogradnja na izvornom objektu, poslednji je sprat, ali sa kosim krovom, tako da imate izuzetan mir, a da pritom nemate bilo kakav problem poslednjeg sprata (prokisnjavanje i s). Na prvom nivou se nalazi presoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo i terasa, dok se na drugom nivou nalazi prostran hodnik sa ugradnim plakarima duz citave duzine zida gde se nalazi kosina, na krajevima hodnika dve prostrane spavace sobe, obe prostrane, sa kosinama koje ne umanjuju funkcionalnost prostora, jedna soba je sa francuskim balkonom, dok je druga sa krovnim prozorom na vrhu prostorije, a u sredini se nalazi jos jedno kupatilo sa prostranom djakuzi kadom za uzivanje. Prilikom gradnje su ispostovani svi parametri kvaliteta, hidro/termoizolacioni, ugradjivana kvalitetna pvc stolarija, plocice, sanitarije, hrastov parket, hrastovo stepeniste, kompletni plakari, ugradna kuhinja po meri od najkvalitetnijih plocastih materijala, tako da je teski namestaj u vidu bilo kakvih ormana, plakara itd potpuno nepotreban. Stan je uknjizen na 88kvm, a mereno ima oko 94kvm.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo 1 Dragoslava Srejovića Trosoban Agencijski ID : 1161. Novogradnja, odličan 3.0 stan, svetao, trostrano orijentisan, granitna keramka, hrastov parket, prirodna ventilacija u kuhinji, podno grejanje u kupatilu, izolacija 10, PVC nemčĺki petokomoran. Cena plus PDV. mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 2.500eur. 500m od okretnice autobusa 16. Useljiv.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban prodaja Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLođaKlimaPodrumTelefonKATVInternet Dodatni opis U blizini, osnovne skole Ivan Gundulic, i obdanista, stan se nalazi u sredini bloka. Idealno i mirno okruzenje Juzna strana, suncan stan, standardno stanje, renoviran, americki plakar, funkcionalan stan. Uknizen na 33 m2 a merena povrsina stana je 38,5 m2 (35 m2 grejna + lodja 3 m2)
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvosoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratMože zamena Ostalo LođaKlimaLiftPodrumVideo nadzor Dodatni opis Svetao, suncan, izuzetan pogled, sredjen stan, nova keramika, hidromasazna kabina, ugradna kuhinja, adaptibilan,5 liftova, podrum, uknjizen...useljiv...moze zamena za lokal ili dobar stan u prizemlju...DOGOVOR
prodaja Stari Grad Skadarlija Trosoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiSalonski Ostalo KlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Stan se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centru grada - u neposrednoj blizini Skadarlije i Trga republike. Salonac, sunčan, svetao, dvostrano orijentisan, dva ulaza, dva mokra čvora, lako adaptibilan u dve stambene jedinice, 75m2 uknjižen na 65m2. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, kupatila, WC-a, trpezarije, dnevne i dve spavaće sobe. Stan poseduje i pripadajući podrum. U neposrednoj blizini nalaze se osnovne i srednje škole, dom zdravlja, Skadarlija, Bajlonijeva pijaca
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Fontana i Hala sportova Dodatno Uknjižen Ostalo TerasaKlimaTelefonInterfon Dodatni opis Svetao stan sa funkcionalnim rasporedom i izuzetnim pogledom. Uknjižena površina 32m2, adaptiran, sa mernom površinom 40m2 sa terasom. Od prostorija: ulazni hodnik sa dubokim plakarom, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i terasa. Nova stolarija, klima, interfon, CG, parking ispred ulaza (nije zonirano). Lokacija je odlična, u blizini bioskopa Fontane i Hale sportova, vrtić, osnovna i srednja škola, gimnazija, dobra veza gradskim prevozom sa centrom grada.
Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLođaLiftPodrumTopla vodaTelefonInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan se nalazi u zgradi preko puta TC Usce, na samo 3 km od Trga Republike, u neposrednoj blizini Savskog keja, Sava centra, McDonald's-a, Arene, nekoliko vrtica, osnovnih skola i gimnazije, izlaza na autoput i mnogih drugih sadrzaja. Svetao i adaptibilan stan sa lepim pogledom - sa dve terase stan ima pogled na hotel Hyatt, okolno naselje i Brankov most. Odlicno je povezan sa svim delovima grada linijama: 65,67,77,7,9,68,95,E1,E6,EKO1,27E,35,16,71,72,75,78,83. Stan ima centralno grejanje Izuzetna lokacija, stan koji vredi pogledati!
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednosoban prodaja CG Sprat PSUT Dodatno Uknjižen Dodatni opis Novi Beograd, Hotel Jugoslavija, jednosoban, 35m2, na veoma atraktivnoj lokaciji, neposredna blizina Dunava, stan uknjižen, odličnog rasporada.
Palilula Botanička bašta Jednoiposoban stan CG Sprat PR Ukupna spratnost 4 Dodatno Odmah useljivUknjižen Ostalo PodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Prodaje se 1.5 soban stan, u izvornom stanju, ocuvan na odlicnoj lokaciji.
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Jednoiposoban
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija UknjiženPenthouse Ostalo Francuski balkonKlimaLiftTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonKamin Dodatni opis Jedinstven stan u najlepšem delu Dušanove ulice, pored Bajlonijeve pijace, prekoputa Sebilj česme. Izvanredan raspored prostorija: antre, gostinski wc, open space dnevna zona sa trpezarijom, kuhinjom i dnevnim boravkom sa kaminom. Noćna zona sa dve prostrane spavaće sobe i kupatilom. Vrhunski kvalitet izvedenih radova: drvo-aluminijum stolarija, hrastov praket, Casal Grande keramika, štedljivi Vailant kotao etažnog grejanja viskoh performansi. Sobna vrata Bosal integra. Prozračan, svetao i tih stambeni prostor u centru grada blizu svih atraktivnih sadržaja. Zgrada kompletno sređena, što je podrazumevalo kompletnu rekonstrukciju fasade i spoljne stolarije, ugradnju bešumnog Kleeman lifta za 6 osoba, ugradnju mermera u hodnicima, ugradnju ulaznih vrata u zgradu od kovnog gvožđa i kompletnu zamenu elektro i vodovodnih instalacija.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane