Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Majakovskog

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Cvijićeva Trosoban Zemun, Gornji grad - Cvijićeva kuća, 65m2, 3a, II etaže, telefon, podrum, garaža, struja, voda, kanalizacija, asfalt. Kuća je u izvornom stanju, odlično očuvana i kvalitetne arhitektonske gradnje. Na spratu se nalazi odlično osvetljena spavaća soba sa dve posebne tavanske prostorije (površine 30m2) koje se mogu adaptirati u višenamenske prostorije. Dvorište je uređeno, sa velikom garažom i pomoćnim prostorijama. Grejanje je na struju i čvrsta goriva, do kuće je sproveden priključak za gas. Nalazi se na odličnoj lokaciji, povezana je brojnim autobuskim linijama(15,45,78) sa centrom Zemuna, u neposrednoj blizini marketa, škola, vrtića i stanica “Zemun” renovirane pruge Beograd-Budimpešta i Beovoza. U prizemlju se nalaze velika spavaća soba, kupatilo, trpezarija sa kuhinjom i ulazom u podrumsku prostoriju od 25m2. Uknjižena i odmah useljiva. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1370 Telefon, Gradska kanalizacija
Stari Grad Skupština KOSOVSKA Dvoiposoban izdavanje Stan sa 2 spavace sobe u centru grada se izdaje za 600e plus mesecni troskovi koji se krecu od 100-150e u zavisnosti od grejne sezone. Leti i manje. Uradjen je u Farmhouse stilu i izdavao se samo turistima do sada. Izdavanje moze i na duze i krace staze. AG PROVIZIJA 50%TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Surčin Surčin Centar Radnička kuca Uknjiženo vlasništvo na parceli. Kuća se nalazi u najlepšem delu Surčina, asfalt do kuće, struja, voda, septička jama. Kuća iz 2015. godine, zasebna na placu. Lepo, ravno dvorište. 177m2, dve zasebne jedinice 3.5+1.0 89m2 pomoćni, vrlo korisni objekti Prelepa, vrlo funkcionalna kuća, 2x kuhinja, 2x kupatilo. Pvc stolarija, eg na struju i čvrsto gorivo, izolacija, trofazna struja. Iseljenje po dogovoru. Mogućnost kupovine sa stvarima. Agencijska provizija 2%.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Trosoban Gandijeva Blok 63-Gandijeva, severni deo bloka. Izuzetno svetao, trostran, SIZ duplex I nivo: dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo II nivo: spavaća soba, postoje instalacije za drugi mokri čvor. Odrađena izuzetno kvalitetna izolacija. Lift ide do IX sprata. Agencijska provizija 2%.
prodaja Beograd Obrenovac Obrenovac okolina Šarčevića kraj Kuća funkcioniše kao 2 stambene jedinice. pr-dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo I-dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, spavaća soba Pripadajući podrum. 3 terase. Kuća se nalazi u blizini glavnog puta. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Dvosoban 2.0, 56m2+4m2, Mirijevo – Mirijevski venac, vpr/9, CG Retko u ponudi! Izuzetan dvosoban stan na visokom prizemlju (visina I sprata) u odličnom stanju. Dvostrano orjentisan i svetao prostor sa mogućnošću adaptacije u 2.5 stan. Stan se sastoji iz velike dnevne sobe, komforne spavaće sobe, kupatila, kuhinje i trpezarije sa izlaskom na lođu i hodnika sa ugradnim plakarima. U stanu je zamenjena PVC stolarija i renovirana kuhinja, zahteva minimalna ulaganja. Poseduje i pripadajući podrumski prostor. Uredna zgrada sa liftom, okružena zelenilom i sa dosta parking mesta. Stan je uknjižen, bez tereta i zabeležbi i pogodan za kupovinu na kredit. Agenc. provizija 2% Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com AJ01
Vračar Slavija Kneginje Zorke Dvoiposoban prodaja Uknjižen, 2.5, VPR/IV, Cg, Parking mesto Funkcionalan renoviran stan bez ulaganja u strogom centru. Okrenut ka dvorištu tako da nema buke. Maksimalno iskorišćen prostor sa dve spavaće sobe. Ispod stana velika, suva i sređena ostava sa posebnim ulazom. Parkiranje u dvorištu sa kapijom koja se zaključava. Idealan za život i kao investicija. Uknjižen na vlasnika 1/1 bez tereta. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Vračar Kalenić Trosoban Tomaša Ježa stan U mirnoj ulici, zgrada iz sedamdesetih godina, uredan i održavan ulaz. Stan je na prvom spratu, kompletno renoviran pre dve godine, svetao, dvostrano orjentisan. Funkcionalan raspored stana, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, dva mokra čvora. Prostrana dnevna soba, odvojena trpezarija, kuhinja sa prirodnom ventilacijom imaju izlazak na terasu i orjentisane su prema ulici. Odvojen spavaći deo sa dve spavaće sobe koje su dvorišno orjentisane, jedna spavača soba ima izlazak na terasu. Stan je uknjižen na grejnu površinu (99m2), terase su površine 14m2. Agencijska provizija 2%
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 3/3, u TC Piramida, u izvornom stanju, na uglu, sa dvostranim izlogom. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Vitezova Karađorđeve Zvezde Vitezova Karađorđeve Zvezde, pr/3, terasa, dnevni boravak i kuhinjsko - trpezarijski deo, ima odvojenu spavaću sobu i kupatilo, lepa zgrada sa video nadzorom, parking mesto, u blizini marketa i prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Kalenić sindjelićeva Trosoban Prodajem lux trosoban stan u centru grada, na Vracaru, koji se nalazi samo 450 metara od Kalenic pijace, povrsine 123 m2, na sedmom spratu stambene novije zgrade, sa kvalitetnim namestajem, dva kupatila,Stan je pogodan i za stanovanje i za rantiranje,
Vračar Vračar lokacija Trosoban prodaja Salonski stan. -Dupleks (66,20.kvm +12,00.kvm); -Kompletno renoviran za potrebe vlasnika. -Visina plafona 2,95 kvm -Dva kupatila; -Mogućnost izlaska iz stana u dvorište (mini terasa),vlasnik nije radio, vrata za takvu mogućnost, koja postoji. -Video nadzor, video interfon na ulazu i interfon pri ulasku u zgradu. -Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju, prozore kao i oba kupatila.
Vračar Crveni krst Jednoiposoban stan U mirnoj ulici na Vračaru, prodaje se jednoiposoban stan, veličine (uknjiženih) 36m2, u prizemlju, novogradnje, projektovan tako da i pored male površine tj.veličine, ima apsulutno sve potrebno (i više u odnosu na svoju veličinu), idealno za jednog a komforno i oušteno za dva stanara ili par . -Sastoji se od jedne veliku dnevne sobe, koja je spojena sa malom ali dovoljnjo velikom kuhinjom, koja će da posluži kao i svaka druga. Ima svoj izlaz na veliku terasu koja spaja spavaću sobu. -Ima posebno odvojenu spavaću sobu ( sa sopstvenim izlazom na terasu ), kao i dovoljkno mesta za namanje dva veća ormara i komodu, porerd kreveta naravno. -Kupatilo ( odmah posle ulaza u stan desno ) je veliko i ima mesta za sve potrebno. -TERASA na koju stan izlazi je velika, izolovana i privatna, (od koje može svašta gotivno i po ukusu kupca da se napravi) VELIČINE 12M2 , KOJI NISU UKNJIŽENI, pa se ne mogu sabirati sa uknjiženom površinom stana. Sve u svemu mali, gotivan, funkcionalan stan, koji ima sve što treba i na odličnom je mestu.
prodaja Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Četvorosoban Prostran , svetao , održavan salonac sa 3 spavaće sobe , trpezarija i dnevni boravak 40m2 , mogu da se odvoje velikim sklapajućim trokrilnim vratima , kuhinja sa špajzom i lođom , dva mokra čvora , svaka prostorija sa prozorom , visina plafona 3,30 m , useljiv , parking zaštićen rampom samo za stanare , renovirana fasada pod zaštitom spomenika kulture
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Hram Opština Vračar - Hram svetog Save - Katanićeva Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratSalonski Ostalo TerasaLođaKlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis prelep renoviran salonac dvostrano orijentisan na Vračarskom platou sa pogledom na Hram. Izuzetna lokacija. Dvosoban sa mogućnošću adaptacije u dvoipo ili trosoban. Dvokrilna drvena sigurnosna vrata, predsoblje, hodnik, dve velike sobe, velika lepa terasa sa ostavom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i ekstra lux i velika kuhinja. Kaljeva peć i klima. Visok plafon. Pripadajući podrum sa prozorom ka ulici. Parking zona treća. Odmah useljiv.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dr Ivana Ribara Dvosoban SNIŽENA CENA! Stambeno poslovna jedinica u zgradi na visokom prizemlju, ispod su garaže. Alu prozori celom dužinom. Odlična investicija za sve vrste delatnosti. Prodaju ove nekretnine vodi agent Brankica Anđelković, br. licence 277, br. telefona 065/245-6619. Agencijska provizija 2%.
Savski venac Savski venac lokacija Crnogorska Troiposoban izdavanje Crnogorska, 1/6, salonski stan sa dva ulaza, 2 mokra čvora, u strogom centru, idealan za kancelarije ili poslovni prostor, u blizini reke, šetališta, APR-a, zanimljiv i kao porodičan stan. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Južni bulevar Jednosoban stan
prodaja Stari Grad Trg republike Jednosoban Na prodaju studio apartman od 17 m2 sa galerijom uknjizen na 11 m2 u strogom centru Beograda.Apartman se nalazi u strogom centru odmah pored javne garaze Obilicev Venac .Apartman se nalazi u dvorisnoj zgradi iza glavne zgrade na drugom spratu, (uskoro ce biti napravljen i lift u zgrad)i.Stan se prodaje sa stvarima sa jako malim mesecnim troskovima , inace stan je komplet renoviran 2017 godine u sluzio je za rentiranje preko Airbnb i Bookinga-a. Sjajne ocene na Bookingu i superhost status na Arbnb- u vam garantuje ispravnost vase investicije. Molim da mi kontaktiraju samo ozbiljni kupci.
Jednoiposoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac Vukasovićeva Odlicna struktura stana - prostrano predsoblje vodi u kuhinju sa trpezarijom, spavacu sobu, kupatilo i veliki dnevni boravak koji izlazi na terasu umivenu zelenilom. Grejna mu je povrsina 48m2, a 7m2 je terasa. Stan je u izvornom stanju. Blizu je parka, sume, gradskog prevoza, prodavnica, obdanista i skola. Ispred zgrade je parking za stanare.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane