Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Zemun Zemun centar ZEMUN Karadjordjev trg

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad MARSALA BIRJUZOVA Troiposoban salonac sa dva ulaza i dva mokra cvora, nadomak Knez Mihailove, polunamesten, renoviran, idealan za poslovni prostor. Agencijska provizija: 50% od prve mesecne zakupnine. prostorije dokumentacija OLGICA 063/876-7106 4/4 MARSALA BIRJUZOVA ID#315840 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
OBRENOVAC BARIC ZELEZNICKA prodaja Plac u industrijskoj zoni u Baricu, u blizini obilaznice koja izlazi na auto-put Milos Veliki. Agencijska provizija 2%. uknjizen OLGICA 063/876-7106 /0 ZELEZNICKA ID#302920 || dokumentacija : uknjizen
OBRENOVAC BARIC ZELEZNICKA plac Uknjizen, ravan, ogradjen plac u industriskoj zoni u Baricu, odmah uz glavni asfaltni put, nadomak obilaznice koja vodi na autoput Milos Veliki.Prikljucci za vodu, struju, telefon, internet, gas. Agencijska provizija: 2%. uknjizen OLGICA 063/876-7106 ST/0 ZELEZNICKA ID#468073 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Jednosoban Top lokacija, luksuzno kompletno renoviran studio. Svetao, tih, 24m2 u odličnoj zgradi sa renoviranim hodnicima i stepeništem. Ima zaseban hodnik sa ulazom . Nalazi se na IV spratu , zgrada ima lift , interfon. Po strukturi garsonjera . Ima 1 sobu ,predsoblje, kupailo i odvojenu kuhinju kompletno opremljenu sa uglom za sedenje. Stilski opremljen za izdavanje. Prodaje se namešten. Pogodan i za poslovni prostor. Izdavao se za 350 eura. Odmah useljiv. Uknjižen .
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Ismeta Mujazinovića Prodajemo kompletno renoviran stan od 92m2 na drugom spratu zgrade koja se nalazi na Bežanijskoj kosi. Stan je trenutno u funkciji velikog trosobnog sa opcijom da se pregradi velika roditeljska soba na dve komforne spavaće sobe i vrati u izvorno stanje (četvorosoban). Sastoji se od ulaza, ostave, prostrane dnevne sobe, trpezarijskog dela, toaleta, manje spavaće sobe, velike spavaće sobe, kupatila, prostrane kuhinje i lođe. Stan je kompletno renoviran i sređen kao što se može videti na slikama. Prodaje se sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom. Uknjižen na prodavca. Uredan i čist ulaz u zgradu. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Dedinje, Savski Venac
Zvezdara Zvezdarska šuma prodaja Prelepa,lux kuca,namestena,na super lokaciji na Zvezdari,u Zvezdarskoj sumi,nedaleko od Vukovog spomenika,povrsine 160 kvm,,odmah useljiva,bez ulaganja,kvalitetna gradnja,sendvic zidovi,PVC stolarija,hrastov parket,dva mokra cvora,tri terase.Na jednom nivou tri spavace sobe i kupatilo,na drugom veliki dnevni boravak,sa kaminom,kuhinja ,trpezarija i toalet.Veliki podrum sa prozorom,adaptibilan u zasebnu stambenu jedinicu.,prelepo dvoriste sa fontanom.Etazno grejanjena na pelet ili na struju,dve telefonske linije,internet,interfon,dve kablovske televizije.Godina izgradnje 2008,legalizacija u toku.
Zvezdara Učiteljsko naselje kuca Kuća na odličnoj lokaciji u blizini dva tržna centra. Sa zajednickom dvorištem, ali ke pripadajući deo dvorišta ogradjen, u dogovoru sa komšijama kroz koji niko ne prolazi, pa je osecaj kao da je kuća sa sopstvenim dvorištem. U kući se živi, mada je potrebno renoviranje. U prizemlju se nalazi predsoblje, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i spavaca soba, a na spratu dve spavaće sobe i jedna soba bez namene 20ak m2. Moguće korigovanje cene. Sve po dogovoru. Vredi pogledati
prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje Kuća u osnovi 8 x 8 m , pr + I + ptk i stara kuća u istom dvorištu (na 2,8 ari). Kuća ima cca 115 m2 korisne površine + potkrovlje , koje se koristi kao ostava , ali je moguća nadogradnja. Kuća je izolovana , etažno grejanje (čvrsto gorivo + grejači u radijatorima) i ima veliku terasu na prvom spratu (cca 35 m2) , ispod koje se nalaze dva zasebna odeljenja (koriste se kao ostave) i kotlarnica . Stara kuća je veličine cca 50 m" , podeljena na dve garsonjere , pogodne za izdavanje , ili drugu namenu . Neposredna blizina Aviv park-a , na oko 300m od okretnice tramvaja i autobusa u Ustaničkoj ul. Relativna blizina Cvetkove pijace i doma zdravlja , sa mnoštvom prevoza u okolini
prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Prodajem prizemnu kuću na Crvenom krstu od 45 kvadrata. Sastav kuće čine: predsoblje, kuhinja sa ostavom, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom i WC-om. Kuća se nalazi praktično u centru Beograda na potezu između Liona i ulice Vojislava Ilića u mirnom kraju grada u zajedničkom dvorištu. Potpuno renovirana sa spoljašnjom izolacijom, PVC stolarijom, novim parketom, olucima, novom električnom i vodovodnom instalacijom. Cela kuća je opremljena novim nameštajem, kuhinjskom i kupatilskom opremom i odmah je useljiva. Od opreme ima klimu, internet, SBB kablovsku televiziju i električno grejanje.
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Lux kuća na s prat, 333 m2 miran, tih kraj, Višnjička banja, 6 km od centra grada, na 2km od šetališta Ada Huja i tržnog centra Big Fashion. Nalazi se na placu od 6 ari, sa pogledom na Dunav, ograđenom ogradom od zida i kovanog gvožđa,sa 2 parking mesta. Kuća se sastoji od prizemlja i sprata, sadrži 4 spavaće sobe ,veliki dnevni boravak ,trpezariju,kuhinju,4 terase, 3 kupatila (od toga jedno sa đakuzijem i 2 sa hidromasažnim stubovima), 1 wc, podrum (izdvojen prostor od 60m2 sa posebnim ulazom). Opremljena je KTV, internetom, 4 klima uređaja, 3 tel. linije i razvedena instalacija za alarm i video nadzor. Grejanje je etažno na struju (merna grupa), 2 brojila. Prodaje se sa kompletno opremljenom kuhinjom i kuhinjskim aparatima,garnišnama i lusterima od kovanog gvožđa,klima uređajima i ugradnim plakarom.
Palilula Bogoslovija Petosoban prodaja Dva uknjižena objekta na istom placu, uknjiženo kuća od 95m2 + podrum 30m2 i kućica od 20m2, za višenamensku upotrebu sa više zasebnih jedinica (garsonjera) pogodna za hostel, vrtić, starački dom ili višečlano domaćinstvo. Građeno 2008. Poseduje dva električna brojila, klima uređaje, KTV WiFI, LAN, 7 zasebnih stančića sa kupatilima, kuhinjama.
Zvezdara Vukov spomenik poslovni prostor Odličan lokal u Bulevaru Kralja Aleksandra. Idealan za malu kancelariju, menjačnicu, trafiku, prodavnicu i slično. Nalazi se u prolazu zgrade. U okviru lokala postoji toalet i parking u dvorištu. Na zgradi izvučena struja za svetleću reklamu. U potpunosti sređen lokal.
prodaja Vračar Vračar lokacija Lokal se nalazi u blizini Opštine Zvezdara i MUP Vračar, u Požarevačkoj ulici u prizemlju zgrade, ima pristup sa ulice i pripadajuću terasu koja ne ulazi u cenu kvadrature. Visina plafona je 3,5m pa postoji mogućnost i za polu galeriju. Trenutno je kancelarijski prostor. Lokal je uknjižen, ima mokri čvor, telefonsku liniju, CG, računi su mali.
prodaja Beograd Stari Grad Trg republike Prodaje se lokal u trznom centru City Passage.Lokal izuzetno pogodan za kancelariju,trgovinu,salon i sl. Cena 2000 eura kvadrat.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Obezbeđen poslovni prostor na idealnoj lokaciji u blizini Partizanovog stadiona. Sređen sa modernim kupatilom i kompletnom kuhinjom. Postoji mogućnost kupovine čak 3 garažnih mesta.
Stari Grad Kalemegdan prodaja
Savski venac Savski venac lokacija poslovni prostor Jedinstvena ponuda poslovnog prostora na Slaviji koji se sastoji od predprostora, dve kancelarije, čajne kuhinje i toaleta. Ako Vam je potreban prostor u kom u dve sekunde objašnjavate lokaciju bilo kome u Srbiji ovo je prava opcija za Vas. Svi autobusi su u čvorištu Slavija. Javne garaže i garaža u Hilton hotelu dodaju na vrednosti obzirom da ko dolazi kolima može lako parkirati. Odličan i zdrav prostor na trećem spratu sa pogledom na dvorište. Iako je poslovna zgrada moguće je otvaranje prozora i prirodno provetravanje. Osvetljen celodnevno i potpuna tišina ka dvorištu. Nalazi se u Trzno poslovnom centru Futura na 15 metara od Mc donalds restorana Slavija. Gledanje prostora po dogovoru obzirom da je iznajmljen. Odlican i kao investicija obzirom da je konstantno iznajmljen. Prepoznatljivost lokacije kao i kvalitet samog prostora. Molim vas posaljite mail zbog rominga na: daskalovic@gmail.com
prodaja Palilula Palilula lokacija Ekskluzivan poslovno kancelarijski prostor u Stanoja Glavaša Ukupno 144 kvm u 2 odlično prostorno organizovana nivoa svaki po 72 kvadrata koji pruža širok spektar mogućnosti za obavaljnje raznih delatnosti. Prvi nivo se sastoji od jedne veće i jedne manje kancelarije kao i izdvojenog prostora za sastanke. U okviru odlično organizovanog i veoma svetlog prostora nalazi se i jedna čajna kuhinja sa trpezarijom i manjim kupatilom kao i malom lodjicom. Drugi nivo je koncipiran kao open space kancelarijski prostor u okviru kojeg se nalazi i jedna veoma prostrana direktorska konferencijska kancelarija kao i toalet. Ceo prostor uključujući i pregradne zidove kancelarije je opremljen kvalitetnom aluminijskim stolarijom. Grejanje je podno i na gornjem i donjem nivou prostora koje je ugradjeno u lepo koncpiran dizajn mermernog poda. Oba nivoa su centralno klimatizovana jakim klimatizerima dovoljnim za odlično klimatizovanje apsolutno celog prostora. Kompletno je pod video nadzorom ali je takodje iopremljen i audio uredjajima koji doprinose dobroj radnoj atmosferi u okviru celokupnog prostora. I gornji i donji nivo su odlično osvetljeni prirodnom svetlošću kao i jakim led svetlima. Ova jedinstvena nekretnina je takva da pruža puno mogućnosti oko organizacije prostora u zavisnosti od namene za koju se želi upotrebljavati uz napomenu da može veoma lako da se adaptira i u atraktivan stambeni prostor. Kompletan prostor se prodaje prazan,i odmah je useljiv.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Ripanj Lipovački put Kuća je prizemna, u korektnom stanju na placu od 1.154,00 m2. Nalazi se u gornjem, ravnijem delu placa, bliže putu. Autobuska stanica za grad je na 30 m od placa, a u suprotnom pravcu je odmah preko puta ulice. Od ibarske magistrale, od novog isključenja za Ripanj, nekretnina je udaljena 4,4 km, ili 6 autobuskih stanica. Okolo su sve kuće i ima dosta kuća u kojima se stalno boravi. Plac je od kuće u padu ka donjem delu. Ispred kuće je natkrivena terasa (4m x 3m) i ima pogled ka Beogradu. Plac je ograđen sa svih strana i ograda je u dobrom stanju. Sa prednje strane kuće je fasadna cigla, a na ostalim stranama je fasada malterisana i farbana. Od priključaka ima gradsku vodu, struju i telefon. U dnu dvorišta je septička jama. Kuća se sastoji od: ulazne terase (12,00 m2), kuhinje sa trpezarijom, sobe, kupatila, ostave, tavanskog prostora iznad svih navedenih prostorija (nije uređen). Na podu je laminat, u kupatilu i kuhinji keramičke pločice, drveni prozori, na ulazu PVC vrata. Plac je površine 1.154,00 m2, širine 16,00m a dužine 72,00m. Agencijska provizija je 2%.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane