Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Matice Srpske

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Atelje 212 Takovska Trosoban Stan kompletno renoviran po visokim standardima. Hrastov parket, granitna keramika, nove sanitarije, nova unutrasnja i spoljasnja stolarija, blind ulazna vrata, nove instalacije. Nova kuhinja sa tehnikom, ugradna rerna sa plocom, masina za pranje posudja, aspirator, frizider, granitna sudopera. Kupatilo sa slavinama i tus Grohe. Dvostrano orjentisan stan, dnevna soba i veca spavaca soba gledaju na Takovsku ulicu a kuhinja i manja spavaca soba gledaju na dvoriste. Stan ima dnevnu sobu, 2 spavace sobe, terasu ka Takovskoj ulici, kuhinju sa ostavom, terasu na dvoristu, kupatilo i ulazni hodnik. Moguc dogovor i za kupovinu stana sa namestajem. Mirna i veoma uredna zgrada. Stan je uknjizen na 64 mkv, ali je stvarna povrsina veca, 67 kvm. Agencijska provizija 2% Za sve detaljnije informacije pozovite na 065 / 333 - 45 - 31.
Stari Grad Skupština Trg Nikole Pašića Vlajkovićeva Dvosoban prodaja Stari grad - Centar - Trg Nikole Pašića U prilici smo da vam ponudimo izuzetan dvosoban stan u odličnoj zgradi iz 1957. godine sa lepim i održavanim mermernim ulazom koja se nalazi odmah do Skupštine. Stan je kompletno renoviran, izuzetno svetao, dvostrano orijentisan. Stan za svaku preporuku. Postoji mogućnost parkiranja ispred zgrade u crvenoj parking zoni. PROSTORIJE : hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo.
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban stan Živite inspirisani prirodom! Stambene jedinice u okviru zgrade BW Verde projektovane su prema raznovrsnim potrebama budućih stanara: od stilski osmišljenih garsonjera, jednosobnih i jednoiposobnih stanova, koji će biti optimalan izbor za investitore, pojedince i mlade parove, do toplih dvosobnih i trosobnih jedinica, idealnih za porodice sa decom kojima je potreban veći prostor. Konačno, za one koji traže savremen životni stil u najboljem izdanju, BW Verde nudi vanserijske četvorosobne penthaus apartmane sa predivnim pogledima. U ponudi su mnogobrojni stanovi, dok Vam ovim oglasom predstavljamo samo jedan od njih. Stan na četvrtom spratu, od ukupno 52,23kvm (grejna površina 45,81kvm; terasa 6,42kvm). Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 19.800 eur. Takođe, obaveštavamo vas da je otvoren centralni park Beograda na vodi površine 5 fudbalskih terena, sa stazom za džoging dužine 700m, delom za piknik, kao i ogromnim dečijim igralištem. Možete prošetati Bulevarom Vudroa Vilsona i uveriti se u lepotu i sadržaje parka. Za sve detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na (+381) 065 / 333 - 45 - 31.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Neka vas inspiriše blizina reke ! Ukoliko tražite mesto za stanovanje koji spaja gradski način života sa mirom koji pruža blizina reke, onda je BW Aqua pravi izbor. Sa 24 sprata i 248 stambenih jedinica, ova zgrada nudi stanove različite strukture. Poseduje studije namenjene investitorima, jednosobne i dvosobne stanove idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stanova za život kao na slici! U ponudi su mnogobrojni stanovi, dok Vam ovim oglasom predstavljamo samo jedan od njih. Stan na pdrugom spratu, od ukupno 66,19 kvm (grejna površina 59,80 kvm; terasa 6,39 kvm). Mogućnost kupovine garažnog mesta. Takođe, obaveštavamo vas da je otvoren centralni park Beograda na vodi površine 5 fudbalskih terena, sa stazom za džoging dužine 700m, delom za piknik, kao i ogromnim dečijim igralištem. Možete prošetati Bulevarom Vudroa Vilsona i uveriti se u lepotu i sadržaje parka. Za sve detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate na (+381) 065 / 333 - 45 - 31.
Dvosoban prodaja Zza ostale gradove - Kalenić pijaca Nekretnina se nalazi na samom početku Mileševske, u najprestižnijem delu Vračara. Zgrada je predratna, izuzetno kvalitetna i dobro održavana, sa malim brojem stanova. Ulaz je mermerni sa raskošnim gipsanim radovima. Stan se nalazi u visini međusprata (ispod je stan) i pre pet godina je kompletno, sa svim instalacijama, renoviran. Dvostran je, sobe gledaju na zelenilo parkića sa ljuljaškama, a kuhinja na svetlarnik, gde je i mala terasa. Sve prostorije imaju prozor. Koncept open space dozvoljava sve namene prostora bez dodatnih intervencija, a trenutno se koristi za stanovanje. Troškovi za grejanje na struju su mali, jer je stan dobro ušuškan. Ima optički internet. Uknjižen je na kompletnu kvadraturu i bez tereta. Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat VPR/2, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7528.
Beograd izdavanje Čukarica Bele vode Vodovodska Izdaje se poslovno-magacinski prostor veličine 1200m2. Postoji mogućnost izdavanje i manje kvadrature ili parcijalnih delova objekta. Magacin poseduje teretni lift, a glavna hala ima veliki otvor za ulazak šlepera direktno u halu. Prostorije osam kancelarijskih prostora, tri magacinska prostora, parking mesta (7-8) Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća.
Palilula Krnjača Maksima Gorkog izdavanje AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: poslovni prostor od 1700 kvm na 40 a placa, ima ulaz za šlepere, na Pančevačkom putu, 3 velike hale i 3 kancelarije. i 3 mokra čvora.
Surčin Surčin naselje Surčin Sremskih partizana plac AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižen plac izuzetnog komercijalnog potencijala (pogodan za parking, perionice, hale, izgradnju). Udaljen je kilometar od surčinskog aerodroma, 150m od Aerodromskog puta, odnosno 400m od glavne ulice u Surčinu (Vojvođanska). Izlazi na dve ulice, jedan je asvaltiran put širine 4m. Dimenzije placa su oko 50m x 390m. Priključak za struju, vodu i telefon su na samo 100m od placa.
prodaja Voždovac Autokomanda Četvorosoban Vojvode Stepe Novogradnja na top lokaciji. Stambeno-poslovni objekat izgrađen po najvišim standardima sa 28 stanova i poslovnim prostorima orijentisanim ka ulici. Fasada ka ulici -Fundermax ploče. Stanovi i lokali opremljeni "ALUMIL" stolarijom sa roletnama i komarnicima, hrastov parket, uvozna keramika i “ GEBERIT” sanitarije, Ariston Velis bojleri, tuš kabine u nivou poda sa kaljenim staklom. Stanovi će biti opremljeni vrhunskim alarmnim sistemom, obezbeđene su i funkcije pametne kuće. Ulaz u zgradu kontakt karticom, dva lifta sa pristupom garaži. Ulaz u garažu iz ulice V. Stepe.. Za svaki stan obezbeđeno bar po jedno parking mesto po ceni od 12.500 + PDV. Zgrada ima najviši stepen energetske efikasnosti. Daljinsko CG grejanje sa kalorimetrima. U ulaznom holu obezbeđen prostor za čuvara ili kućepazitelja. Rok za završetak radova avgust 2020. CENA: 2200 EUR/m2 +PDV Visina plafona 2,88m Identičan stan se nalazi i na 1. spratu. Agencijska provizija 2% Kontakt: 066/6111-222
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Novogradnja Stanje objekta Lux Sprat 2 Ukupna spratnost 3 Ostalo TerasaGaražaParking
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe Četvorosoban Novogradnja na top lokaciji. Stambeno-poslovni objekat izgrađen po najvišim standardima sa 28 stanova i poslovnim prostorima orijentisanim ka ulici. Fasada ka ulici -Fundermax ploče. Stanovi i lokali opremljeni "ALUMIL" stolarijom sa roletnama i komarnicima, hrastov parket, uvozna keramika i “ GEBERIT” sanitarije, Ariston Velis bojleri, tuš kabine u nivou poda sa kaljenim staklom. Stanovi će biti opremljeni vrhunskim alarmnim sistemom, obezbeđene su i funkcije pametne kuće. Ulaz u zgradu kontakt karticom, dva lifta sa pristupom garaži. Ulaz u garažu iz ulice V. Stepe.. Za svaki stan obezbeđeno bar po jedno parking mesto po ceni od 12.500 + PDV. Zgrada ima najviši stepen energetske efikasnosti. Daljinsko CG grejanje sa kalorimetrima. U ulaznom holu obezbeđen prostor za čuvara ili kućepazitelja. Rok za završetak radova avgust 2020. CENA: 2200 EUR/m2 +PDV Identični stanovi se nalazi i na 3., 4. i 5. spratu. Agencijska provizija 2% Kontakt: 063/8555-268
Stari Grad Dorćol donji prodaja Uknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternet75 m2, u blizini Bajlonijeve pijace i Skadarlije u lepoj zgradi novije gradnje (2014), UKNJIŽEN, sa CG grejanjem (plaćanje po potrošnji) na II spratu. Stan se sastoji iz predsoblja, velike dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom i ostavom, 2 spavaće sobe, kupatila sa podnim grejanjem, WC-a i velike terase okrenute ka dvorištu. Stan se prodaje sa opremljenom kuhinjom (Gorenje) i svim aparatima, trpezarijom, spavaćom sobom, inverter klimom, veš mašinom... Svi ugradni materijali su visokog kvaliteta: sigurnosna vrata, alu/drvo stolarija, hrastov parket, komarnici na svim prozorima i vratima. Stan se nalazi u lepoj zgradi u mirnoj ulici blizu vrtića, škola, pijace, parka, marketa, restorana,... Mogućnost kupovine dva parking mesta u garaži.InterfonGaraža
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg stan
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Dvoiposoban Odmah useljivUknjižen Ostalo KlimaLift Dodatni opis Stan je izgradjen 1993.U izvornom stanju,promenjena je stolarija.Dnevni boravak sa trpezarijom ,2 male spavece sobe,prostrano kupatilo i kuhinja.U stanu postoji intalacija za EG. Odmah useljiv. Visina plafona od 2.3 do 3,5m.
Petosoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Odmah useljivUknjiženMože zamena
Beograd prodaja Surčin Surčin Centar blizu centra Nasut plac, uvedeni struja i voda, nalazi se pored asfalta, oko 1km od autoputa. Fotografija predstavlja ilustraciju. Blizu centra Surčina. Izdaje se povoljno- 1000Eur mesečno+ depozit. Provizija dva posto.
Surčin Ledine Vinogradska Petosoban prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena porodična stambena zgrada sa tri trosobna stana, bruto površine 293,86 kvm, neto površine 239,15kvm na 7 ar placa, odlična pozicija objekta i lokacija placa, objekat je moguće proširiti i na deo tavanskog prostora, blizina autobusa, parking, trenutno ima jedan sat za struju i postoji mogućnost dobijanja još jednog sata. PROSTORIJE: PRIZEMLJE: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa; I SPRAT: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa; II SPRAT: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa; TAVAN.
Vračar Kalenić Dvosoban Mileševska stan 2.0, 58m2 (balkon), VPR/2, TA, LUX, salonski, internet, interfon, telefon, ktv Vračar je najmanja i najlepša beogradska opština koja svojim istorijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima, zelenim površinama kao i kompletnom infrastrukturom čini zaokruženu urbanističko ambijentalnu celinu. Mileševska ulica je jedna od najlepših ulica na Vračaru. Spaja Kičevsku ulicu kod Kalenić pijace sa Žičkom ulicom kod Crvenog krsta. Ova lokacija je jedna od najtraženijih na tržištu nekretnina, a time i sigurna investicija. Nepokretnost se nalazi na samom početku ulice kod Kalenić pijace. U prilici smo da Vam ponudimo luskuzan i komforan dvosobni stan salonskog tipa na visokom prizemlju vrlo kvalitetno i raskošno građene i izuzetno održavane dvospratnice zidane pre Drugog svetskog rata. Visina od nivoa ulice do prozora je oko 3m. Stan je kompletno, moderno, vrlo kvalitetno, estetski i funkcionalno renoviran, pa ne zahteva značajna ulaganja. Obe sobe su vrlo komotne. Dvorišna orijentacija garantuje tišinu u stanu. Grejanje je na struju, što omogućuje racionalizaciju troškova. Stanu pripada podrum. Od prostorija: antre, dnevni boravak, kuhinja, predsoblje, balkon, kupatilo i spavaća soba. Stan je uknjižen na 58m2. Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #3333 Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan. Stara gradnja.
prodaja Vračar Kalenić Dvosoban Mileševska Vračar, Kalenić - Mileševska 2.0, 59m2 (terasa 1m2), VPR/2, TA, podrum, interfon, telefon, klima, video nadzor. Veoma funkcionalan salonac, dvorišno je orijentisan, što stan čini veoma tihim. Nalazi se u pravom visokom prizemlju, sa visinom od preko 2,5m a ispod cele površine stana je drugi stan. Kupatilo je renovirano i ima prirodnu ventilaciju. Stan se prodaje sa nameštenom kuhinjom. Nalazi se u predratnoj zgradi kvalitetne gradnje, sa mermernim ulazom. U neposrednoj blizini su Kalenić pijaca, škola, marketi, stajališta gradskog prevoza - odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Prostorije: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i hodnik. Uknjižen i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1167 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje.
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Vojvode Stepe Novogradnja na top lokaciji. Stambeno-poslovni objekat izgrađen po najvišim standardima sa 28 stanova i poslovnim prostorima orijentisanim ka ulici. Fasada ka ulici -Fundermax ploče. Stanovi i lokali opremljeni "ALUMIL" stolarijom sa roletnama i komarnicima, hrastov parket, uvozna keramika i “ GEBERIT” sanitarije, Ariston Velis bojleri, tuš kabine u nivou poda sa kaljenim staklom. Stanovi će biti opremljeni vrhunskim alarmnim sistemom, obezbeđene su i funkcije pametne kuće. Ulaz u zgradu kontakt karticom, dva lifta sa pristupom garaži. Ulaz u garažu iz ulice V. Stepe.. Za svaki stan obezbeđeno bar po jedno parking mesto po ceni od 12.500 +PDV. Zgrada ima najviši stepen energetske efikasnosti. Daljinsko CG grejanje sa kalorimetrima. U ulaznom holu obezbeđen prostor za čuvara ili kućepazitelja. Rok za završetak radova avgust 2020. CENA: 2200 EUR/m2 +PDV Agencijska provizija 2% Kontakt: 066/6111-222
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane