Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Sopot - Kosmaj JOVANA ŽUJOVIĆA

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Neimar Internacionalnih brigada Trosoban Neimar, Internacionalnih brigada, 3.0, 107 m2 sa dve terase, II od VI spratova, cg, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, odmah useljiv, namesten, garazno mesto u ceni zakupa, novogradnja. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe, 2 kupatila i 2 terase. Luksuzno opremljen, svetao stan, na atraktivnoj lokaciji. Postoji mogucnost dodatnog opremanja stana, uz dogovor. Jedno garazno mesto uracunato u cenu zakupnine, a postoji i mogucnost zakupa dodatnog mesta uz doplatu. Cena 1 200 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
Zlatibor Centar Kiridžijska Jednoiposoban prodaja Apartman u novom kompleksu u neposrednoj blizini Palisada. Apartman je u nivou zemlje, nije ukopan, sa dvorišnom terasom. Završetak radova se očekuje krajem septembra 2020. Kompleks se nalazi na 1000m nadmorske visine, u blizini ruže vetrova, mesto gde se ukrštaju mediteranski i kontinentalni vetrovi. Upotpunjen je svim sadržajima za decu i odrasle, park za decu, otvoreni bazen, SPA centar. Uredna dokumentacija za gradnju. Agencijska provizija 2%
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvoiposoban stan Stan na poslednjem spratu u četvorospratnici do Save. Fenomenalan pogled, odlična pozicija, uredna i održavana zgrada. Kvalitetno renoviran, granitna keramika, hrastov parket, Rehau PVC stolarija, bez ikakvih mana. Ugradni plakari, kuhinja rađena po meri i kupatilski elementi uključeni su u cenu. Moguć dogovor.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Dvosoban Vlasnik prodaje renoviran uknjižen stan na Dorćolu, naselje Dunavski kej, sa opremljenom kuhinjom(bela tehnika-inox) i ugradnim cipelarnikom, plakarima, bračni krevet sa dušekom. Stan je svetao, dvostrano orijentisan sa velikom dnevnom sobom sa trpezarijom i dve odvojene spavaće sobe(jedna soba ima zastakljenu terasu), zatim kuhinja i kupatilo, prozori Velux. Nije poslednji sprat. Ispred zgrade je parking prostor za stanare zgrada.
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Sajam Na prodaju kompletno renoviran dvosoban stan u mirnoj ulici, u blizini Sajma i Bigza. Stan pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Vredi pogledati! Pod kompletnim renoviranjem podrazumevamo zamenu svih starih elektro i vodovodnih instalacija. Zamenu kompletne stolarije uz odgovarajuce gipsarske, keramicarske i molerske radove. Sredjena je fasada, malo dvoriste ispred zgrade, dovedena Telekomova optika....stan je odmah useljiv bez ikakvih ulaganja.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Garsonjera
Palilula Palilula lokacija Četvorosoban prodaja Mašinski fakultet - Kraljice Marije
Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednoiposoban stan Dugacka zgrada paralelna sa Bulevarom Zorana Djindjica, ulaz u dobrom stanju, dva lifta. Stan je svetao, nema terasu, renovirano kupatilo sa novim instalacijama. Izvorno jednosoban, stan je adaptiran u jednoiposoban. Promenjeni kuhinjski elementi. Gleda prema Dunavu. Trenutno se izdaje za 250 evra, izuzetno pouzdan zakupac tako da bi stan bio i odlicna investicija. Namestaj i bela tehnika ostaju ako kupac zeli.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Lep, porodičan, svetao stan, 68km2(terasa 9km2), CG, 8/10. Kompletno renoviran i restruktuiran, izvorno 2.0, adaptiran u 2.5 (sa izvedenim prozorom za treću sobu). Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini Immo centra, mnogih marketa, i autobuskih stajališta.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Prodajemo lep, porodični stan, u Bloku 45, bez posrednika. Stan je uknjižen i svi papiri su uredni. Stan se nalazi na dobroj lokaciji, na petom spratu, u izvornom je obliku i očuvan. Lako se može od dnevne sobe, dobiti još jedna spavaća soba. Zgrada i ulaz su dobro održavani. Prostorije su: veliki hodnik, kupatilo, velika spavaća soba, mala spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, ostava i terasa dužine 10-ak metara. Dvostrano orijentisan, pogled ne zaklanjaju zgrade. U blizini se nalaze svi neophodni sadržaji za komforan život.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Jednoiposoban Prodajem uknjižen stan na Vračaru kod Depoa, u blizini Vukovog spomenika, 1.5 soban, funkcionalan, novogradnja, salonska visina, potpuno opremljen sa novim stvarima, bez ulaganja. Stan je na odličnoj lokaciji u blizini 15 gradskih linija, metroa, vrtića, škola, fakulteta, Đeram pijace i Kalenić pijace, za 20 minuta pešice se može stići do najznačajnijih lokacija u centru grada. Pogodan je za stanovanje, izdavanje i kao poslovni prostor. Nalazi se u prizemlju nove zgrade, površine je 41m2, sa terasom 53m2 koja se koristi kao bašta i na koju ima izlaz samo taj stan, mala oaza u centru grada.
Vračar Crveni krst Kod Vojislava Ilića Jednoiposoban prodaja Prodajemo odličan jednoiposoban stan od 38,24m2 u novogradnji koji se gradi na teritoriji opštine Vračar, u neposrednoj blizini ulice Vojislava Ilića sa jedne strane i Južnog bulevara sa druge strane. Stan nalazi na visokom prizemlju i sastoji se sastoji od ulaza, kombinovane dnevne sobe, dela za kuhinju, spavaće sobe i kupatila. Ulica u kojoj se objekat gradi je mirna sa dosta zelenila. U neposrednoj okolini se nalazi nekoliko osnovnih škola, vrtića, velikih marketa. Materijali i oprema od kojih se pravi objekat i koji se ugrađuju u stanove su visoke klase. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema Direkciji za gradsko građevinsko zemljište i svim ostalim opštinskim i državnim organima. Završetak radova predviđen za decembar 2021. Cena stana je 78.200 EUR sa pdv om pod uslovm da Kupac isplati u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji 75% ukupne cene stana, 25% u roku od 6 meseci od dana overe Ugovora o kupoprodaji, a preostalih 5% u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži. Agencijska provizija 2%.
Vračar Crveni krst Četvorosoban Kod Vojislava Ilića, Vračar stan Prodajemo odičan četvorosoban stan od 85,74m2 u novogradnji koji se gradi na teritoriji opštine Vračar, u neposrednoj blizini ulice Vojislava Ilića sa jedne strane i Južnog bulevara sa druge strane. Stan nalazi na četvrtom spratu i sastoji se od ulaza, kombinovane dnevne sobe, dela za kuhinju, tri spavaće sobe i kupatila, toaleta i lođe. Ulica u kojoj se objekat gradi je mirna sa dosta zelenila. U neposrednoj okolini se nalazi nekoliko osnovnih škola, vrtića, velikih marketa. Materijali i oprema od kojih se pravi objekat i koji se ugrađuju u stanove su visoke klase. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema Direkciji za gradsko građevinsko zemljište i svim ostalim opštinskim i državnim organima. Završetak radova predviđen za decembar 2021. Cena stana i način plaćanja: • 1969,00 € sa PDV-om (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 75% ukupne cene stana, 15% u roku od 6 meseci od dana overe Ugovora o kupoprodaji, a preostalih 10% u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta. • 2.079,00 € sa PDV-om (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 20% ukupne cene stana, 70% ukupne cene stana isplati u jednakim mesečnim ratama do 30.11.2021.god. i preostalih 10% ukupne cene stana isplati u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži. Agencijska provizija 2%.
prodaja Vračar Crveni krst Četvorosoban kod Vojislava Ilića, Vračar, Vračar, Beograd Prodajemo odičan četvorosoban stan od 92,60m2 u novogradnji koji se gradi na teritoriji opštine Vračar, u neposrednoj blizini ulice Vojislava Ilića sa jedne strane i Južnog bulevara sa druge strane. Stan nalazi na šestom spratu i sastoji se od ulaza, kombinovane dnevne sobe, dela za kuhinju, tri spavaće sobe i kupatila, toaleta i lođe. Ulica u kojoj se objekat gradi je mirna sa dosta zelenila. U neposrednoj okolini se nalazi nekoliko osnovnih škola, vrtića, velikih marketa. Materijali i oprema od kojih se pravi objekat i koji se ugrađuju u stanove su visoke klase. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema Direkciji za gradsko građevinsko zemljište i svim ostalim opštinskim i državnim organima. Završetak radova predviđen za decembar 2021. Cena stana i način plaćanja: • 1969,00 € sa PDV-om (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 75% ukupne cene stana, 15% u roku od 6 meseci od dana overe Ugovora o kupoprodaji, a preostalih 5% u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta. • 2.079,00 € sa PDV-om (10%) pod uslovom da kupac u roku od 7 dana od overe Ugovora o kupoprodaji isplati 25% ukupne cene stana, 75% ukupne cene stana isplati u jednakim mesečnim ratama do 28.02.2022.godine i preostalih 5% ukupne cene stana isplati u roku od 7 dana od dana pozitivnog tehničkog prijema objekta. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži. Agencijska provizija 2%.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar SVETOZARA MARKOVIĆA Atraktivan dvoiposoban stan sa kompletno opremeljenom kuhinjom, kupatilom i osnovnim namestajem. Stan se nalazi na pocetku ulice Svetozara Markovica, preko puta Tasmajdanskog parka i crkve Sv. Marka. Postoji prostor u stanu ukoliko bi neko zeleo da doda jos koji namestaj. Stan poseduje terasu koja gleda na dvoriste zgrade, stan je okrenut ka dvoristu zgrade, samim tim je izolovan od buke i saobracaja u centru grada. Cena mesecne rente 600€. Mogućnost zakupa garažnog mesta. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar BRAĆE RADOVANOVIĆ Dvoiposoban Stan u kuci na Vracaru, odvojeni ulazi. Odmah useljiv, AG PROVIZIJA 50%TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Voždovac Voždovačka Crkva Voždovačka crkva JOŠANIČKA Trosoban izdavanje Tri velike sobe sa po dva kreveta. Pretsoblje. WC i odvojeno kupatilo. Kuhinja i ostava. 200 metara do tramvaja 9, 10, 14, i do autobusa 33, 47, 48, 42, 53. Stan u kući. U blizini medicinskog, stomatološkog, veterinarskog, saobraćajnog, FON, i Fakulteta političkih nauka. Izdaje se jednoj osobi, porodici ili studentima po soba. Moguće i za radnike. Plaća se najam, struja, i infostan, Cena je 420 eur, ili 140 eur po sobi. Depozit je obavezan u iznosu najma. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja. Odmah useljiv Ostava
Voždovac Voždovačka Crkva Voždovačka crkva Trosoban JOŠANIČKA stan Prodaje se stan u delu kuće, u prizemlju. Tri velike sobe, Pretsoblje,WC i odvojeno kupatilo. Kuhinja i ostava. 200 metara do tramvaja 9, 10, 14, i do autobusa 33, 47, 48, 42, 53. U blizini medicinskog, stomatološkog, veterinarskog, saobraćajnog, FON, i Fakulteta političkih nauka. Uknjiženo. AG PROVIZIJA 2% Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
prodaja Zvezdara Lion Lion Dvosoban Stan se nalazi na visokom prizemlju četvorospratne održavane zgrade u lepoj ulici sa drvoredom na Lionu. Dvostrano je orijentisan. Okružen zelenilom. Ispod stana se nalazi još jedan stan. Stan ne zahteva posebna ulaganja osim moguće zamene stolarije i higijenskog krečenja. U cenu su uključeni prilagođeni kuhinjski elementi i plakari u hodniku. Stan ima pripadajući podrum. Stan nema terasu. Agencijska provizija 2% Kontakt 064129 79 77 GREJANJE - TA, sprat VPR/4, INTERFON ID oglasa: 7594.
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Altina Altina U prilici smo da vam ponudimo lux, uknjižene, odmah useljive stanove u novoj zgradi iz 2020. godine. Izuzetno kvalitetna gradnja i materijali. Grejanje je etažno, po potrošnji. Parking ispred zgrade. Zgrada je priključena na kanalizacionu mrežu. U ponudi su stanovi različitih struktura i kvadratura, od 1.0 do 2.5, od 29 do 49 m2. Moguća kupovina na kredit! Agencijska provizija 2%. Kontakt 064/129-79-77. GREJANJE - Etažno, sprat 2/4, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR ID oglasa: 7596. . Sa parkingom
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane