Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Šumice Vladimira Tomanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Čubura Jednosoban Vracar - Cubura - Gradic Pejton - Stojana Protica Uknjizen stan na izuzetnoj lokaciji, izmedju hrama Svetog Save i Cuburskog parka. Odlicna investicija, pogodan za poslovni prostor kao i za stanovanje ili rentiranje ili "stan na dan". Stan je renoviran i useljiv. Stan je na visokom prizemlju VPR, od ukupno 4 sprata. Kvalitetna starija zgrada sa fasadom od bele ploce, uredna i sredjena, renoviran ulaz, postavljen video nadzor. U prizemlju zgrade je advokatska kancelarija. Prostorije: hodnik, kuhinja u okviru hodnika, 1 mokri cvor, 1 soba. Nova PVC stolarija, veliki prozori, parket, nova kuhinja - kompletno renovirana, pored prozora sa spoljasnje strane postoji ogradjen zajednicki prostor - pogodno za susenje vesa napolju, centralno grejanje, internet, podrum. Stan je u centru, u neposrednoj blizini zgrade su marketi, Kalenic pijaca, kafici, parkovi (Cuburski, Karadjordjev, Neimarski), skole, vrtici, posta, bankomati, banke, domovi zdravlja, bolnice, Studentska poliklinika, Muzej Nikole Tesle, Hram Svetog Save, ... Blizu su i trzni centri BEO, Stadion, BIG kao i vecina fakulteta. Do najuzeg centra (Knez Mihajlova) treba 15 minuta prevozom, a svega 2 stanice do Slavije, i 2 do Crvenog Krsta. Do Bulevara Kralja Aleksandra stize se za 15 minuta pesaka. U blizini (2 minuta pesaka) je stajaliste Macvanska, a blizu su jos i stajalista u Juznom bulevaru, Kalenic pijaci i kod Karadjordjevog parka.
Zvezdara Konjarnik Jednoiposoban prodaja Uknjizen stan na atraktivnoj lokaciji, na uglu ulice Ustanicke i Vojislava Ilica. Suncan i svetao u mirnom kraju. Renoviran i useljiv. Sastoji se iz dnevne sobe, spavace sobe, odvojene kuhinje, kupatila, predsoblja i terase (5,4m2). Nalazi se na drugom spratu od pet. Zgrada poseduje lift, podrum i CG. U blizini se nalaze gradske linije prevoza 29, 31, 17, 20, 50.
Stari Grad Kalemegdan Četvorosoban stan K District - Prestižna i jedinstvena lokacija za život: urbano, u srcu grada, a opet mirno, okruženi najlepšim beogradskim parkom Kalemegdanom sa jedne i šetalištem pored Save i Dunava sa druge strane. Nov, neuseljen, četvorosoban stan na Dorćolu, K – DISTRICT, Faza A, lamela 5, II sprat, Bul.Vojvode Bojovića, 93,65m2. Stan je odličnog rasporeda i sastoji se iz dve celine: prvu čine dnevni boravak centralno pozicioniran, sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaćom sobom sa svojim kupatilom i terasom od 4,5m2, toaletom i vešernicom, drugu čine dve spavaće sobe sa kupatilom, odvojene hodnikom. Orjentisan je severo-istočno. Uredna dokumentacija. Stan je sagrađen od vrhunski kvalitetnih materijala sa odličnom termo i zvučnom izolacijom. U stanu je ugrađena oprema premijum kvaliteta: vrata: BOSAL LUX, sa prvoklasnom izolacijom, HOPP okov i kvake, prvoklasna aluminijumska stolarija visokog stepena termičke izolacije sa troslojnim staklom punjenim argononom, sistem REYNAERS CS77, spoljni venecijaneri HUNTER&DOUGLAS EXTERNAL VENETIAN, komarnici, parket je nemački, troslojan, visokokvalitetni – HARO, pločice u kupatilima su brenda CASA DOLCE CASA, keramika je VILLEROY AND BOCH, HANS GROHE baterije za tuš, kadu i slavine, klime su brenda DAIKIN. Uz stan se prodaje i garažno mesto (uključeno u cenu).
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Prodajemo stan sa pogledom na ceo Beograd. Stan se nalazi Dalmatinskoj ulici na Paliluli, na četvrtom spratu (zgrada ima ukupno 4 sprata). Ima 58 kvadrata (uknjižen na 49m2) i sopstvenu terasu na krovu od 130 kvadrata. Stan je kompletno renoviran 2009te godine. Stepenište ka terasi, parket i stolarija su od hrastovog drveta. Stan je dvostrano orijentisan i spavaća soba je okrenuta ka dvorištu. Stan je uknjižen, ima centralno grejanje, blindirana vrata i odmah je useljiv (prazan ili namešten - za nameštaj cena po dogovoru). Pozivi i poruke mogući na whatsapp i viber. Stan može da se pogleda do 11.8. ili posle 22.8.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Prodajem dvoiposoban lux stan sa terasom ,podrumom, kupatilom i wc-om,kod Olimpa.Blizina skole, pijace,Olimpa,Zvezdarske sume....lux sredjen,bez ulaganja.
Beograd prodaja Palilula Profesorska kolonija Trosoban "Monte Rosa" se gradi po Svajcarskom stilu i jedan je od najmodernijih i visoko kvalitetnih objekata u Beogradu. U ponudi su stanovi od 46.6m2 sa dvoristem u sastavu kao i stanovi od 71.74m2 do 80.93m2. Slike i opise slobodnih stanova celokupne ponude mozete pogledati na veb adresi. Primopredaja KLJUC u RUKE: 30.11.2020 Uzivajte u carima dvorista u prizemnom stanu ili pak u pogledima sa terasa stanova na visim spratovima. Svaki stan poseduje balkon sto pozitivno utice i na samu osvetljenost prostranih stanova naseg objekta. Posebnu pogodnost predstavljaju toaleti sa tuš kabinom, kao i kupatilo sa kadom kako bi svi članovi porodice imali deo svoje privatnosti. Baš kako zamišljate život. Cena sa PDV-om 165.000 EUR.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Jednosoban prodaja Stan na idealnoj lokaciji,Idea,Mcdonalds,skola,obdaniste,posta,crkva,gradski prevoz ispred zdgrade,miran i prelep kraj Novija gradnja,cista,odrzavana zgrada. Mali troskovi rezija. Izuzetno ocuvan stan i lep stan. Vredi pogledati
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban stan Stanovi Novi beograd "Park apartmani" Vladimira Popovica III I IV sprat 55m2 (hodnik, kupatilo, kuhinja, dnevna soba, spavaca soba, terasa) Zgrada zatvorenog tipa(cuvar, dvoriste, recepcija)
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Jednoiposoban Cara Dušana Namešten, kuća do ulice, novija gradnja, u dobrom stanju, grejanje na struju, katv, internet
Petosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Kuca za ponos sa ogradom od pocinkovanog kovanog gvozdja,unutrasnjost uradjena od vrhunskih materijala,parking,+ garaza,nalazi se na mestu gde je u krugu od 150 sve sto treba jednoj porodici,skole,vrtici,crkva,dom zdravlja,prodavnice,marketi,posta,banke,park sa pogledom na ceo grad,sve vrste ugostiteljkskih i drugih usluznih delatnosti.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Četvorosoban Renovirana porodična četvorosobna kuća u najlepšem delu Bežanijske kose I, sa posebnim ulazima na nivou prizemlja i na nivou podruma. • Uknjižena površina 144,98 m2 + neuknjiženih 50 m2 • Struktura: PO + PR + SP sa unutrašnjim stepeništem između sva tri nivoa i to: - Neto površina prizemlja 49,34 m2 (uknjiženo) i sadrži: predsoblje, trpezariju, kuhinju, dnevni boravak, degažman, toalet i stepenište) i terasu površine 20 m2 (neuknjiženo). - Neto površina sprata 48,38 m2 (uknjiženo) i sadrži: predsoblje, kupatilo i tri spavaće sobe - Dvorišna pomoćna prostorija površine 5 m2 (neuknjiženo). - Neto površina podruma 67,26 m2 (uknjiženo 47,26 m2 i neuknjiženo 20 m2)i sadži: dve ostave, predsoblje, kupatilo i kotlarnicu. • Spoljna stolarija: ulazna vrata metal-staklo, PVC prozori i terasna vrata, krovni velux prozori • Podovi: parket i keramika • Grejanje: centralno grejanje sa samostalnim kotlom na električnu energiju, moguće priključenje na sistem daljinskog grejanja, ugrađena kaljeva peć na čvrsto gorivo • Klimatizacija: instalirani klima uređaji u sve četiri sobe • Ostale instalacije: priključci za dve telefonske linije, priključak za kablovsku mrežu (optički kabl) • Opremljenost: ugrađena biblioteka, kuhinjski elementi sa belom tehnikom,ugrađeni i garderobni ormari, kaljeva peć (kraj XIX veka), alarm. • Blizina vrtića, škole.
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol MIĆE POPOVIĆA Garsonjera izdavanje LEPA GARSONJERA -DORĆOL AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Stari Grad Skupština Trosoban stan Stan prodaje pravni zastupnik vlasnika.Trosoban salonski stan u jedinstvenom ambijentu strogog centra i zelenila,1 sprat,cg,izvorno stanje, prijatno dvorisno okruzenje,dobra energija,uknjizen
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Jednoiposoban Opština Stari grad - Obilićev venac
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Internacionalnih brigada Potpuno nov neuseljavan stan, sa kompletnom novom kuhinjom, novim uređajima, sa dva kupatila, veliki dnevno trpezarijski deo sa izlaskom na veliku lođu. Stan ima tri lođe, dve spavaće sobe. U cenu je uključeno garažno mesto na koje može da stane veće vozilo.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban Idealan dvostran stan u srcu bloka sa dve terase gde je jedna strana/terasa suncana polovinu dana, a dok je druga u hladu tokom celoga dana. U neposrednoj blizni se nalazi posta, policija, maxi, skola, vrtic, pijaca, trzni centar... Stan je renoviran 2008., gde je komplet zamenjena spoljna stolarija sa PVC-om, komplet instalacije struje u celom stanu iz monofazne u trofaznu, komplet pod u plocicama, kompletno novi radijatori u svim sobama. Raspored soba i zidovi su ostali prema originalnom planu. Uz stan ide podrum prostorija. Za sve dalje informacije , kontakt. Cena nije fiksna.
Savski venac Savski venac lokacija Savski venac Brankova Troiposoban izdavanje AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: stan je južno orijentisan, pozicioniran ka dvorišnom delu (miran deo) svetao i sunčan. Idealan za stanovanje kao i za poslovni prostor, u lepoj predratnoj zgradi u deli bližem Brankovom mostu, troškovi infostana 13.000. PROSTORIJE : predsoblje, kuhinja, salon, tri sobe, kupatilo, toalet, ostava, dve terase.
Vračar Hram Hram Sv. Save Petosoban Hadži-Melentijeva stan 5.0, Hram Svetog Save, Hadži-Melentijeva, 138m2, 1/5, CG, lift, podrum. Ovaj odličan petosoban stan, izuzetno funkcionalnog rasporeda, nalazi se u uredno održavanoj zgradi sa video nadzorom, liftom, interfonom. U polusuterenu je pripadajuća ostava od 10m2 , prostor za odlaganje bicikla, kolica,.... Svim stanarima kojih je svega 10, na raspolaganu je prostrano dvorište bogato negovanim zelenilom. Stan se sastoji od prostranog ulaznog salona, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, toaleta, ostave, terase, spavaćeg bloka sa 4 spavaće sobe i 2 kupatila. U predsoblju i degažmanu su duboke niše sa ugrađenim garderoberima. Stan se nalazi na prvom spratu, klimatizovan je, ima kablovsku, internet, interfon, podrum. Zgrada je novije gradnje, okružena zelenilom. Ostale informacije: Zorana Petrović 0631811002 Uknjižen. Provizija 2% Zorana Petrović 0631811002 R-ID: #1477Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Petosoban Davida Pajića Voždovac, Lekino brdo - Davida Pajića 5.0, 120m2 (terasa 5m2), 3. i 4. sprat, podno grejanje, norveški radijatori, lift, parking, interfon, klima. Veoma svetao i luksuzan dupleks u kvalitetnoj gradnji iz 2009. godine. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem (može i bez). Postavljena je kvalitetna PVC stolarija sa roletnama koje se spuštaju na struju. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u zgradi po ceni od 7.000e. Nalazi se u veoma mirnoj, jednosmernoj ulici bez mnogo saobraćaja. U neposrednoj blizini su marketi, škole, park, stajališta gradskog prevoza. I nivo: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja i terasa. II nivo: dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo. Uknjižen i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1453 Interfon, Klima,
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Lisičji Potok Miloja Đaka Savski venac, Lisičji Potok - Miloja Đaka 4.0, 117m2 (terasa + lođa 17m2), 2/3, CG, klima, telefon, interfon, parking. Veoma svetao i funkcionalan četvorosoban stan u novogradnji. Dvostrano orijentisan. Ima pokriveno parking mesto. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnom delu grada, u neposrednoj blizini Kraljevskih kompleksa. Prostorije: velika dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja, veliko kupatilo, toalet, terasa i lođa. Uknjižen. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1455 Interfon, Telefon, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane