Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Surčin Surčin naselje

slične nekretnine * :

SREMSKI OKRUG prodaja Irig Vrdnik Gradsko građevinsko zemljište van gradske zone u okviru nacionalnog parka, netaknuta priroda. Gradska voda, struja. Neposredna okolina Vrdnika, visoravan Grba (Carina), 80km od Beograda, 5 min od Vrdnika. Lep pogled, ruža vetrova, mir, tišina, ovaj plac čini lepom ponudom. Agencijska provizija 2%.
Surčin Jakovo prodaja Braće Kovačević, prizemna kuća na 5 ari placa, odlična pozicija, 5 minuta od uključenja na auto put Miloš Veliki, glavna kuća 120m2 se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevne sobe sa kaminom, kupatila, kuhinje, prelepe zastakljene terase sa kaminom. Pomoćna kuća 40m2, garaža 20m2 sa grejanjem i vodom, višenamenska. Prelepo dvorište, pušnica, ozidani roštilj, u podrumu od 30m2 nalazi se kotao na struju i čvrsto gorivo, gas je prošao kroz naselje, mogućnost zamene za stan u Beogradu uz doplatu kupca, uknjiženo na 136m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Grocka Grocka okolina Jednoiposoban Radisava Ignjatovića stan Radisava Ignjatovića, pr/3, novogradnja, sa odvojenom spavaćom sobom, u dobrom stanju, može i opremljen (sa stvarima), uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban Stan se nalazi na najboljoj lokaciji Novog Beograda u blizini vam je YU biznis centar, Merkator, Arena, auto-put, škole, vrtići, banke, pošta, restorani, tržni centri, prodavnice, itd Kompletno renoviran i maksimalno sređen stan. Zgrada ima 3 lifta Stan se sadrži od ulaznog hodnika, kupatila, spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom i šankom, ima lođu. Istočno je orijentisan, tako da je veoma svetao stan. Grejanje je izuzetno dobro. Mesečne režije za stan su izuzetno niske, infostan, struja, kablovska TV i internet i održavanje sve ukupno
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvostrano orijentisan stan na pretposlednjem spratu. Ne nalazi se pod plocom. Celom povrsinom je pokriven stanom iznad. Funkcionalan raspored, orijentisan jug-sever, dva mokra cvora.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban Vlasnik prodaje uknjižen stan u bloku 29, dvoiposoban, 73m2 + velika terasa i lodja. Stan u izvornom stanju, renovirana samo kuhinja, sa garažom od 14 m2.
Vračar Cvetni trg Dvosoban prodaja Prodajem dvosoban salonski stan (po strukturi može biti i trosoban), izuzetna lokacija, dvostran, veoma svetao. Miran kraj, okružen zelenilom. 24h dostupne prodavnice. U blizini su vrtić, osnovna i srednja škola, itd. Stan ima veliki dnevni boravak povezan sa trpezarijom (sa velikim šankom u ćošku) i kuhinjom. Velika spavaća soba (deljiva na dve manje celine), veliki hodnik u koji se može izmestiti trpezarija. Veliko predsoblje (sa ugrađenim plakarom) i veliko kupatilo. Do stana se nalazi posebna vešernica. Stan pogodan i kao poslovni prostor. U blizini se nalazi veći broj garaža.
Vračar Kalenić Četvorosoban stan Četvorosoban stan, tri spavaće sobe, vlasnik, idealan raspored, 2 mokra čvora (kupatilo i WC) trostrano orjentisan, svetao, dva nova lifta, podrum, 87m2 (uknjižen na 85m2) blizu Kalenić pijace, u mirnom delu Vračara gde ne prolazi GSP.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Stan u Sejkinoj nadomak Mirijevskog bulevara. Zgrada poseduje sopstveni parking, sa kapijom sa daljinskom komandom, a stan ima svoje parking mesto. Po strukturi dvosoban sa prostranim dnevnim boravkom, terasom i velikom spavacom sobom. prvi sprat, ali je visina treceg, jer se ispod nalaze 3 stambena nivoa. Novogradnja, zgrada je useljena 2017. Etazno grejanje sa ugradjenim digitalnim termostatom sa opcijama programiranja. Moguc otkup postojeceg pokucstva. Uknjizen 1/1 bez tereta.
prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Prodaje se stan preko puta Arene na 1.spratu od 3 sprata(zgrada sa slike). Samo 12 stana u ulazu. Zgrada je lepo odrzavana sa velikim ulaznim atrijumom. Stan je u odlicnom izvornom stanju i odmah useljiv. Uz jako male prepravke moguce je dobiti jednu spavacu sobu(kao sto je na poslednjoj fotografiji nacrtano).
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Trosoban Stan Ima 68 kvadratna metra upisane a 72 realne kvadrature i jedan je od najfunkcionalnijih koje sam video sa tom kvadraturom. Mane stana su to sto se stan nalazi na cetvrtom spratu u zgradi koja ne poseduje lift..i sto se stan prodaje u izvornom stanju to jest potrebno je uloziti u renoviranje pre nego sto se useli. Nalazi se na najboljoj mogucoj lokaciji u Beogradu, ne samo na Nbgd vec po meni celog Beograda,ul Antifasisticke Borbe, 21 Blok...sto bi se reklo odavde je SVE blizu,u krugu od par stotina metara su preko 7 autobuskih linija i tri tranvajske.Na 500 metara do par kilometra nalazi se TC Usce,Delta Centar,Centar grada(Terazije)itd Cena je 105 hiljada eura(spustena cena zbog troska renoviranja i cetvrtog sprata)sa mogucnosti blage korekcije cene jer je vec spustena u startu za ovu lokaciju i tu kvadraturu. Uz opis prilazem i grubi nacrt stana...dimenzije prostorija su proizvoljne..ali mozete da vidite funkcionalnost i raspored.
Savski venac Knez Miloševa Kneza Miloša, Savski venac, Beograd Četvorosoban prodaja Prodajemo odličan četvorosoban stan na trećem od četiri sprata u zgradi sa novim hidrauličnim liftom. Stan je salonskog tipa. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, tri spavaće sobe i odvojene kuhinje sa trpezarijom. Stan poseduje vešernicu i odvojeno kupatilo od toaleta sa keramikom visokog kvaliteta. U celom stanu se nalazi odličan hrastov parket. Potpuno sredjen, renoviran i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Veoma osvetljen, svaka soba i kupatilo poseduje prerodnu ventilaciju. Odličan za porodičan život i za poslovni prostor. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini ambasada, restorana, škola. idealna povezanost ka svim delovima grada. Uknjižen. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban stan Stan se nalazi u jako lepom i mirnom kraju.U blizini se nalaze dve osnovne skole,dva drzavna vrtica,posta.Za ozbiljnog kupca postoji mogucnost korigovanja cene.
prodaja - Meljak Garsonjera Na prodaju odlična nekretnina u okolini Beograda, 30 m udaljena od Ibarske magistrale. Urađeni unutrašnja izolacija i kupatilo. Prvi nivo ima oko 120 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, wc-a, kupatila i dve terase. Drugi nivo ima oko 80 m2 i prestavlja tavanski prostor koji je adaptibilan u stambenu jedinicu ili galeriju. Mogućnost grejanja na kamin. Kući pripadaju garaža od oko 25 m2, podrum od oko 20 m2 i pomoćne prostorije, među kojima je prostorija za životinje. Kuća ima vodu i kanalizaciju, moguća je izgradnja bazena u dvorištu. Plac ima oko 14 ari i na njemu se nalazi voćnjak sa dve trešnje, dve višnje, dve jabuke i četiri oraha. Kompletna infrastruktura u neposrednoj blizini. Za preporuku! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat PR/1, TERASA, GARAŽA, PARKING ID oglasa: 7588. . Sa garažom . Sa parkingom
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Palata pravde Dr Aleksandra Kostića AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjžen,svetao i sunčan stan na odličnoj lokaciji. Predivan pogled na Stari Grad, Novi Beograd. Prostran stan sa dobrim rasporedom prostorija, PROSOTORIJE: I NIVO: Predsoblje, Kuhinja sa trpezarijom, dnevna doba, kupatilo II NIVO:3 spavaće sobe, 2 ostave, kupatilo, terasa.
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Palilulska pijaca 27. Marta Trosoban Odličan renoviran stan 90m2 sa terasom, funkcionalan raspored, 2 spavaće sobe, dnevni bioravak sa trepezarijom, kuhinja, 2 mokra čvora, dvostrano orjentisan, pripadajući parking. Odlična lokacija u neposrednoj blizini Palilulske pijace. Stan u odličnom stanju, bez ulaganja, uknjižen, za svaku preporuku... Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Savski venac Zeleni venac Zeleni Venac Jug Bogdanova Garsonjera prodaja Savski venac, Zeleni venac - Jug Bogdanova 0.5, 16m2, VPR/4, lift, interfon. Potpuno renovirana garsonjera. Izuzetno pogodna za izdavanje, kancelarijske i agencijske delatnosti. Garsonjera se nalazi u samom centru grada. Prostorije: soba, kuhinja i kupatilo. Uknjižena i odmah useljiva. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1444 Interfon, Odmah useljiv
Stari Grad Skupština Troiposoban Vlajkovićeva stan Stari Grad, Skupština - Vlajkovićeva 3.5, 77m2, NPR/5, CG, ostava. Stan se nalazi na veoma traženoj mikrolokaciji, pored same Skupštine. Njegova spratnost, odnosno nivo, je nivo polusuterena, što nije prednost, ali pretežna vrednost ovog stana je u mikrolokaciji, sređenost i pogodnost kako za ordinacije, laboratorije, kancelarijske poslove, tako i za stanovanje. Dvostrano je orijentisan, dve sobe gledaju na dvorište ka Vlajkovićevoj, a ostatak stana suprotno. Prostorije: predsoblje, četiri sobe, kupatilo i toalet. Uknjižen, bez tereta. Odmah useljiv. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1445 Odmah useljiv Ostava
izdavanje Novi Beograd - Blok 67a Jednosoban UROSA MARTINOVICA Kompletno namesten 1.0 stan u Ablok-u. Ono sto razlikuje stan od ostalih u ponudi je velika garaza koja je uracunata u cenu i na kojoj je moguce parkirati 2 vozila. Stan je kompletno opremljen svom belom tehnikom, SMART televizorom 40", kao i komplet posudjem. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Šumice Hotel Srbija LJERMONTOVA RENOVIRAN STAN SA KUHINJSKIM ELEMENTIMA I BELOM TEHNIKOM. POGODAN KAKO ZA STANOVANJE TAKO I ZA POSLOVNI PROSTOR. DVA KUPATILA INFOSTAN OKO 11,000 dinara STAN ZA PEPORUKU AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane