Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Olge Alkalaj

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Prodajem višenamenski (magacinsko-proizvodni-prodajni) poslovni prostor, ukupne površine oko 95m2. Bio u funkciji magacina i servisa računara, teretane, štamparije i proizvodnog prostora. Poseduje rampu za kamionski istovar kao i više parking mesta. Moguće je oformiti kancelariju ili izložbeni prostor (show room) u okviru predmetnog prostora. Cena 83.000,00 EUR (moguć dogovor), uknjižen, star 10-15 godina.
Vračar Kalenić prodaja Poslovni prostor u suterenu sa ulazom iz prizemlja i garaže sa liftom, pogodno za razne delatnosti.
Zvezdara Ðeram poslovni prostor Prodajem,menjam ili izdajem, poslovni prostor u blizini Djeram pijace,na parnoj strani bulevara kralja Aleksandra.Poslovni prostor se sastoji iz dva zasebna lokala povrsine 40m2+40m2,prizemlje i sprat,u dvoristu,gde se nalaze vise lokala. U prizemlju ima kupatilo,na spratu se nalazi toalet,poseduje ugradjene plakare.
prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Kupovinom lokala kupujete extra poziciju sa svoj posao i trziste Belvila i Bloka A sto je presudno za uspesan posao! Lokal se nalazi na prometnom bulevaru i veoma je atraktivan za sve usluzne delatnosti, brzu hranu i dr. Bez zamene.
prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Kancelarijski prostor, dupleks, u prizemlju stambene zgrade, renoviran 2008 godine, alu stolarija, spušteni plafon, rasveta, klimatizacija, telefon, internet, centralno grejanje. Uknjiženo. Mogućnost proširenja.
Beograd prodaja Vračar Kalenić Krunska - resavska Trosoban Direktno od vlasnika! Bez provizije! Resavska, prekoputa Crkve Svetog Marka, sa parkingom, srce Vracara, Odmah prekoputa Crkve svetog Marka i Tasmajdanskog parka, na pocetku Resavske ulice, u zgradi u dvoristu, skriveno od buke, u pravoj tisini i miru, izolovano od zvukova ulica i saobracaja, sarmantno potkrovlje, potpuno renovirano pre 5 godina, ukljucujuci sve instalacije. Stan je trosoban, komotne spavace sobe, 15m2 i 12m2, ali posto nema pregradnih zidova, veoma lakom intervencijom adaptibilan u ogroman dvosoban, ili cak cetvorosoban, po potrebi. Stan ima dosta opcija za prosirenje, pravljenje terase, badza, galerije i sl. Stavljeni vrhunski drveni Velux krovni prozori (jos traje garancija). Na 3. spratu stare predratne zgrade sa samo 7 stanova, bez lifta. Nije nadogradnja. Parking mesto u dvorstu zgrade. Kapiju dvorista preko aplikacije otvaraju samo stanari. Prostran, trosoban stan, 65-67m2 sa kosinama, uknjizen na 43m2 (u vreme kada su se stari stanovi knjizili, nije se racunala kvadratura ispod kosina). Proslog leta komplet uradjena nova spoljna izolacija (10cm), i fasada, celom jednom duzinom stana. Grejanje na norveske radijatore (u svakoj prostoriji radijator) + vrhunska inverter klima, predvidjena upravo za grejanje i na -30C. (garancija traje jos 3 godine) Prostorije- Veliki dnevni boravak sa kuhunjim, kupatilo, hodnik, dve spavace sobe, deganzman i stepenice. U stanu ostaje kuhinja. Za ostali namestaj po dogovoru. Na ulazu u stan je najpre deganzman, sa cipelarnikom i civilukom, pa se stepenicama penje u ostatak stana. Dobra investicija i za Stan na dan! Infostan je 1800 din.
Vračar Kalenić Trnska Jednosoban prodaja Prodajem jednosoban stan na drugom spratu kod Kalenic pijace. Stan ima centralno grejanje, klimu, kablovsku televiziju, internet. Blizu je mnogih fakulteta i dobro saobracajno povezan sa svim delovima grada. Uknjizen.
Stari Grad Stari Grad lokacija Cara Dušana Dvosoban stan Svetao stan Funkcionalan Okrenut prema dvoristu, ne cuje se buka Kupatilo i poseban wc
prodaja Savski venac Sarajevska Durmitorska Dvoiposoban Zgrada iz 1999 godine vrhunske gradnje. Uredna zgrada I odrzavana. Delimicno renoviran u julu 2019.: hoblovan parket, krecenje, sredjena stolarija I radijatori. Uknjizen stan, prvi vlasnik. Veliki podrum I veliki lift. 53m2, centralno grejanje, okrenut od ulice, bez buke, ali takodje stan sa dosta svetlosti. Iz hodnika se ide u sve prostorije: Ulazni hodnik, kupatilo, spavaca soba, dnevna soba, kunjia, trpezarija, zatvorena terasa koja funkcionise kao radni prostor. Siroka harmonika je izmedju dnevne I trpezarije, njenim sklanjanjem moze da se napravi “open space” prostor. Komarnici I roletne na svim prozorima. Na nacrtu mozete videti trenutno stanje I predlog resenja dobijanja druge spavace sobe. Park sa igralistima je na 100 metara od stana, osnovna skola “Radojka Lakic” , dosta marketa I prodavnica. Nalazi se naspram novog kompleksa Skyline, I parka Gazela, na par stotina metara od Beograda na vodi I najveceg trznog centra na Balkanu. Pored ulica Kneza Milosa, Savske I Sarajevske sa velikim brojem prevoza za bilo koji deo grada.
7,0 soba prodaja Beograd Stari Grad Zeleni venac CENTAR, Zeleni venac, u zgradi koja predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. Fasada renovirana 2019. godine. Zajedničkio dvorište, lift. Stan je troetežni ukupne površine 242 m2, uknjižen kao 208 m2. Svetao, tih, dve terase, gleda na tri strane. Etažno grejanje na struju, pvc prozori. Dva ulaza. Na petom spratu: tri sobe, čajna kuhinja, kupatilo, terasa prema dvorištu i velika terasa prema ulici (17m2). Na šestom spratu: kuhinja s trpezarijom, velika dnevna soba, spavaća soba s garderoberom, kupatilo i toalet. Na sedmom spratu: dve sobe i tavanski prostor. Stan je pogodan i za poslovni prostor. Vlasnik ima pravo na mesečnu pretplatu za parkiranje u A i drugoj zoni.
Beograd prodaja Stari Grad Skupština CENTAR-PALMOTIĆEVA Trosoban NA MANJE OD 100 METARA OD SKUPŠTINE U NAJLEPŠEM DELU GRADA. IDEALAN STAN ZA ŽIVOT I POSLOVNI PROSTOR. ZAPADNO ORIJENTISAN, VEOA TIH I MIRAN, GLEDA KA UREĐENOM DVORIŠTU, TERENUTNO U FUNKCIJI DVE ODVOJENE STAMBENE JEDINICE DVA ULAZA, SREĐEN,ALU DRVO STOLARIJA, ĐAKUZI KADA, NAJKVALITETNIJI LAMINAT, BEZBEDNA LOKACIJA U SAMOM SRCU GRADA NA PAR KORAKA OD SKUPŠTINE, PIJACE, ŠKOLA, DOMOVA ZDRAVLJA, PREVOZA, TAŠMAJDANA. VEOMA RETKO U PONUDI TRI SPAVACE SOBE, DVA KUPATILA, DNEVNA SOBA, ANTRE, LOĐA OD 14m2.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Sarajevska Troiposoban prodaja Stan u centru grada na izuzetnoj lokaciji u blizini Zeleznickog muzeja, nedaleko od buduceg centralnog gradskog trga- Savskog trga , Beograda na Vodi i na 10 minuta pesaka od Kneza Mihajlove ulice. Stan je salonskog tipa sa plafonom visine 3.10 m. Dvostrano je orijentisan, istok-zapad, sa velikom kolicinom svetlosti. U neposrednoj blizini prolaze mnogobrojne linije javnog prevoza tako da je svi delovi grada lako dostupni. U blizini se nalaze mnogobrojne prodavnice, apoteke, pekare, banke i druge delatnosti. Zbog strukture moguca je deoba u dve stambene jedinice.
Zvezdara Konjarnik Dvoiposoban USTANIČKA stan Stan ima veliku dnevnu sobu sa dva troseda koji su ujedno i kreveti kada se otvor. Druga soba ima dva kreveta (sa mogucnoscu spajanja u bracni) i radni sto. Opreljen je kompletnom belom tehnikom - frizider, sporet, masina za sudove, masina za ves. Stan ima i klimu i dva televizora. Kuhinja je povezana sa trpezarijom u kojoj se nalazi sto. Stan poseduje i tri dvokrilna ormara i spajz. Takodje na spratu postoji i zajednicka susnica koja je pod kljucem. Stan je odlicno lociran i povezan, svega na 100m od autobuske stanice (17,31,50, ADA 3), a na svega 5 minuta hoda od Maxija, Lidla, BeoSC, Super Vera, pijace, Poste itd. Veliki parking ispred zgrade. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Ostava
izdavanje Vračar Crveni krst Crveni Krst Jednosoban KAJMAKČALANSKA Jednosoban stan za izdavanje, Crveni Krst Vračar, 33 m2, namešten, na 2. spratu, ima lift. Centralno grejanje, terasa, klima uređaj, kupatilo. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednosoban izdavanje Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst VOJVODE PETKA Stan je na odličnom mestu, miran kraj, u blizini Beogradskog dramaskog pozorišta i DZ Vračar, odlično povezan sa svim delovima grada.Izdaje se na duže vreme. Zgrada odlična i održavana. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a DR AGOSTINA NETA Jednosoban Potpuno renoviran stan, zamenjena stolarija, parket, vrata, prozori sa komarnicima, ulazna sigurnosna vrata, kupatilo kompletno sređeno, zamenjene instalacije, kuhinja opremljena, klima, veš mašina. Blizina reke, zanatskog centra, Maxi, apoteke, pijaca, frizer, kozmetičar, Delta City na 150m. Blizina gradskog prevoza u Jurija Gagarina. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Voždovac Braće Jerković I II Braće Jerković BRAĆE JERKOVIĆ Trosoban izdavanje Dvostrano orijentisan (jugoistok, severoistok), izuzetno svetao, na trećem spratu, sa vrhinskim rasporedom prostorija, okružen zelenilom. Odvojen spavaći blok sa dve spavaće sobe (po 11m2, jedna ima izlaz na veću terasu), kupatilom i ostavom. Komforna dnevna soba čini celinu sa trpezarijom (ima izlaz na manju terasu), koja je povezana sa kuhinjom. PVC stolarija, klima uređaj, sigurnosna vrata, etažno grejanje na struju, SBB kablovska, internet i telefon. Izdaje se kompletno namešten. Uz stan se izanjmljuje i garaža od 18m2 sa električnim vratima, koja je zaseban objekat u dvorištu zgrade. Prednost imaju zakupci koji žele i garažu. Odlična povezanost sa ostatkom grada autobusima 18, 25, 26 i 39. U blizini zgrade se nalazi nekoliko prodavnica (3 Maxi objekta), tržni centar Stadion, pijaca, nekoliko vrtića, 4 škole. Pogodan za višečlane porodice, kao i za studente. Stan je dostupan za useljenje od odmah. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 44 Trosoban GANDIJEVA stan Stan je kompletno renoviran... nekorišćen. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
izdavanje Palilula Palilula lokacija Ada Huja Dvoiposoban VOJVODE MICKA KRSTIĆA Moderan stan u sklopu kompleska Dunavske terase. Stan poseduje odvojeni takozvani "tihi deo" u kome se nalaze dve spavace sobe i kupatilo. U prednjem delu stana se nalazi kuhinja sa modernim sankom, trpezarija i dnevni boravak sa izlaskom na terasu sa koje se pruza prelep pogled na Dunav. Stan poseduje garazno mesto - postoji mogucnost parkiranja jos jednog vozila Stan je kompletno opremnjen (Samsung frizider i ves masina, Bosch rerna i ugradna ploca, klima, smart TV) U sklopu kompleska se nalaze Ahilej teretana, prodavnica, obdaniste, apoteka, dostava hrane, frizerski salon. Preko puta zgrade je benzinska pumpa, auto pranje, osnovna skola i autobuska stanica na udaljenosti od 100m. Stan poseduje centralno granja sa obracunom po utrosku. Stan je zimi veoma topao a leti prijatno hladan jer nema direktnog sunca. Idealan za porodice. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik ZAHUMSKA CENTAR - Vukov spomenik - Zahumska - LUX! Izuzetno funkcionalan jednoiposboan stan, moderno dizajniran, potpuno renoviran, novo kupatilo, kompletno nov nameštaj, nova veš mašina, LED rasveta, klimatizovan - zaista LUX. Sastoji se od centralnog predsoblja iz koga se direktno ulazi u sve prostorije u stanu - dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu, moderno kupatilo sa staklenom tuš kabinim, geberitom. Poseduje sigurnosna vrata Bosal. Nalazi se na međuspratu u petospratnoj kvalitetno građenoj predratnoj stambenoj zgradi sa mermernim ulazom, tipičnim predstavnikom stambenih objekata centralnih delova Beograda. Stan je izuzetno svetao. Fasada zgrade sa strane na kojoj je stan je kompletno renovirana, te je toplotna izolacija izuzetna i troškovi za grejanje niski. U potpunosti je klimatizovan u svim prostorijama jer je klima centralno postavljena. Poseduje i pripadajući podrum. Za lokaciju ovog stana malo je reći da je odlična! Smešten je u jednoj od najlepših ulica kod Vukovog spomenika – Zahumskoj, "na korak" je od svega, a ipak zaštićen od buke, saobraćaja i svih drugih mana centra grada jer sama Zahumska nije bučna, a stan inače ne gleda na ulicu već na park zatvorenog tipa. U neposrednoj blizini su osnovna šklola i 2 vrtića, kao i luksuzni kompleks Oaza, i supermarket IDEA, Đeram pijaca, veliki broj poznatih beogradskih resotorana i kafića je u istom pešačkom krugu, sam Vukov spomenik i park, podzemna železnička stanica i tehnički fakulteti su udaljeni na 5 do 10 minuta peške. Opština Zvezdara i pozorište „Vuk“ i Bulevar Kralja Aleksandra su na minut hoda. Iz Bulevara i obližnje Ruzveltove, Cvijićeve i Bulevara, brojne linije tramvajskog, trolejbuskog, autobuskog prevoza, kao i Beovoza čine ovu lokaciju jednom od najbolje povezanih tačaka sa svim ostalim delovima grada. U neposrednoj blizini više fakulteta - Elektrotehnički, Mašinski, Tehnološki, Viša poslovna, Pravni. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane