Novi Sad  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Novi Sad prodaja Novi Sad Sajam Branka Bajića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Ugao Požeške i Valjevske Požeška Trosoban U ponudi komforan trosoban održavan stan na Banovom brdu u zgradi sa fasadnom ciglom. Stan je površine 87m2, sa dva mokra čvora, i ima dve zastakljene lođe i jednu terasu. Lokacijski odlično pozicioniran... Kontakt: Miroslav 063/ 235-404
Palilula Palilula lokacija Petosoban prodaja Petosoban deljiv i uknjizen kao dva stana.Nalazi se preko puta palilulske pijace i 5. gimnazije.Tiha i povucena lokacija. Nema komsija na spratu, lift ide do cetvrtog. Mogucnost prosirenja na jos 100m2 na tavanu. Visina plafona u dnevnoj sobi 3,5m. Stan renoviran 2011 sa izolacijom ( termo i zvucna ) po svedskim standardima. Vlasnistvo 1/1. Nije pod hipotekom ili zaduzenjima. Direktno od vlasnika i molim agencije da me ne smaraju !
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban stan Prodajem stan u 61. bloku (sever) na 2. spratu od 13. Stan ima 57m2 plus terasa 2m2. Kvadratura je maksimalno iskorišćena, stan je komplet renoviran pre pet godina i adaptiran od jednoiposobnog u dvoiposoban. Sada poseduje jednu veliku spavaću sobu i jednu manju, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo, hodnik i zastakljenu terasu. Zamenjene su elektro i vodovodne instalacije, stavljeni pvc prozori, kupatilo uradjeno sa španskom keramikom, postavljen hrastov parket I klase. Stan je na istočnoj strani, tako da sunca ima samo do 10h ujutru a ispred prozora su visoke jelke i dosta zelelnila. Ukoliko želite, po istoj ceni ostavljam celu kuhinju sa Gorenje šporetom i Indesit mašinom za pranje sudova, ormar u dnevnoj sobi, celo kupatilo (sem mašine za veš) i dva klima uredjaja. Stan ima i pripadajući podrum. Na spratu su jos jedna vrata, tako da možete u hodniku čuvati bicikle, trotinete i drugo. Uknjižen, vlasnik 1/1. Stan se nalazi nadomak velikog parka za decu i vrtića Dragan Laković a u blizini su cak tri osnovne škole kao i Maxi, Lidl, Univerexport, Roda i Tempo. Autobuske linije: 95, 89, 45, 72, 601, 610, 73 i tramvaji 7, 9 i 11.
prodaja Vračar Čubura Trosoban Vrlo zanimljiv dupleks sa zasebnim ulazom, odvojen od zgrade. Donji deo stana idealan za poslovni prostor, obzirom da ima ulaz direktno sa ulice. Dupleks se sastoji od dve odvojene jedinice. Gornji deo je izuzetno funkcionalan i prijatan za stanovanje. Odmah useljiv.
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) PREPORUKA - BEZANIJSKA KOSA 2- odlican vojni stan 3.5, CG, 97m2, 4/6, lift - dvostran, terasa 8m2 i lodja 4m2, kupatilo i wc, ostava, podrum, parking.Stan se nalazi u izvornom stanju sa novom pvc stolarijom i hrastovim parketom. Kuhnja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju.Vesernica na 6. spratu.Stan je severno-istocno orjentisan i ima svetlosti tokom celog dana zato sto je dvostrano orjentisan.Stan je uknjizen na vlasnika i u otkupu od Ministarstva odbrane.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Na prodaju dvosoban stan u 61.bloku u Jurija Gagarina ulici, odmah iza Europetrol pumpe ( prvi - najniži ulaz u zgradi ) . Stan je istocno orjentisan, izvorno dvosoban sa mogućnośću adaptacije u dvoiposoban. Odlična lokacija ( neposredna blizina vrtića, prodavnica u okviru MZ Kozara, Savski kej na 10ak minuta hoda.. ) . Tramvajska i autobuska stanica u neposrednoj blizini - odlična povezanost sa svim delovima grada . Za dodatne informacije, možete me kontaktirati na : +381631497444 ( Viber, Whatsapp pozivi ili SMS ) .
Savski venac Senjak Trosoban prodaja Zgrada u veoma lepom okruzenju, sa novom fasadom i velikim dvoristem sa dosta zelenila. Prelep pogled sa terase na ceo grad. Svetao i suncan, dvostrano orijentisan, u vlasnistvu pravnog lica. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na terasu, dnevna soba, dve spavace sobe, kupatilo. Stan je kompletno renoviran pocetkom 2016. godine i prodaje se u LUX izdanju (kuhinja i kupatilo potpuno opremljeni i sa prirodnom ventilacijom, ugradni ormari u obe spavace sobe). Visina plafona 3 metra, a u pojedinim prostorijama su spusteni sa led osvetljenjem). U citavom stanu hrastov parket i plocice visokog kvaliteta, sobna vrata od medijapana farbana poliuretanom, PVC stolarija vrhunskog kvaliteta. U blizini stana svi prateci objekti koji pruzaju uredan i udoban zivot.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Trosoban stan Prodajem stan u Milutina Milankovica Stan se nalazi sa istocne strane zgrade ima dva kupatila ostavu podrum ogromnu trpezariju i kuhinju ima takodje veliki dnevni boravak sa svim texnickim pomagalima kao sto su net,kablovska itd iz dnevne sobe se moze izaci na terasu i dve spavace sobe od kojih jedna izlazi na terasu stan je perfektan ima veliku Yacuzzi kadu sa turbinama radiom i lajt souwom.Takodje su zidovi iscrtani pejzazima iz prirode komforan i perfektan vredi pogledati.Zgrada poseduje 3 lifta i uredno se odrzava. U neposrednoj blizini skole pekare 3 restorana maksija male pijace.Kompletno adaptiran dva kupatila sa jakuzi kadom bosalovim celicnim ulaznim vratima. Bambusovim parketom i klimama.Cena po kvadratnom metru 1920E.
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban Prodajem namešten dvosoban stan od 50m2 sa garažom, u Savadi 2. Stan je u tihom okruženju, vrlo svetao, orjentisan istočno, sa prelepim pogledom na dvorište. Zgrada ima dva lifta i svaki stan ima svoj kalorimetar za grejanje. Zgrada je zidana klasičnim sendvič zidom i izolovana je sa 12 cm kamene vune ne samo na spoljnjim zidovima već i do komšija i hodnika. Zgrada je useljena 2017 godine. Prostorije: Dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i lođa, Uz stan se prodaje i garažno mesto do 14 m2 na -1 nivou, odmah do lifta. Stan se prodaje namešten, sa garažom po ceni od 175.000 eur. Stan prodajemo samo zbog proširenja porodice i prelaska u veći stan.
prodaja Beograd Savski venac Senjak Sitnička Uknjiženo, na placu od 3.36a. Kuća uknjižena na 245m2, ima tri nivoa: I nivo: dnevno-trpezarijski deo, kuhinja, kupatilo, spavaća soba; II nivo: tri spavaće sobe, veliko kupatilo, biblioteka, dve terase; III nivo: potkrovlje 98m2 osnove za sređivanje, dve terase sa pogledom na Savu i Beograd na vodi. Uz kuću se prodaje i poslovni prostor od 182m2, sa direktnim ulaskom sa ulice. Sastoji se od 6 kancelarija, čajne kuhinje, 1 kupatilo, jedan wc i jedno kupatilo sa wc-om, kotlarnica, podno grejanje na struju.
Beograd prodaja Zvezdara Vukov spomenik Dvosoban PRODAJEM DVOSOBAN STAN kod Vukovog spomenika , opstina Zvezdara u neposrednoj blizini studentskog doma Lola , ulica Vojvode Bogdana 19 , prvi sprat , stan okrenut ka dvoristu , dvosoban u ocuvanom stanju , odvojen spavaci blok , u spavacem bloku spavaca soba sa kupatilom i pripadajucim hodnikom , svetao .Stan ima pripadajuci podrum i zajednicke prostorije.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban prodaja
Savski venac Sarajevska Dvosoban stan
prodaja Savski venac Knez Miloševa Klinički centar Troiposoban Miloša Pocerca Savski Venac, Klinički centar - Miloša Pocerca 3.5, 83m2 (terasa 5m2), 3/6, CG, lift, podrum, interfon, ostava Veoma funkcionalan troiposoban stan, dvostrano orijentisan (istok/zapad). U stanu je postavljena kvalitetna ALU stolarija sa komarnicima i roletnama. Parket je hoblovan i lakiran. Dnevna soba i jedna spavaća su orijentisane ka ulici Miloša Pocerca, ostale dve ka dvorištu. Na terasu se izlazi iz dnevne i iz spavaće sobe odakle se pruža prelep pogled na Beograd na vodi i Novi Beograd. Iza zgrade se nalazi uređeno dvorište, pogodno za decu. U neposrednoj blizini se nalaze škole, više linija gradskog prevoza, Dom zdravlja. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, dva mokra čvora, ostava. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1496 Interfon, Odmah useljiv Izvorno stanje. Ostava
izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Gavrila Principa Savski venac, Centar - Gavrila Principa poslovni prostor, 488m2 (terasa 18m2), 2/6, CG, lift, garaža, parking, podrum, interfon, telefon, klima, video nadzor, ostava. Luksuzan poslovni prostor, idealan za IT kompaniju, škole jezika... Prostor ima zaseban lift i ulaz. Opremljen je video nadzorom i optičkim kablovima. U ponudi je i izvestan broj garažnih mesta. ZA SVAKU PREPORUKU! Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 R-ID: #1499 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima, Ostava
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar ŠAFARIKOVA Trosoban Izdaje se stan u centru grada 88m2 u Šafarikovoj ulici u blizini "Politike". Stan je trosoban, kompletno namešten, centralno grejanje, lift. Trostrano orijentisan. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Novi Beograd - Stara Bežanija PERE SEGEDINCA Dvoiposoban izdavanje Kupatilo je renovirano pre 2 meseca. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Voždovac Kumodraž I II III Kumodraž VOJVODE STEPE plac 10 ari. Idealan za investitore i porodicnu gradnju.Gradjevindko zemljiste . Struja ,voda. Plac se nalazi na glavnoj ulici Vojvode Stepe na 10 minuta od trosarine. Pogled na grad. U neposrednoj blizini na 200 m se nalazi skola,vrtic,ambulanta,crkva,prodavnice..Autobusko stajaliste 33,33p,25p AG PROVIZIJA 2%
prodaja Vračar Vračar lokacija VRACAR Dvosoban Đerdapska 2.0 stan u izgradnji sa rokom useljenja april 2021. godine U cenu stana je uračunat pdv. Stan ima svoje dvorište 30m2, koje samo on koristi, lift ide od garaža, gerjanje je etažno. Izvanredna lokacija, blizina marketa, prevoza, škole, pijace... Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/5 Đerdapska ID#639442 || dokumentacija : uknjizen
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija VRACAR Đerdapska 3.0 stan u izgradnji, useljenje u aprilu 2021.godine. U izgradnnji se koriste najsavremeniji materijali sa tržišta, vodeći računa o hidroizolaciji, termičkoj i zvučnoj izolaciji,zatim Aluminijum stolarijija ELVIAL sa termo prekidom i trostrukim IZO staklenim površinama (selektivno propuštanje svetlosti) LIft-Kleemann, koji povezuje garažu sa spratovima. Enterijer-hrastov parket 1.klase, keramika italijanska, blindirana sigurnosna vrata H lock brava. Infrastruktura: O.škola "Siniša Nikolajević" Agencijska nadoknada 2% uknjižen 2/5 Đerdapska ID#188924 || dokumentacija : uknjižen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane