Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Zemun centar Zemun-centar Bežanijska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Čukarička padina Mladena Mitrica Dvosoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Stan se nlazi u centralnom delu naselja, blizina prodavnica, banaka, apoteka, prevoza kao i Ade Ciganlije. Zgrada je odrzavana i uredna. Stan je vrlo svetao i na idealnom II spratu. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu sa ugradnim plakarom preko celog zida i izlazom na zastakljenu lodju, posebno trpezariju (koja moze biti soba), kuhinju, kupatilo, spavacu sobu sa svojom terasom. Stan je adaptiran u 2,5. Kontakt: Ljilja Jovicic Jovanovic 065/2317734. LJILJANA JOVICIC JOVANOVIC, Broj licence 953, 065/2317734 POSLOVNICA BANOVO BRDO, 011/2542596, 063/623596 2/7 Mladena Mitrica ID#76576
Savski venac Sarajevska Troiposoban prodaja U ponudi lux stan u centru Beograda, u Sarajevskoj ulici. Duplex stan od 111m2, poseduje 3 odvojene sobe, jednu veliku dnevnu sobu sa kaminom, veliki hodnik, odvojenu kuhinju sa izlazom na terasu, kupatilo sa tus kabinom na donjem spratu, i jednim velikim kupatilom na gornjem spratu sa djakuzi kadom.Jedna soba pretvorena u garderober sa cipelarnikom koji izlazi na terasu. Iz dnevne sobe postoje stepenice ogradjene staklom koje vode na sprat gde se nalaze dve sobe i kupatilo. Ceo stan je svetao, sa prelepim pogledom na Beograd, poseduje krovne i obicne prozore sa elektricnim podizacima za roletne na oba sprata.Parket i stolarija potpuno novi. Na sprat se dolazi liftom za koji pristup imaju samo stanari sprata, ili stepenicama koje su odvojene kapijom od ostalih spratova. Za vise informacija pisati na viber ili zvati na telefon.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Petosoban stan Stan renoviran, nove stolarija PVC-aluminijum, pod mermer i najkvalitetniji parket, kuhinja radna ploca mermer. Uknjizen na 72 kvm. Stanu pridodata vesernica od 10 kvm, legalno, uz potpisan i overen ugovor, saglasnost stanara i isplatu na racun. Iznad stana celom povrsinom potkrovlje uz stepenice i izlaz iz stana. Neposredna blizina skole, vrtica i Maxija koji radi 24h. Stan ima pripadajuci veliki podrum. Prodaja bez agencije, direktno od vlasnika.
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Trosoban Bulevar Arsenija Čarnojevića, trosoban stan sa trpezarijom u visokom prizemlju u sredini bloka. Stan iz otkupa, uknjižen. Struktura stana: ulazni hodnik, trpezarija, odvojena kuhinja, špajz, veliki dnevna soba, hodnik iz kog se ulazi u sve sobe, dve velike spavače sobe, dva mokra čvora. Nije menjana namena prostorija, poslednji put renoviran 2015. Blizina Maksija, pijace, pošte, Doma zdravlja, novog Merkatora, Arene, Vera... Unutar bloka nema saobračaja, obdanište u sredini bloka, kao i više privatnih, Osnovna škola blizu. Idealan za porodicu sa malom decom. Okružen zelenilom, terenom za igru dece. Idealan za poslovni prostor. Rampa za invalide. Odlična povezanost sa svim delovima grada: 17, 71, 74, 70, 68, 18, 88, 601 Gradnja Energoprojekt 1971/73. Zgrada je armirano betonske konstrukcije sa AB zidovima i AB pločom kao međuspratnom konstrukciojom. Stepenište od armiranog betona, temeljenje objekta na AB trakama. Fasada u prizemlju obložena fasadnom opekom.
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Ðeram Stan je pozicioniran na odličnoj lokaciji ispod Bulevara Kralja Aleksandra, sa odličnom povezanošću linijama GSP sa centrom grada. U blizini se nalaze TC Zira, marketi IDEA, MAXI, Univerexport, banke, Pošta, kafići. Povezanost sa Bulevarom omogućava blisku dostupnost stanici Vukov spomenik i fakultetima. Stan je smešten u mirnoj jednosmernoj ulici. Kupcu stana ostavljamo sve ugradne elemente: cipelarnik u hodniku, plakar u hodniku, kuhinju (rađena po meri, ne ugradna), američki plakar u spavaćoj sobi (sve u savršenom stanju) kao i klima uređaj. Stan je uknjižen i na njemu ne postoje nikakvi tereti. Terasa je zastakljena, a prozori stana su zaštićeni rešetkama od kovanog gvožđa. Zgrada je obezbeđena video nadzorom, vlasnik stana ima parking mesto koje je takođe pod video nadzorom.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Garsonjera
Stari Grad Politika Dvosoban prodaja Strogi centar 50 kvadrata, ugao Nušićeve i Majke Jevrosime. Kod Pošte, opštine Stari Grad i Politike. Ekskluzivan prostor, salonac, visoko prizemlje, visoki plafoni, dupleks, PVC stolarija, komarnici, dvorišno orjentisan, klimatizovan i izuzetno tih i svetao. Stan je pogodan za stalni boravak, iznajmljivanje ili kao poslovni prostor. Prodaje se namešten. STAN PRODAJE VLASNIK!
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvosoban stan Veci dvosoban adaptibilan u 2,5 ili 3,0 na vise nacina....kupljen za kes pre 10 godina...tada odradjeno sve osim spoljne stolarinje....za ozbiljne kupce dogovor....moguca zamena za manji
prodaja Palilula Palilula lokacija Jednosoban U užem centru grada, luksuzno sređen UKNJIŽEN stan, kompletno opremljen: -novom PVC stolarijom (stakla 4 godišnja doba, punjena argonom) -novom granitnom keramikom I klase u hodniku, kupatilu i kuhinji -novim sanitarijama (ugradni monoblok, tuš sa tri ispusta vode pod garancijom 5 godina, bojler takođe pod garancijom 10 godina, lavabo od livenog mermera sa visećom baterijom, LED ogledom) -u trpezariji i spavačoj sobi postavljen nov hrastov parket -kuhinja je rađena po meri, Švedski princip sa novim aparatima (frižider Samsung, šporet i ravna ploča Gorenje, mašina za pranje suđa-Gorenje), sudopera od rostfraja -svi plakari su rađeni po meri -nov Francuski ležaj u spavaćoj sobi, kao i televizor-marke LG -blindirana ulazna vrata -stan raspolaže i klima uređajem, centralnim grejanjem, interfonom, kablovskom, video nadzorom i fiksnim telefonom Izuzetna umreženost sa svim delovima grada, od samog centra udaljenost je svega nekoliko minuta peške
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Svetao, dvostrano orijentisan stan. Odvojeni kupatilo i WC. Stan sadrži: predsoblje sa ugradnim plakarom, kupatilo, WC, dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom i pripadajući podrum. Kuhinja, kupatilo i WC renovirani, nove vodovodne i elektro instalacije. PVC stolarija, sigurnosna vrata. Stan se prodaje sa kompletnom kuhinjom (granitna sudopera, aspirator) i pripadajućom belom tehnikom, što je uračunato u cenu. U zgradi postoje dva lifta, interfon i video nadzor. U blizini su škole, vrtići, pošta, supermarketi, Aviv park, BЕО shopping centar (novi, najveći tržni centar u BGu). U okolini zgrade je dosta zelenih površina i sportskih terena. Odlična povezanost gradskim prevozom sa raznim delovima grada. Linije prevoza: 31, 17, 50, 308, E1, 20. Stan je uknjižen na sadašnjeg vlasnika 1/1, bez opterećenja.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Ruzveltova
Vračar Slavija Kralja Milutina Trosoban prodaja
Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik Trosoban stan
prodaja Vračar Kalenić Baba Visnjina Jednosoban
prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Jednoiposoban U ponudi je jednoiposoban stan u centru Vracara ,u ulici Maksima Gorkog .Nalazi se u novoj stambenoj zgradi sa recepcijom i 24h portirom, zgrada poseduje sopstvenu teretanu, dva lifta i stepenice, kao i sporedni i glavni ulaz u zgradu. Stan se nalazi na prvom spratu, poseduje hodnik,dnevni boravak,kuhinju,spavaću sobu,kupatilo,terasu.Pozicioniran je na uglu ulice Juzni Bulevar i Maksima Gorkog.Pvc stolarija je nova,grejanje CG, nov parket.U stanu ostaje ugrađena kuhinja, plakar u hodniku, americki plakari u spavacoj sobi, bracni krevet, cipleranik na terasi, kao i klima uredjaj. Poseduje kablobvsku Tv i SBB. Bez ulaganja.U neposrednoj je blizini poste, taxi stanice i autobuske stanice.
Zvezdara Zvezdara lokacija Bul. K. Aleksandra prodaja
Stari Grad Trg republike Trg Republike stan
prodaja Stari Grad Dorćol gornji
prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Bul. K. Aleksandra
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane