Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija STARI GRAD Obilicev venac

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Dubrovačka Trosoban 3.0, renoviran, namešten, cg, odmah useljiv, stara gradnja, klima, interfon, terasa, podrum, topla voda Luksuzni stan na Dorćolu, svetao, trostrano orjentisan. Poseduje dve spavaće sobe, prostranu dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju sa ostavom, kupatilo, i dve terase od kojih je jedna zastakljena. Depozit je obavezan. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Doroteja Dokić, br. licence:4586 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com DD05 .
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina prodaja Jurija Gagarina, 1/2, u TC Piramida, pogodan kao izložbeno prodajni ili kancelarijski prostor, izlog na dve strane, prometni deo TC, knjiženje u toku. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Jednosoban stan Prodajem jednosoban stan na drugom spratu kod Kalenic pijace. Stan ima centralno grejanje, klimu, kablovsku televiziju, internet. Blizu je mnogih fakulteta i dobro saobracajno povezan sa svim delovima grada. Uknjizen.
prodaja Savski venac Sarajevska Dvoiposoban Zgrada iz 1999 godine vrhunske gradnje. Uredna zgrada I odrzavana. Delimicno renoviran u julu 2019.: hoblovan parket, krecenje, sredjena stolarija I radijatori. Uknjizen stan, prvi vlasnik. Veliki podrum I veliki lift. 53m2, centralno grejanje, okrenut od ulice, bez buke, ali takodje stan sa dosta svetlosti. Iz hodnika se ide u sve prostorije: Ulazni hodnik, kupatilo, spavaca soba, dnevna soba, kunjia, trpezarija, zatvorena terasa koja funkcionise kao radni prostor. Siroka harmonika je izmedju dnevne I trpezarije, njenim sklanjanjem moze da se napravi “open space” prostor. Komarnici I roletne na svim prozorima. Na nacrtu mozete videti trenutno stanje I predlog resenja dobijanja druge spavace sobe. Park sa igralistima je na 100 metara od stana, osnovna skola “Radojka Lakic” , dosta marketa I prodavnica. Nalazi se naspram novog kompleksa Skyline, I parka Gazela, na par stotina metara od Beograda na vodi I najveceg trznog centra na Balkanu. Pored ulica Kneza Milosa, Savske I Sarajevske sa velikim brojem prevoza za bilo koji deo grada.
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Olimp Stan 30 m2+ terasa 9 m2 v. Bazen u dvorištu zgrade.
Beograd prodaja Vračar Neimar Trosoban Luksuzan, funkcionalan, u ceni su i 2 garažna mesta. Dobro osvetljen i osunčan, prirodna ventilacija u svim prostorijama, trostran. Tiha, mirna i bezbedna ulica, blizina gradskog prevoza, parka, osnovne škole, pijace, brz izlaz na autoput. Stan je uknjižen, bez tereta.
Zvezdara Zvezdara lokacija prodaja
Novi Beograd YUBC poslovni prostor Lokal za kafić elitno mesto.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca LOKAL 45 m2 I MAGACIN 71 m2 POGODAN ZA SVE NAMENE. NEDAVNO ISELJEN, ZBOG POTREBE ZA VEĆIM PROSTOROM. PRILAZ KOLIMA ILI KOMBIJEM DO SAMOG MAGACINA. VREME GLEDANJA PROSTORA OD 8 - 16. ZA OSTALO DOGOVOR
prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija CENTAR, Zeleni venac, u zgradi koja predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. Fasada renovirana 2019. godine. Zajedničkio dvorište, lift. Stan je troetežni ukupne površine 242 m2, uknjižen kao 208 m2. Svetao, tih, dve terase, gleda na tri strane. Etažno grejanje na struju, pvc prozori. Dva ulaza. Na petom spratu: tri sobe, čajna kuhinja, kupatilo, terasa prema dvorištu i velika terasa prema ulici (17m2). Na šestom spratu: kuhinja s trpezarijom, velika dnevna soba, spavaća soba s garderoberom, kupatilo i toalet. Na sedmom spratu: dve sobe i tavanski prostor. Stan je pogodan i za poslovni prostor. Vlasnik ima pravo na mesečnu pretplatu za parkiranje u A i drugoj zoni.
Beograd prodaja Vračar Neimar Janka Veselinovića, Neimar, Vračar, Beograd Šestosoban Prodajemo izuzetan šestosoban stan sa četiri parking mesta u garaži, na Neimaru, u ul. Janka Veselinovića. Zgrada se sastoji od malog broja stambenih jedinica (ukupno 7 stanova), od čega stan zauzima kompletan četvrti i peti sprat. Stan je dvoetažni, ukupne površine 291m2 sa dva ulaza ( putem stepeništa i direktno iz lifta). Izuzetno svetao sa velikim staklenim površinama i otvorenim pogledom prema Avali, Mostu na Adi, Hramu... Donja etaža se sastoji od prostranog ulaza, velike dnevne sobe (oko 60m2), trpezarije, kuhinje, kupatila, prostorije koja se koristi kao perionica i ostava, dve spavaće sobe (svaka soba ima oko 20m2), prostrane terase. Predivnim otvorenim stepeništem se ulazi na gornju etažu koja se sastoji od hodnika, manje ostave, kupatila za dve dečije sobe ( svaka soba ima oko 25m2), roditeljske sobe sa kupatilom i delom za plakare (soba je površine oko 30m2), terase. Svetla visina plafona iznosi 2.9m. Izuzetna i vrlo retka nekretnina po svim karakteristikama. Uknjižen i useljiv po dogovoru. ZA SVAKU PREPORUKU. Agencijska provizija 2%
Vračar Čubura Četvorosoban prodaja Vračar, ul. Braće Radovanovića, kod “Kapija Vračara”, 4,0, 75 m2, odličan raspored, uknjižen, useljiv, III od III bez lifta, normalna visina plafona (bez kosina, iznad stana tavan), interfon, EG, 2 mokra čvora, terasa, PVC, KTV, internet, klima, parking mesto u dvorištu, zgrada iz 2009 god, trostrano orjentisan, ugradni plakari, kuhinja, bela tehnika i nameštaj ostaje u stanu (po želji kupca). Direktna prodaja bez provizije.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban stan Izuzetno kvalitetna gradnja na odlicnoj lokaciji. Stan je funkcionalan, nov, svetao, u mirnoj ulici.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban Prodajem garsonjeru u TC Sremska od 19 kvm i 6 kvm terase na prvom spratu. Cena 25000 eura,
prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Stan u centru grada na izuzetnoj lokaciji u blizini Zeleznickog muzeja, nedaleko od buduceg centralnog gradskog trga- Savskog trga , Beograda na Vodi i na 10 minuta pesaka od Kneza Mihajlove ulice. Stan je salonskog tipa sa plafonom visine 3.10 m. Dvostrano je orijentisan, istok-zapad, sa velikom kolicinom svetlosti. U neposrednoj blizini prolaze mnogobrojne linije javnog prevoza tako da je svi delovi grada lako dostupni. U blizini se nalaze mnogobrojne prodavnice, apoteke, pekare, banke i druge delatnosti. Zbog strukture moguca je deoba u dve stambene jedinice. VREDI POGLEDATI. Vlasnik 1/1
Beograd prodaja Zvezdara Veliki mokri lug Vizantijska, Veliki Mokri Lug, Zvezdara, Beograd Jednoiposoban Prodajemo odličan jednoiposoban stan u mirnom kraju u zgradi iz 2017.godine u Velikom Mokrom Lugu u neposrednoj blizini škole, vrtića, prodavnica, stajališta gradskog prevoza i drugih bitnih sadržaja. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe i lepe terase. Uknjižen. ZA SVAKU PREPORUKU! Agencijska provizija 2%
Stari Grad Centar i Terazije prodaja Prodaje se kompletno rekonstruisan poslovni prostor na lokaciji Obilićev venac. U stambenoj zgradi površine 150m2 na drugom spratu. Zgrada je sačinjena od 5 spratova, posuduje lift i ima izlaz na dve ulice (Knez Mihailova i Obilićev venac). Poslovni prostor je totalno renoviran i preuređen, u skladu sa najmodernijim poslovnim prostorima. Pogodan je za sve “mirne” delatnosti, a posebano za open-space call centar, IT preduzeća, ordinacije, a može biti prilagođen i drugim namenama. Tehnička opremljenost: podignuti podovi, ventilacija, sistem grejanja i hlađenja, pokriven optičkom mrežom i koaksijalnim kablom Prema projektu pravljen kao workspace i sastoji se iz 6 zasebnih kancelarija, čajne kuhinja, dva toleta, tehničke sobe,terase i više različitih opcija za pregrađivanje. Uknjižen, bez tereta, vlasnik pravno lice
Zemun Ćukovac Dvosoban Inženjera Atanackovića stan Uknjižen, u lepšem kraju Zemuna u blizini centra, u održavanoj zgradi iz sedamdesetih, sa pripadajućim dvorištem i malim brojem stanova, nalazi se ovaj dvosoban, dvostran stan, funkcionalnog rasporeda, adaptibilan, renoviran (kupatilo, podovi, kuhinja, krečenje...).Nova PVC stolarija sa roletnama i komarnicima u svim prostorijama, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, klima, interfon... Uknjižen na 52m2 korisne površine sa lođom i terasom građevinski ima 58m2. Stan je prazan i odmah useljiv.
prodaja Zvezdara Vukov spomenik JEDINSTVENA PRILIKA ZA POSAO.Izuzetan poslovni prostor u suterenu novije zgrade sa ulazom iz pasaža. Uz kupovinu lokala dobija se i garažno mesto, sa ulaskom iz Sinđelićeve. Lokal ima tri ulaza, uređeno i ograđeno dvorište od 70 m2. Cena je sa kompletnom opremom za salon (frizer, Finska sauna, depilacija, epilacija, tretmani lica, razni vidovi masaže, pedikir, manikir, solarijum, ...), tako da novi vlasnik može odmah da se bavi istom ili sličnom delatnošću. Može i za druge delatnosti, to jest može dogovor i za prodaju lokala bez opreme.Postoji mogućnost izdavanja lokala ozbiljnom klijentu.
prodaja Beograd Novi Beograd Belvil (A blok) Nov lokal u ekstra stanju. Gleda na Omladinskih Brigada. Mogucnost postavljanja baste. Prodaje vlasnik.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane