Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Banjalučka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Skupština Kosovska Garsonjera 0.5, 24m2, VPR/5, TA, lift, podrum, interfon, internet, telefon, ktv. Kosovska ulica je smeštena u samom epicentru Starog grada, jednosmerna je, pa je manje prometna, čime je negativan uticaj saobraćaja sveden na minimum. Retko koja ulica u gradu može se pohvaliti da su u najbližoj okolini Pionirski park, Skupština grada, crkva Sv. Marka, dok su Terazije, hotel Moskva ili Skadarlija na pet minuta hoda. U prilici smo da Vam ponudimo stan u predratnoj zgradi sa impoznantnim mermernim ulazom, jednim od najlepših u Kosovskoj ulici. Sama zgrada je lokacijski smeštena tik iza Skupštinskog parka. Stan je salonskog tipa, dobro održavan, dvostrano orijentisan, visine plafona 3.20m, na visokom prizemlju ali visine prvog sprata. Dvorišno je orijentisan stoga je potpuno izolovan od gradske buke. Prodaje kompletno namešten, a kako je u zakupu, isti zakupac može da ostane ako nekome bude odgovaralo. Takođe ima i pripadajući podrum. Zbog izuzetne lokacije predstavlja odličnu investiciju što za stanovanje, rentiranje (stan na dan) ili kao poslovni prostor. Od prostorija: hodnik sa čajnom kuhinjom, konforno kupatilo, višefunkcijska soba. Uknjižen na 20m2, mereno po rečima vlasnika 24m2. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #3573 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo VELJKA MILIĆEVIĆA Dvoiposoban izdavanje Potpuno nov, opremljen stan na Vračaru, sa garažnim mestom u zgradi. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Zvezdara Vukov spomenik Troiposoban stan Prodaja lux novogradnje 2019g, vrhunska gradnja i materijali, struktura 3.5 soban idealno reseno, 3 mokra cvora, garderober, terasa koja gleda na sredjeno dvoriste....Stan za svaku preporuku. Hitna prodaja
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Jednoiposoban Prodaje se renoviran stan u ulici Gavria Principa. Stan se nalazi kod Manakove kuce površine 33m2. Dvorišnog je tipa i u potpunosti je renoviran. Vlasnik 1/1, uknjižen.
Garsonjera prodaja Beograd Zvezdara Savski venac lokacija Odličan uknjižen stančić za izdavanje ili stanovanje na odličnoj lokaciji na Zvezdari u blizini fakulteta, škola, Đeram pijace. U zgradi, zaseban ulaz, čista papirologija, izgrađen 2015, niski troškovi. Kupite stan umesto da iznajmljujete - uz učešće od 10% za prvi stan i ratu od oko 160 EUR jeftinije rešenje. Odlično i kao investicija za budućnost, izdavanjem će stan povratiti uloženo u roku od 20 godina, a vrednost ostati očuvana - za razliku od štednje u banci ili nestabilnih i rizičnih fondova.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija
Zvezdara Cvetkova pijaca Trosoban prodaja Prodajem nov neuseljen stan u Milana Rakića. Izuzetno funkcionalan i osvetljen na 2. spratu, dvostrano orijentisan, istočno i južno. Stan ima video-interfon centralu, centralno grejanje po utrošku, odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, aluminijumsku stolariju, hrastov parket, klima uređaj i blindirana ulazna vrata. Zgrada poseduje lift, a na svakom spratu četiri stana. Zgrada je na izvanrednoj lokaciji, izlazi na dve ulice, od Cvetkove pijace i tramvajske linije udaljena je 150m, od Elektrotehničkog, Arhitektonskog,Građevinskog, Mašinskog i Tehnološkog fakulteta udaljena je 1800m. U neposrednoj blizini stana su 2 srednje škole i osnovna škola. Za ljubitelje rekreacije je veoma blizu Sportski centar Olimp
Savski venac Dedinje Trosoban stan U jednoj od najlepših i najmirnijih ulica na Dedinju, sa pogledom na Hram Svetog Save nalazi se luksuzna zgrada u izgradnji. Iza sigurnosnih vrata sa osam tački zaključavanja spakovani su lepi, svetli i svakim detaljem kvalitetni stanovi. Savršen sistem grejanja i hlađenja na toplotne pumpe, hrastov parket prve klase, italijanska keramika, podno grejanje u kupatilu i pre svega odlična unutrašnja organizacija prostora čini ove stanove toplim domom za Vas i vašu porodicu. Cena iznosi 2.300 EUR po m2 + PDV. POVRAĆAJ PDV-a, ukoliko Vam je prva kupovina nekretnine. Rok za useljenje je Septembar 2020.godine.
prodaja Zemun Ćukovac Cetinjska Plac je na lepom mestu, podno Ćukovca. Kuća je odlične gradnje, statički perfektna, potrebno je estetsko sređivanje. Fasada je u odličnom stanju i nisu potrebna dodatna ulaganja. Kuća je do ulice a u dvorištu sa leve strane se nalazi letnja kuhinja sa kupatilom (kao zaseban stan) površine 25,00 m2. U dnu dvorišta u lagumima , se nalaze dve zasebne garaže. Urađen je dosta dobro potporni zid od armiranog betona, po principu brane. Kuća je u osnovi površine 121,50 m2 ( dimenzija 13,5 m x 9,00 m) Kuća se satoji od sledećih etaža i prostorija: SUTEREN: Dve sobe, hodnik i kupatilo. PRIZEMLJE: Četiri sobe, hodnik , kupatilo. POTKROVLJE: dnevna soba, dve sobe, kupatilo i dosta velika terasa ka dvorišnom delu. Agencijska provizija je 2%.
prodaja Beograd Stari Grad Politika Prodajem lokal u centru grada,kompletno opremljen
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Jednoiposoban 3-etažna kuća za prodaju u mirnom zajedničkom dvorištu sa kulturnim stanarima. Kuća se sastoji od dve stambene jedinice od kojih je jedna na nivou visokog prizemlja i galerije, a druga u suterenu u kome ima prirodnog svetla.
Čukarica Čukarica lokacija Ostružnica Kosmajska izdavanje Parcela je privatna svojina, urađena konverzija. Ima prilaz sa više strana. Struja i voda u neposrednoj blizini, uz parcelu. Nalazi se na uzvišenju, udaljeno 2 km od starog obrenovačkog puta, to jest ulaska u naselje i uključenja na novi obrenovački put. Plac je udaljen oko 15 minuta vožnje do aerodroma, idući novom obilaznicom. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Makiš stan Plac se nalazi u Makiškom polju u blizini skretanja za Železnik, kod skladišta" Seme"-na. Agencijskaprovizija 2%.
prodaja Čukarica Makiš Bore Stankovića Plac je ravan, u jednom delu je plac već nasut a ostali deo je u procesu nasipanja, to jest formiranja. Put je nasut u širini od oko 5m a u dužini za sada oko 200 m. Ostalo se nasipa. Podloga puta je lomljeni kamen a zaliva se pripremom za asfalt. Dimenzije placa su cca 250m x 90m. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Prodaje se jednoiposoban stan na predivnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace po ceni od 45000 evra. Zgrada je u mirnoj ulici, okruzrna zelenilom, u blizini škole, pijace i Doma zdravlja. Linije gradskog prevoza koje prolaze u blizini su 46, 20, 79, 7, 6, 14. Stan poseduje veliku terasu i podrum. Grejanje je na struju. Legalizacija je u toku.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban prodaja Dobrodošli u stan kroz koji teče samo pozitivna energija. Izabrati odličan prostor nije jednostavno. Jako je bitno znati ko je isti prostor koristio pre vas, i kakve trenutke je tu proživljavao. To je bitno zato što prostor pamti energiju koja živi u njemu. Za pozitivnu energiju unutar ovog prostora se možete zahvaliti s jedne strane enterijeru, dok s druge stane veliku ulogu igra i fantastičan pogled koji se pruža sa 16 pažljivo postavljenih prozora. Takođe uticaj na opuštenost unutar samog prostora ima i zvučni sistem koji se nalazi u tri glavne prostorije. 4 orgonita i peti, centralni orgonit, koji se nalaze u prostoru, već 5 godina utiču na stvaranje čiste energije samog prostora. Treba imati u vidu da prostor u koji ulazite nije za svakoga. Traži se osoba-e, koje će ga energetski ,,osetiti". 😊 Prostor u koji ulazite vam se ostavlja u potpunosti namešten. Sve (sem slika na zidu i ličnih stvari) ostaje u stanu. Dobrodošli. 😊 P.S. Zadnji put je renoviran 2016.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvoiposoban stan Prodajem stan na Konjarniku lux sređen stan se nalazi u mirnoj ulici prepunoj zelenila. Kompletno luksuzno renoviran potrebno je samo higijensko krečenje. U stanu je sva keramika italijanska Porcrlanosa i Dolomite sanitarije. Stan ima dnevnu sobu sa izlazom na terasu kuhinju sa trpezarijom sa izlazom na terasu veliku spavaću sobu sa soba garderobom i manju spavaću sobu i kupatilo...u stanu ostaje ugradni soba garderober kuhinja plakar u maloj sobi plakar na terasi i velika bibljoteka...stan vredi pogledati jer je svaki detalj odredjen od izolacije elektro instalacija do enterijera ..idealan je za porodicu sa decom jer se nalazi u mirnoj ulici punoj zelenila
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Četvoroiposoban Duplex na prodaju. Stan je potpuno renoviran, promenjene sve vodovodne i kanalizacione cevi, alu stolarija, hrastov parket, italijanska i spanska keramika. Pogodan za porodicu. U blizini stana park, setaliste, dva vrtica, osnovna i srednja skola, posta, supermarket.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Lepo sređen stan u neposrednoj blizini škole i vrtića, prodajnih objekata Maxi i Lidl. Stan je svetao istočno orijentisan. PROSTORIJE : hodnik,kupatilo, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavaće sobe, velika terasa, podrum.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane