Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Golubačka

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram STARCA VUJADINA Dvosoban Namešten stan (dvosoban) u privatnoj zgradi-kući, 20 m od Bulevara kod Đeram pijace. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Hilandarska Dvoiposoban prodaja Uknjižen 2.5 stan na I spratu, lux, bez ulaganja.Odličan za stanovanje kao i za poslovni prostor. Ima dva kupatila. Za preporuku! Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/2 Hilandarska || dokumentacija : uknjizen
Savski venac SLAVIJA Troiposoban KRALJA MILUTINA stan Prodaje se salonac na odlicnoj lokaciji kod Slavije, na prvom spratu. Stan je troiposoban, prostran, sa plafonom visine 3m. Moze se koristiti kao stan ili poslovni prostor. Agencijska provizija: 2%. uknjizen LJILJA 063/234833 1/5 KRALJA MILUTINA ID#259442 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Vračar Vračar lokacija Jednosoban stan u prizemlju pogodan i za kancelarijski prostor.
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Odmah useljivUknjiženNije poslednji spratNije stan u kući Ostalo TerasaKlimaPodrumTelefonKATVInternetInterfonVideo nadzor
Beograd prodaja Zvezdara Vukov spomenik Trosoban Odmah useljivUknjiženSalonskiDuplex Ostalo Francuski balkonKlimaPodrumTelefon
Vračar Slavija Trosoban prodaja Stan bez ijedne mane na prestižnoj lokaciji. Sastoji se od potpuno odvojenog spavaćeg bloka koji čine dve spavaće sobe, kupatilo i terasa sa pogledom ka Birčaninovoj ulici. Dnevno-trpezarijsko-kuhunjski deo je jedinstven, sa prozorima čitavom dužinom, kao i lođom koji svi imaju pogled ka Ulici Kralja Milutina. Preostali deo stana čini ulazni hodnik u okviru koga se nalazi i manji toalet. Apsolutno svaki kvadrat stana je funkcionalan. Stan je izuzetno svetao, nalazi se na trećem spratu (iznad drvoreda) zgrade iz sedamdesetih godina poznate po kvalitetnoj gradnji. Kompletno renoviranje stana upravo je završeno
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Dvoiposoban Francuska stan 2.5, 75m2 (dve terase), 1/6, CG, lift, interfon, podrum, telefon, ktv Francuska ulica je smeštena u samom srcu opštine Stari Grad, spuštajući se od Trga republike do ulice Cara Dušana. Zbog svoje lokacije i kompletno razvijene infrastrukture, oduvek je predstavljala jednu od najtraženijih i najatraktivnijih ulica na tržištu nekretnina u Beogradu, a time i sigurnu investiciju. U prilici smo da vam ponudimo adaptibilan, vrlo funkcionalan komforan stan koji se nalazi na prvom spratu održavane i očuvane zgrade sa liftom zidane u periodu posle drugog svetskog rata. Po strukturi je dvoiposoban, odličnog rasporeda prostorija i trostrano orijentisan. Dnevni boravak moze da se pripoji kuhinji i trpezariji, u skladu sa modernim trendovima. Stan je u izvornom stanju sa brojnim mogućnostima organizovanja prostora. Ima terasu koja je pozicionirana ka ulici i zastakljenu lođu ka dvorištu. Vrlo je svetao i svaka prostorija ima prozor. Grejanje je centralno. Stanu pripada podrum. Zbog svoje lokacije, ovakvi stanovi su odlična investicija, i kao stambeni i kao poslovni prostor. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, trpezarija sa kuhinjom, dve prostrane spavaća sobe, kupatilo i dve terase. Stan je uknjižen na 75m2, brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3528 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Jednoiposoban Ljubomira Stojanovića 1.5, 35m2, 5/5, cg, interfon, internet, telefon, ktv, podrum. Ulica Ljubomira Stojanovića, smeštena u srcu Profesorske kolonije, spaja ulice Čarli Čaplina i Zdravaka Čelara. U ovom delu grada, nadomak centra grada, kompletno je razvijena infrastruktura, a posebno povezanost sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposobnu nepokretnost u kvalitetnoj zgradi bez lifta, sa održavanim ulazom i hodnicima iz perioda socijalističke gradnje. Sam stan je na petom spratu, jednostrano je orijentisan, vrlo svetao, potpuno izolovan od buke što zbog spratnosti na kojoj se nalazi što zbog toga što je zgrada okružena parkovima. U dobrom je stanju pa ne zahteva veća ulaganja. Lokaciji pruža potpuni osećaj mira svojim stanarima. Stan ima pripadajući podrum. Iznad stana celom površinom se nalazi tavanski prostor. Od prostorija: ulazni hodnik, trpezarijsko-dnevni prostor sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo. Uknjižen na 35m2, brzo useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #3527 Interfon, Internet, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst GRČIĆA MILENKA Kompletno namešten stan na Vračaru, pogodan za dvoje, koji je odlično povezan sa gradskim prevozom. Pripadajuće parking mesto uključeno u cenu. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV 16. oktobra Petosoban Dvoetažni stan sa dva ulaza. Mogućnost pretvaranja u dva odvojena stana. Renoviran: alu stolarija, keramika (italijanska-španska) u prvom nivou (hrastov parket I klase), na spratu velux prozori. Nisu potrebna ulaganja osim higijenskog krečenja. Orijentacija jug-zapad. Prostorije: - prvi nivo: predsoblje, kupatilo, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, spavaća soba, lođa, terasa, stepenište - drugi nivo: degažman, kupatilo, 3 spavaće sobe, terasa, ostava. Uknjižena površina stana je 111m2, građevinska površina sa terasama je 126m2. Lokacija zgrade je centralna, u blizini pošte, parka i šetališta, obdaništa i škole, super marketa. Parking prostor oko zgrade sa dva ulaza u zgradu. Agencijska provizija 2%.
Voždovac Voždovac lokacija Voždovac Milovana Marinkovića Petosoban prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Uknjižena, luksuzna kuća na ekskluzivnoj lokaciji, samostojeća, na 3,2 ara placa. Funkcionalna i prostrana, koncipirana u tri nivoa koji su povezani unutrašnjim stepeništem. Kuća ima osam soba, četiri kupatila, dve kuhinje, dve terase i garažu. Dnevni boravak ima površinu od 60m2 i izlaz na veliku terasu. Vrhunski kvalitet gradnje i opreme. Kamena fasada, dobra izolacija, mermerni holovi i stepeništa, hrastov parket, vrhunska stolarija, kamin, dizajnirana rasveta i oprema vrhunskih svetskih proizvodjača. Etažno grejanje (struja/gas) i podzemno grejanje na prilazima do kuće i garaže. Uredjeno dvorište sa održavanim zelenilom i fontanom. Video nadzor i obezbedjenje. Uknjiženo na 260m2 koje čine nivo Visokog prizemlja i nivo Prvog sprata. PROSTORIJE: NISKO PRIZEMLJE: hol, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo sa perionicom, ostava, kotlarnica za grejanje, garaža; VISOKO PRIZEMLJE: ulazni hol, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, radna soba, kupatilo, terasa; PRVI SPRAT: hol, tri spavaće sobe, garderober, dva kupatila, terasa.
Savski venac Savski venac lokacija Jednoiposoban stan Izuzetan stan 1.5, 51m2, 125 000€ Na prodaju je jedinstven stan sa prelepim pogledom u Višegradakoj ulici. Stan je okrenut ka dvorištu što ga čini oazom mira u centru grada. Nalazi se u staroj zgradi prelepe fasade. Stan je radjen sa jedinstvenim materijalima prvog kvaliteta i na svaki detalj se obraćala posebna pažnja. Zgrada poseduje lift novije proizvodnje. Od prostorija ga čine: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa i sredjena ostava na terasi. Video nadzor je privatni i nalazi se na ulazu u stan.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Četvorosoban
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Vukov spomenik Odmah useljivUknjiženSalonskiDuplex Ostalo Francuski balkonKlimaPodrumTelefonKATVInternet Dodatni opis Trosoban salonac, dupleks na atraktivnoj lokaciji, na samom početku Ruzveltove ulice. Dvostrano orijentisan, svetao i prostran. 2 mokra čvora.
Beograd prodaja Savski venac Dedinje ljutica bogdana Francuski balkonKlimaLiftPodrumInterfon Dodatni opis 78m2 stan, 2 spavaće sobe, kupatilo, plus wc, trpezarija, dnevna soba i kuhinja sa velikim špajzom. Stan je renoviran, ima hrastov parket, kuhinju napravljenu po meri, dve klime. Menjana je struja i ima mogućnost isključenja struje u celom stanu, osim frižidera, kada ste odsutni. Zgradaizlazi na prelep Park, pored zgrade je Shop and go prodavnica, a iza zgrade nalazi se novo dečije igralište koje je ograđeno. Parkinga uvek ima ispred ili iza zgrade. Stan je na 6. Spratu sa prelepim pogledom na Dedinje i puno zelenila.
Vračar Čubura Dvosoban prodaja Stan se sastoji od dve sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja i ostave. Postoji mogućnost pretvaranja ostave u wc prema potrebi, s obzirom da je ostavljen dovod vode i kanalizacioni otvor. Stan je renoviran pre nekoliko godina, a postoji mogućnost proširenja za nekih 30 m². Visina plafona je 3,2 m. Postoje dva klima uređaja i stan se lako greje jer ima debele zidove i dobro je ušuškan. Ulaz je iz dvorišta koje je uvučeno u odnosu na glavnu ulicu.
Dedinje (Rtv Pink) Četvorosoban Miloja Đaka stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižen stan na odličnoj lokaciji u blizini Kraljevskog kompleksa, novogradnja, dvostrano orijentisan, svetao, spavaći blok, prostrani ugradni plakar, pripadajuće natkriveno parking mesto, video nadzor, ctv, internet, interfon. PROSTORIJE : predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve lođe
prodaja Zvezdara Mali mokri lug Studenac AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :uknjižen, plac se nalazi u potesu Studenac u ulici 15.Februar. Gradsko građevinsko zemljište. Asvalt do placa u širni od 30m, a dužini 100m, čeka se detaljna izrada plana detaljne regulacije za ovu oblast, jer se nalazi u zoni porodičnog stanovanja.
prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Studenac - Žarka Tripkovića AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižen, plac se nalazi lokacijski u potesu Studenac u ulici Žarka Tripkovića. Gradsko građevinsko zemljište, širina placa le 20m a, dužina 100m.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane