Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Surčin Surčin naselje Kukuruzna 15

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Lion Četvorosoban
Vračar Hram Trosoban prodaja Na jednom od najlepših delova Vračara, preko puta hrama Svetog Save, prodajemo stan koji je vrlo retko na tržištu. Stan je izuzetno svetao i prostran dvoetažni na 4spr/4 u vrlo odrzavanoj zgradi bez lifta. Stan ima odličan raspored i komforne prostorije. U donjem nivou je ulazni deo, kuhinja, dnevni boravak i kupatilo, sa dve spavace sobe i terasom u gornjem nivou. Stan je dvostrano orijentisan, sa prirodnom ventilacijom u svim prostorijama. Stan ima i pripadajući podrum. Stan je renoviran i nisu potrebna veća ulaganja. Grejanje je etažno na struju. Uknjižen na 95m2, korisne površine 110m2 od čega je terasa 5m2. Mesečni troškovi 20E. Adaptibilan, vrlo pogodan za porodici zivot. Za svaku preporuku. Odmah useljiv. Ne saradjujemo sa agencijama.
Vračar Crveni krst Vele NIgrinove stan Jedinstvena ponuda, uknjižen trosoban stan sa pravosnažnom građevinskom dozvolom za proširenjem na ceo 3. sprat Površina 72+120m2, deljiv na 5 manjih stanova po 35m2. TA uvedeno u zgradu. Predratna salonska zgrada iz 1939. sa 9 stanova. Vlasnik stana 1/1. Sopstveni izlaz na ravan krov 150m2 Salonska visina bez kosina na oba nivoa 320cm. Okruženje: Beogradsko Dramsko Pozorište, Dom Zdravlja Vračar, Sud, Škola, Košarkaški savez Srbije Početna stanica bus 83. Crveni Krst, trolejbusi 19,21,22,29, zelena parking zona 3. Može i Ugovor o zajedničkoj gradnji, dodatna investicija u dogradnju nove etaže i adaptaciju postojećeg stana 120.000eur, Poseduje svu dokumentacija, pravosnažna građevinska dozvola i prijava početka radova, sve na fizičko lice vlasnika stana 1/1. Prosecna cena u okruženju 3.000eur/m2. Kontakt: Jovanovic Olga, vlasnik stana
prodaja Stari Grad Dorćol donji Gospodar Jovanova Garsonjera Lepa garsonjera na gornjem Dorcolu nadomak Kalemegdana i filozofskog i PM fakulteta. Stan je u odlicnom stanju. Mogucnost prodaje sa namestajem. Uknjizen. Vlasnistvo 1/1. Prostorije: Ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja, velika soba.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Prodajem uknjižen stan 41 m2 u prizemlju stare, dobro održavane zgrade na Vračaru, preko puta Kalenić kafane, Trnska ulica, cena 130.000 evra. Stan ima visoke plafone, centralno grejanje i sastoji se od predsoblja sa trpezarijskim delom, velike sobe, male sobe, kupatila, odvojene kuhinje i ostave, koja je pretvorena u garderober. Dobra investicija za izdavanje, poslovni prostor ili stanovanje - nalazi se u mirnom, dvorišnom delu zgrade, sa lepo uređenim zajedničkim dvorištem.
Beograd prodaja Vračar Kalenić Trnska Dvosoban Prodajem uknjižen stan 41 m2 u prizemlju stare, dobro održavane zgrade na Vračaru, preko puta Kalenić kafane, Trnska ulica, cena 130.000 evra. Stan ima visoke plafone, centralno grejanje i sastoji se od predsoblja sa trpezarijskim delom, velike sobe, male sobe, kupatila, odvojene kuhinje i ostave, koja je pretvorena u garderober. Dobra investicija za izdavanje, poslovni prostor ili stanovanje - nalazi se u mirnom, dvorišnom delu zgrade, sa lepo uređenim zajedničkim dvorištem.
Vračar Južni bulevar Dvosoban prodaja LUX, sa garažom (14m2), i dve pomoćne prostorije (garderober-7m2 i vešeraj-3m2), izgradnja 2008., 1/1 uknjižen, grejana garaža, video nadzor zgrade, zgrada sa 7 stanova, dvorište zaštićeno od pristupa trećih lica. Stan je uknjižen na 53m2, pomoćna prostorija za garderobu je 7m2, pomoćna prostorija za sušenje veša 3m2 i grejana garaža 14m2.
Zvezdara Lion Đevđelijska Troiposoban stan
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Ruzveltova Dvosoban
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Kralja Petra Stan je u Kralja Petra ulici, neposredna blizina Saborne Crkve, Knez Mihailove i Kalemegdana. Prekoputa je osnovna škola. Stan sa najlepšim pogledom na ušće Save u Dunav! Zgrada je iz 60-ih godina, projektovana u stilu Moderne, i nagradjena je tada jugoslovenskom nagradom za arhitekturu. Zgrada je zidana veoma raskošno sa mermernim ulazima ,hodnicima i stepeništem. Ovakav stan je veoma retko u ponudi. Dvostrano je orijentisan istok- zapad, osunčan, svetao, sa terasom, kupatilom i zasebno malim toaletom. Kupatilo i toalet potpuno renovirani sa najkvalitetnijom opremom. Ugrađeni najkvalitetniji Gealan prozori sa 3-strukim niskoemisionim staklom Korisna površina stana je 81 kvm, sa terasom je 85kvm. Objekat zgrade je na ivici pešačke zone sa obezbeđenim parkingom za vozila u dvorištu zgrade sa sigurnosnom automatskom kapijom i video nadzorom. Prodaje direktno vlasnik.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra - Vojvode Šupljikca Trosoban Zdrav i svetao stan na povučenom spratu, trosoban, sa jednom većom i manjom sobom za spavanje i garderoberom u odvojenom spavaćem bloku sa kupatilom. U slučaju potrebe može se dodati još jedna soba kako bi nastao četvorosoban stan. Stan poseduje kupatilo i wc i terasu, koja ima ukupno 11 m2, i stan grejne površine 70 m2. Uknjižen na 81 m2. Iznad stana se nalazi betonska ploča i tavanski prostor niske visine. Prodaje se dodatno i garažno mesto odličnog manevarskog kvaliteta za 15.000 evra. Direktna prodaja od vlasnika bez posrednika. Ne saradjujemo sa Agencijama na strani Prodavca. U slučaju nejavljanja molim Vas ostavite sms kako bi stupili u kontakt ili pišite na mail.
Stari Grad Dorćol donji Djordja Jovanovica Troiposoban prodaja Fantastična lokacija zgrade pod zastitom grada Beograda.Obnovljena fasada, sređeni ulaz i stepanište.Nalazi se u produzetku Skadarske ulice – Bajlonijeva pijaca. 5 minuta pesice do Terazija. Zgrada ima veliko dvoriste od 5 ari, koje se deli proporcionalno po kvadraturi stana (~ 1 ar pripada ovom stanu) . Stan je kvalitetno renoviran u americkom stilu, prvoklasnim materijalima, pvc stolarija, prvoklasna keramika. Od velikog stana 80 m2, napravljene su tri zasebne jedinice – podobno je za izdavanje.(Registrovan je za Airbnb i Booking). Osoba zaduzena za izdavanje je voljna da nastavi biznis u dogovoru sa novim vlasnikom. Sve funkcionise besprekorno. Stan ima ukupni prihod od 16,000 Eura, godisnje. Isto moze da se koristi i kao poslovni proctor (tri ordinacije, tri kancelarije). Uknjizeno je kao stan/poslovni proctor. Najveca jedinica je 35 m2, manja 25m2 i najmanja 20 m2. Ulaz u sve tri jedinice je iz hodnika stana. Isto je stan odlican izbor i sa vecom familijom - sa decom, roditelji u jednoj jedinici a svako dete ima zasebnu jedinicu – a u sustini svi su zajedno.
Stari Grad Stari Grad lokacija Topličin venac Jednosoban stan Jednosoban stan na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, Topličin venac- pešačka zona, na uglu sa Pop Lukinom Uknjižen 33m2 , u izvornom stanju, centralno grejanje. Prostorije : hodnik, velika soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa 2m2. Jednostrano orjentisan sa pogledom na pešačku zonu, na 8. od 9 spratova, u cistoj ,odrzavanoj zgradi sa liftom , interfonom. Prodaje vlasnik 1/1, bez posrednika
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Djure Jakšića Lokal u strogom centru Beograda prodaje vlasnik, uknjižena površina 52m2, stvarna 65m2, visina lokala H 4,80m( projekat i dozvola zavoda i ministarstva gradjevine za galeriju ide uz kupoprodajni ugovor) Lokal poseduje veliki ulićni izlog cc5,0m kao i letnju baštu u pešačkoj zoni Knez Mihajlov. U obzir dolazi i izdavanje mesećni zakup 3000e , tromesećno plaćanje. Postoji mogućnos povezivanja lokala sa suterenskim delom cc125m2 sa visinom H3,0m koi je trenutno u legalizaciji i nije momentalno predmet kupoprodaje.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Pančićeva, Dorćol, Stari grad, Beograd Prodajemo odličan jednoiposoban stan na drugom spratu u zgradi od osam spratova sa liftom, na atraktivnoj lokaciji na donjem Dorćolu, u mirnom delu, okružen parkovima i zelenilom, u neposrednoj blizini šetališta 25. Maj. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, hodnika, terase. Stanu pripada podrum veličine 6m2 kao i zajednička lodja. Stan je veoma osvetljen. Kuhinjski i trpezarijski deo je odvojen od dnevnog i spavaće sobe. Vrlo lako može da se adaptira u dvoiposoban stan. Uknjižen na 50m2, terasa od 4m2 nije uračunata u navedenu kvadraturu. Parking je slobodan ispred zgrade. Uknjižen. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Rakovica Labudovo Brdo Sretena Mladenovića Mike Trosoban Nadogradnja bez lifta, duplex. Donji nivo (17,17 m2) , gornji nivo (56m2) Podnet zahtev za ozakonjenje i ima uverenje i može da se overi kod beležnika.. Mladalački stan, odmah useljiv. Agencijska provizija je 2%.
Surčin Surčin naselje Dobanovačka petlja prodaja Na prodaju zemljište pored autoputa, kod dobanovačke petlje. Plac je deljiv, mogućnost kupovine 78a. Detaljni urbanistički plan nije još prošao, trenutno delom predviđena zelena površina, mogućnost kamionskog parkinga sa nekim pratećim montažnim objektima.
Surčin Surčin naselje Aerodrom plac Parcela u građevinskom području pored aerodroma
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Bacvanska Vozdovac, Lekino brdo , ulica Bacvanska, preko puta Centralnog zatvora, nalazi se stan po strukturi dvoiposoban 60m2.u suterenu dvospratne zgrade sa dvoristem, Ima velike prozore, tako da je dosta svetao.Takodje ima i dva zasebna ulaza. Potrebno je promeniti stolariju i staviti podove... Pogodan je i za poslovni prostor ... Uknjizba je u toku. Na zgradi je uradjena spoljna toplotna izolacija ( Stirodur 5cm )kao i nova fasada. Zvati posle 14 h na telefon 065/ 208-2259
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Skadarlija kod Skadarske Ima izlog, toalet,2 sobe, 2 ulaza+1 , pretsoblje i kuhinja.Sada je prazan ali može biti namešte za stanovanje. Označena je približna lokacija. Provizija u visini od pola mesečne zakupnine. 069/236-5768
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane