Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Kanarevo Brdo Vareška

slične nekretnine * :

Zlatibor izdavanje Zlatibor Zlatibor Zelenkada Kuća se nalazi na perfektnom mestu, u mirnom kraju,u blizini svih bitnih dešavanja na Zlatiboru, na 150 m od Hotela »Mona«, na 400 m od malog skijališta, pijace i tržnog centra. Nalazi se na uzvišenju, u uređenom naselju i ima dosta zelenila i drveća. Ima odličan pogled i ne zaklanjaju je druge kuće. Kuća je građena 1970. godine po projektu Arh. Stojana Maksimovića, koji je gradio ovu kuću za sebe i svoju porodicu. Isti arhirtekta je projektovao i »Sava Centar« u Beogradu. Stanje kuće: Kuća je u odličnom stanju i kompletno renovirana 2011. godine, kada je i kupljena. Na kući urađena izolacija i fasada od fasadne cigle, spoljna stolarija je vrhunski PVC sa termostaklima, urađena struja, voda, svi mokri čvorovi kao i kuhinjski prostori. Kuća se sastoji od: Suteren: - garaža i kotlarnica u kojoj je smešten kotao za grejanje na pelet Prizemlje: - dnevna soba, kuhinja, kupatilo, spavaća soba i dve terase Sprat: Apartman: dnevna soba, kupatilo, hodnik, kuhinja, dve spavaće sobe i dve terase Studio: soba, kuhinja-niša,hodnik, kupatilo i terasa Na podovima u prizemlju je klasičan parket a na spratu je laminat Potencijal kuće i placa: Kuća je postavljena na sredini placa i pruža mogućnosti proširenja, dogradnje i nadogradnje. Površinu placa je 509 m2, urađena konverzija zemljišta. Vlasnik kuće je i vlasnik zemljišta 1/1. Kuća nema tereta. Ukoliko bi neko želeo da gradi mini hotel i apartmane, postoji mogućnost da se od opštine dokupi plac u površini od oko cca 400-450 m2, radi ukrupnjavanja placa. Obzirom da je po urbanizmu koeficijent izgradnje: 1.1, moglo bi se nadzemno sazidati oko cca 1.000 m2. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Žarkovo ŽARKOVO-REPIŠKA Trosoban prodaja . STAN SE NALAZI NA DOBROJ LOOKACIJI, U BLIZINI SVI INFRASTRUKTURNI OBJETI. Stan ima dve terase. Grajanje inverteri struja, gas doveden do ispred zgrade. Ima svoje parking mesto. SVE SREDJENO, NOVO,RENOVIRANO, NIJE POTREBNO NIKAKVO ULAGANJE. PLUS 14 M2 , OSTAVA UREDJENO KAO RADIONICA U PODRUMU ZGRADE PREDSOBLJE, KUHINJA, WC, KUPATILO SA WC, TUS , DNEVNA SOBA, DVE SPAVACE SOBE.. ZASDTAKLJENA TERASA
Vračar Crveni krst Troiposoban RADIVOJA KORACA stan IZDAJE SE 3,5 prazan stan u novogradnji sa galerijom iz centralnog dela. Uz stan je moguce zakupiti i 2 garazna mesta uz doplatu. Moze i kao poslovni prostor. Provizija:50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 5/5 RADIVOJA KORACA ID#542324 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
izdavanje Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Trosoban KRALJA MILANA IZDAJE SE Luksuzno renoviran i namesten stan u centru grada, sa 2 spavace sobe i 2 kupatila. Stan je svetao i ususkan, spavace sobe orijentisane suprotno od ulice. Agencijska provizija 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 4/5 KRALJA MILANA ID#235840 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Četvorosoban prodaja Beograd Palilula Tašmajdan Prodaje se porodičan stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini V beogradske gimnazije i palilulske pijace. Stan je dvostran, sunčan, očuvan, u lepo održavanoj zgradi sa novim liftom. Stan je odlično koncipiran, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, ostave, terase, izdvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe i kupatilom. Stanu pripada i ostava na spratu koju koristi samo ovaj stan.
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Četvorosoban Prodaje se porodičan stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini V beogradske gimnazije i palilulske pijace. Stan je dvostran, sunčan, očuvan, u lepo održavanoj zgradi sa novim liftom. Stan je odlično koncipiran, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, ostave, terase, izdvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe i kupatilom. Stanu pripada i ostava na spratu koju koristi samo ovaj stan.
Vračar Južni bulevar Dvosoban prodaja U cenu je uračunata kuhinja sa svim uredjajima i ugradni plakari. Garažno mesto 12m2 (+ dodatni prostor za ostavu) je takodje uračunato u cenu. Moguć dogovor oko ostalog nameštaja.
Palilula Botanička bašta Jednoiposoban stan U blizini Botaničke bašte -Cvijićeva ulica, salonski stan upravo kompletno renoviran, lux namešten , uknjižen.Funkcioniše kao 1.5 sa odvojenom spavaćom sobom, EG, tel, internet, kablovska, klima uređaj.Stan se prodaje komplet opremljen novom (nekorišćenom) belom tehnikom i nameštajem rađenim po meri .Odmah useljiv.
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban Stan se nalazi u samom srcu najlepšeg dela Novog Beograda (hotel Jugoslavija - Stari Merkator), u odrzavanoj zgradi, okruzenoj zelenilom. Lep, krajnje funkcionalan, klasican - izvorno trosoban stan, u odrzavanoj zgradi. Ispred zgrade se nalazi parking. U neposrednoj blizini je kompletna infrastruktura. Stan je dvostrano orjentisan, sve prostorije imaju zaseban ulaz direktno iz hodnika. Kupatilo i toalet su razdvojeni. Hodnik predstavlja iskoristivu povrsinu. Stan je na svega par minuta od najpopularnijeg dela Dunavskog setalista, na samoj granici sa Zemunom. Odlicna lokacija stana, struktura i kvadratura. Stan je prakticno povezan sa svim delovima grada brojnim autobuskim linijama. Za svaku preporuku.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Podno grejanje u kupatilu nov ne useljen stan.
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Troiposoban Stan je u izvornom stanju. Ima dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, hodnik, degažman, kupatilo, toalet, tri spavaće sobe i dve lođe. U blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, nekoliko prodavnica, kej i pijaca. Lokacija je preko više autobuskih linija povezana sa svim delovima grada. Zgrada je u mirnoj ulici, okružena zelenilom. Ulaz i zelene površine oko zgrade održavaju se dobro.
Palilula Bogoslovija Dvosoban prodaja tan se nalazi u urednoj zgradi, funkcionalan je i ima lep raspored, sa dvoristem od 70m2 na koji jedino stanari tog stana imaju izlaz, tako da je idealan za starije osobe ili porodice sa malom decom i kucnim ljubimcima. 2.0, 47m2(terasa) + dvorište 80m2, pr/4, EG, podrum, interfon, telefon, ktv. Slogina ulica paralelno sa ulicom Generala Aričića prostire se centralnim delom Karaburme. Miran kraj grada na opštini Palilula prepoznatljiv po nižim stambenim zgradama i porodičnim kućama sa kompletno razvijenom infrastrukturom i odličnom povezanošću sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza
Zvezdara Vukov spomenik stan rodajem garsonjeru u Držićevoj ulici, kod Vukovog spomenika. Mirna ulica sa drvoredom, a u blizini Bulevara Kralja Aleksandra, TC Zira, više fakulteta, odlično povezan prevozom sa svim delovima grada. Nalazi se u odličnoj zgradi novije gradnje (2007g.). Površina 20m2, lift, CG, 5/6, telefon, kablovska, video interfon, sigurnosna vrata, delimično namešten. Stan je vrlo svetao, sa lepim pogledom, funkcionalan, maksimalno iskorišćen prostor, poseduje i manju lodju. Vrlo pogodan za izdavanje. Uknjižen, odmah useljiv, kompletna dokumentacija.
prodaja Savski venac Dedinje Jednoiposoban Prelep sunčan stan na odličnoj lokaciji. Uvek dostupan neograničen broj parking mesta ispred ulaza u zgradu. Za stanare zgrade obezbeđen hidrant za pranje kola iza zgrade. Zgrada se nalazi u parku. Bg voz stanica je na 100 metara od zgrade kojim se do Vukovog spomenka stiže za 4 minuta, takođe bg vozom do Novog Beograda za 3 minuta, trolom do Beograđanke za 7 minuta. Stan je kompletno renoviran. Grajanje je centralno sa konstantnom temperaturom čak i u najhladnijim zimskim danima ne pada ispod 26 stepeni tako da se i u tim danima u stanu može nositi letnja garderoba. Ujutru Vas budi sunce koje je u stanu do 2 popodne. Kada sirom otvorite prozotre čuju se ptice iz parka tako da uopste nemate osecaj da ste na 5 minuta od bilo kog dela grada. Na krovu se nalazi velika terasa sa pogledom na ceo grad(u prilogu su slike) koja moze da se koristi za suncanje. Celi kraj u kome se nalazi zgrada je pod državnom zaštitom i nemoguća je gradnja drugih zgrada tako da je mir zagarantovan.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Garsonjera koja je potpuno renovinarana izdavana kao stan na dan, trenutno izdata.Po papirima 20m2 po merenju 24m2 Fiksna cena
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Dvoiposoban Stan 37m2 uknjiženo, 56.8m2 stvarna površina bez dogradnje + 40m2 dvorište sa parkingom. Potpuno renoviran stan (nove elektroinstalacije, vodovod, kanalizacija, grejanje, ventilacija, kompletno kupatilo, wc, kuhinja, stolarija, parket, dvorište), etažno grejanje na struju - elektrokotao, klima, interfon. Prelep, miran deo šireg centra grada u blizini Zvezdarske šume. Odlična prilika za bračni par sa detetom/decom i kućnim ljubimcem. Pogodan i za izdavanje zbog blizine centra grada i Studentskog doma "Patris Lumumba". Visina plafona 3m.
Vračar Vračar lokacija Dvoiposoban prodaja Prodajem izuzetno funkcionalan 2,5 stan blizu Autokomande na Lekinom brdu. Nalazi se u tihoj i uvučenoj ulici izolovanoj od gradske vreve. Zgrada je okružena zelenilom, ceo stan gleda na park. Nalazi na visokom prizemlju, visina prozora je 3m od zemlje. Kompletno je renoviran, urađena je nova instalacija za struju i vodu, izolacija, hoblovan parket, kupatilo kompletno novo. Uknjižen je i ima pripadajući podrum. Sastoji se iz ulaznog dela, kuhinjsko trpezarijskog dela i manjeg dnevnog boravka, dve male spavaće sobe i kupatila. Kompletno je opremljen novim nameštajem od čega u cenu stana ulazi sledeće: Plakari u hodniku, kuhinja sa belom tehnikom, ugradnim frižiderom sa zamrzivačem, mašinom za posuđe Siemens i šporetom Gorenje sa ravnom pločom i rernom. U jednoj spavaćoj sobi je bračni krevet 140x200 rađen po meri sa plakarima, u drugoj sobi je singl krevet rađen po meri sa plakarima, policama i radnim stolom. U kupatilu se nalazi moderna tuš kabina veličine 1,5mx80cm. Prirodna ventilacija, prozor 1x1m. Takođe kompletan kupatilski nameštaj ulazi u cenu stana. Ogledalo, lavabo sa ormarićem i dva ormarića dimenzija 2mx50cm. Ima protočni bojler. Grejanje je na struju. U dnevnoj i jednoj spavaćoj sobi se nalaze dve nove TA peći modernog dizajna, nemačke proizvodnje, koje zauzimaju minimalni prostor ispod prozora i izuzetno dobro greju u toku zime. U kupatilu se nalazi norveški radijator. Sva grejna tela takođe ulaze u cenu stana. TA peći su plaćene 1500 eur i sve je pod garancijom. Ceo stan gleda na dvorište prepuno zelenila i drveća. Idealan je kako za stanovanje, tako i za izdavanje.
Vračar Kalenić Dvosoban Njegoševa stan Prodajemo odličan renoviran dvosoban stan, izuzetno svetao u urednoj, održavanoj zgradi na odličnoj lokaciji u Njegoševoj ulici. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, prostrane spavaće sobe, kupatila sa prirodnom ventilacijom, funkcionalnog, svetlog predsoblja sa prozorom, dve terase i lođe. Stan je dvostrano orijentisan. Etažno grejanje na struju. Uknjižena kvadratura stana je 66m2, što je i grejna površina, dok ukupno sa terasama i zastakljenom lođom ima 75m2. Za stanare zgrade obezbedjen je parking prostor u dvorištu. Odmah useljiv. ZA SVAKU PREPORUKU. Agencijska provizija 2%
prodaja Zvezdara Lion Dvosoban Prodajem Stan u Beogradu, Suboticka ulica, Lion, Zvezdara 48 m2, 79.000 € Lep, sarmantan i funkcionalan stan u mirnom kraju, sjajno povezan sa centrom zbog velikog broja linija GSP. Blizina doma zdravlja, poste, vrtic u istoj ulici, skola, pijaca... Male mesecne rezije. Zgrada ima svoje dvoriste, ukupno 15 stanova i dobre komsije. Uknjizen, vlasnistvo 1/1
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Luks kuca od 340 m2 bruto, u najlepsem delu Bezanijske Kose, u I mesnoj zajednici. Kuca je od crvene fasadne cigle, krajnja u nizu, sa 2 manja, ogradjena dvorista ispred i iza kuce. Kuca je prosirena – nadogradjena u odnosu na izvorno stanje i kompletno renovirana. Ima sopstveno grejanje na struju. Retko u ponudi! Raspored prostorija: Podrum: kuhinja, vesernica, vinski podrum I 2 velike prostorije sa mnostvom ugradnih elemenata Prizemlje: Velika dnevna soba sa kaminom i trpezarija, kuhininja, WC, ulazni hol, terasa; dvoriste i garaza. I sprat: velika spavaca soba, dve manje sobe, veliko kupatilo. Potkrovlje: apartman sa kuhinjom, kupatilom i terasom.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane