Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Admirala Vukovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban Na prilodaju stan od 45m2 u novom stambeno poslovnom kompleksu Savada 3 kod airport sitija. Izvodjac i investitor je NeimarV. Zavrsetak radova je kraj 2020 godine
Vračar Crveni krst Četvorosoban prodaja Cetvorosoban stan u mirnom delu Vracara. 3 spavace sobe, dnevna soba, kupatilo, wc, kuhinja i terasa. Odlicna, odrzavana zgrada; veoma slozni stanari. Sigurnosna vrata Bosal sa sigurnosnom bravom Mottura. 6 sprat (od 7 + PTK) Uknjizen 1/1 Lift, intern Parking slobodan ispred zgrade U blizini se nalazi nekoliko prodavnica, vise apoteka, 2 salona lepote su u okviru zgrade, poznata teretana u podnozju zgrade, drzavni vrtic je odmah pored zgrade, nekoliko privatnih vrtica u neposrednoj blizini, 2 osnovne skole u krugu od 500m. Odlicna investicija; struktura stana je odlicna za iznajmljivanje Stan se prodaje sa namestajem (novo) i tehnikom, tako da su potrebna minimalna ulaganja (ili nikakva). Stan je delimicno renoviran u martu 2020.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban stan Renoviran stan pre 5 godina, struja , voda, podovi, kupatilo, prozori i vrata. Potrebno samo higijenko krecenje U stanu ostaje kuhinja
prodaja Vračar Vračar lokacija Jednoiposoban Stan na odličnoj lokaciji na Slaviji. Prednost je blizina više fakulteta, vidova prevoza, škola, vrtića, pijaca, kulturna i društvena ponuda na pešačkoj udaljenosti. Stan renoviran u dobrom stanju i odmah useljiv. Kuhinja i trpezarija se nalaze u jednoj prostoriji + odvojena spavaća soba, hodnik i kupatilo. Terasa od 47m2 direktan izlaz iz stana. Mogućnost nadogradnje.
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Stan na DEDINJU U PREDIVNOM DELU BEOGRADA u ulici Veljka Lukica Kurjaka. Renovirano visoko prizemlje. Dvoiposoban 60kvm. Uknjizen. Visok kvalitet urađenih zanatskih radova i ugradne opreme. Stan je funkcionalnog rasporeda i svetao.Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Pvc stolarija. Grejanje je centralno. Stara gradnja sa atomskim sklonistem.
Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Jednoiposoban Најбоља позиција стана у насељу, двострано оријентисан са отвореним погледом, запад-север-исток. Стан се састоји од ходника, купатила, кухиње, трпезарије, оставе, дневног боравка, собе, лође. Стану припада и простор у подрумским просторијама. Укњижен је на корисну површину од 45м2. Стан је празан и одмах усељив.
Zemun Zemun Gornji grad Branka Pešića, Gornji grad, Zemun, Beograd Dvoiposoban prodaja Prelepo sredjen stan duplex kompletno opremnjen na dva nivoa 62.54m2. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba i kuhinja sa trpezarijom i terasom (33 m2) a na drugom nivou su dve spavaće sobe i kupatilo (29,54). Zgrada poseduje sopstveno dvorište, u okviru koga se nalazi parking mesto, sa kapijom na daljinsko upravljanje. U cenu stana ulazi parking mesto i sav namestaj i bela tehnika. U obzir dolazi i zamena za plac ( sa mogucnoscu gradnje) u centru Zemuna. Zgrada poseduje video nadzor, a stan i svoj sopstveni video interfon. Stan je uknjizen na 33m2 sa pripadajućim tavanskim prostorom 29,54m2. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Opština Novi Beograd Troiposoban stan Stan je u izvornom stanju. Ima dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, hodnik, degažman, kupatilo, toalet, tri spavaće sobe i dve lođe. U blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, nekoliko prodavnica, kej i pijaca. Lokacija je preko više autobuskih linija povezana sa svim delovima grada. Zgrada je u mirnoj ulici, okružena zelenilom. Ulaz i zelene površine oko zgrade održavaju se dobro. Stan je uknjižen.
prodaja Vračar Kalenić Jednosoban Renovirana garsonjera u srcu Vračara, preko puta opštine Vračar, na 300m od Hrama Svetog Save. Idealna za izdavanje.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion LIPOV LAD Stanislava Sremcevica Lipov lad, Stanislava Sremcevica, 3.0, 75 m2 sa terasom, II od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, ktv, internet, klima, gradjevinska dozvola, mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja. Stan je fizicki podeljen na dve jedinice (45 m2 i 30 m2) i veoma lako moze da se vrati u prvobitno stanje uklanjanjem pregradnog zida. Nalazi se na odlicnoj lokaciji u dobroj novogradnji radjenoj od materijalima prve klase i visokog kvaliteta. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Cena 149 900 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : gradjevinska dozvola
Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Rasinska Trosoban Petlovo brdo, Rasinska, 3.0, 78 m2, terasa od 30 m2, PR od V spratova, cg, tel, interfon, video nadzor, katv, internet, klima, useljiv po dogovoru, stan iz otkupa (zgrada je uknjizena), garaza od 12 m2. Stan se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, 2 spavace sobe, kupatilo sa djakuzi kadom i prirodnom ventilacijom, ostava od 1.5 m2 i terasa od 30 m2 (u sklopu terase je napravljen letnjikovac). U stanu je postavljena alu stolarija. Blizina skole, doma zdravlja, vrtica, gradskog prevoza 59, 42, 501, 502, 56. U stanu ostaju klima, ugradna kuhinja, plakari. Cena 89 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : otkup
Stari Grad Centar i Terazije CENTAR Uskocka Četvorosoban prodaja RETKO U PONUDI! Centar, Uskocka, 4.0, 82 m2, terasa, II od V spratova, cg, telefon, lift, interfon, brzo useljiv, uknjizen na 74 m2, podrum, uredna zgrada iz 1954. godine, odlican stan, dvostrano orijentisan (istok-zapad), svetao, na perfektnoj lokaciji, pesacka zona, pogled na Knez Mihailovu. Struktura: ulazni antre, dnevna soba, tri spavace sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i terasa. Cena 285 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Grocka Grocka okolina plac Cena - 3.500 EUR/ar Agencijska provizija 2%.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Petosoban Potpuno renoviran petosobni stan - dupleks koji se nalazi na drugom spratu salonske predratne zgrade. Podna površina stana iznosi 139m2 a redukovana površina stana sa terasom (primenom koeficijenta zbog kosina) iznosi 119,6 m2 i to je površina koja je uknjižena. Useljiv odmah bez ikakvog ulaganja. Zamenjene sve instalacije u stanu. Nova unutrašnja i spoljna stolarija. Dvostrano orijentisan. Svetao. Prostorije na I nivou (75m2): prostrani dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, 2 spavaće sobe. Prostorije na II nivou (45m2): dve sobe, kupatilo, ostava-garderober, prostrana terasa (11,43 m2) koja je okrenuta ka dvorištu zgrade. U neposrednoj blizini su vrtić, osnovna škola, pijaca, KBC Zvezdara. Povoljna cena.
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Prodajem jednosoban stan u Bloku 24, prizemlje, pogodan za poslovni prostor, ordinaciju (dva ulaza). Stan+Terasa+Basta+Pomocna prostorija 57m2 + Podrum. Cena 120000€.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Prodajem lux stan koji se nalazi u donjem delu Zvezdsarske šume.Autobusko stajaliste 27,27e preko puta zgrade na 100m.Do centra se autom stize za 15 minuta. Stan prodaje direktno vlasnik,uknjizeno1/1. Ulazna blind vrata italijanske proizvodnje su block lock doors,granitna keramika na podu,grejanje je podno(etažno),petokomorna pvc stolarija i aluminijumske roletne na električno spuštanje,komarnici na prozorima. Uradjeni gipsani radovi na plafonu sa led rasvetom i dekorativni prirodni kamen na zidovima. Stan poeseduje i svoje dvoriste od 20kvm,jedan deo je poplocan behatonom a u drugom delu je trava sa zelenilom.Idealno za decu i ljubimce.Pozovite za vise informacija.
Savski venac Beograd na vodi Garsonjera prodaja Odmah useljiv stan, sa fantasticnim pogledom na park i bocnim pogledom na reku i mostove. Opremljen stolarijom, kuhinja i ormari. Zgrada poseduje recepciju i tri ultrabrza lifta. Za manji stambeni prostor ili za kancelariju.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Jednoiposoban stan Stan se nalazi na jednoj od najatraktivnijh lokacija na Novom Beogradu - kod Arene, u neposrednoj blizini kafe-restorana "Novak". Lako je dostupan iz svih delova grada, u blizni auto -puta, a nalazi se u poslovnom epicentru Novog Beograda. U blizini se nalaze osnovna škola, gimnazija, vrtić, igrališta, pošta, banke, prodavnice, apoteke, lekarske ordinacije, restorani i barovi. Stan je po strukturi jednoiposoban, praktično uređen i maksimalno iskorišćenog prostora. Sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Sa terase se pruža sjajan pogled na Novi Beograd. Stan je pogodan kako za život tako i za iznajmljivanje. Zgrada je lepo održavana, ulaz je uredan i očuvan. Oko zgrade se nalazi veliki prostor za parkiranje (plava zona). Stan je useljiv u roku od 30 dana od momenta kupoprodaje.
prodaja Zvezdara Lion Jednosoban Stan 27 m2 , zgrada u blizini Lipovog lada ., gradjevinska dozvola
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Kvalitetna novogradnja. Komforan, funkcionalno projektovan, optimalno dvostrano orijentisan i svetao stan od 62m2, na 3. spratu zgrade sa lepim pogledom, u Podujevskoj br. 3, na opštini Zvezdara. Prostorije: prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, hodnik, prostor za veliki garderober, terasa. Visina plafona 280cm. Veliki prozori, visoko kvalitetna stolarija, zvučna i toplotna izolacija, sanitarije i podne obloge. Grejanje po sistemu norveških radijatora, mala potrošnja električne energije. Sigurnosna ulazna vrata, klima uređaj, ugrađeni kablovi za TV i internet. Lift. Zgrada se nalazi u mirnom kraju, pogodnom za porodice i sve vrste aktivnosti. U neposrednoj blizini: Bulevar Kralja Aleksandra, Cvetkova pijaca, Dom zdravlja Zvezdara, Sportski centar Olimp, vrtić "Veseljko", osnovna škola "Marija Bursać", TC Aviv park, Beo Shopping Center...Dobra povezanost sa svim delovima grada. U ovoj fazi izgradnje postoji mogućnost da kupac utiče na izgled stana, izbor parketa i keramike.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane