Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zemun Gardoš Njegoševa

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Kalenić Niška Dvosoban Izuzetan 1,5 stan u odličnoj novoj zgradi i na najboljoj lokaciji, na Vračaru. Zgrada u ekskluzivnoj četvrti, gde sam prilaz, ulaz i lift dovoljno govore o standardu gradnje. Mikrolokacija Vračarskog venca sa kompletnom podrškom radnji, kafića, kozmetičkih salona, fitnes centara, blizine Vukovog spomenika,svih prevoza i brzih saobraćajnica. Stan od 41m2 savršeno funkcionalan, čine ga izuzetno udobna i prostrana dnevna soba, povezana sa trpezarijom, a šankom odvojena od kompaktne kuhinje sa prirodnom ventilacijom. Lepa, komforna lođa sa pogledom na Vračarske ulice je u nastavku dnevne sobe. Ušuškana, topla spavaća soba sa ozbiljnim garderoberom. U ulaznom sklopu je kupatilo, klizna vrata za kuhinju i otvoren pogled na ceo prostor. Ekskluzivna lokacija, novija zgrada i savršen stan zadovoljiće i probirljive zakupce. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Marina Dojčinović br. licence: 4334 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MD04 .
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Karađorđeva Četvorosoban prodaja Uknjižen , prostran , svetao , održavan salonac sa 3 spavaće sobe , trpezarija i dnevni boravak 40m2 , mogu da se odvoje velikim sklapajućim trokrilnim vratima , kuhinja sa špajzom i lođom , dva mokra čvora , svaka prostorija sa prozorom , visina plafona 3,30 m , useljiv , parking zaštićen rampom samo za stanare , podrum , renovirana fasada pod zaštitom spomenika kulture, uredan hodnik i stepeništa , bez provizije .
Palilula Palilula lokacija Hala Pionir - Bulevar despota Stefana Četvorosoban stan Odlican cetvorosoban stan u blizini hale Pionir, renoviran i opremljen. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, WC, ostava (veseraj), odvojen spavaci deo sa 3 (tri) prostrane spavace sobe i kupatilom. 20 minuta peske do centra grada, u blizini su marketi, pekara, skola, parkic za decu...Ostaje potpuno funkcionalna kuhinja (ugradnja rerna sa plocom i masina za sudove) kao i ugradni ormari u svim sobama
prodaja Palilula Palilula lokacija Bulevar despota Stefana Dvosoban Hala Pionir Prodajemo dvosoban stan uvucen od ulice koji je u potpunosti jugozapadno orijentisan i okrenut ka Hali Pionir, sa predivnim pogledom na jedan od najlepsih delova grada. Stan je veoma svetao i miran, bez suvise direktnog sunca i buke . Ulaz u osmospratnu zgradu sagradjenu sedamdesetih godina je iz Bulevara despota Stefana (kod Numanovic salona), ulaz je uredan I tehnicki obezbedjen, zgrada ima dva lifta, a stan se nalazi na sedmom spratu. Od prostorija ima dve odvojene sobe, od kojih se iz jedne izlazi na lodju od 5m^2,kuhinjskog dela i prostranog kupatilu (sve ih povezuje sirok hodnik). Grejanje je centralno. U izvornom stanju je, pripremljen za adaptaciju, parket u potpunosti ocuvan. Stan pruza razlicite mogucnosti za organizaciju prostora te je buducem kupcu ostavljeno da ga sredi po sopstvenoj zelji.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Brace Radovanovic Prodajem jednosoban stan na odlicnoj lokaciji,odmah uz kompleks Vracarske kapije.Stan je uknjizen,cisti papiri.U stanu su sad podstanari koji uskoro treba da izadju,tako ce biti brzo useljiv.Pogodan je i za manji poslovni prostor.Vredi pogledati
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Jednosoban Jednosoban dvorišni stan 25m2 u prizemnoj kući u zajedničkom dvorištu na Vračaru u Beogradu, u blizini Vukovog spomenika. Uknjižen, stara gradnja, bez vlage, unutrašnja izolacija, grejanje TA, odlična lokacija (idealno za studente tehničkih fakulteta i kao investicija), namešten, kablovska televizija, telefon, mogućnost MTS optike. Niski mesečni troškovi, uknjižen, prodaje vlasnik 1/1, odmah useljivo. Orijentacija nekretnine ka dvorištu. Prostorije: Soba, predsoblje i kuhinja, i kupatilo (+ pripadajuća pomoćna prostorija u okviru istog dvorišta) Lokacija na mapi je orijentacionog karaktera
Stari Grad Stari Grad lokacija Knez Miletina Dvosoban prodaja Bajloni, Bitef 2,0 stan , vp, kompletno renoviran, useljiv, uknjizen. Visina oko 3 metra. Sastoji se od salona/dnevne sobe, velike spavace sobe, kuhinje sa trpezarijom, spaiza I dva mokra cvora, toalet I kupatilo. SVE prostorije imaju prozor. Poseduje veliki pripadsjuci podrum. Visenamenski, za stanovanje, ordinaciju, kancelarije. Izuzetna lokacija, mirna ulica
Vračar Kalenić Maksima Gorkog Četvorosoban stan Vračar, Kalenic pijaca, Maksima Gorkog.uknjižen, cetvоrosoban stan.GREJANJE JE INVERTER KLIMA, STAN IMA 2 ULAZA I DVOSTRANO JE ORIJENTISAN .na IV/5 spratu u toku su pripreme za ugradnju lifta. Stan je kompletno renoviran, bez ulaganja. Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila i gostinjskog WC-a. Veoma je svetao, dvostrano orijentisan, gleda ka dvorištu i na Kalenić pijacu. Poseduje i pripadajući podrum od 10m2, sa prozorom i mokrim čvorom.
prodaja Vračar Hram Stojana Protića Trosoban Prodajem stan između hrama Svetog Save i Pejtona. Uknjižen na 55m2 + dve terase od 10 i 6 m2. Veća terasa može da se zastakli ili zazida. Krov rađen pre dve godine. Stan je za renoviranje.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Na jednom od najlepših delova Vračara, preko puta hrama Svetog Save, prodajemo stan koji je vrlo retko na tržištu. Stan je izuzetno svetao i prostran dvoetažni na 4spr/4 u vrlo odrzavanoj zgradi bez lifta. Stan ima odličan raspored i komforne prostorije. U donjem nivou je ulazni deo, kuhinja, dnevni boravak i kupatilo, sa dve spavace sobe i terasom u gornjem nivou. Stan je dvostrano orijentisan, sa prirodnom ventilacijom u svim prostorijama. Stan ima i pripadajući podrum. Stan je renoviran i nisu potrebna veća ulaganja. Grejanje je etažno na struju. Uknjižen na 95m2, korisne površine 110m2 od čega je terasa 5m2. Mesečni troškovi 20E. Adaptibilan, vrlo pogodan za porodici zivot. Za svaku preporuku. Odmah useljiv.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Trosoban Prodajem stan između hrama Svetog Save i Pejtona. Uknjižen na 55m2 + dve terase od 10 i 6 m2. Veća terasa može da se zastakli ili zazida. Krov rađen pre dve godine. Stan je za renoviranje.
Vračar Kalenić Nevesinjska Dvosoban prodaja Prodajem stan 2.0 + 2 terase, povrišina 50m2 + 2 terase po 6 m2. Stan se nalazi u na odlicnoj lokaciji pored Kalenić Pijace i opštine Vračar. Stan je dvostrano orijentisan, sa prelipim pogledom na ceo Beograd. Nalazi se na 9 spratu od ukupno 10. Više informacija na telefon.
Vračar Vračar lokacija Cerska Dvosoban stan Na prodaju savrseno funkcionalan trosoban stan na Vracaru, na prvom spratu u zgradi izgradjenoj 2010. povrsine 53,4 m2. Stan je projektovan kao dvosoban, ali je zbog potreba porodice sa malim detetom, adaptiran u trosoban i time je u potpunosti iskoristen prostor. Stan se sastoji od - poluhodnika (sa mini garderoberom i cipelarnikom), - kupatila (tus kabina, masina za pranje i susenje, protocni bojler, Hansgrohe slavine), - dnevnog boravka sa mini trpezarijskim prostorom (na zidovima plocice od biber crepa), sa sankom i policama radjenim po merama, koji dnevni boravak odvajaju od kuhinje i sa njom cine vizuelnu celinu-blok. - kuhinje - dve sobe, od kojih jedna ima ima ulogu decije sobe, a druga spavaceg dela sa ormarom duzinom celog zida - terase Polozaj stana i orijentacija terase ka dvoristu, garantuje mir i zasticenost od eventualne buke sa ulice, iako je kraj veoma miran. Naglasavamo jako dobru izolaciju pri gradnji zgrade, koja omogucava retko koristenje klime leti i jako dobro grejanje zimi. Ulica je izuzetno mirna, a u isto vreme u neposrednoj blizini svih vaznijih objekata-u blizini su 4 osnovne skole, Klinicki centar, Dom zdravlja, vrtici, supermarketi, apoteke... Grejanje centralno. Stan oglasava vlasnik, bez provizije. Prodaje se prazan, uz mogucnost dogovora i prodaje kompletno namestenog stana.
prodaja Savski venac Knez Miloševa Kneza Miloša
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Vajara Djoke Jovanovica Kuca sa 4 nezavisna stana , 4 podruma i 4 garaze,.Garaze su u posebnom objektu . Oba objekta su sa dozvolom . Posedujemo novu informaciju o gradnji na lokaciji .
Beograd prodaja Vračar Neimar Prelepa kuca na atraktivnoj lokaciji na Vračaru,kuca poseduje poseban dvosoban stan u suterenu koji moze da se izdaje.Ima 3 terase,manje dvoriste i veliku garazu.Od kuce moze da se napravi i 2 stana.Moze i izdavanje na duzi period.
Stari Grad Dorćol donji u ulici Kralja Petra preko puta osnovne škole prodaja Četvorosoban stan u staroj gradnji sa privatnim ulazom. Stan na dva nivoa sa velikim dnevnim boravkom, odvojenom kuhinjom sa trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila i jednim gostinskim WC. Takođe poseduje veliku terasu sa pogledom na dvorište. Privatni ulaz, visoki plafoni, parking mesto i podrum koji pripada stanu. Totalna površina stana je 147m2 a uknjižen je na 92m2. Idealno pozicioniran u ulici Kralja Petra preko puta osnovne škole, na par minuta hoda od Knez Mihilove ulice i Parka Kalemegdan. Bez agencijske provizije.
Vračar Južni bulevar Улица Симе Игуманова Trosoban stan Vračar, Sime Igumanova, 3.5, 79m2 3.5, 79m2, 6/12, CG, interfon, lift, parking, dve terase Na prodaju je komforan 3.5 stan naVračaru u dobro održavanoj zgradi iz 1969. godine. Prostorije: dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik, ostava, dve terase. Stan je uknjižen na 79m2, dok u uknjiženu površinu ne ulaze dve terase i produženje hodnika. Kuhinja i kupatilo komplet renovirani. Drvenarija u izvornom stanju. Lokacija odlična. Stan je dvostrano orijentisan. Ne dopire buka sa Južnog bulevara. U neposrednoj blizini su škole, marketi, stajališta gradskog prevoza. Prvi vlasnici. Bez agencijske provizije. Uknjižen. Cena 132.000.
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Olimp Dvosoban Ariljska Dvoetažni stan na drugom spratu i potkrovlju u blizini Olimpa. Na drugom je spratu i sastoji se od predsoblja sa stepeništem za potkrovlje, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, kupatila. U potkrovlju je spavaća soba sa bočnim prozorom. Novo, uknjiženo i odmah useljivo.... Kontakt: Srđan 063/ 80 55 605
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Sarajevska Durmitorska Prodaje se lep ,jednosoban stan u Durmitorskoj ulici na Savskom vencu na 5/7 spratu,cg,lift.Stan se sastoji od od kuhinjsko-trpezarijskog dela i dnevnog boravka kao jedne celine ,manjeg uvucenog dela hodnika iz kojeg se ulazi u drugu spavacu sobu,kupatila.Blizina prodavnica,apoteka,centra grada.Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane