Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd izdavanje Palilula Borča Put za Ovcu

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Kalenić KALENIC PIJACA KNEGINJE ZORKE Četvorosoban Namesten duplex u novoj zgradi sa parking mestom u dvoristu. Stan ima 3 spavace sobe, 2 garderobera, 2 kupatila + gostinjski toalet. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Provizija: 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 4/4 KNEGINJE ZORKE ID#585840 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Vračar Kalenić KALENIC PIJACA KNEGINJE ZORKE Četvorosoban prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Dupleks u najlepsem delu Vracara u neposrednoj blizini Kalenic pijace.Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji izlazi na terasu, kuhinje, 3 spavace sobe, od koje 2 imaju svoje garderobere, 2 kupatila i gostinjski toalet, 2 terase i francuskog balkona. Stan ima podrum. Postoji mogucnost kupovine parking mesta u dvoristu zgrade. uknjizen OLGICA 063/876-7106 4/4 KNEGINJE ZORKE ID#281992 || dokumentacija : uknjizen
Barajevo Barajevo okolina kuca Priključena struja, mogućnost priključenja na vodovod. Nalazi se od Velikog Borka na 1km. Kuća je iz 1976. Za renoviranje kompletno. Put je seoski. Plac mora da se raskrči jer dugo nije bio obrađivan. Agencijska provizija 2%.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Trosoban Dragačevska LOKACIJA. –Miran.kraj.Lekinog. brda,.u. blizini.Šumica,T.C.Tempo OPREMA u STANU: -Sigurnosna ulazna vrata -Aluminijumska stolarija -Hrastov parket I klase -Keramika-(Italijanska ili španska) I klase -Sanitarije (italijanske ili španske) I klase -bojler marke Ariston zapremine 80l -Tuš kabina.80x80 ili veća -baterije za tuš kabinu i kupatilo marke Ideal -Sobna pregradna vrata -farbani medijapan u beloj boji -GREJANJE-HLAĐENJE: -sistemom toplotnih pumpi -podno grejanje u kuhinji i kupatilu Rok za zavrsetak gradnje je jun-juli 2021. godine. Mogucnost kupovine garaznog mesta: auto.platforma-klackalica 12.000 sa PDV-om Mogucnost kupovine na kredit. Mogucnost povracaja PDV-a za kupce prvog stana. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Dragačevska LOKACIJA. –Miran.kraj.Lekinog. brda,.u. blizini.Šumica,T.C.Tempo OPREMA u STANU: -Sigurnosna ulazna vrata -Aluminijumska stolarija -Hrastov parket I klase -Keramika-(Italijanska ili španska) I klase -Sanitarije (italijanske ili španske) I klase -bojler marke Ariston zapremine 80l -Tuš kabina.80x80 ili veća -baterije za tuš kabinu i kupatilo marke Ideal -Sobna pregradna vrata -farbani medijapan u beloj boji -GREJANJE-HLAĐENJE: -sistemom toplotnih pumpi -podno grejanje u kuhinji i kupatilu Rok za zavrsetak gradnje je jun-juli 2021. godine. Mogucnost kupovine garaznog mesta: auto.platforma-klackalica 12.000 sa PDV-om Mogucnost kupovine na kredit. Mogucnost povracaja PDV-a za kupce prvog stana. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Belimarkovićeva Trosoban LOKACIJA. –Miran.kraj.Lekinog. brda,.u. blizini.Šumica,T.C.Tempo OPREMA u STANU: -Sigurnosna ulazna vrata -Aluminijumska stolarija -Hrastov parket I klase -Keramika-(Italijanska ili španska) I klase -Sanitarije (italijanske ili španske) I klase -bojler marke Ariston zapremine 80l -Tuš kabina.80x80 ili veća -baterije za tuš kabinu i kupatilo marke Ideal -Sobna pregradna vrata -farbani medijapan u beloj boji -GREJANJE-HLAĐENJE: -sistemom toplotnih pumpi -podno grejanje u kuhinji i kupatilu Rok za zavrsetak gradnje je jun-juli 2021. godine. Mogucnost kupovine garaznog mesta: auto.platforma-klackalica 12.000 sa PDV-om Mogucnost kupovine na kredit. Mogucnost povracaja PDV-a za kupce prvog stana. Agencijska provizija 2%.
Vračar Kalenić Garsonjera prodaja Garsonjera apartmanskog tipa , na extra lokaciji u Hadzi Ruvimovoj ulici na Vracaru. Stan smesten na 8. spratu od 10 , (nije pr , nije ptk sto se u glavnom nudi kada su u pitanju garsonjere u ovom delu grada). Zgrada odrzavana i cista sa dva lifta. Stan poseduje veoma prakticnu ostavu na spratu pored stana , kao i pripadajuci podrum u suterenu zgrade. U krugu od 200 metara ima vise marketa , apoteka , trafika koje rade 24/7. Ispred zgrade ima park za decu ,kao i parking koji je u trecoj zoni. Takodje na dva minuta je Kalenic pijaca i vise ugostiteljskih objekata kafica , kafana , restorana , picerija. Odlicna povezanost sa svim delovima grada , veliki broj autobuskih i tramvajskih linija u blizini.
Zvezdara Ðeram Petosoban kuca Kuća se sastoji od dve stambene jedinice. Jednoiposoban stan u suterenu površine 32m2 i troiosobnog stana od 80m2, od toga 48m2 je visoko prizemlje a 32m2 je potkrovlje. Ispred kuće je trem. U dvorištu postoji i pomoćna drvena kućica za odlaganje. Kuća se nalazi na zajedničkom placu ali ima odvojeno dvorište od ostalih stambenih jedinica. U dvorište mogu da stanu kola.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Petosoban Plac od 360 m2,(12 x 30 m) sa uknjizenom kucom od 90 m2, sa dva stana, i manjom u dvoristu od 60 m2, m2, sa gradjevinskom dozvolom , za 6 ,stanova od po 60 m2, i suteren 2. garaz.i parking mesta.
Četvorosoban prodaja Beograd Stari Grad - DOSITEJEVA Lep salonski stan na odlicnoj lokaciji, u mirnoj ulici, a u samom centru grada (150m od Trga Republike) Stan je uknjizen i ima 96m2 (+7m2 terasa), visina plafona 3.25m Ima dva ulaza Pogodan je i za poslovni prostor. Centralno grejanje, kablovska televizija, internet, telefon, video nadzor. AG PRV 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Omladinska Vertikala kuće, dvoetažan stan, po strukturi 4.0 - stan 82m2 + pomoćna prostorija u podrumu 20,24m2 + garaža 15,20m2 + terasa 85m2 + bašta 40m2 Stvarno stanje: -nisko prizemlje korisna površina 61m2 + terasa 12m2 + bašta 40m2 -podrum korisna površina 27m2 -visoko prizemlje korisna površina 42m2 + terasa 35m2 -sprat korisna površina 54m2 -krov korisna površina 16m2 + terasa 38m2 Ukupna korisna površina 200m2. Kuća se nalazi na Dedinju, u blizini Belog dvora, u tihoj i mirnoj ulici. Novogradnja, krajna jedinica u zgradi od tri vertikale, trostrano orijentisana sa panoramskim pogledom na Avalu i Šumadiju. Struktura u visokom prizemlju: dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, koji izlazi na veliku terasu, wc. Na spratu: tri spavaće sobe, kupatilo sa tušem i đakuzi kadom. Na krajnoj etaži se nalazi radna soba sa izlazom na delom natkrivenu terasu. U niskom prizemlju studio sa kuhinjskom instalacijom i sa izlazom na terasu/baštu, wc, ostava, garaža. U podrumskoj etaži je velika ventilirana kućna ostava. Sav životni prostor je dobro osunčan, obiluje dnevnim svetlom, velikim prozorima sa plafonskom visinom 2,70m. Radijatorsko grejanje je i gasnom i elektro peći. Vaillant instalirano je i električno zagrevanje ulazne rampe. Energetski efikasna građevina sa klasičnim termo izolovanim sendvič zidovima (blok, cigla, veštački kamen) ukupne debljine 45cm. Fasada Schuco. Bravarija je aluminijum i aluminijum/drvo. Cena je 405.000 eur Ag. provizija 2% Prodaju vodi Marija Cvjetković 0603572018
Alibunar širi centar prodaja Žarka Zrenjanina - centar Ilandže, prizemna kuća na 25ari placa (građevinsko zemljište), ulaz sa ulice, asfaltirano, struja, voda, useljiva, podrum, 70km od Beograda, uknjižena. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun Gornji grad Vojvođanska kuca Vojvođanska, prizemna, komforna, funkcionalna porodična kuća u korektnom stanju, funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice (3.0, 65m2 + 0.5, 17m2), visina plafona 2,80m, dva mokra čvora sa prirodnom ventilacijom, pvc stolarija, grejanje struja+gas, mogućnost adaptacije tavanskog prostora, uređeno zasebno dvoriste, parking za dva automobila, dobra infrastruktura, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Jednoiposoban Kapetana Miloša Žunjića 1.5, Mirijevo, Kapetana Miloša Žunjića, 46m2, 1/4, EG, lift, terasa, lođa. Nov stan dvostrano orijentisan u visini prvog sprata. Svetao i sunčan. Izlaz na terasu iz spavaće sobe i iz dnevne sobe. Okružen sa puno zelenila. Od gradskog prevoza udaljen oko 50m. Uknjižen. Provizija 2%. Biljana Stepanović 062/328-634 R-ID: #1474
Petosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Đušina Palilula, Centar - Đušina 5.0, 135m2 (terasa 5m2), 1/6, EG, lift, podrum. Veoma funkcionalan i svetao salonski stan u urednoj i održavanoj zgradi. Prostorije: prolazni centralni salon, četiri sobe (tri su orijentisane prema ulici i jedna prema dvorištu), garderober, kupatilo, kuhinja i terasa. Uknjižen. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1448
Beograd izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram ZAHUMSKA Četvorosoban Izdaje se cetvorosoban stan, sa izdvojenom trpezarijom od 104,5 m2 u Zahumskoj ulici blize Pijaci Đeram. Stan je na I spratu objekta koji je izgrađen 2000 godine, a sam stan je renoviran. Stan se sastoji iz ulaznog hodnika , u kome se nalazi prvo kupatilo sa tuš kabinom, a iz hodnika se ulazi u trpezariju, iz koje se ulazi u Veliku dnevnu sobu, spavacu sobu, kuhinju u kojoj je uradjena kuhinja po meri i sledeci manji hodnik. Iz dnevne sobe i naspramne spavace sobe moze se izaci na jednu od lodja koje su iste velicine, samo se nalaze na suprotnim stranama stana.Pomenute sobe su orijentisane ka dvorisnom delu i severoistoku. Iz manjeg hodnika se ulazi u malu ostavu, drugo, vece kupatilo koje je sa kadom, jos jednu malu ostavu koja moze da bude i veseraj i dve spavace sobe od kojih svaka ima izlaz na zajednicku lođu koja je orijentisana prema ulici i jugozapadu. Stan poseduje i manji podrum. Položaj stana omogućava da Vam je sve u blizini , počev od pijace, gradskog prevoza (tramvaji 5,6,7 i 14, trolejbus 40, autobusi 77 i 79), blizina vrtica, osnovne skole i srednjih skola. AG PROVIZIJA 50%Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Novi Beograd STUDENTSKI GRAD Bulevar Zorana Djindjica Jednosoban prodaja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Izvanredan, uknjizen, jednosoban stan u novogradnji. Funkcionalan, svetao, u neposrednoj blizini Studentskog grada. Odlicna lokacija, kompletna infrastrura, blizina prevoza. Vredi pogledati! Kuhinja:da, trpezarija:da, Dnevna soba:da, Spavaca soba:da, Hodnik:da, Mokri cv.:da uknjizen RATKO MIRJACIC, Br. licence 794, 063/7250058 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 PR/8 Bulevar Zorana Djindjica ID#12132 || dokumentacija : uknjizen
Voždovac Jajinci Bulevar JNA kuca Kuća od 318 m2 sa odvojenim poslovnim prostorom od 200m2, u postupku ozakonjenja, na odličnoj lokaciji, novija gradnja, na 2km od Paunovog brega - okretnice trolejbusa. U blizini se nalaze Dom zdravlja, skola, vrtic, kao i sva ostala infrastruktura. Pr-Vpr-I. Veliki broj gradskih linij. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
prodaja Voždovac Jajinci Janka Jankovića Uknjižena kuća, novija gradnja, na početku Jajinaca nedaleko od Paunovog brega i okretnice trolejbusa 40 i 41 / 400-500m/. Kuća ima dva stana kao celine idealna za dve porodice a može s obzirom na veliku kvadraturu i za druge namene, etažno grejanje sa tri vrste goriva plus gas do kapije. Fasada je od bele fasadne cigle, stolarija višekomorna pvc, hrastov parket. U prizemlju kuće je garaža sa kotlarnicom /42 m2 neto površine/. U blizini je sva prateća infrastruktura /škola, vrtići, pošta, banke, marketi, tržni centar, pijaca. Gradska kanalizacija, veliki broj gradskih linija. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Dvosoban izdavanje Beograd Savski venac Knez Miloševa Vojvode Milenka Namešten, 2.0, 66m2, I/III, 2 mokra čvora, terasa, CG, podrum, renoviran. Salonski dvosoban stan u samom centru Beograda, lux renoviran, open space, na prvom spratu od 3 u održavanoj zgradi, u celosti orijentisan prema dvorištu, što obezbeđuje tišinu i mir u gornjem delu ulice. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane