Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo 16. oktobra

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Blok 7 - Paviljoni Luja Adamiča Dvoiposoban 2.5, 54m2, VPR/5, CG, podrum, internet, interfon, telefon, ktv Paviljoni su najstariji stambeni deo Novog Beograda, smešteni su između Bulevara maršala Tolbuhina i ulica Tošin bunar, Otona Župančića i Žarka Miladinovića. Ovaj deo obuhvata blokove 7, 7a, 8 i 8a. U okviru njega su dečija bolnica "Institut za majku i dete", osnovne škole "Marko Orešković" i "Nadežda Petrović", kao i nekoliko dečijih vrtića. U prilici smo da Vam ponudimo odličan, komforan dvoiposoban stan na visokom prizemlju od pet u ulici Luja Adamiča. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je uredna i održavana, kao i ulaz koji je kompletno renoviran, okrečen, postavljena su nova aluminijumska vrata i nov orman za struju. Stan koji nudimo je takođe komletno renoviran kvalitetnim materijalima, odličnog rasporeda prostorija, bez izgubljene kvadrature. Zamenjena je spoljna i unutrašnja stolarija, kao i vodovodni, kanalizacioni i strujni vodovi. Dvostrano je orijentisan i svetao. Takođe ima i pripadajući podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 49m2. Prazan i odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3378 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Stari Grad Centar i Terazije Trg Nikole Pašića Dečanska Trosoban prodaja 3.0, 109m2 (terasa i lođa), 2/6, EG, LUX, lift, internet, ktv, interfon, video nadzor Kratka dečanska ulica je smeštena u srcu grada i opštine Stari Grad, nadomak Trga Nikole Pašića i Terazija. Ova lokacija ima sve prednosti epicentralne pozicije, uključujući i kompletnu razvijenu infrastrukturu i odličnu vezu sa svim delovima grada. Zbog svojih prednosti ovo je jedan od najtraženijih i najatraktivnijih delova Beograda, a zbog toga i sigurna investicija. U prilici smo da vam ponudimo vrlo komfornu trosobnu nepokretnost koja se nalazi u odlično očuvanoj zgradi sa liftom, lepog ulaza, izgrađenoj pre Drugog svetskog rata. Luksuzno i kompletno je renoviran pa ne zahteva značajnja ulaganja. Dizajnerski i sa stilom je opremljen i estetski i funkcionalno doveden do perfekcije. Dvostrano je orijentisan, svetao, vrlo komforan i funkcionalnog rasporeda prostorija. U skladu sa modernim trendovima kuhinja, dnevni boravak i trpezarija dele jedan prostor. Grejanje je etažno, što omogućava racionalizaciju troškova. Klima je centralna. Stanu pripada podrum. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni kuhinjsko-trpezarijski deo, dve spavaće sobe, kupatilo i predsoblje, lоđa sa terasom. Stan je uknjižen. Mereno sa terasom 109m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3361 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 28 Dvosoban Bulevar Milutina Milankovića stan 2.0, 58m2 (lođa), 5/10, CG, lift, telefon, ktv, interfon, parking Blok 28 jedan je od središnjih novobeogradskih blokova, omeđen bulevarima Umetnosti, Arsenija Čarnojevića, Milutina Milankovića i ulicom Španskih boraca. Odlikuju ga blizina Arene i autoputa, kao i niz sadržaja neophodnih za udobno stanovanje u tom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan u blizini Arene. Zgrada je građena krajem osamdesetih godina, ali dobro održavana. Paralelna je sa Bulevarom Milutina Milankovića. Okružena je zelenim površinama, a oko nje ima dosta parking mesta. Stan je na četvrtom spratu, jugozapadno orijentisan i svetao. Renoviran je i bez većih ulaganja. Ima dobar raspored prostorija i komotnu lođu, koja je od dnevnog boravka celom dužinom odvojena stakleniom pregradom i kliznim vratima. Od prostorija: degažman, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Uknjžen na 58m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3370 Interfon, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Uknjižen Ostalo VodaIzlogSanitarni čvor Dodatni opis Prodajem lokal 58m2 uknjizene povrsine + 12m2 magacinski prostor koji nije uknjizen. Lokal ima izlog koji se vidi sa ulice. Ima mokri cvor i wc. Grejanje je TA.
Trosoban prodaja Beograd Palilula Borča Branka Žeželja 3.0, Borča, Branka Žeželja,94+t, EG, klima, parking Odličan stan u potkrovlju kuće.Nalazi se u blizini obdaništa, osnovne škole, isturenog odeljenja Opštine Palilula i stanice milicije. Nalazi se u tihom i prijatnom kraju za stanovanje, idealnom za porodičan život i odrastanje dece. Uknjižen Ljiljana Tošić 063/767-94-23 Provizija 2%. R-ID: #1318 Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Ostava
Beograd prodaja Grocka - Kaluđerica Ružina Četvorosoban 1.0+3.0, Kaluđerica, Ružina, 110m2, PR+1/2, CG, terasa, garaža. Stan u kući u prizemlju i na prvom spratu. Deljiv je na dve stambene jedinice. Površina stana u prizemlju je 45m2 a na spratu 65m2. Poseduje kotlarnicu na čvrsto gorivo. U prozemlju je garaža. Oko kuće je bašta od 16m2. U blizini je autobuska stanica, tržni centar i škola. Hitna prodaja, moguć dogovor oko cene! Uknjižen. 063/77-20-223 Provizija 2%. R-ID: #1319 Izvorno stanje.
Savski venac Dedinje Maglajska izdavanje 3.0, Dedinje, Maglajska, 80+t, EG, stanovanje/p.p. U lepoj kuć,i u izuzetno prijatnom, punom zelenil, okruženju, izdaje se stan sa sopstvenim ulazom.Stan je veoma svetao i osunčan, dvostrano orijentisan, sa dve spavaće sobe. Izdaje se polunamešten ili potpuno opremljen. Pogodan je za stanovanje i poslovni prostor. U cenu su uključeni troškovi interneta, kablovske i grejanja. Struja nije uračunata u cenu. Stan ima svoj strujomer. Uknjižen. Provizija 50%. Biljana Stepanović 062/328634 R-ID: #1316TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Kablovska, Odmah useljiv
Stari Grad Dorćol donji poslovni prostor Uknjižen Ostalo VodaIzlogSanitarni čvor Dodatni opis Prodajem lokal 23m2 kod Bajloni pijace, uknjizen. ima izlog sa ulice i dve fizicki odvojene prostorije. Ima mokri cvor i wc. Grejanje je TA. Useljiv od februara.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari merkator Dvoiposoban Luja Adamiča Novi Beograd, Stari merkator - Luja Adamiča 2.5, 54m2, VPR/5, CG, podrum, interfon, telefon, klima. Veoma funkcionalan i svetao dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan. Kompletno renoviran, ne zahteva dodatna ulaganja. Pogodan je i za poslovni prostor. Stan je u dobro održavanoj zgradi sa kompletno renoviranim ulazom, aluminijumskim vratima, ormanom za struju sa svim instalacijama. Nalazi se u mirnoj ulici, u neposrednoj blizini škola, vrtića, marketa i gradskog prevoza (linije - 16, 81, 613). Prostorije: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i hodnik. Uknjižen i odmah useljiv. ZA SVAKU PREPORUKU! Agent: Zora Đenić 064/116-88-80 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1204 Interfon, Telefon, Klima, Odmah useljiv
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar Borislava Pekića Vračar, Centar - Borislava Pekića 2.5, 61m2, 1/3, grejanje-mermerne ploče, parking, podrum. Svetao i prostran dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan. Kompletno renoviran, sa ugrađenom kvalitetnom spoljašnom stolarijom, opremom u kupatilu i kuhinji, kao i novom ugradnom kuhinjom i nekoliko ugradnih plakara. Visina plafona je preko 3m, što daje utisak komfora i veće osvetljenosti. Zgrada je sa obnovljenom fasadom i krovom. Urađena je i termo izolacija, što omogućava manju potrošnju energije u grejnoj sezoni, a ujedno i prijatnu temperaturu leti. Stanu pripada parking mesto, u dvorištu zgrade. Nalazi se u najbližem centru Vračara, nedaleko od Hrama Svetog Save, Kalenić pijace, Čuburskog parka, kao i Bulevara kralja Aleksandra gde se nalaze Tehnički fakulteti i linije gradskog prevoza (za sve delove grada). Prostorije: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Uknjižen, bez tereta. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1201 Salonski stan.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Trosoban Odmah useljivUknjiženSalonski Ostalo KlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Požarevačka 36 u srcu Vračara Predratna mirna salonska zgrada u dobrom i održavanom stanju.Sa prelepim zelenim vrtom oplemenjenim biranom holtikulturom.Lokacija povezana sa svim delovima grada od sportskog centra,vrtića,škola,doma zdravlja,crkve,pijace Djeram i Kalenić do modernih restorana i najelksluzivnijih trgovinskih radnji. Na visokom prizemlju prodaje se salonski trosoban stan od 102 m2 izvorno,uknjiženih 76m2 jer se pre nije bodovala devojačka soba zato što je zgrada iz stare Kraljevine Jugoslavije.Sa 2 ulaza,velikim dnevnim boravkom,3 spavaće sobe,kuhinjom sa trpezarijom,wc sa tuš kabinom.Uz stan ide i podruma koji se nalazi odmah ispod stana i ima prozore ka ulici,odličan za magacinski prostor. Stan je kompletno adaptiran pod visokim standardima,kvalitetnim materijalima i modernim završenim radovima od strane licenciranih inženjera koji rade revitalizacije kulturnih spomenika grada Beograda. Visina plafona je 3.20cm,debljina zidova je 80 cm,prozori su pvc sa emisionim staklima termo i zvučno izolacijom.Pod je od hrastovog parketa sa debelim parket lajsnama,keramika je španska,kamen kojim su pojedini zidovi dekorisani je italijanski.Postoji dnevna i noćna rasveta,led rasveta,murano stakla,tapete sa swarovski kristalima itd. Stan je namenjen za stanovanje ali i za poslovanje neke mirne delatnosti,godinama je u zakupu bilo predstavništvo.
Savski venac Dedinje prodaja Odmah useljivUknjižen Ostalo TerasaKlimaVodaKanalizacijaStrujaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorKaminGaražaPomoćni objekti Dodatni opis Molim agencije da me ne kontaktiraju,hvala. This unique real estate is located some 400 meters away in a beeline of Uzicka street.This villa has 700 square m, including an adjoining land lot of 4000 square m. Main building includes 6 bedrooms, 3 bathrooms, 2 wc ,2 kitchen 2 dining areas, 2 living rooms, 2 terraces. Beside there is a 70m, living space for stuff (house keeping). Also on land lot there is a summer and winter house with spa,guard house and garages. This land lot has the most serious development potential. This land lot is very rare on the market, in particular because this location has exit routes to two streets. Also ,this property is legally fully clear and free from any liens and encumbrances. Ова јединствена некретнина налази се на око 400 метара удаљености од Ужичке улице. Ова вила има 700 квадратних метара, укључујући припадајуће земљиште од 4000 квадратних метара. Главни објекат укључује 6 спаваћих соба, 3 купаонице, 2 вц-а, 2 кухиње, 2 трпезарија, 2 дневне собе, 2 терасе. Поред тога је 70 м, животни простор за особље (чување куће). Такође на земљишту се налази летња и зимска кућа са сауном, кућицом за обезбеђење и гаражама. Ово земљиште има најозбиљнији развојни потенцијал. Ово земљиште је веома ретко на тржишту, посебно зато што ова локација има две излазне руте улице. Такође, ова некретнина је правно потпуно јасна и нема заложних и других терета.
Zvezdara Vukov spomenik Četvorosoban stan Odmah useljivPovraćaj PDV-aPenthouseEnergetski pasoš Ostalo TerasaLođaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Extra lux stanovi na Zvezdari, ul.Vojvode Bogdana u prelepoj zgradi, izuzetno mirnom delu grada u blizini Vukovog spomenika i Đeram pijace i Bulevara kralja Aleksandra.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban MIRIJEVSKO BRDO Novogradnja, zgrada sa liftom, centralno grejanje sa kalorimetrima i sa energetskim pasošem B kategorije. Svi priključci, terasa, parking... Moguca kupovina za kreditne kupce.Cena sa pdv-om Mogućnost povraćaja PDV-a, ag prov 2% Može na kredit U fazi knjiženja
prodaja Beograd Zvezdara Cvetanova ćuprija Cvetanova Ćuprija Između Sunčane padine i Cvetanove ćuprije četiri placa na Gradskom građevinskom zemljištu (8.25,8.37,8.53 i 9.42 ari) ukupne površine 34.5 ari, širina fronta 29m dužina 118m. Isključivo se prodaju kao celina. Voda, struja, kanalizacija, asfalt. PARAMETRI: - Spratnost objekta P+2+Pk - Indeks izgrađenosti 1.2 - Stepen zauzetosti 65% Agencijska provizija 2% R-ID: #91
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban Uknjižen Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Prodajem stan u kome je bila stomatoloska ordinacija do pre 9 godina. Idealna pozicija - Bulevar Kralja Aleksandra, iznad Liona, pored Bondjorna i Shop Go-a, prvi sprat, prva vrata na koja se penjete (naravno ima i lift)
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) prodaja 1 x 20m2 = 15000 eura 1 x 35m2 = 26000 eura 2 x 13m2 = 7500 eura 4 x 15m2 = 10000 eura UKUPNO 105m2 • Garazna mesta/ skladista su ogradjena I pod kljucem. • Ulaz je obezbedjen rolo vratima na daljinsko otvaranje. • Protiv pozarni sistem prskalica • Bezbedan prostor • 2 su jedno pored drugog - ukupno 35m2 (odmah pored ulaza, zid sa svih strana) Iznad garaza/magacina je zgrada, nije ulica. Ugao Gandijeve I Jurija Gagarina. Blok 63. Cena za sve je 68.000 eura. Moze zamena za stan.
Zvezdara Zvezdara lokacija Trosoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaLiftKATVInterfonGaraža Dodatni opis Prodajem stan u novogradnji, kompletno završen, uknjižen na 75m2, koji je fizički podeljen na dva manja od 40m2 i 35 m2, koji imaju odvojenu spavaću sobu i terasu.Inače, budući kupac može ako želi ukloniti pregradni zid i dobiti ponovo jednu celinu tj 75 m2 sa dve spavaće sobe. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Vojislava Ilića, II sprat. Radi se o odličnoj investicijii, stan je na odličnoj lokaciji pogodno za rentiranje. Postoji mogućnost kupovine i garažnih mesta. Cena je 1990 EUR/m2
prodaja Savski venac Senjak Troiposoban UknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiPotkrovlje Ostalo LođaKlimaTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Prodajem stan na Senjaku,ulica Simićeva.Stan je trostrano orjentisan. Lokacija odlična,blizina internacionalnih škola. Miran i tih kraj.Zgrada okružena zelenilom.Iz stana se može izaći na baštu koja ga okružuje.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo LiftTopla vodaTelefonKATVInterfonVideo nadzor Dodatni opis Prodaje se sredjen jednosiposoban stan u visokom parteru. Na Dorcolu u blizini novog hotela Mona Plaza i Dunavskog keja. Odlicne strukture i izuzetno funcionalan. Stan se nalazi u mirnom kraju punog zelenila. U blizini maxi prodavnice, posta , skola , vrtici.Stan pogodan i za stanovanje i za poslovni prostor. Prikaz mape
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane