Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Ripanj SREDNJI PRNJAVOR

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Sarajevska Durmitorska Trosoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. LUX dupleks na jednoj od najprestiznijih lokacija u Beogradu. Izuzetni uslovi za komforan i miran zivot u srcu grada. Na prvom nivou su kuhinja, trpezarija i dnevna soba uredjeni po open space konceptu, plus zasebno toalet i ostava. Na drugom nivou su dve spavace sobe i dva kupatila. Izuzetno funkcionalan i moderan stan, odlicna investicija. uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK, 011/3057545 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 5/6 Durmitorska || dokumentacija : uknjizen
Stari Grad Trg republike Petosoban prodaja UknjiženSalonski Ostalo TerasaKlimaPodrumVideo nadzorKamin Dodatni opis Izuzetan salonski stan na Dorcolu smesten u jednoj od najpozeljnijih ulica za zivot u ovom delu grada, Siminoj ulici. Stan se nalazi na visokom prvom spratu (1/4) odlicne zgrade sa sredjenim ulazom i veoma je svetao. Ovaj sarmantan salonac se sastoji od dnevnog boravka sa kaminom, open space kuhinje sa trpezarijom, tri opremljena kupatila, veseraja, tri spavace sobe od kojih su dve master sa walk-in garderoberom, dve terase, kao i podrumom sa prozorima od 15 m2 ( podrum nije klasican i moze da sluzi kao teretana, ostava, vinski podrum...) Stan je kompletno renoviran, sa CG grejanjem, plafonima preko 3m i nisu potrebna ulaganja.
Vračar Hram Dvosoban stan Odmah useljivUknjiženNije poslednji sprat Ostalo Francuski balkonKlimaLiftTopla voda Dodatni opis Dvosoban, prostran i veoma svetao dvosoban stan na izvrsnoj lokaciji preko puta parka. Stan se sastoji od predsoblja, jedne spavace sobe, dnevne sobe, kupatila i odvojene kuhinje. Stan se prodaje se sa nameštenom kuhinjom. Odličan je kao investicija.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Trosoban Potpuno luksuzno namešten stan na prodaju u novoj ozgradi BW Vista u okviru projekta Beograd na vodi. Recepcija sa concierge uslugom od 07-23h, a obezbedjenje radi 24h svakodnevno cele godine. Video Interfon i kamera ispred samog stana. Stan se nalazi na poslednjem 23 spratu, trostrano orjentisan, predivan pogled na kalemegdan i reku, grad i mostarsku petlju. Sastoji se od ulaza za ugrađenim cipelarnikom u ogledalu, posebne sobe za veseraj, velike otvorene kuhinje sa najkvalitetnijom belom tehnikom, velike dnevne sobe sa pravim doživljajem kucnog bioskopa i najkvalitetnijim surround sistemom i trpezarije koja gleda na reku i terase sa koje se pruža pogled na tri strane, dva kupatila, i dečije sobe sa krevetom na sprat i izvlačenje (tri posebna kreveta) i glavne spavaće sobe sa svojim kupatilom koja je puna najluksuznijih ugradnih ormana i poseduje platno i projektor. Stan se prodaje potpuno namešten za 340000 EUR a može i dogovor da se nešto od nameštaja iznese. Pripadajuće garažno mesto se prodaje za 18900 EUR
Trosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija LođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis Stan bez ijedne mane na prestižnoj lokaciji. Sastoji se od potpuno odvojenog spavaćeg bloka koji čine dve spavaće sobe, kupatilo i terasa sa pogledom ka Birčaninovoj ulici. Dnevno-trpezarijsko-kuhunjski deo je jedinstven, sa prozorima čitavom dužinom, kao i lođom koji svi imaju pogled ka Ulici Kralja Milutina. Preostali deo stana čini ulazni hodnik u okviru koga se nalazi i manji toalet. Apsolutno svaki kvadrat stana je funkcionalan. Stan je izuzetno svetao, nalazi se na trećem spratu (iznad drvoreda) zgrade iz sedamdesetih godina poznate po kvalitetnoj gradnji. Kompletno renoviranje stana upravo je završeno.
Beograd prodaja Stari Grad Skupština Takovska Takovska Četvorosoban Salonac, delimično renoviran. Pogodan za poslovni prostor. Dva ulaza, dvostrano orijentisan. Direktan izlaz na veliko dvorište. Postoji mogućnost priključenja na CG. Agencijska provizija je 2%.
Stari Grad Centar i Terazije Jednoiposoban izdavanje Potrebno sređivanje. Moguć dogovor.
Vračar Vračar lokacija Trosoban stan Salonski stan na uglu Beogradske i Bulevara Kralja Aleksandra. Uknjiženo 92m2 + terasa ka dvorištu (oko 6m2) i lođa ka ulici (oko 6m2) koje nisu ušle u kvadraturu. Stan ima tri sobe od kojih jedna izlazi na lođu ka ulici, veliki hodnik, veliku trpezariju sa izlazom na terasu ka dvorištu, kuhinju, špajz i kupatilo. CG uvedeno u zgradu do stana, može da se uvede u stan. Fasada renovirana pre 2-3 godine. Stan ima pripadajući podrum.
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Studentski Trg Petosoban Gospodar Jevremova 5.0, Studentski trg, Gospodar Jevremova, 155m2, 2/4, CG, lift. Odličan funkcionalan salonski stan u samom srcu prestonice, u neposrednoj blizini Studentskog trga. Idealan je kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Prostorije: četiri prostrane sobe, devojačka, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, toalet, ostava, dve lođe i terasa. U sve prostorije se ulazi iz hodnika koji se pruža celom dužinom stana. Uknjižen. Provizija 2%. Ljiljana Tošić 063/767-94-23 R-ID: #1401 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
prodaja Beograd Surčin Surčin Centar Majakovskog Kuća je sagrađena na 2 ara pĺaca na tri nivoa. Prvi i drugi nivo su kompletno sređeni i useljivi. Potkrovlje je u sivoj fazi. Prizemlje i prvi sprat imaju zasebne ulaze. Kuća izlazi na dve ulice. U mirnom je kraju, okružena zelenilom. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Konstantina Filozofa Dvoiposoban Konstantina Filozofa, 5/5, lođa, odličan 2.5 stan kod Voždovih kapija, kvalitetno, moderno i praktično opremljen novim nameštajem, odmah useljiv, depozit obavezan u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na prgledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Kosančićev venac Jednosoban prodaja Prodajemo stan od 27m2 u ulici Kosančićev venac. Stan se koristi već dve godine za izdavanje po principu "stan na dan". Na Bookingu ima recenziju 9.6, a na Airbnb-u maximalnih 5 zvezdica. Grad Beograd ga je kategorisao sa 3*. U cenu je uračunat i kompletan nameštaj, a po želji i prenos poslovanja sa zadržavanjem ocena.
Stari Grad Stari Grad lokacija stan Sunčan, topao stan kako za stanovanje višečlane porodice tako i za poslovni prostor. Stan je trostrano orijentisan. Sa istočne strane pogled se prostire ka Dunavu i Pančevačkom mostu, Botaničkoj bašti, Bitef teatru i celom Dorćolu. Sa zapadne strane pogled se pruža ka RTS-u, crkvi Svetog Marka, Beograđanci, Saveznoj skupština i Domu omladine. Prelep stan u jednoj od najlepših i savršeno pozicioniranih ulica Beograda. Stan se nalazi na 10 minuta hoda do Trga Republike, 2 minuta hoda do Botaničke bašte, 3 minuta hoda do Bajloni pijace, 10 minuta hoda do Tašmajdana, na raskršću Bulevara Despota Stefana i Džordža Vašingtona. Stan je dobro povezan sa svim delovima grada gradskim prevozom. U blizini stana je osnovna škola i vrtić, kao i brojni marketi i restorani (Skadarlija i Cetinjska ulica). Stan je funkcionalnog rasporeda i uz minimalna ulaganja deljiv na 2 zasebne stambene jedinice. Centralnu prostoriju stana predstavlja prostrana dnevna soba (oko 40 kvadratnih metara) iz koje se ulazi u 3 spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, ostavu i terasu. Dnevna soba i 2 spavaće sobe imaju izlaz na prostranu zastakljenu terasu koja ima jedan široki pravougani deo i uži deo (širine 1.5 m) koja se prostire dužinom celog stana. Kupatilo je kompletno renovirano (vodovodne cevi, kanalizacija i sanitarije). U celom stanu je PVC stolarija i laminat, svaka prostorija poseduje klima uređaj i norveške radijatore. U stanu je ugrađeno i etažno grejanje na struju. Grejanjem na klimu i norveške radijatore u zimskom periodu ukupan mesečni račun za struju sa potrošnjom svih ostalih uređaja je u rasponu od 9 000 do 15 000 dinara - u zavisnosti od meseca, što uz infostan koji iznosi svega 2 500 predstavlja stvarno veliku pogodnost. Zgrada ima video nadzor. Stan se nalazi u 2. zoni za parkiranje.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvorosoban Blizina škole , doma zdravlja, obdaništa, pijace, robe kuće, gradski prevoz za dosta pravaca
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst daničareva
Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban Ova luksuzna nekretnina nalazi se u sklopu prestižnog kompleksa GTC Park Apartmana. Kompleks poseduje video nadzor, 24/7 fizičko obezbedjenje i recepciju sto pruza maksimalnu sigurnost stanarima. U dvoristu kompleksa nalazi se uredno održavan prelepi atrijum koji dodatno krasi okruženje apartmana. Stan je sam na spratu sto daje potpunu intimu vlasnicima. Sastoji se od 163m2, veliko predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, toalet, prostranu dnevnu sobu sa izlaskom na terasu od 40m2 (sa fenomenalnim pogledom na novi most na Adi) , dve spavaće sobe( iz jedne od njih se izlazi na terasu od 7m2, kupatilo i ostavu. U cenu stana uračunata su i dva parking mesta po 13m2 u klimatizovanoj garaži, kao i dve podrumske ostave površine 6 m2!!! U neposrednoj blizini nalazi se dosta škola, vrtića, banaka, restorana kao i inostranih kompanija. Idealan za život ali i za biznis (rentu).
Zvezdara Ðeram Đeram ĐUKE DINIĆA Dvoiposoban izdavanje Stan u Đuke Dinić - između Đeram pijace i Vukovog spomenika. Kompletno opremljen, novogradnja, orjentisan prema ulici, svetao stan. Dnevni boravak sa trpezarijom, spavaća soba, dečija soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Useljiv odmah. Depozit u visini jedne zakupnine. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Voždovac Šumice Šumice Dvosoban USTANIČKA stan Lep, svetao, sveže okrečen stan u zgradi na 3. spratu sa liftom, preko puta sportskog centra Šumice. Parking ispred zgrade, nije privatan, ali se uvek lako nađe slobodno mesto. Miran i lep kraj sa odličnom vezom sa centrom grada i Novim Beogradom (bus 17, 31). Blizu su škola i vrtić, Maxi. Centralno grejanje, KTV, internet (dogovor sa stanarima oko brzine interneta i TV paketa). Mesečne režije od 65 EUR uključuju centralno grejanje i komunalije. KTV, internet, telefon se plaćaju dodatno, po računu, okvirno oko 3000 dinara, zavisno od paketa koji izaberete. Stan je namešten, ali u dogovoru sa ozbiljnim stanarima, može da se izda namešten, polunamešten ili prazan (stvar dogovora). Po potrebi može da se promeni ili doda nešto od nameštaja. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Nije uslov, ali prednost imaju nepušači. Izdavanje na duže vreme. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
prodaja Voždovac Banjica I II Dvosoban Radomira Markovića Uknjižen, 2.0, 57m2, pr/III, 2 terase, EG, parking mesto, komplet namešten, u visini prvog sprata gledano sa ulične strane. Novogradnja u blizini Punovog brega. Zgrada je nova, uredna i održavana. U neposrednoj blizini su svi potrebni sadržaji za porodičan život i ostale namene. Odlična saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Čelopečka U mirnoj ulici, neposredna blizina Vukovog spomenika, trosoban stan, svetao, dvostrano orjentisan. Visok kvalitet gradnje: sendvič zid-pikovan kamen, nemačka PVC stolarija, bosalova ulazna vrata, pregradni zidovi sa zvučnom izolacijom, troslojni parket, CG sa kalorimetrima, dva lifta. Uredna dokumentacija za zgradu. Stan je funkcionalnog rasporeda, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Prostrana dnevna soba sa trpezarijom i izlaskom na lođu, odvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena sa uračunatim PDV-om je 192 500 evra
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane