Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković VOJVODE VLAHOVIĆA

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram VOJVODE SAVATIJA Dvosoban Dvosoban stan ,velika dnevna soba sa trepezarijom,zasebnom kuhinjom i spavaćom sobom. Velićina stana 56 m2 sa terasomu. Stan se nalazi u ulici Vojvode Savatija na 2. spratu, u blizini Bulevar Kralja Aleksandra,sa pogledom na Đeram pijacu .U prizemlju je velika Maxi supermarket. Zgrada je iz 2016.god,Cg po utrošku ,lift,interfon,KATV,lux unutrašnjost zgrade. Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i belom tehnikom i do sada nije izdavan. Izdaje se na duži period.Mesečno plaćanje +depozit. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Stari Grad Politika Dom omladine NUŠIĆEVA Jednoiposoban izdavanje Kompletno opremljen stan,renoviran, nov nameštaj. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Studentski Trg Jednoiposoban KNJEGINJE LJUBICE stan Kompletno renoviran i opremljen stan pre godinu dana. stan je bio za izdavanje dan na dan tako da poseduje, kompletan kuhinjski inventar (case, tanjire, escajg, serpe...) posteljinu, peskire, prekrivace. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Čukarica Rušanj Šestosoban BEOGRADSKA Lepa lokacija i odlicna kuca u Rusnju- Beograd Prodaje se polovina stambene zgrade koja u osnovi ima 155m2. Suteren, 1 i 2 sprat i potkrovlje. Polovina koja se prodaje ima 220 m2, plus potkrovlje koje nije uredjeno. Funkcioniše kao 3 odvojene stambene jedinice, jedna u suterenu, a druga na 1.spratu, a treca na 2. spratu plus potkrovlje. Plac je podeljen i ima lepo uredjeno je dvorište od 12.5 ari. i pomocne zgrade. Kuća ima gradjevinsku dozvolu. AG PROVIZIJA 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Ostava Topla voda
prodaja JUŽNO-BANATSKI OKRUG Pančevo centar Braće Jovanović Kuća se sastoji od po+pr+1sp i prelepo uređenog dvorišta, u Pančevu u neposrednoj blizini keja i šetališta, na parceli od 3,3 ara. Ima zidno i podno grejanje, centralne klime, sunčane kolektore duž celog krova kuće, sa mogućnošću priključenja na gas. Prodaje se porodična kuća sa kompletno opremljenim restoranom, bruto pvršine 500 m2, sa izdvojenom garažom i parking mestom. Prema uličnoj strani se nalazi kompletno opremljen restoran sa kuhinjom i pratećim prostorijama, ostava, wc. Površine 80 m2. Podrum: površine 30 m2 u funkciji vinskog podruma i sistema za grejanje. Prizemlje: visine 3.40 m, sastoji se od dnevnog boravka sa terasom, kompletnom kuhinjom sa šankom, kupatila, radne i spavaće sobe i unutrašnjeg stepeništa. Sprat: sastoji se od dnevnog boravka, čajne kuhinje, vešeraja, hodnika, 3 master sobe sa kupatilima i ugrađenim plakarima. Sa posebno izdvojenim gostinskim delom, koji se sastoji od dnevnog boravka, trenutno u funkciji teretane, spavaće sobe i kupatila. Dvorište: površine oko 1.5 ari, kompletno sređeno za uživanje, od travnjaka, tuja, zidnom fontanom urađenom u kamenu, rasvetom, prskalicama za navodnjavanje sa 3 sopstvena bunara, i otvorenim tušem. Rekonstrukcije kuće je urađena i oslikana od strane vrhunskih umetnika, korišćeni su najkvalitetniji italijanski ručno rađeni materijali i oprema, od keramika, sanitarije, kovanog gvožđa i ograde. Ručno rađena kamena biblioteka. Kuća je 97. Godine uvrštena kao kulturno dobro i kao spomenik kulture je kompletno renovirana 2012. Godine. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
SREMSKI OKRUG prodaja Irig Vrdnik Lazara Gojkovića Laze Gojkovića, prizemlje, terasa 12m2, odlična kuća u mirnom kraju, na placu od 12,5ari pod voćem i vinovom lozom, prava mala oaza za odmor, plac je pogodan i kao građevinsko zemljište, ima priključak gasa, struje, vode, interneta, uknjiženo. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Banjica I II Banjica PORODICE TRAJKOVIĆ Dvosoban izdavanje Namesten stan studentima na Banjici, 60m2, U blizini fakulteta FON-a, Politickih nauka, Vise Elektrotehnicke skole.....Cena 250e sa grejanjem. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Šumice Šumice Troiposoban Splitska stan 3.5, 67m2, pr/4, CG, video nadzor, podrum, interfon, internet, telefon, ktv, ostava Splitska ulica ušuškana između Rimske i Strumičke prostire se u centralnom delu naselja Šumice. Miran deo grada na opštini Voždovac projektovan sedamdesetih godina za porodični život sa puno parkova i zelenih površina, opskrbljen je svakom uslužnom, obrazovanom kao i vrhunskom sportsko - rekreativnom infrastrukturom. U prilici smo da vam ponudimo odličan, kompletno renoviran stan u četvorospratnoj zgradi obezbeđenoj video nadzorom, sa dva ulaza i pristupnom rampom za kolica. Sam stan je svetao, južno orijentisan suprotno od ulice i apsolutno bez buke. Izvorno dvoiposoban uspešno je pre par godina adaptiran u stan sa tri spavaće sobe. Sređen do najsitnijih detalja, pa je iz postojećeg prostora izvučen maksimum funkcionalnosti i udobnosti. Kompletno, kvalitetno i sa ukusom je renoviran pri čemu su ugrađeni materijali i oprema vrhunskog kvaliteta i ne zahteva dodatna ulaganja. Grejanje je centralno i postoji mogućnost prodaje sa nameštajem. Zbog svojih karakteristika i položaja, nadomak parka Šumice i hotela Srbija, ovo je prava prilika za kupce koji traže kvalitetan stan na dobroj lokaciji izuzetno pogodan za poslovni prostor, odnosno kancelariju ili ordinaciju. Od prostorija: hodnik, objedinjen dnevno kuhinjsko trpezarijski prostor, tri spavaće sobe, kupatilo, garderober i ostava. Uknjižen na 67m2, bez ulaganja. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #3569 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja. Ostava
prodaja Palilula Bogoslovija Jednoiposoban Aleksandra Fleminga Prodaja,stan,Beograd,Karaburma,Aleksandra Fleminga,45 m2,72000eur +PDV(10%) Prodaja stana, Aleksandra Fleminga, u izgardnji-na izuzetnoj lokaciji,blizu Bogoslovije,tržnih centara,autobusa, 1.5, 45 m2,72000 eur +PDV(10%). Stan,u novoj zgradi na V/V spratu sa preleppim pogledom na Dunav.Sastoji se iz ulaza,dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom,kupatila,spavaće sobe i terase. Grejanje je etažno. *1600 eur/m2 +PDV(10%) Mogućnost kupovine garažnog mesta -7000 eur + PDV(20%) Agencijska provizija 2%
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković Braće Jerković, vpr/6, lift, dve zastakljene lođe, adaptiran u 3.0, lako adaptibilan u 3.5, zgrada iz 1995., protočna topla voda, u izvornom stanju, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Petosoban Bulevar Arsenija Čarnojevića, 8/9, lift, terasa, renoviran, dva mokra čvora, svetao, dvostrano orijentisan, lep pogled, održavana zgrada, u blizini škole, vrtića, odlična povezanost linijama gradskog prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Ulofa Palmea Dvoiposoban prodaja Ulofa Palmea, 4/6, lift, lođa, održavan, svetao, fasadna cigla, podrum, na odličnoj lokaciji u blizini pijace, Doma zdravlja, škole, vrtića, prevoza, parking mesto, uknjižba u toku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Zeleni venac Trosoban stan Prodajem 3.0 stan na drugom spratu ( zgrada poseduje lift ), ugao ulice Gavrila Principa i Kraljevica Marka, preko puta Manakove kuce, dva minuta hoda od Zelenog Venca. Stan poseduje dve spavace sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, dva mokra cvora ( wc i kupatilo ) i terasu. Stan ima 69m2 + 4m2 terase.
prodaja Zvezdara Bulbuder Dvosoban Prodaje se stan u novoj zgradi u ulici sa drvoredom u mirnom delu Zvezdare. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini nekoliko škola i vrtića. Stan se prodaje isključivo kompletno opremljen. Tehnika i nameštaj su novi i podležu garantnom roku od strane proizodjača/prodavca. U stanu se nalazi i inverter klima marke Daikin, aluminijumske roletne, rolo komarnici. Parket je hrastov dvostruka riblja kost, pvc stolarija bela, unutrasnja stolarija takodje bela. Stan je izuzetno svetao. Grejanje je na struju sa mogućnošću regulacije temperature u svakoj sobi, izuzetno niski troškovi infostana. Internet i kablovska SBB. Stan je opremljen izuzetno funkcionalno sa dizajnerskim resenjima za maksimizaciju prostora. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i trpezarije, terase. Postoji mogućnost potpunog odvajanja kuhinje i trpezarije od dnevne sobe. Stan je uknjižen, kompletna gradjevinska dokumentacija zgrade dostupna, odmah useljiv.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca 19 Kuća za kompletnu adaptaciju ili rušenje. kvadrature 43.5 m2 i pripadajući plac. Unutar placa Pored ima pomoćni objekat kvadrature 10 m2 kao i parking za jedno vozilo. Odlična lokacija, blizina Dom zdravlja Zvezdara, Cvetkova pijaca. Idealno za prepravku za lokal ili poslovni prostor.
Beograd prodaja Zvezdara Bulbuder Dvoiposoban 2,5 stan, u Ljubljanskoj Na 2 spratu od 3, bez lifta Stan je odličnog kvaliteta sa minimalnim troškovima Uknjižen, 1/1 2 spavaće sobe, dnevni borava sa kuhinjom i trepezarijom, kupatilo i terasa
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban prodaja Na prodaju stan na najlepsoj lokaciji na Novom Beogradu, izmedju starog merkatora i hotela jugoslavije. Stan je kompletno namsten i prodaje se kao takav.
Zvezdara Lion Troiposoban stan Prostran stan, prelepe strukture, sa velikom dnevnom sobom i tri spavaće sobe, dve terase i dva mokra čvora, dvostrano orjentisan. Idealan za porodice.
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Dvoiposoban
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane