Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dr Ivana Ribara

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Na prodaju luksuzno opremljen, 2.5 stan od 63m2 u Zahumskoj ulici, sa pripadajućim parkingom za stanare. Kratka i mirna Zahumska ulica odiše spokojem starog Beograda i spada u red najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu. Na prodaju odličan izvorno dvoiposoban stan, kompletno nov, sa pripadajućim parkingom za stanare zgade koji je pod katancem. Veoma svetao i bez ikave buke. Dvostrano je orijentisan i sa odličnim rasporedom. Kvalitetna gradnja, etažno grejanje, protočni bojler i stoga mali mesečni računi i potrošnja. Od prostorija ima: ulazni hodnik iz kog se penje na tavan koji pripada isključivo ovom stanu (postoji mogućnost adaptacije u dodatnu sobu), dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu na koju se izlazi iz dnevne i spavaće sobe. Stan se prodaje sa svim nameštajem, kompletno opremljen. U stanu ostaje kompletno nova, ugradna kuhinja od farbanog medijapana sa Bosch aparatima, ugradni plakari u hodniku i sobi od farbanog medijapana, PVC prozori sa komarnicima, Eglo rasveta. U kupatilu je italijanska keramika, Huppe tuš kabina, Stiebel protočni bojler, Grohe sanitarije, Villeroy&Boch wc šolja. Sama zgada je veoma lepo održavana, sa malim brojem stanara, sa potpuno novom fasadom i izolacijom, kao i zamenjenim prozorima unutar zgrade i novim liftom. U neposrednoj blizini je Đeram pijaca, pošta, vrtić, osnovna škola, mnoštvo marketa. Prava prilika za kupce koji traže luksuzan i funkcionalan stan bez ulaganja, na dobroj lokaciji.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) BLOK 21 Bulevar Mihajla Pupina Jednoiposoban prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Uknjizen, kompletno renoviran, dvostrano orjentisan. Odlicna lokacija, preko puta hotela "Hyatt", TC "Usce" i Palate Srbije. Blizina prevoza. Mogucnost zamene za veci u istom kraju uz doplatu. Kuhinja:da, Dnevna soba:da, Spavaca soba:da, Hodnik:da, Mokri cv.:da uknjizen RATKO MIRJACIC, Br. licence 794, 063/7250058 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 PR/18 Bulevar Mihajla Pupina ID#12087 || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Skupština Dvoiposoban stan TerasaLođaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis 7 min peške od Trga Republike. Odličan uknjižen dvoiposoban stan u blizini skupštine, Dorćola, Tašmajdana. Renoviran u aprilu 2020. godine. Istočno orijentisan i ima puno svetla i sunca do podnevnih sati. Zgrada sa liftom i centralim grejanjem sa samo dva stana po spartu i izuzetnim komšilukom. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, trpezarija (koja može jednim pregradnim zidom da se pretvori u 2. spavaću sobu a za trenutne potrebe je srušen) kupatilo, terasa, podrum. Uknjižen na 58m2, mereno 64m2. Parking za stanare pod rampom! Odmah useljiv.
prodaja Vračar Kalenić Dvosoban prodjem prelep stan, sa dve spavace sobe i dve terase. Izlaz na terase je iz kujne, i obe spavace sobe. Dvostrano orjenisan. Na trecem spratu i kompetno renoviran. Etazno grejanje plus inverter klima. uknjkizen na 46 kvm, (sa terasama 51kvm).
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Trg republike dmah useljivUknjiženNije poslednji spratMože zamena Ostalo KlimaLiftTopla vodaInterfon Dodatni opis PRODAJEM STAN NA IZUZETNOJ LOKACIJI U SAMOM CENTRU GRADA. ODMAH USELJIV. POGODAN I KAO POSLOVNI PROSTOR. MOGUCA ZAMENA KAO I SVE VRSTE DOGOVORA. STAN JE I ZA IZDAVANJE .
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdarska šuma Dvoiposoban TerasaLođaKlimaPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzorParking Dodatni opis Dvoiposoban stan po ugovoru /koristi se kao dvosoban jer sadasnjim vlasnicima tako odgovara /, uknjizen,blizu Zvezdarske sume gde postoji veliki park za decu.Snabdevanje odlicno, prodavnice su u samoj ulici.Stan se sastoji iz velikog hodnika u G, 2 mokra cvora, 2 lodje,velike dnevne, velike spavace sobe, kuhinje,trpezarije i spajza.Ima dobar podrum i bazen za kupanje samo za stanare,kao i teretanu.Ispred zgrade ima svoje, kupljeno parking mesto.Celicna vrata, video nadzor,internet,kablovska, satelitska,tekuca topla voda,2 klime.U blizini je Bulevara kralja Aleksandra i Olimpa.Stan ima 65 km2 grejne povrsine plus 2 lodje/svaka oko 5km2/.Moze i zamena za manji uz vasu doplatu.Prodaja direktno od vlasnika.Parking mesto se posebno placa 2000 eur-aOva cena vazi za prodaju preko agencije a ukoliko se kupuje direktno od vlasnika ukupna cena je 84.000.Ovaj deo Zvezdare nazivaju "Zvezdarski vrt",opravdano za mesto gde se nalazi.
Rakovica Kanarevo Brdo Kanarevo brdo Borska Dvosoban prodaja Stan ima veliku sobu od 20m2, manju iz koje se ide u kuhinju, prostrano kupatilo koje je u fazi renoviranja, veliki ulazni hodnik i podrum. Miran je, jer je okrenut od ulice. Od tla do pocetka prozora visina je preko 2m. Ispred zgrade je veliki parking. Nalazi se u kvalitetnoj vojnoj zgradi, dobro odrzavanoj, u blizini svih prevoza, Doma zdravlja, brojnih prodavnica i skola.
Vračar Cvetni trg Trosoban stan Resavska, prekoputa Crkve Svetog Marka, sa parkingom, srce Vracara, Odmah prekoputa Crkve svetog Marka i Tasmajdanskog parka, na pocetku Resavske ulice, u zgradi u dvoristu, skriveno od buke, u pravoj tisini i miru, izolovano od zvukova ulica i saobracaja, sarmantno potkrovlje, potpuno renovirano pre 5 godina, ukljucujuci sve instalacije. Stan je trosoban, komotne spavace sobe, 15m2 i 12m2, ali posto nema pregradnih zidova, veoma lakom intervencijom adaptibilan u ogroman dvosoban, ili cak cetvorosoban, poo potrebi. Stan ima dosta ipcija za prosirenje, pravljenje terase i sl. Stavljeni vrhunski drveni Velux krovni prozori (jos traje garancija). Na 3. spratu stare predratne zgrade sa samo 7 stanova, bez lifta. Nije nadogradnja. Parking mesto u dvorstu zgrade. Kapiju dvorista preko aplikacije otvaraju samo stanari. Prostran, trosoban stan, 65-67m2 sa kosinama, uknjizen na 43m2 (u vreme kada su se stari stanovi knjizili, nije se racunala kvadratura ispod kosina). Proslog leta komplet uradjena nova spoljna izolacija (10cm), i fasada, celom jednom duzinom stana. Grejanje na norveske radijatore (u svakoj prostoriji radijator) + vrhunska inverter klima, predvidjena upravo za grejanje i na -30C. (garancija traje jos 3 godine) Prostorije- Veliki dnevni boravak sa kuhunjim, kupatilo, hodnik, dve spavace sobe, deganzman i stepenice. U stanu ostaje kuhinja. Za ostali namestaj po dogovoru. Na ulazu u stan je najpre deganzman, sa cipelarnikom i civilukom, pa se stepenicama penje u ostatak stana. Dobra investicija i za Stan na dan! Infostan je uvek 1800 din.
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Jednosoban Stara gradnja Stanje objekta Za renoviranje Grejanje CG Sprat 7 Ukupna spratnost 7 Dodatno Uknjižen Ostalo Terasa Dodatni opis Stan za kompletno renoviranje. Pogodan za izdavanje-stan na dan
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji KlimaLiftInternet Dodatni opis Prelep mali studio na Dorćolu, blizu Skadarlije i Bajlonijeve pijace. Nalazi se u novoj luksuznoj zdradi, u mirnoj ulici. Stan gleda na dvorište zgrade. Kompletno je opremljen za izdavanje stan na dan, za mešečno izdavanje, kao i za život. Odlična je investicija . Stan se prodaje namešten. Poseduje kuhinju izrađenu po meri (ravnu ploču, rernu, frižider, aspirator, male kuhinjske aparate, posuđe i escajg), veliki bračni krevet (posteljine, peškiri, jastuci), televizor (sbb internet i kablovska eon). Kupatilo je opremljeno najkvalitetnijim sanitarijama villeroy & boch. Sreman za izdavanje, odmah useljiv.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Jednosoban KlimaTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Jednosoban dvorišni stan 25m2 u prizemnoj kući u zajedničkom dvorištu na Vračaru u Beogradu, u blizini Vukovog spomenika. Uknjižen, stara gradnja, bez vlage, unutrašnja izolacija, grejanje TA, odlična lokacija (idealno za studente tehničkih fakulteta i kao investicija), namešten, kablovska televizija, telefon, mogućnost MTS optike. Niski mesečni troškovi, uknjižen,Prostorije: Soba, predsoblje i kuhinja, i kupatilo (+ pripadajuća pomoćna prostorija u okviru istog dvorišta)
Vračar Kalenić Dvosoban prodaja ODLIČAN, DVOSOBAN STAN OD 56m2 U SMILJANIĆEVOJ U NEPOSREDNOJ BLIZINI NAJLEPŠEG DELA KRUNSKE ULICE ZGRADA GRAĐENA 60-tih GODINA,OČUVANA, SA ČISTIM, KOMOTNIM LEPIM ULAZOM I STEPENIŠTEM SA PRIRODNOM VENTILACIJOM DRUGI SPRAT OD 5 SA LIFTOM ETAŽNO GREJANJE NA STRUJU U SVE PROSTORIJE SE ULAZI IZ PREDSOBLJA, I NEMA PROLAZNIH SOBA DNEVNA SOBA OKRENUTA KA ULICI NA JUGO-ISTOK 19m2 KVADRATNOG OBLIKA, SA BALKONOM ŠIRINE 80cm SPAVAĆA SOBA OKRENUTA KA DVORIŠTU, NA ZAPAD, 13m2, KVADRATNOG OBLIKA, KOMOTNA ZA BRAČNI LEŽAJ KUHINJA SA TRPEZARIJOM 18m2 SA BALKONOM OKRENUTA KA DVORIŠTU LEPO KUPATILO OKO 6m2 VISINA PLAFONA 260cm SVETAO STAN SA LEPIM POGLEDOM NA UDALJENE ZGRADE I DVORIŠTA
Zvezdara Zvezdara lokacija kluz Dvosoban stan Stan je izgrađen 2011. godine sa lepim rasporedom, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja zajedno, spavaća soba. Stan je dvostrano orijentisan, posebno uređaj za grejanje na plin povezan bojler i protični bojler. Svetao. Stan se prodaje sa nameštenom kuhinjom i drugim delovima nameštaja.
prodaja Stari Grad Trg republike Dvoiposoban KlimaLiftPodrumKATVInternetInterfon Dodatni opis Stan se nalazi u samom centru grada. Ima dve spavace sobe i veliku dnevnu sa trpezarijom. Stan nije orijentisan ka ulici i nema buke. Stan je kompletno renoviran i uknjižen.
prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Blok 11 Stari Merkator, Hotel YU Palmira Toljatija Agencijski ID : 1178. Uknjižen poslovni prostor na 49m2, zbog pozicije pripojen deo hodnika od 16m2, istočno orijentisan, sunčan, svetao, prozopri celom dužinom.
Beograd prodaja Vračar Čubura Šumatovačka Jednoiposoban 1.5, 38m2 (terasa), 3/4, LUX, CG, renoviran, novogradnja, lift, interfon, telefon, klima. Šumatovačka ulica se prostire od Braničevske ulice do Južnog bulvara. Zbog centralne lokacije infrastrukturno je kompletno pokrivena i saobraćajno odlično povezana sa svim delovima grada i sa autoputem. Ovaj deo opštine Vračar, na potezu od Južnog bulevara do Crvenog krsta je u poslednjih par godina doživeo urbanistički procvat izgradnjom novih lepih zgrada i prateće infrastrukture. U prilici smo da Vam ponudimo vrlo funkcionalnu jednoiposobnu nepokretnost na trećem spratu četvorospratnice sa liftom izgrađene 2011. Zgrada je vrlo kvalitento zidana, sa pikovanom fasadom, pedantno održavana pa je kao nova. Stan je svetao, vrlo funkcionalno organizovan pri čemu je izvučen maksimum od prostora. Orijentisan je ka mirnoj dvorišnoj strani. Na lepu terasu, sa pogledom na dvorište puno zelenila, se izalazi iz obe sobe. Grejanje je centralno po utrošku, što omogućava racionalisanje troškova. Odličan i za život i za izdavanje. Postoji mogućnost zakupa garažnog mesta u zgradi. Od prostorija: hodnik, kupatilo, kuhinja, trpezarija, dvnevni boravak, spavaća soba i terasa. Uknjižen na 38m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233-52-60 R-ID: #3511 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Vračar lokacija Vračar centar KRUNSKA Trosoban izdavanje Kompletno renoviran, namešten, trosoban stan na drugom spratu zgrade sa liftom kod muzeja Nikole Tesle. Stan je dvostrano orijentisan i useljiv od 3. jula 2020. Trajanje zakupa najmanje 12 meseci, plaćanje mesečno, potreban depozit u visini jedne mesečne rente. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Vračar Crveni krst Crveni Krst Garsonjera SAZONOVA stan Za izadavanje u periodu od 15.07.-15.10.2020. – odličan namešten stan sa terasom, na sjajnoj lokaciji, u mirnoj ulici. Centralno Grejanje po utrošku. Klima. Kompletno namešten i opremljen. KATV i internet. U blizini, Obdanište, Škola, Dom zdravlja, Supermarketi, Pijaca. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj SREDNJI PRNJAVOR Plac 1145m2 na prelepom mestu sa pogledom na Avalu. Plac se nalazi u Srednjem Prnjavoru, opština Voždovac. Nalazi se na svega par stotina metara od autobuskog prevoza (6 autobuskih linija, druga zona Bus Plusa). Plac je od centra Ripnja udaljen par minuta vožnje. Ima svu potrebnu infrastrukturu, struja i gradska voda se nalaze na svega par metara od placa, a postoji i mogućnost uvođenja brzog interneta i kablovske televizije. Asvaltirana ulica koja vodi za Ripanj ima ulično osvetljenje i udaljena je od samog placa oko desetak metara. Put do placa je uredan i uvek prohodan. Pogodan je za vikendice, ali i svakodnevni porodični život zbog blizine sve potrebne infrastrukture. Decu u školu vozi školski autobus, što je još jedna od prednosti ovog mesta. U centru Ripnja se nalazi sve što je potrebno. Pored škole i vrtića, tu su i dom zdravlja, pijaca, supermarket, mesare, pekare, kafići... Mesto je veoma dobro povezano sa Beogradom i za svega 30 minuta ste u gradu.Za ozbiljne kupce, postoji mogućnost dodatnog korigovanja cene ag provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Sarajevska Durmitorska AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. LUX dupleks na jednoj od najprestiznijih lokacija u Beogradu. Izuzetni uslovi za komforan i miran zivot u srcu grada. Na prvom nivou su kuhinja, trpezarija i dnevna soba uredjeni po open space konceptu, plus zasebno toalet i ostava. Na drugom nivou su dve spavace sobe i dva kupatila. Izuzetno funkcionalan i moderan stan, odlicna investicija. uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK, 011/3057545 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 5/6 Durmitorska || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane