Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Surčin (mesto) Radnička

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Golf Naselje Kraljice Katarine Jednosoban 1.0, 38m2 , 5/6, CG, lift, ktv, internet, interfon, podrum. Ulica Kraljice Katarine se nalazi u delu Banovog brda poznatog kao naselje Golf naselje. Lokacija je mirna sa dosta zelenila, u blizini Košutnjaka, nedaleko od Požeške ulice preko koje je povezana sa gradom mnogobrojnim linijama gradskog saobraćaja. U prilici smo da Vam ponudimo prostorno odličnu jednosobnu nepokretnost koja se nalazi na petom spratu od šest uredne održavane zgrade, u delu kod ulice Beogradskog bataljona. Sama nepokretnost je dvostrano orijentisana, u odličnom stanju, kompletno renovirana prvoklasnim materijalima, vrlo funkcionalnog rasporeda prostorija, maksimalno iskorišćene kvadrature, svetla i bez buke. Stan poseduje podrum 6m2, kao i zajedničku prostoriju za vešeraj. Prodaje se sa nameštajem. Ova nepokretnost kao i lokacija na kojoj se nalazi, pružaju prave mogućnosti kako za udoban život, tako i za izdavanje. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo. Stan je uknjižen na 36m2, mereno 38m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3630 Interfon, Internet, Kablovska, Klima,
Rakovica Labudovo Brdo Labudovo brdo Mrakovička Jednoiposoban prodaja Rakovica, Labudovo brdo - Mrakovička 1.5, 49m2 + lođa 6m2, 5/5, CG, parking, podrum, interfon, telefon, klima. Odlično održavan dvosoban stan u zgradi od fasadne cigle. Od ulaganja je potrebno samo higijensko krečenje. Nalazi se u neposrednoj blizini marketa, škole, stajališta gradskog prevoza 56, 42. Agent: Dragan Bekčić 060/755-99-33 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1494 Interfon, Telefon, Klima,
Stari Grad Centar i Terazije Terazije Jednoiposoban NUŠIĆEVA stan Renovirani,namesteni salonac u zgradi stare gradnje. Na minut hoda od Terazijske cesme i hotela Moskva. Idea i Shop&Go odmah ispred zgrade. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
prodaja Voždovac Dušanovac Tomazeova Tomazeova, pr+I, terasa, renovirana kuća u zajedničkom dvorištu, u prizemlju (kuhinja, trpezarija sa dnevnim boravkom, kupatilo i predsoblje), na spratu (dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo), u suterenu je ostava, unutrašnje stepenište, uknjižena (70m2). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Stan na izuzetnoj lokaciji izmedju Kalemegdana i SC Gale Muskatirovic sa pogledom na Usce. Udaljen svega 10 minuta hoda od centra grada, odlicna veze gradskog saobracaja. Uknjizen, CG, 6 / 13, video nadzor, dva lifta, interfon, kablovska, velika terasa na krovu zgrade sa vesernicama. Struktura : dve spavace sobe, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, predsoblje, kupatilo
Beograd prodaja Palilula Karaburma Garsonjera Prodajem garsonjeru 24 m2 na granici Karaburme i Mirijeva. Stan je na prvom spratu u trospratnoj zgradi, u odličnom je stanju i odmah useljiv. Odlična veza sa centrom i ostalim delovima grada. Uknjižen.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban prodaja Na prodaju stan 57,5m2 u bloku 45. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe, terase, kuhinje i ostave
Zvezdara Denkova bašta Trosoban stan Lokacija zgrade je odlična, u mirnoj ulici na Zvezdari, odlično povezana sa izlazom na autoput i sa ostalim delovima grada (trolejbusi 21, 22, 29 tramvaji 7, 6, 12). U blizini su pijaca Zvezdara, dom zdravlja Zvezdara, osnovna škola i obdanište, supermarketi Lidl, Vero, tržni centar Beo. Zgrada ja izuzetnog kvaliteta, sendvič zidovi, useljena 2016.godine. Stan je svetao, južno orijentisan, sa odlično iskorišćenim prostorom i na dva nivoa. Na prvom nivou nalaze se trpezarija sa dnevnim boravkom i kuhinjom i terasa. Na drugom nivou su dve spavaće sobe, prostrano kupatilo i vešernica. Stan je u odličnom stanju, luksuzno opremljen i odmah useljiv. Sav nameštaj je rađen po meri kako bi se što bolje iskoristio svaki deo prostora. Kuhinja je napravljena od medijapana visoki sjaj, sa Bosch belom tehnikom, ugradnom mašinom za sudove i rernom. Hrastov parket. Kupatilo je prostrano sa prirodnom ventilacijom, keramikom Villeroy Boch, Hans Grohe sanitarijama, hidromasažnom i aeromasažnom kadom i Huppe tuš kabinom. U vešeraju se nalaze police, bojler i mašine za sušenje i pranje veša. Jedna prostrana spavaća soba (veliki krevet i ormar), druga dečija (dva singl kreveta, radni sto, ormar, police). Ispred zgrade je pripadajuće parking mesto. Stan je idealan za manju porodicu ili za izdavanje. U okviru dvorišta zgrade sa zadnje strane nalazi se prostrano ograđeno dvorište pogodno za druženje.
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban Stan se nalazi u naselju Bežaniska Kosa. U blizini se nalazi škola (150m'), vrtića (300m'), dom zdravlja (3000m') i pijace (50m'). Udaljenost od tržnog centra Delta sity ( 4,7 km), tržnog centra Ušće (7,2 km), reke Save (2,8km), veletržnice (2,5km).Stan se sastoji od: predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila i dve terase. Postoji odgromno dvorište iza zgrade, sa pratećim sadržajima za decu. Autobuske linije: 75,72,708, 82, 65, 74. Stanica voza je udaljena na 3 km.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Denkova basta, 1.5, PSUT,38 m2 + 14m2 terase. Stan je nov, bez ulaganja, odmah useljiv. Od prostorija kuhinja, trepezarija, dnevni boravak, odvojena spavaca soba i kupatilo. Kuhinja je sa ugradnim elementima i ugradnom tehnikom. U stanu su ugredjeni americki plakari. Stan se prodaje kompletno opremljen, sa namestajem i tehnikom. Grejanje je etazno na struju, ugradjen je i klima uredjaj. Zgrada ima video nadzor i interfon, kablovsku televiziju i fiksnu telefonsku liniju. Odlicna lokacija, u neposrednoj blizini Super Vero, blizu dom zdravlja, Cvetkova pijaca, skola, vrtic, sportski centar, dobra veza za gradskim prevozima.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Jednosoban Stan u novogradnji u mirnom delu Vračara, nedaleko od Beogradskog dramskog pozorišta.Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjskog dela i terase. Mogućnost prerade u jednoiposoban. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Materijali na objektu su standardni. Fasadni zid se zida termo blokom, a sa spoljne strane je termoizolacija od 10cm i opeka. Unutrasnji pregradni zidovi su 12cm. Svi zidovi se malterišu i gletuju, odnosno u kupatilu i kuhinji su postavljene keramičke plocice. Na podovima su italijanske keramičke pločice I klase u kuhinji i kupatilu, kao i na stepeništu, a u ostalim prostorijama je hrastov parket. Materijalizacija krovnih površina je od bakarnog lima. Objekat poseduje lift i autolift Za dizajn objekta je upotrebljen klasičan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Zgrada je izgrađena od AB stubova i platana, sa ispunom od giter i klima blokova debljine 20cm. Stolarija je Aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Granitna keramika renomiranog italijanskog proizvođača, podovi obloženi parketom visokog kvaliteta. Građevinska dozvola. Useljivo od 15. 10. 2020. Moguca kupovina na kredit. Na prodaju i jednoiposoban stan u istoj zgradi. Zvati posle 15h.
Zvezdara Zvezdarska šuma Trosoban prodaja Nov stan u ulici Nikole Doksta,VPR visine prvog sprata u novoj zgradi iz 2013.prodaje se tek okrecen I sredjen,gas grejanje,dve spavace sobe od 20 m2 I 19m2,dnevni boravak od 33m2 sa trpezarijskim delom 7m2 I odvojenom kuhinjom 8m2,kupatilo,ostava (vesernica) 5m2 koja moze da se nameni I za toalet ili manju sobu.Direktno od vlasnika.Cena 75.000 e.Odlican stan sa velikom kvadraturom za dosta povoljnu cenu.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban stan UKNJIŽEN, stan na 2.spratu. Uredan, funkcionalan i odmah useljiv. Na top lokaciji opštine Novi Beograd, u neposrednoj blizini Starog Merkatora, nalazi se ovaj severoistočno orijentisan stan. Izuzetna infrastruktura i saobraćajna povezanost sa svim delovima grada, kao i neposredna blizina škola, vrtića, banaka, marketa, pijace, Doma zdravlja... Oko zgrade ima dovoljno slobodnog parking prostora. U stanu je zamenjena kompletna PVC stolarija (sa roletnama i komarnicima), kao i ulazna vrata. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Jednoiposoban U blizini Botaničke bašte , salonski stan upravo kompletno renoviran, lux namešten , uknjižen.Funkcioniše kao 1.5 sa odvojenom spavaćom sobom, EG, tel, internet, kablovska, klima uređaj.Stan ima pripadajuci podrum . Prodaje se komplettno opremljen novom (nekorišćenom) belom tehnikom i nameštajem rađenim po meri . Odmah useljiv. Vlasnik.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Tadeusa Koscuska Stan na izuzetnoj lokaciji izmedju Kalemegdana i SC Gale Muskatirovic sa pogledom na Usce. Udaljen svega 10 minuta hoda od centra grada, odlicna veze gradskog saobracaja. Uknjizen, CG, 6 / 13, video nadzor, dva lifta, interfon, kablovska, velika terasa na krovu zgrade sa vesernicama. Struktura : dve spavace sobe, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, predsoblje, kupatilo
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Francuska Petosoban Dodatni opis Stan kompletno renoviran ove godine. Salonac, 9 prostorija i 4 kupatila. Nalazi se na uglu Francuske i Dušanove.
Vračar Kalenić Molerova Dvosoban prodaja Molerova - Kičevska 2.0, 55,39m2, 4/ptk, lift, cg, podrum, zgrada iz 1994.g, Jinpros gradnja. Bez prolaznih soba, gleda ka Molerovoj i Kičevskoj.
Vračar Kalenić Kičevska Jednosoban stan Prodajem stan na odličnoj lokaciji u niskom prizemlju za renoviranje, 25m2, uknjižen+pripadajući renoviran podrum. Odlična lokacija za studente i turiste
prodaja Vračar Crveni krst Sazonova Jednosoban Stan u novogradnji u mirnom delu Vračara, nedaleko od Beogradskog dramskog pozorišta.Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjskog dela i terase. Mogućnost prerade u jednoiposoban. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Materijali na objektu su standardni. Fasadni zid se zida termo blokom, a sa spoljne strane je termoizolacija od 10cm i opeka. Unutrasnji pregradni zidovi su 12cm. Svi zidovi se malterišu i gletuju, odnosno u kupatilu i kuhinji su postavljene keramičke plocice. Na podovima su italijanske keramičke pločice I klase u kuhinji i kupatilu, kao i na stepeništu, a u ostalim prostorijama je hrastov parket. Materijalizacija krovnih površina je od bakarnog lima. Objekat poseduje lift i autolift Za dizajn objekta je upotrebljen klasičan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali. Zgrada je izgrađena od AB stubova i platana, sa ispunom od giter i klima blokova debljine 20cm. Stolarija je Aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Granitna keramika renomiranog italijanskog proizvođača, podovi obloženi parketom visokog kvaliteta. Građevinska dozvola. Useljivo od 15. 10. 2020. Moguca kupovina na kredit. Na prodaju i jednoiposoban stan u istoj zgradi. Zvati posle 15h.
Četvorosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Sime igumanova Na prodaju četvorosoban, funkcionalan i održavan stan u zgradi sa dva lifta, koji se nalazi u mirnom kraju sa puno zelenila. Struktura stana: predsoblje, 2 kupatila, kuhinja, trpezarija, ostava, tri spavaće sobe, dnevna soba, lođa... Dvostran sunčan i svetao stan. Blizina vrtića, škole, prodavnica... NE SARADJUJEM SA AGENCIJAMA PA VAS LEPO MOLIM DA NE ZOVETE!!!
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane