Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac BELI POTOK Patrijarha Germana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun novi grad Cvijićeva Dvoiposoban Simpatičan mali dvoiposoban stan na prvom spratu, dvostrano orijentisan, sever-jug, ima terasu, zaseban ulaz i u dvorištu garsonjeru, duplex od 16m2. Lokacija, Železnička kolonija. (29m2+17m2) Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/1 Cvijićeva || dokumentacija : uknjizen
Palilula Hadžipopovac Nikodima Milaša Dvoiposoban prodaja Stan na odlicnoj lokaciji, blizina vrtica, skole i fakulteta. Dvostrano orjentisan, sa pogledom na ceo grad. Veliki dnevni boravak, dve manje spavace sobe, kupatilo, velika terasa. Cena nije fiksna. Moguć dogovor! Agencijska nadoknada 2% 14/14 Nikodima Milaša
Zvezdara Učiteljsko naselje Dvosoban Paje Jovanovića stan Nov, odličan stan, bez ulaganja sa pripadajućom terasom od 100m2. Agencijska nadoknada 2% uknjizen VP/3 Paje Jovanovića || dokumentacija : uknjizen
prodaja Zvezdara Lion Dvosoban Stanislava Sremčevića Stan u novogradnji, kompletno završen, uknjižen na 75m2 koji je fizički podeljeni na dva manja od 40m2 i 35 m2, koji imaju odvojenu spavaću sobu i terasu. Stan se nalazi na II spratu. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/6 Stanislava Sremčevića ID#257238 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo LEKINO BRDO Belimarkovićeva ,Etažno grejanje, split sistem klimatizacije, hrastov brodski pod (puno drvo), 2 mokra čvora, granitna italijanska keramika sa sanitarijama i baterijama renomiranih proizvodjaca, ugradni geberit vodokotlici, led rasveta u zajednickim prostorijama. Hodnik opremljen kamenom na delu stepeništa. U cenu stana je uključeno garažno mesto i 1/4 krovne otvorene terase sa zajedničkim natkrivenim prostorom za roštilj i sudoperom. Agencijska nadoknada 2% 1/4 Belimarkovićeva ID#568888
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Renovirano Grejanje Norveški radijatori Sprat PSUT Ukupna spratnost 5 Dodatno UknjiženNije stan u kući Ostalo KATVInternetInterfon Dodatni opis Prodajem stan u ulici Gundulicev venac broj 55, stan se nalazi u suterenu, ulaz iz zgrade, kompletno renoviran, prodaje se kompletno sa namestajem.
Palilula Palilula lokacija Dvoiposoban prodaja Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftTopla vodaTelefonInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Prodajem stan na komplexu - Dunavske Terase Stan je kompletno sredjen Na 5 stanica od centra grada, povezani brojnim autobuskim linijama U samom komsiluku Big Fashion-a i 2 osnovne skole, setalista Ade Huje Odmah useljiv(potreban vam je samo kofer sa licnim stvarima) Prodaje je sa novim stvarima Prodaja zbog odlaska u inostranstvo Posebnu ugodnost daje velika dnevna soba, okupana svetsloscu i prizorom igre oblaka, sunca i ptica.
Stari Grad Skupština Jednosoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo KlimaLiftInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Kralja milana 20 -Stari grad. 4/5. Površina 30m2. Odlična pozicija. Blizina javnih garaža. Funkcionisao kao stan na dan. Odmah useljiv. Odličan kao investicija. Namešten. Sastoji se od hodnika, kuhinje, kupatila i sobe.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Trosoban Odmah useljivNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLođaKlimaLiftPodrumInterfonVideo nadzor Dodatni opis Trosoban stan u Gospodar Jovanovovoj. Dvostrano orjentisan. Stan se sastoji od dnevne sobe, 2 spavace sobe, trpezarije sa kuhinjom, kupatila, toaleta, ostave i 3 terase od kojih su dve sa ulicne strane povrsine 2m² i jedne sa dvorisne strane povrsine 4m². Stanu pripada i podrumska ostava velicine 2m² Stan je prakticno odmah useljiv i nisu potrebne nikakve adaptacije. Sama sgrada je uredna, okrecena proslog leta i stavljen je nov lift.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiDuplex Ostalo TerasaKlimaPodrumTopla vodaTelefonVideo nadzorKaminParking Dodatni opis Lep konforan uknjižen svetao stan, odmah useljiv na dva nivoa sa velikim terasama. Na gornjem nivou dnevna soba sa kaminom, trpezarija, kuhinja i kupatilo sa djakuzijem. Na donjem nivou dve spavace sobe i kupatilo. U zgradi ima prikljucak za centralno grejanje. U podrumu ostavu od 14m2 i parking mesto ispred zgrade. Parking mesto se doplacuje.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Trosoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLiftKATV Dodatni opis Uknjizen 3.0 NAMESTEN stan,dvostrano orjentisan, dobro osvetljen, u novijoj zgradi (2008) koja je dobro odrzavana. Stan ima 2 prostrane spavace sobe, veliku dnevnu, kuhinju, terasu, predsoblje i kupatilo kompletno renovirano pre 6 meseci. Na odlicnoj lokaciji : blizina prevoza,skola,vrtica,prodavnica, Beogradskog Dramskog pozorista...
Stari Grad Stari Grad lokacija Garsonjera prodaja UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LođaKlimaLiftPodrumKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Odlična, funkcionalna garsonjera - kao jednosoban. Kuhinja može da se izmesti u sobu, a lođa može da se zatvori (kao i ostali), pa i da se iskoristi za sobičak. CG odlično, klima, ušuškano. Mirna ulica, zgrada održavana, renovirana. Nova fasada sa izolacijom, novi lift, interfon, video nadzor + podrum. U blizini stanica gradskog prevoza prema celom gradu (12 linija). Blizina marketa, pošte, MUP-a, apoteke, osnovne škole, Botaničke bašte. Uknjižen 1/1.
Vračar Kalenić Jednosoban stan Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Prodaje se prelep atraktivan stan/poslovni prostor, kompletno renoviran, na odličnoj lokaciji u Beogradu. Nalazi se na Vračaru, u Sinđelićevoj ulici, u blizini Kalenić pijace, Vukovog spomenika, nedaleko od centra. Stan je na prvom spratu, dvorišno orjentisan, jugoistočno, svetao, bez buke; grejne površine 41m2. Sastoji se od prostrane sobe sa klimom iz koje se izlazi na veliku terasu; kupatila, kuhinje sa trpezarijom i hodnika. Kupatilo je sa komotnom tuš kabinom, u hodniku se nalazi plakar, a kuhinja je opremljena sa osnovnim kuhinjskim elementima. Grejanje je gradsko, centralno; postavljena su sigurnosna vrata; postoje priključci za kablovsku i internet, kao i za fiksni telefon. Stanu pripada podrumski prostor, a pored zgrade postoji prostor za parkiranje koji koriste vlasnici stanova. Osim za stanovanje, prostor je pogodan i za poslovnu namenu (tiha delatnost: salon za masažu, manikir, pedikir, razne škole/kursevi slikanja, šminkanja, knjigovodstvena agencija i sl.), a može se i izdavati studentima jer su u blizini: Visoka poslovna škola, Tehnički i Pravni fakulteti. Mogućnost pregrađivanja prostorija.
prodaja Stari Grad Skupština Dvosoban UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo KlimaLiftKATVInternetInterfon Dodatni opis Odlicna lokacija, suncan, renoviran, nov namestaj i bela tehnika, u neposrednoj blizini Trga Nikole Pasica, crvena parking zona, preko puta parka Skupstine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija UknjiženSalonski Ostalo KATVInternetInterfon Dodatni opis Salonac, kompletno renoviran. Ima 45m2 u prizemlju +17m2 prostorija u suterenu. Odličan i za poslovni prostor. Ne gleda na ulicu. Sredjen. Agencijska provizija 2% Centar, Dečanska, 1.5, 45+17, PR, salonac, 80.000 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Jednosoban Odmah useljiv Ostalo KlimaLiftInternet Dodatni opis Prelep mali studio na Dorćolu, blizu Skadarlije i Bajlonijeve pijace. Nalazi se u novoj luksuznoj zdradi, u mirnoj ulici. Kompletno je opremljen za izdavanje stan na dan, kao i za život. Stan se prodaje namešten. Poseduje kuhinju izrađenu po meri (ravnu ploču, rernu, frižider, aspirator, male kuhinjske aparate, posuđe i escajg), veliki bračni krevet (posteljine, peškiri, jastuci), televizor (sbb internet i kablovska eon). Sreman za izdavanje, odmah useljiv.
Stari Grad Dorćol donji Garsonjera prodaja Odmah useljivUknjižen Dodatni opis Upravo renovirana garsonjera, opremljena novim nameštajem, aparatima, belom tehnikom i praktičnom mini-kuhinjom. U lepoj i održavanoj zgradi, okruženoj kafićima, marketima i svim neophodnim sadržajima. U neposrednoj blizini autobuskog stajališta. Na desetak minuta hoda do Trga republike, blizina Bajlonijeve pijace, Skadarlije, Dunavskog keja... Niski mesečni troškovi. Uknjižen. Pogodan za život, izdavanje, stan na dan... Prodaje se sa stvarima.
Stari Grad Politika Četvorosoban stan dmah useljivUknjižen Ostalo KlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Prelep stan, u jednoj od najlepših ulica Beograda. Majke Jevrosime se nalazi u strogom centru grada. Vrtić, škola, pozorište, bioskop,..., sve je na dohvat ruke. Ulica je izuzetno mirna, sa jednosmernim saobraćajem. Krošnje drveća sežu do prozora stana. Stan se nalazi na 4. spratu, od ukupno 5, i ima lift. Zgrada je stare gradnje, sa po dva stana na svakom spratu. Stan se sasoji od dnevne i tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ostave i hodnika. Iskorišćen svaki kvadratni metar, tako da je stan izuzetno funkcionalan. Stanu pripada i zasebna podrumska prostorija. Stan je odmah useljiv. Savršen, topao stan za višečlanu porodicu ili poslovni prostor. Najtoplija i iskrena proporuka.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvosoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo KlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Renoviran, dvostran stan na lepom mestu blizu Save. Svetao, na petom spratu od sedam. Uknjizen, bez tereta. Izuzetno niski troskovi odrzavanja i grejanja (kaljeva pec, TA, mermerna ploca). Idealan za manju porodicu, kancelariju, izdavanje. Javna garaza pored zgrade.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Odmah useljivUknjiženSalonski Ostalo LođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Prostran , svetao , održavan salonac sa 3 spavaće sobe , trpezarija i dnevni boravak 40m2 , mogu da se odvoje velikim sklapajućim trokrilnim vratima , kuhinja sa špajzom , dva mokra čvora , svaka prostorija sa prozorom , visina plafona 3,30 m , useljiv , parking zaštićen rampom samo za stanare , renovirana fasada pod zaštitom spomenika kulture , uslužni lift , bez provizije , dogovor vezan za cenu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane