Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Matice Srpske

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Crveni krst CARA NIKOLAJA DRUGOG Jednoiposoban IZDAJE SE lux namesten stan u novoj zgradi. Garazno mesto uz doplatu. Agencijska provizija 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 4/6 CARA NIKOLAJA DRUGOG ID#536950 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Savski venac Dedinje Petosoban prodaja Površina placa 5,35 ari Dodatno Uknjižen Ostalo TerasaKlimaVodaKanalizacijaStrujaPodrumTelefonKATVPomoćni objekti Dodatni opis Porodična kuća na prodaju, za renoviranje ili rušenje. Sastoji se od 6 zasebnih stanova. Unjižena je i nema nikakav teret. Dozvoljena gradnja je P+1+Pk. Površina placa je 5,35 ara. Na placu se nalazi jos jedna mala prizemna kuća.
Savski venac Dedinje Četvorosoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiEnergetski pasoš Ostalo TerasaKlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaražaParking Dodatni opis Vlasnik bez provizije agencija od 4%. Jedinstvena prilika lux stan novogradnja, mogućnost kupovine garaže, ostave, pripadajućeg parking mesto u sklopu zgrade,odmah useljiv, uknjizen, sa 3 mokra čvora, podrum, biciklarnik, 6 odvojenih prostorija, mogućnost kupovine ostave i garaže, zgrada poseduje domara, stan nema velike režijske troškove, grejanje je na toplotne pumpe vazduh-vazduh najekonomičniji sistem grejanja ušteda 1/4, 1 terasa. Prelep pogled. Stan je nov neuseljavan. Izuzetno miran kraj i tiha ulica. Nema lift. Nema pdv u ceni. Jedina zgrada u naselju sa parkingom za goste zgrade( pripadaju vlasnicima zgrade ). Video nadzor.
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Trosoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaLiftTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorGaraža Dodatni opis Prodajem namesten stan u naselju West 65 i 2 garazna mesta.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) UknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaLiftPodrumKATVInternetParking Dodatni opis Odlican svetao stan na izuzetnoj lokaciji! Direktna prodaja od vlasnika bez davanja provizije agenciji. Blizina skola, vrtica, savskog keja, igralista, parkova, Lidla i Immo centra.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Jednoiposoban Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratSalonski Ostalo TerasaInterfon Dodatni opis Prodajem 1,5 soban stan,salonac.Podoban za stanovanje
Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban prodaja Nije poslednji spratPovraćaj PDV-a Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfonGaraža Dodatni opis Prodajem jednoiposoban stan sa terasom, novogradnja, 36m2 , u izgradnji, 74000eu sa pdv-om, eg, lift,
Zvezdara Vukov spomenik Troiposoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiSalonskiDuplex Ostalo Francuski balkonLođaKlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Prodajem uknjižen trosobni stan kod Vukovog spomenika na samom početku Ruzveltove ulice. Stan se nalazi na drugom spratu (od 3) u mirnoj predratnoj zgradi, pod zaštitom države, bez lifta. Nekretnina je dvoetažna, veličine 80m2, uknjižena na 70m2. Donja etaža je salonska, sa visinom plafona 3.20m. Sastoji se iz hodnika, WC-a, dnevnog boravka i kuhinje sa trpezarijom. Gornja etaža je u kosinama, veoma zanimljiva. Sadrži 2 sobe i manji boravak, kupatilo, 2 ostave i francuski balkon. Stan je renoviran, poseduje dva mokra čvora, zbog pozicije pogodan je i za poslovni prostor. Stan je adaptibilan, dvostrano je orijentisan, sa pogledom na Ruzveltovu ulicu ili na mirno dvorište i ima pripadajući podrum. Grejanje je na struju. Cena 150.000 e.
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Dvosoban UknjiženNije stan u kućiPotkrovlje Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Prodajem nov, dvosoban stan na odličnoj lokaciji. Stan je uknjižen 1/1, bez opterećenja. Površine je 42m2, na trećem od ukupno 3 sprata male stambene zgrade na mirnoj, a opet atraktivnoj lokaciji. Stan jeste u potkrovlju, ali ima samo malu funkcionalnu kosinu u spavaćoj sobi. Stan poseduje prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, veliku spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu na koju se izlazi iz dnevne sobe. Parket i pvc stolarija. Nalazi se na 15min peške od Vukovog spomenika, dobro povezan linijama gradskog prevoza. Stan je funkcionalan, lep, veoma pogodan za život, izdavanje, stan na dan..
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija UknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaLiftTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis LJUBAZNO BIH ZAMOLIO AGENCIJE DA ME NE ZOVU ZA SARADNJU! Odličan 2.0 stan, na odličnoj lokaciji, 20m ispod Zire, Dvostrano orijentisan, sa dve terase. Izuzetan raspored, maksimalno iskorišćen prostor. Odvojena kuhinja sa trpezarijom, Strujne i vodovodne instalacije bez ikakvih problema. Prostran, svetao, EG. Uknjižen.
Beograd prodaja Novi Beograd YUBC Dvoiposoban UknjiženDuplex Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonInternetInterfon Dodatni opis Na prodaju lep, svetao i topao stan u YUBC, dupleks, 2 terase
Stari Grad Dorćol gornji Četvoroiposoban prodaja Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Prodajem cetvorosoban/petosoban konforan, svetao stan na drugom spratu sa prelepim pogledom na Crkvu Sv.Aleksandra Nevskog. Stan ima dva ulaza, dva mokra cvora, po potrebi dve kuhinje, tri terase od kojih je jedna zastakljena, kao i pripadajuci podrum. Stan je trostrano orjentisan i izuzetno svetao.
Vračar Crveni krst Trosoban stan prelep stan, renoviran, svetao na odlicnoj lokaciji, dvostarno orijentisan,i za stanovanje i za posao,56 kvadrata uknjizenih ,56 kvadrata potkrovlje,20 kvadrata terasa, moze saradnja sa agencijama 1%, fasada se renovira u pocetkom aprila u perspektivi dobra investicija za investitore,plac 5,2 ara
prodaja Savski venac Dedinje Petosoban spratna Površina placa 5 ari Dodatno UknjiženMože zamena Ostalo TerasaKlimaVodaKanalizacijaStrujaPodrumTelefonKATVInternetInterfonGaraža Dodatni opis Uknjižena kuća na placu od 5 ari koja se sastoji od četiri zasebne celine – stanova različitih strukura: dva troiposobna, dvosobno potkrovlje i troetažni petosobni. Kuća se sastoji iz starijeg dela (2 stana i potkrovlje) gde je potrebno delimično renoviranje i novog dela-aneksa. Kuća ima tri ostave, dva garažna mesta i tri parking mesta. Grejanje je centralno (gradsko), a pored toga postoje instalirano grejanje na struju i na naftu koji se ne koriste. Do kuće je doveden plin. Postoje dve SBB kablovske televizije i doveden priključak na optičke kablove MTS-a. S obzirom na strukturu kuća može biti pogodna kao stambeno poslovni prostor ili za ambasade i strana predstavništva. Postoji mogućnost zajedničke prodaje sa susednom kućom čime sa dobija 1.000 kvadrata prostora i plac 10 ari.
prodaja Beograd Stari Grad Skadarlija Sprat 1 Ukupna spratnost 3 Dodatno Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kućiSalonski Ostalo TerasaKATVInternet Dodatni opis Dvosoban stan kod restorana Sesir moj.Izvorno stanje,potrebno renoviranje. Nisam zainteresovan za saradnju sa agencijama. Kontakt 061 173 93 57
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Moderan, potpuno opremljen stan u J.bulevaru. Odlično pozicioniran sa terasom koja gleda na bulevar, vračarsko brdo i Hram Sv.Save. Uknjižen
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban prodaja UknjiženNije stan u kućiPotkrovlje Ostalo TerasaKlimaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Prodajem nov, dvosoban stan na odličnoj lokaciji. Stan je uknjižen 1/1, bez opterećenja. Površine je 42m2, na trećem od ukupno 3 sprata male stambene zgrade na mirnoj, a opet atraktivnoj lokaciji. Stan jeste u potkrovlju, ali ima samo malu funkcionalnu kosinu u spavaćoj sobi. Stan poseduje prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, veliku spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu na koju se izlazi iz dnevne sobe. Parket i pvc stolarija. Nalazi se na 15min peške od Vukovog spomenika, dobro povezan linijama gradskog prevoza. Stan je funkcionalan, lep, veoma pogodan za život, izdavanje, stan na dan..
Stari Grad Dorćol donji Jednosoban stan Odmah useljivUknjižen Ostalo KlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Molim agencije za nekretnine da me ne kontaktiraju osim ukoliko rade bez provizije. Stan je u polusuterenu, ukopan oko 90cm. Nalazi se na odličnoj lokaciji oko 800m od trga republike. Uz odgovarajuće dozvole stan je moguće pretvoriti u poslovni prostor sa ulazom sa ulice. Stan je potpuno renoviran 2010. godine uključujući zamenu svih instalacija od kada je korišćen za izdavanje. Trenutno se izdaje za 220e. Moguća je prodaja sa nameštajem uz dogovor. Od prostorija poseduje kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu. Ima i pripadajući podrum od 3m2. Dvostran je, dnevna soba i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju. PVC stolarija. Stan je moguće pogledati od 28og Marta.
prodaja Savski venac Dedinje Trosoban dmah useljivUknjižen Ostalo KlimaKATVInternetInterfon Dodatni opis Stan se nalazai na niskom prizemlju u sređenoj i održavanoj zgradi na atraktivnoj lokaciji u mirnom i bezbednom delu Dedinja u blizini Pinka, američke ambasade, izraelske rezidencije i albanske ambasade u jednoj od najlepših beogradskih ulica. U neposrednoj blizini se nalaze obdanište, osnovna škola, prodavnica (Maxi), pošta, apoteke, Lilly, frizerski salon, restorani, kafići, pekare, park, benzinska pumpa ... Stan se prodaje sa ugrađenim ormanima i tehnikom. Poseduje samostalani (bočni) izlaz iz zgrade.
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Odmah useljiv Ostalo TerasaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonGaražaParking Dodatni opis Izvrstan, DELUXE stan, u novom centru grada, u okviru kompleksa koji je postao centar interesovanja, u Beogradu na vodi. Prestižna lokacija, fenomenalan pogled, izuzetno svetao, potpuno nov stan okružen obiljem zelenila, parkova i rekom. Ima dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijskim delom, dva kupatila i vešeraj. Svaka soba je klimatizovana, cg po utrošku. Stan je opremljen kompletnim kuhinjskim elementima uključujući svu potrebnu tehniku vrshunskog kvaliteta, ugradnim plakarima. Stan je luksuyno opremljen, ali može biti i bey nameštaja. Zgrada je sa lobijem i obezbeđenjem. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane