Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Vitezova Karađorđeve Zvezde Jednoiposoban Vitezova Karađorđeve Zvezde, pr/3, terasa, dnevni boravak i kuhinjsko - trpezarijski deo, ima odvojenu spavaću sobu i kupatilo, lepa zgrada sa video nadzorom, parking mesto, u blizini marketa i prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić sindjelićeva Trosoban prodaja Prodajem lux trosoban stan u centru grada, na Vracaru, koji se nalazi samo 450 metara od Kalenic pijace, povrsine 123 m2, na sedmom spratu stambene novije zgrade, sa kvalitetnim namestajem, dva kupatila,Stan je pogodan i za stanovanje i za rantiranje,
Vračar Vračar lokacija Trosoban stan Salonski stan. -Dupleks (66,20.kvm +12,00.kvm); -Kompletno renoviran za potrebe vlasnika. -Visina plafona 2,95 kvm -Dva kupatila; -Mogućnost izlaska iz stana u dvorište (mini terasa),vlasnik nije radio, vrata za takvu mogućnost, koja postoji. -Video nadzor, video interfon na ulazu i interfon pri ulasku u zgradu. -Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju, prozore kao i oba kupatila.
prodaja Vračar Crveni krst Jednoiposoban U mirnoj ulici na Vračaru, prodaje se jednoiposoban stan, veličine (uknjiženih) 36m2, u prizemlju, novogradnje, projektovan tako da i pored male površine tj.veličine, ima apsulutno sve potrebno (i više u odnosu na svoju veličinu), idealno za jednog a komforno i oušteno za dva stanara ili par . -Sastoji se od jedne veliku dnevne sobe, koja je spojena sa malom ali dovoljnjo velikom kuhinjom, koja će da posluži kao i svaka druga. Ima svoj izlaz na veliku terasu koja spaja spavaću sobu. -Ima posebno odvojenu spavaću sobu ( sa sopstvenim izlazom na terasu ), kao i dovoljkno mesta za namanje dva veća ormara i komodu, porerd kreveta naravno. -Kupatilo ( odmah posle ulaza u stan desno ) je veliko i ima mesta za sve potrebno. -TERASA na koju stan izlazi je velika, izolovana i privatna, (od koje može svašta gotivno i po ukusu kupca da se napravi) VELIČINE 12M2 , KOJI NISU UKNJIŽENI, pa se ne mogu sabirati sa uknjiženom površinom stana. Sve u svemu mali, gotivan, funkcionalan stan, koji ima sve što treba i na odličnom je mestu.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Prostran , svetao , održavan salonac sa 3 spavaće sobe , trpezarija i dnevni boravak 40m2 , mogu da se odvoje velikim sklapajućim trokrilnim vratima , kuhinja sa špajzom i lođom , dva mokra čvora , svaka prostorija sa prozorom , visina plafona 3,30 m , useljiv , parking zaštićen rampom samo za stanare , renovirana fasada pod zaštitom spomenika kulture
Beograd prodaja Vračar Hram Dvosoban Opština Vračar - Hram svetog Save - Katanićeva Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratSalonski Ostalo TerasaLođaKlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor Dodatni opis prelep renoviran salonac dvostrano orijentisan na Vračarskom platou sa pogledom na Hram. Izuzetna lokacija. Dvosoban sa mogućnošću adaptacije u dvoipo ili trosoban. Dvokrilna drvena sigurnosna vrata, predsoblje, hodnik, dve velike sobe, velika lepa terasa sa ostavom, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i ekstra lux i velika kuhinja. Kaljeva peć i klima. Visok plafon. Pripadajući podrum sa prozorom ka ulici. Parking zona treća. Odmah useljiv.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dr Ivana Ribara Dvosoban prodaja SNIŽENA CENA! Stambeno poslovna jedinica u zgradi na visokom prizemlju, ispod su garaže. Alu prozori celom dužinom. Odlična investicija za sve vrste delatnosti. Prodaju ove nekretnine vodi agent Brankica Anđelković, br. licence 277, br. telefona 065/245-6619. Agencijska provizija 2%.
Savski venac Savski venac lokacija Troiposoban Crnogorska stan Crnogorska, 1/6, salonski stan sa dva ulaza, 2 mokra čvora, u strogom centru, idealan za kancelarije ili poslovni prostor, u blizini reke, šetališta, APR-a, zanimljiv i kao porodičan stan. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Vračar Južni bulevar Jednosoban
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Trg republike Na prodaju studio apartman od 17 m2 sa galerijom uknjizen na 11 m2 u strogom centru Beograda.Apartman se nalazi u strogom centru odmah pored javne garaze Obilicev Venac .Apartman se nalazi u dvorisnoj zgradi iza glavne zgrade na drugom spratu, (uskoro ce biti napravljen i lift u zgrad)i.Stan se prodaje sa stvarima sa jako malim mesecnim troskovima , inace stan je komplet renoviran 2017 godine u sluzio je za rentiranje preko Airbnb i Bookinga-a. Sjajne ocene na Bookingu i superhost status na Arbnb- u vam garantuje ispravnost vase investicije. Molim da mi kontaktiraju samo ozbiljni kupci.
Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Vukasovićeva Jednoiposoban Odlicna struktura stana - prostrano predsoblje vodi u kuhinju sa trpezarijom, spavacu sobu, kupatilo i veliki dnevni boravak koji izlazi na terasu umivenu zelenilom. Grejna mu je povrsina 48m2, a 7m2 je terasa. Stan je u izvornom stanju. Blizu je parka, sume, gradskog prevoza, prodavnica, obdanista i skola. Ispred zgrade je parking za stanare.
Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban prodaja
Stari Grad Skupština Petosoban Kosovska stan 5.5, 156m2(tri terase), 2/4, CG, EG, lux, salonski, klima, interfon, internet, telefon, ktv. Kosovska ulica je smeštena u samom epicentru starog dela grada, u neposrednoj blizini skupštine Srbije, Trga republike, Terazija i Trga Nikole Pašića. Jednosmerna je, pa je manje prometna, čime je negativan uticaj saobraćaja sveden na minimu. U ovom delu grada je infrasruktura kompletno razvijena, pa je sve što čoveku treba za život nalazi na par koraka od stana. U prilici smo da vam ponudimo impozantnu, izuzetno luksuznu nekretninu koji se nalazi na drugom spratu četvorospratnog zdanja, izgrađenog pre Drugog svetskog rata, reprezentatnivnog izgleda spolja i unutra. Zgrada je izuzetno dobro održava sa samo devet stambenih jedinica, bez lifta. Trostrana orijentacija stanu pruža obilje dnevnog svetla. Ovaj stan salonskog tipa je vrlo je komforan i funkcionalan i do najsitnijih detalja, kvalietno i sa ukusom uređen. Unutrašnja stolarija je od punog hrasta, sa brušenim staklom, hrastov parket dezenski slagan, vrhunska keramika, gipsani ukrasi, terasna ograda od kovanog gvožđa, samo su neki od detalja koji neskriveno prikazuju raskoš i kvalitet ove neporketnosti. Dve spavaće sobe, od kojih jedna sa pripadajućim kupatilom (master bedroom) su na uličnoj strani, a jedna manja i radna soba ka dvorišnoj strani. Komforan dnevni boravak sa velikim staklenim površinama je smešten u centralnom delu stana, dok su trpezariski deo (salon) i kuhinja izdvojeni i sa izlazima na terasu. Pored centralnog grejanja ugrađeno je i etažno grjene na struju, kao alternativa. Stan ima čak tri terase. Pored toga, velika pogodnost su i tri ostave. Stanu pripada podrum od 12m2 kao i ostava u dvorišnom delu zgrade. Uz stan se može iznajmiti parking mesto u dvorištu. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija (salon), tri spavaće sobe, radna soba, dva kupatila, tri ostave, tri terase. Uknjižen na 156m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3517 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja. Ostava
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Četvorosoban Cara Dušana Stan 120m2 sa terasom, visina plafona 280cm, kompletno renoviran, nova keramika, elektro i vodovodna instalacija, pvc stolarija sa komarnicima i Alu roletnama. Ttrostrano orjentisan stan, funkcionalan raspored, odvojen spavaći blok sa 3 spavaće sobe, 2 kupatila, komforan dnevni boravak sa trepezarijom sa zastakljenom lođom, odvojena kuhinja sa ekonomskom lođom. Zgrada sa centralnim grejanjem, lepo urađenim ulazom i novim liftom. Postoji mogućnost kupovine garaže od 18m2. Odlična lokacija, stan u neposrednoj blizini Kalemegdana, Izuzetan Uknjižen stan, za svaku preporuku... Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene.Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
Šestosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje DIJANE BORISAVLJEVIĆ KUĆA U NAJLEPŠEM DELU DEDINJA.4 ETAŽE,GREJANJE NA GAS SA SOPSTVENIK KOTLOM,STOLARIJA DRVO,5 X TERASA, DVA ULAZA. UKNJIŽENO 171 m2 ZA SVAKU PREPORUKU AG PROVIZIJA 2% Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Može na kredit Odmah useljiv Izvorno stanje. Ostava Gradska kanalizacija
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Troiposoban Odmah useljivUknjiženSalonski Ostalo LođaKlimaLiftPodrumTelefonKATVInternetInterfon
Savski venac Savski venac lokacija Jednoiposoban prodaja prodajem stan u centru grada, blizu Ekonomskog fakulteta, škole, obdaništa, pet minuta od Knez Mihailove, Beograd na vodi, lep raspored, 2 sobe, kuhinja, kupatilo, predsoblje, namešten se prodaje. Mogućnost kupovine parking mesta, uknjiženo, po ceni od 18.000 eur.
Stari Grad Centar i Terazije Trosoban stan prilici sam da Vam ponudim predivan salonac u najstrožijem centru Beograda.Stan se nalazi na 20 metara od Terazija,tačnije u pešačkom delu Nušićeve ulice,u predratnoj zgradi sa mermernim ulazom na 1.spratu.Po strukturi je trosoban,veoma svetao i ima 3 terase koje gledaju na Nušićevu ulicu.Visina plafona je izuzetno retkih 3.8 metara.Grejanje je etažno. Salonac je idealan i kao poslovni prostor za advokatske kancelarije,salone lepote,klinike,kompanijska predstavništva... STAN JE UKNJIŽEN I ODMAH USELJIV!
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvoiposoban obro dosli u svoj novi dom! Divan svetao stan nalazi se u samom srcu Beograda, okruzen najlepsim gradskim zelenim povrsinama, Tasmajdanom i Botanickom bastom. Na obodu profesorske kolinije, gde se stan nalazi, nalaze se i hitna pomoc, maxi, skole srednje i fakulteti, privatni i drzavni vrtici, parkovi, Trg Republike. Kvalitena nemacka stolarija, bravarija, zidovi 55cm, terasa izdignuta 80cm od ulice, plafon visine 3m, salonac. Poseduje zaseban pristup dvoristu u kojem deca mogu sigurno da se igraju, a vi ispijajuci kafu da vodite racuna o njima. Stan je rezervisan samo za ozbiljne kupce, nemojte dugo cekati, javite se na oglas!
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Prodajem stan u centru Beograda na atraktivnoj lokacij u blizini Tašmajdanskog parka. Stan se nalazi u ulici Kraljice Marije Dvosoban konforan, izuzetno svetao stan ,celom dužinom otjentisan ka dvorištu Kompletno renoviran 2019 Opremljen je aluminijunskom stolarijom sa roletnama i komarnicima,poseduje izuzetrno modernu kuhinju vrhunskog kvaliteta,dužinom većeg dela stana ugrađeni su ekskluzivni američki plakari, dok kupatilo sa svojim nesvakidašnjim dizajnom predsatavlja pravi dragulj ove nekretnine.Sam stan se sastoji od ptostrane spavaće sobe,kuhinje i trpezarije koje izlaze na terasu ,zatim konforne dnevne sobe,velikog hodnika i kupatila.Ukupna povrsina stana je 65 kvadrata,uknjižen je i odmah useljiv. Sama lokacija dostupana je svim gradskim desavanjima dok je istovremeno pogodna za miran porodičan život . U blizini su pošte ,banke,gradske uprave,osnovne i srednje škole,i ono najvažnije dva najlepša parka u Beogradu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane