Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Julino brdo Repiška

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Dedinje Dvosoban Stambeni prostor je izuzetno funkcionalan, namenjen ljubiteljima otvorenog prostora. Centralni deo stana čini veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom iz kojeg se izlazi na komfornu terasu sa pogledom na zelenu oazu. Stambeni prostor je svetao, prostran i komforan. Kupatilo je potpuno opremljeno, sa kadom. U stanu je italijanska keramika, hrastov parket 1.klase i odlična unutrašnja i spoljašnja stolarija i Bosal sigurnosna vrata. Stan se prodaje nenamešten. Na slikama je parket pokriven itisonom u cilju zaštite. Ulica je mirna, smeštena u rezindecijalnom delu luksuznog naselja Dedinje – Mačkov kamen. Oblast je mirna, bezbedna na 15tak minuta od centra grada.
Savski venac Beograd na vodi prodaja Izvrstan, DELUXE stan, u novom centru grada, u okviru kompleksa koji je postao centar interesovanja, u Beogradu na vodi. Prestižna lokacija, fenomenalan pogled, izuzetno svetao, potpuno nov stan okružen obiljem zelenila, parkova i rekom. Ima dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijskim delom, dva kupatila i vešeraj. Svaka soba je klimatizovana, cg po utrošku. Stan je opremljen kompletnim kuhinjskim elementima uključujući svu potrebnu tehniku vrshunskog kvaliteta, ugradnim plakarima. Stan je luksuZno opremljen, ali može biti i bez nameštaja. Zgrada je sa lobijem i obezbeđenjem. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.
Stari Grad Stari Grad lokacija Trosoban stan Vlasnik prodaje izuzetno renoviran salonac na drugom spratu. Stan je dizajnerski sređen po projektu arhitektonskog biroa ART. Od radova je prvo izlivena betonska ploča sa zvučnom i termo izolacijom. Urađena je nova elektro instalacija, kao i vodovod i kanalizacija. Izvedeno je svoje etazno grijanje, video nadzor i interfon. Prozori su Al profil sa termo prekidom i komarnicima. Parket je izbeljeni hrast, a keramika i kuhinjski pult su od italijanskog boticini mermera. Prostor je osmišljen kao open space. Dva velika salona gledaju ka ulici, dok je spavaći dio okrenut ka mirnom dvorištu. Ukratko, to je 109m2 čistog luksuza.
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Trosoban Objekat se nalazi u ulici Živka Davidovića 67 i u blizini se nalazi sve što je potrebno savremenoj porodici – škole, vrtići, prodavnice, marketi, tržni centri, dom zdravlja, pijaca, gradski prevoz... Objekat je izgrađen sa vrhunskim kvalitetom materijala i izgradnje: hidroizolacija, Fundermax termoventilirajuća fasada, pametni strujni kotlovi na daljinsko upravljanje najnovije generacije (bez troška za grejanje u Info stanu), hrastov tarket, prvoklasna italijanska keramika, sigurnosna vrata, aluminijumska stolarija, Geberit sanitarije, Kleemann lift, inverter klima, garaža, odlična izolacija... U ponudi su trosobni stanovi od 62 m2 na II, III i IV spratu, kao i penthouse 60 m2 i 62 m2 na povučenom V spratu. Odličan raspored prostorija i iskorišćenost prostora (dnevna soba sa kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatilo sa podnim grejanjem, WC, hodnik, terasa). Prelep pogled sa viših spratova. Zgrada ima ukupno 11 stanova. Obavezna je i kupovina garažnog mesta uz svaki stan po ceni od 9.600€ sa uključenim PDV-om.
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Sarajevska Hitno se prodaje dvoiposoban stan u ul. Sarajevska ulica 62m2 uknjizeno +2 terase, dvostrano orjentisan, UKNJIZEN, mogu i kupci iz kredita, lif, stan je za potpuno sredjivanje. lift. Odlicna pozicija blizina Beograd na vodi..
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban Nov, luksuzan, atraktivan i nijednog dana koriscen 1,5 stan u novoizgradjenoj zgradi, na Novom Beogradu, ulica Jurija Gagarina, blok 63. Zgrada u kojoj zivi nekoliko estradnih umetnika, izgradjena pre samo nekoliko godina. Potpuno sve papiroloski cisto, uknjizena zgrada i stan, 1. sprat. Stambena povrsina 44m2, plus 51m2 terasa (terasa takodje uknjizena), plus garaza, (posebno placeno garazno mesto ispod same zgrade). 1. sprat u zgradi od 5 spratova, lift, kablovska, internet, klima. Kompletno namesten stan, (nikada koriscen niti jedan dan, sve potpuno novo), uz apsolutno ne koriscene stvari, od kuhinjskih elemata i aparata, do televizora, kupatila, lezhaja, plakara i klima uredjaja - sve apsolutno novo i ne korisceno, niti jedan put. Useljiv odmah. Cena za prazan stan, uz ogromnu uknjizenu terasu i garazno mesto u sastavu zgrade je 130 000 eura. U koliko je kupac zainteresovan i za kompletan enterijer (stvari su nekoriscene), cena je dogovor. Stan se nalazi na korak od apsolutno svih potrebnih mesta modernog coveka - Euromedik klinika, Idea prodavnica, teretana, mnostvo banaka, popularnih kafica, menjacnica, restorana i ostalih slicnih mesta.
Novi Beograd Belvil (A blok) Jednosoban prodaja Kompletno nemeštena garsonjera, odvojena i opremljena kuhinja, prostrano kupatilo sa veš mašinom,terasa, klima, IPTV, internet, na 9. od 10 spratova, lep, nezaklonjen pogled. U stanu se nalazi stanar, i uslov za eventualnog kupca jeste da on nastavi da živi u stanu koliko to bude potrebno. Ova nekretnina je izuzetna investicija u svakom pogledu.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Troiposoban stan Vrlo lep i veliki troiposoban stan na Novom Beogradu. Blizina osnovne skole, vrtica, parkica i prodavnica. Stan je lep i suncan sa jako puno zelenila u okolini. Sa svih strana bloka su autobuske stanice i vrlo je blizu izlaz na auto put
prodaja Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Jednoiposoban Stan se nalazi u stambenoj zgradi preko puta Studentskog grada na Novom Beogradu. Renoviran je 2016/2017. godine. Stolarija je kompletno zamenjena PVC stolarijom, hoblovan je parket, izvedeni su molerski radovi, kompletno je renovirana lođa (stavljene su italijanske pločice), ugrađen je klima uređaj... Stan se faktički sastoji od dve sobe, hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i terase. Stan je odmah useljiv. Prodaja direktno od vlasnika. U blizini zgrade se nalaze vrtić, osnovna škola, dečiji park i veliki hipermarket.
prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd U Novom Beogradu u Bloku 63 prodaje se četvorosoban stan bez ulaganja, sređen, površine 100m2 sa dve lođe od po 6m2 od kojih je jedna zastakljena i potpuno u funkciji ekonomske lođe. Stan je izuzetno funkcionalan. U produžetku dnevnog boravka nastavlja se trpezarija što čini jednu jedinstvenu celinu. Nalazi se na trećem spratu od ukupno devet spratova. Zgrada ima dva lifta od kojih je jedan teretni i široko stepenište. Stan ima odvojena dva mokra čvora. Kompletno je renoviran. Na spratu su tri stana i zajednička ostava od 6m2. Uz stan se dobija zaseban podrum. U krugu od 500m nalazi se pet osnovnih škola, pet vrtića, hipermarketi tempo, roda, idea, maxi, univer, dis i lidl kao i pijaca i dom zdravlja. Stan je uknjižen 1/1.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Dvoiposoban Stan, 2,5, Bulevar Kralja Aleksandra, 68 + 10m2 lodja, CG, podrum, zgrada sa liftom, parking, 2/5, blizina okretnice. Stan renoviran pre 7 godina, prazan. Iz otkupa.
Vračar Vračar lokacija Dvosoban prodaja Odlican 2s bez ulaganja u suterenu predratne vile cg uknj.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban stan Na prodaju stan u Beogradu, na Zvezdari, ulica Curtovo brdo, manja zgrada sa samo 8 stanova, starija gradnja ,odrzavano. Povrsina stana je 61m2 i po strukturi je dvosoban, ima posebno dnevnu sobu, spavacu sobu, kuhinju sa ostavom i terasu. Inace je na drugom spratu. Ulica je mirna sa dovoljno parking mesta. Stan je vlasnistva 1/1, bez tereta i uredno predat na legalizaciju.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Četvorosoban Prodajemo luksuzno u potpunosti opremljen dupleks na dobroj lokaciji, u neposrednoj blizini Ulice Gospodara Vučića. Donji nivo stana čine dnevna soba, trpezarija, kuhinja, toalet i terasa dok se na gornjem nivou stana koji nema kosine nalaze se tri spavaće sobe i kupatilo. Dvostrano orjentisan, veoma sunčan i svetao. U izgradnji objekta su korišćeni najkvalitetniji materijali, fasada je granitna, kupatila opremljena italijanskom granitnom keramikom, ugradni lavaboi sa ormarićima, staklene tuš kabine i kvalitene sanitarije. Zgrada je projektovana tako da podržava najviše standarde energetske efikasnosti. Termo izolacija od 10 cm će znatno smanjiti troškove grejanja kao i petokomorna stolarija Nemačkog proizvodjača aluminijum drvo sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godišnja doba stakla sa velikim otvorima za što svetliju prostoriju. U cenu stana uračunata ostava i duplo parking mesto. Mogućnost povraćaja PDV-a. Uknjižen. Agencijska provizija 2%
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Ðeram Udoban, detaljno opremljen stan, sastoji se od 1 spavaće sobe sa francuskim ležajem (2 osobe) i jednim pomoćnim ležajem (1 osoba), dnevnim boravkom, sa ugradnim plakarom, opremljenom kuhinjom i kompaktnim kupatilom. Jedrenska 1 (na Zvezdari), ugao ulice Jedrenske i Bulevara Kralja Aleksandra. Na 50m od Djeram Pijace, i u blizini Kliničkog Bolničkog Centra Zvezdara (KBC Zvedara.) Površina: 26m2 Sprat: prizemlje (30cm iznad ulice Parking na trotoaru (zelena, zona 3)
Beograd prodaja Vračar Čubura Jednosoban Prodajem Garsonjeru na Vracaru,preko puta Cuburskog parka ,Ulica Petra Kocica 12,Suturen.Atraktivna lokacija Stan je za adaptaciju ,prodaja u vidjenom stanju/sredjujete stan po vasoj zelji i volji/
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban prodaja Odličan, nov, sunčan i svetao stan. Funkcionalan, nenamešten. Prostorije: ulazni deo, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i terasa/lođa. Za svaku preporuku! Uknjižen.
Stari Grad Dorćol donji stan Luksuzni stambeni objekat Solunska smešten je na uglu Solunske i ulice Braće Baruh, u srcu donjeg Dorćola.Donji Dorćol se naslanja na Dunav i park Kalemegdan, ima dugu i bogatu istoriju. Dorćol sa svojom posebnom atmosferom danas postaje jedan od najatraktivnijih delova Starog Grada. Blizinom kulturnih sadržaja, škola, centara za rekreaciju kao i ugostiteljskih objekata, svojim stanovnicima pruža sve što je neophodno za udoban život. Stambeni objekat Solunske koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Uvođenjem Smarthouse sistema u sve stambene jedinice, prate se svi svetski standardi u savremenoj izgradnji. Stanove oblikuju besprekorna funkcionalnost, kvalitet izvedenih radova i upotrebljenih materijala. Stvaranjem životnih prostora u kojima će svi članovi porodice moći da uživaju, naš cilj je, pre svega, pružanje apsolutnog zadovoljstva našim kupcima. Bezbednost • Privatni lobby sa portirom 24/7 • Video nadzor za sve zajedničke prostore Parking • Obezbeđen privatni parking ispod objekta Liftovi • Putnički liftovi nosivosti max 630kg • Auto lift nosivosti max 3900kg Stanovi • Izuzetna funkcionalnost stambenih jedinica • Prostrani dnevni boravci • Kuhinje otvorenog plana • Izdvojeni spavaći blokovi • Osećaj udobnosti I privatnosti • Odlična osvetljenost • Izbor vrhunskih materijala gradnje I završne obrade Balkoni • Dobro proporcionisani spoljni prostori • Savršen prostor za opuštanje Grejanje • Centralno grejanje sa kalorimetrom • Mogućnost regulisanja temperature za svaku stambenu jedinicu Penthaus se nalazi na V spratu zgrade, ukupne površine 182,49 m2 (126,41+56,08-terasa).
prodaja Vračar Vračar lokacija Četvorosoban Ulica Patrijarha Varnave. Stan je useljen 2010. godine. Odličan je i za poslovni prostor.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić ,5 stan bez ulaganja od 33,40m2 . .Uknjižen 1/1 na vlasnikai bez tereta. Interfon, internet. Mali broj stanara.Lep ulaz,održavana zgrada.Predsoblje, s.soba, kuhinja sa terpezarijom i d.boravkom, veliko kupatilo-kada.U sve prostorije se ulazi iz predsoblja.Hrastov parket, keramika do plafona u kupatilu.Potrebno hig. krecenje.Pogodan za mladje ljude i studente.Cg do vrata stana a TA u stanu.U stanu ostaju TA , klima i kuh.elementi.Niski troškovi.Stan je na 5/5 spratova a iznad zgrade je kos krov.Blizina velikog broja fakulteta. Mirna ulica.Odrzavana zgrada.Vezana kupovina.Linije gsp 19, 21,22,29, 83, 24,25,26 .
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane