Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Makiš

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Makiš Bore Stankovića Plac je ravan, u jednom delu je plac već nasut a ostali deo je u procesu nasipanja, to jest formiranja. Put je nasut u širini od oko 5m a u dužini za sada oko 200 m. Ostalo se nasipa. Podloga puta je lomljeni kamen a zaliva se pripremom za asfalt. Dimenzije placa su cca 250m x 90m. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Zvezdara lokacija Trosoban prodaja
Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban stan Prodaje se jednoiposoban stan na predivnoj lokaciji u blizini Cvetkove pijace po ceni od 45000 evra. Zgrada je u mirnoj ulici, okruzrna zelenilom, u blizini škole, pijace i Doma zdravlja. Linije gradskog prevoza koje prolaze u blizini su 46, 20, 79, 7, 6, 14. Stan poseduje veliku terasu i podrum. Grejanje je na struju. Legalizacija je u toku.
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban Dobrodošli u stan kroz koji teče samo pozitivna energija. Izabrati odličan prostor nije jednostavno. Jako je bitno znati ko je isti prostor koristio pre vas, i kakve trenutke je tu proživljavao. To je bitno zato što prostor pamti energiju koja živi u njemu. Za pozitivnu energiju unutar ovog prostora se možete zahvaliti s jedne strane enterijeru, dok s druge stane veliku ulogu igra i fantastičan pogled koji se pruža sa 16 pažljivo postavljenih prozora. Takođe uticaj na opuštenost unutar samog prostora ima i zvučni sistem koji se nalazi u tri glavne prostorije. 4 orgonita i peti, centralni orgonit, koji se nalaze u prostoru, već 5 godina utiču na stvaranje čiste energije samog prostora. Treba imati u vidu da prostor u koji ulazite nije za svakoga. Traži se osoba-e, koje će ga energetski ,,osetiti". 😊 Prostor u koji ulazite vam se ostavlja u potpunosti namešten. Sve (sem slika na zidu i ličnih stvari) ostaje u stanu. Dobrodošli. 😊 P.S. Zadnji put je renoviran 2016.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Prodajem stan na Konjarniku lux sređen stan se nalazi u mirnoj ulici prepunoj zelenila. Kompletno luksuzno renoviran potrebno je samo higijensko krečenje. U stanu je sva keramika italijanska Porcrlanosa i Dolomite sanitarije. Stan ima dnevnu sobu sa izlazom na terasu kuhinju sa trpezarijom sa izlazom na terasu veliku spavaću sobu sa soba garderobom i manju spavaću sobu i kupatilo...u stanu ostaje ugradni soba garderober kuhinja plakar u maloj sobi plakar na terasi i velika bibljoteka...stan vredi pogledati jer je svaki detalj odredjen od izolacije elektro instalacija do enterijera ..idealan je za porodicu sa decom jer se nalazi u mirnoj ulici punoj zelenila
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Četvoroiposoban Duplex na prodaju. Stan je potpuno renoviran, promenjene sve vodovodne i kanalizacione cevi, alu stolarija, hrastov parket, italijanska i spanska keramika. Pogodan za porodicu. U blizini stana park, setaliste, dva vrtica, osnovna i srednja skola, posta, supermarket.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban prodaja Lepo sređen stan u neposrednoj blizini škole i vrtića, prodajnih objekata Maxi i Lidl. Stan je svetao istočno orijentisan. PROSTORIJE : hodnik,kupatilo, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, 2 spavaće sobe, velika terasa, podrum.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban stan Stan se nalazi na najlepsoj lokaciji na Novom Beogradu. Jednosoban po strukturi, adaptiran u jednoiposoban. Na trecem spratu od osam. Stanu pripada i ostava koja se nalazi na istom spratu. Grejanje je centralno, a mesecne rezije za stan su oko 50 eura. Pogled iz stana je prema Kalemegdanu. Blizina autobusa gotovo prema svim pravcima grada. Stan je za renoviranje.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednosoban Stan u izvornom stanju. Okrecen pre godinu dana ceo. Miran kraj totalno. Useljiv je posle 20.og Avgusta. Vlasnik licno sve 1/1
prodaja Stara Pazova Okolina - Industrijska zona Plac površine 87,65 ari u industrijskoj zoni Stare Pazove. Nalazi se uz asfalt, postoji mogućnost proširenja od 4 do 5 ha. Cena po aru je 3.000. Uknjižen. Provizija 2%. 060/33-444-58 R-ID: #1467
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Vračar centar Njegoševa Troiposoban Vračar, Centar - Njegoševa 3.5, 77m2 (terasa 15m2), 3/5, CG, parking, podrum, interfon, klima. Veoma svetao i prostran salonski stan, trostrano orijentisan. Visina plafona je 3,20m, što mu daje dodatni osećaj komfora. Stan je u povučenoj zgradi od ulice, zbog svog položaja pogodan je za porodično stanovanje i mirne kancelarijske delatnosti. Terasa je celom dužinom stana, te je pogodan za podelu na dve stambene jedinice. Ima pripadajuće parking mesto u dvorištu. Po strukturi je troiposoban sa kuhinjom i jednim kupatilom. Uknjižen, bez tereta. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1441 Interfon, Klima, Salonski stan.
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Resavska Trosoban prodaja Vračar, Centar - Resavska 3.0, 110m2 (terasa 10m2), 5/8, CG, lift, interfon, telefon, klima. Veoma svetao trosoban stan, dvostrano orijentisan. Prodaje se namešten. Pogodan je kako za život, tako i za poslovni prostor. Nisu potrebna dodatna ulaganja. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini osnovne škole, gimnazije, Tašmajdan parka, Pravnog fakulteta i Terazija. Prostorije: trpezarija, kuhinja, tri sobe, dva kupatila i dva predsoblja. Agent: Miodrag Milojković 064/612-612-9 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1440 Interfon, Telefon, Klima,
Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Četvorosoban Milana Tankosića stan Palilula, Profesorska Kolonija - Milana Tankosića 4.0, 99m2 (terasa+lođa), 2/4, CG, garaža, interfon, video nadzor. Veoma funkcionalan i svetao stan novije gradnje. Nalazi se u zgradi sa sopstvenim dvorištem koje je uređeno kao park. Komforan, četvorosoban, sa dva kupatila. Trostrano je orijentisan. Stan ima dva kupatila, jedno je sa klasičnom kadom, a drugo sa tuš kadom. Stan je kratko korišćen tako da ne zahteva ulaganja. Postoji mogućnost kupovine garaže u prizemlju od 20m2. Ima mokri čvor i bočni prozor pa je moguće koristiti i kao radni prostor. Nalazi se u mirnoj ulici, pogodnoj za porodično stanovanje. Uknjižen. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1438 Video nadzor, Interfon,
prodaja Savski venac Dedinje Vajara Đoke Jovanovića Vila na Dedinju, na 6.4 ara placa, površine 251m2, uknjižena Sastoji se od pr + 1 + 2 Građena 2005, u odličnom stanju Eg / više vrsta/ U prilogu je video i 3D Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Đorđa Stanojevića Đorđa Stanojevića, 4/13, lift, terasa, zgrada Jorgovan, zapadno orijentisan, gleda na Delta city, u izvornom stanju, u blizini svih sadržaja neophodnih za život, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Šumice Vladimira Tomanovića Dvosoban Vladimira Tomanovića, vpr/6, lift, dve velike lođe, visina I sprata (ispod je stan), svetao, severoistočno orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, pogled ka parku sa puno zelenila, u izvornom stanju, pripadajući podrum 15m2, u neposrednoj blizini hotela "Srbija", marketa, škole, vrtića, miran kraj, bez buke, izuzetna ponuda, hitna prodaja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Trosoban prodaja U prilici smo da vam ponudimo odličan, funkcionalan, svetao stan na dobroj lokaciji u Mirijevu. Dvostrano orijentisan, sa centralnim rasporedom: hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, dve lođe, kupatilo, wc. Ima pripadajuću ostavu i podrum. Zgrada od žute fasadne cigle, vrlo kvalitetna gradnja, ulaz uredan i održavan. Kompletna infrastruktura u blizini. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - CG, sprat 1/8, LIFT, TERASA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7586. . Sa parkingom
Vračar Neimar Jednosoban HADZI MILENTIJEVA stan Stan se nalazi u mirnom delu Vračara. Poseduje veliko dvorište. Ukupne obaveze su oko 50-60 evra. Kuhinja i krevet su potpuno novi, na slici fali šporet, koji će biti unet naknadno. Odmah useljiv. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Zemun Zemun centar Trosoban Dobanovačka Dobanovačka, pr/2, terasa 9m2, komforan, svetao, dvostrano orijentisan, funkcioniše kao 2.0 stan 54m2 i garsonjera 21m2 sa zasebnim ulazom, pripadajuća ostava 3m2, održavana zgrada novije gradnje sa ukupno 12 stanova, odlična lokacija, u neposrednoj blizini Glavne ulice, brzo useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Sredačka lokal, VRAČAR, Sredačka, 35m2+8m2. Lokal na odlicnoj, perspektivnoj lokaciji. Idealno pozicioniran, ulicno orjentisan, veliki izlog, u odlicnom stanju. Pogodan za vise namena. Magacin od 8m. Brzo useljiv, uknjizen na 35m2. Hvala Vam na pregledu oglasa. Za svako dodatno intresovanje ili razgledavanje nekretnine slobodno nas kontaktirajte. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. POSREDNIČKA NAKNADA 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane